217
Singles 2
-
gazdag21 #175 Sziasztok nekem még az elindítás sem nagyon megy mert disck key-t kér. valaki tudna segíteni és megmondaná a disc key-t?? előre is köszi
-
cm008860 #174 Sziasztok!
Tök jó ez az oldal, sokat tanultam tőletek.
Szerintem klassz ez a játék. Nem ismerem az első változatot, eddig a sims 2-t játszottuk. Van, amiben ez a jobb, van, amiben a másik. A Singles azért tetszik, mert akkor jutsz előre, ha ápolod a kapcsolataidat. És hát fel fogom használni a fiam szexuális felvilágosítására. Állítólag az ilyesmit a fiúk nem beszélik meg az anyjukkal :) Itt legalább nem kell szégyenlősködnie, elég nyilvánvalóak a dolgok...
Mondjátok csak, a mentett játékot nem lehet törölni, csak ha újratelepítem az egész játékot?
Na és hogy is van ezzel a gitározással? Hova kattintasz, ha énekeltetni akarod a szerelmének? És mi az hogy vacsorázni hívod? Ezt hol kell elindítani?
Előre is köszi a további segítséget! -
Dead Girl #173 Szia Magic boy. Én a csajjal vagyok, és nemtom hogy kell visszaszerezni Josht. Már joban vagyunk de ha rámegyek a flörtölésre, akkor nem teccik neki. Most mit tegyek? És mi ez a jegy a Kimnek? Azt hol kell venni? KÖszi a segítséget. -
Csá all!Nekem magyarítás kéne ehhez a játékhoz...Előre is köszi! -
Végigjátszottam (mindkét nemmel), ha valakinek kell segítség akkor szóljon bátran.
Szívesen segítek. -
Olvasta, hogy nem csak nekem okozott problémát a Mike-vel való zenélés.
Íme így kell elrendezni a dolgokat (a discogömb és a discofény már nem tartozik hozzá az már egy másik feladat része):
Tehát balról jobbra:
Zongora, mikrofon (egyel előlrébb), gitár, gitárerősítő, mikrofon.
Remélem segítettem a képpel valakinek. -
Kérlek segítsetek, hogy lehet megmutatni a romantikus oldalamat (opcionális feladat)?
Aki megcsinálta már az légyszives segítsen. -
Szexelni úgy lehet, ha veszel egy franciaágyat és úgy hejezed el, hogy körüljátható legyen.
Amúgy nekem volt már olyan, hogy Kimel Anna jelenlétbe (nálam olvasott) szexeltünk. -
Frank27 #167 Sziasztok!
Nekem is szükségem lenne a magyar (hun.cfg) fájlokra.
Legyenszíves valaki küldje el az e-mail címemre.
Email cimem: [email protected]
Előre is köszönöm.
Sziasztok -
Samspye #166 Sziasztok!
Annyit szeretnék kérdezni, hogy ebbe a játékba lehet új tárgyakat berakni mint a Sims2-be vagy átszínezni? És ha igen akkor milyen progi kell hozzá?
Köcce! -
szancsi0522 #165 sziasztok! nem tudja vlki h hogy tudnám a saját zenéim játszatni a játékban??? előre is kösz í!
-
miranda4545 #164 Sziasztok!
Tudna vki segíteni, ugyanis elakadtam! Az emberkéim nem akarnak S*Xelni!
Pedig minden szintet magasra vittem, de mikor az ágyas részekre nyomok feláll és nem csinál semmit!
Köszi előre is! -
jhsgbr85 #163 Hello!
Egy olyan problémám lenne, hogy a héten letöltöttem a játékot és a conf. mappában nincs hun.cgf fájl. Valaki el tudná nekem küldeni az e-mail címemre a magyar fájlokat? [email protected]
Köszi! -
Alexandros #162 Bocsika megint én vagyok...
az MSN címem nem az amit most megadtam!FÉLREÍRTAM:
[email protected] - ez a jó..
ÉS MÉG EGYSZER NAGYON SZÉPEN MEGKÖSZÖNNÉM.. -
Alexandros #161 Szép jó napot mindenkkinek!
Kérnék egy nagy szívességet. Hogy most leszedtem a Singlers2.. De miven az angopl tudűásom nagyon gyenge. Azt szeretném megkérni bárkit aki tudja honnan lehetne magyarosítást leszedni.. kérem linkelje már be ide nekem.. Nagyon szépen megköszönném..
De megadom az MSn címemet is és ha valakinek meg lenne a tömörített magyarosítás lécci küldjétek már át.. Nagyon szépn köszön..
[email protected] -
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy lehet megtalálni a singles 2 végigjátszását? -
mariann84 #159 Sziasztok
azt hiszem megoldottam a problémát. létezik 1.4-es patch!!! link: http://www.strategyinformer.com/pc/singles2tripletrouble/patch/13096.html
szedjétek le, majd újra crack, végül a english fájlokat írjátok felül a magyaréval, ahogyan lentebb írták és tökéletesen megy a játék magyarul!!! -
nekem is ez a bajom amit 1x itrál hogy feltettem az 1.3 mat és ujra krekkeltem .. de semmise pedig már egyszer lke is szedtem és ujra feltettem.. -_-' :D vki segitsen !! :) -
másikSGnick #157 Sziasztok!
Rögtön egyszerre két bajom is volna, ha nem haragszotok.
Nem eredeti a játékom, megpeccsleem 1.3-mal ahogy lent olvastam (kihagyva a 'magyarítást' hulang.cfg stb.) újra megkrekkelem és nem fogadja el, indítás után kiírja hogy nem jó a verzió blablabla. ??? ???
Másik, hogy - nem csak ennél a játéknál, de itt sokkal hamarabb, néha pár másdperc alatt - lefagy a gép tőle :S Volt ilyen a GTA SA-nál is, de ott vagy egy órát kellett játszanom. Teljesen kék képernyő, látszatra 640*480 néha szép nagy hibajelentés is társul hozzá, valami nvmcp.sys-re vonatkozik. Win reinstalltól távol maradnék, úgyhogy ezt ne írjátok :D Valakinek ötlet ??? -
remélem erre értetted -
edikee,csak akkor tudsz szintet váltani,ha elegendő pontod van.mindig ki vavn írva éjszaka az összesítő táblán,hogy mennyi pontosd van,és hogy mennyit kell még szerezni.Ezeket a pontokat úgy tudod megszerezni,hogy vagy barátkozol másokkal(akár szobatársakkal) vagy erotikázol egy másik singlivel vagy a romantikázol.Minél többet töltesz egy singlivel(pl viccet mesélsz neki)annál több pontod lesz,de vigyázz,hogy ne csak egy dolgot csinálj.Tehát,ne csak viccet mesélj reggeltől estig,hanem változatosan kezeld. -
1 kérdés :D hogy lehet levelt lépni ? :P ;) -
meril #153 Hello! Fordíókat keresek ! Bővebb infó a www.hlteam.atw.hu honlapon! Várom jelentkezéseteket! -
gszilvi #152 Hálásan köszönöm a válaszodat már nagyon vártam, hogy valaki válaszoljon.Ki fogom próbálni és remélem sikerülni is fog!
Még egyszer KÖSZÖNÖM!! -
Szilvi,rakj le gitárt,zongorát,mikrofont illetve egy hangszórót.A gitárt tedd a hangszóró mellé,a mikrofont pedig a gitár mellé.Tehát vhogy így nézzen ki:zongora bal oldalt hátul(ne rakd nagyon hátra,úgy legyen,hogy összképet alkosson a gitárral),aztán mikrofon,közvetlenűl mellette a gitár és a hangszóró.bonyolúltnak hangzik így,de nem az sok sikert
és remélem tudtam segíteni
-
gszilvi #150 Sziasztok ismét! Most tényleg nem nézi senki ezt a fórumot vagy nem akar senki segíteni? Mert már nagyon várom a segítségeteket. -
gszilvi #149 Hahó! Valaki segítsen már! Hogyan kell berendezni a nappalit a saját zenéléshez.Megvan minden a gömb a fények a hangszórók..stb.De azt mondja, hogy most már csak be kell rendeznem.De hogyan ha valaki tud segítsen!!!! -
gszilvi #148 Sziasztok! Látom nem sűrűn írtok ide a fórumba de azért megpróbálom a segítségeteket kérni. Én elakadtam a singles 2-ben. Méghozzá ot ahol azt kéri állítsak fel a nappaliba dolgokat a zenéléshez.Nos én ezt megtettem de a partyn nem akar játszani vagyis zenélni.Nekem az angol verziója van meg és nem igazán jövök rá mit is akar amikor azt mondja: So far, so good.Now I just have to get the equipment into place. But now? Ha valaki tud légyszi segítsetek.Ja és ha lehet akkor abban is hogy honnan lehet leszedni a magyarosítást.Előre is köszönöm. -
tp #147 oks köxy
-
Szilvy18 #146 Gameland.89.hu és még sok más helyen.Ha az a baj, hogy nem magyar azt már megírták a fórumban. -
tp #145 hol lehet letölteni a játékot és a crcket?
-
neger03 #144 honlapom -
neger03 #143 Hello!Lécci segítsetek nekem mert megvettem Singles2-t de nem látszanak az emberek csak a szájuk+szemöldök [IMG]http://
-
Oké:)Nagyon köszönöm a segítséget Anngel -
Hogy lehet a játékban szexelni?...:)
Szikra: nyisd meg a játék Config mappáját. Itt lesz egy olyan,hogy game.cfg. Ezt állítsd át,hogy ne legyen írásvédett,majd nyisd meg Notepad-dal. Itt lesz egy ilyen rész(csak más számokkal):
game
{
moneystartstory = 5000
moneystartbackyard = 25000
moneystartapartment = 50000
moneystartpenthouse - 90000
Storyenable = true
backyardenable = true
apartmentenable = true
penthouseenable = true
Írd át ezeket és végül mentsd rá az eredeti fájlra. -
rage at work #140 Nem a game.cgf-ben kell átírni a kezdeti összeget ? -
Szted miért nem mond senki semmit?
Leht mi sem tudjuk?
tipp: Inditsd el a játékot, gyorsítsd fel, menj el kajálni, csajozni, akármi...
Pár óra mulva, ha visszamész, csomó pénzed lessz...
Dante. -
komolyan...már lassan egy hónapja várok egyetlen egy válaszra bki beír ide,max másnapra választ kap
én meg...
komolyan..lenne vki olyan hihetetlenül kedves,hogy elmondja mely fájl-t/fájlokat kell módosítani a pénzkód miatt??????
-
Vlala #137 Ez inkább videokártya ill. drivewrprobléma lesz, nem? -
Baniku #136 mármint az emberek nem látszanak. (boccs)