Singles 2: Triple Trouble
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok! nem tudja vlki h hogy tudnám a saját zenéim játszatni a játékban??? elõre is kösz<#puszis>#puszis><#crazya>#crazya>í!
Sziasztok!
Tudna vki segíteni, ugyanis elakadtam! Az emberkéim nem akarnak S*Xelni!
Pedig minden szintet magasra vittem, de mikor az ágyas részekre nyomok feláll és nem csinál semmit!
Köszi elõre is!
Tudna vki segíteni, ugyanis elakadtam! Az emberkéim nem akarnak S*Xelni!
Pedig minden szintet magasra vittem, de mikor az ágyas részekre nyomok feláll és nem csinál semmit!
Köszi elõre is!
Hello!
Egy olyan problémám lenne, hogy a héten letöltöttem a játékot és a conf. mappában nincs hun.cgf fájl. Valaki el tudná nekem küldeni az e-mail címemre a magyar fájlokat? [email protected]
Köszi!
Egy olyan problémám lenne, hogy a héten letöltöttem a játékot és a conf. mappában nincs hun.cgf fájl. Valaki el tudná nekem küldeni az e-mail címemre a magyar fájlokat? [email protected]
Köszi!
Bocsika megint én vagyok...
az MSN címem nem az amit most megadtam!FÉLREÍRTAM:
[email protected] - ez a jó..
ÉS MÉG EGYSZER NAGYON SZÉPEN MEGKÖSZÖNNÉM..
az MSN címem nem az amit most megadtam!FÉLREÍRTAM:
[email protected] - ez a jó..
ÉS MÉG EGYSZER NAGYON SZÉPEN MEGKÖSZÖNNÉM..
Szép jó napot mindenkkinek!
Kérnék egy nagy szívességet. Hogy most leszedtem a Singlers2.. De miven az angopl tudûásom nagyon gyenge. Azt szeretném megkérni bárkit aki tudja honnan lehetne magyarosítást leszedni.. kérem linkelje már be ide nekem.. Nagyon szépen megköszönném..
De megadom az MSn címemet is és ha valakinek meg lenne a tömörített magyarosítás lécci küldjétek már át.. Nagyon szépn köszön..
[email protected]
Kérnék egy nagy szívességet. Hogy most leszedtem a Singlers2.. De miven az angopl tudûásom nagyon gyenge. Azt szeretném megkérni bárkit aki tudja honnan lehetne magyarosítást leszedni.. kérem linkelje már be ide nekem.. Nagyon szépen megköszönném..
De megadom az MSn címemet is és ha valakinek meg lenne a tömörített magyarosítás lécci küldjétek már át.. Nagyon szépn köszön..
[email protected]
Sziasztok
azt hiszem megoldottam a problémát. létezik 1.4-es patch!!! link: http://www.strategyinformer.com/pc/singles2tripletrouble/patch/13096.html
szedjétek le, majd újra crack, végül a english fájlokat írjátok felül a magyaréval, ahogyan lentebb írták és tökéletesen megy a játék magyarul!!!
azt hiszem megoldottam a problémát. létezik 1.4-es patch!!! link: http://www.strategyinformer.com/pc/singles2tripletrouble/patch/13096.html
szedjétek le, majd újra crack, végül a english fájlokat írjátok felül a magyaréval, ahogyan lentebb írták és tökéletesen megy a játék magyarul!!!
nekem is ez a bajom amit 1x itrál hogy feltettem az 1.3 mat és ujra krekkeltem .. de semmise pedig már egyszer lke is szedtem és ujra feltettem.. -_-' 😄 vki segitsen !! 😊
Sziasztok!
Rögtön egyszerre két bajom is volna, ha nem haragszotok.
Nem eredeti a játékom, megpeccsleem 1.3-mal ahogy lent olvastam (kihagyva a 'magyarítást' hulang.cfg stb.) újra megkrekkelem és nem fogadja el, indítás után kiírja hogy nem jó a verzió blablabla. ??? ???
Másik, hogy - nem csak ennél a játéknál, de itt sokkal hamarabb, néha pár másdperc alatt - lefagy a gép tõle :S Volt ilyen a GTA SA-nál is, de ott vagy egy órát kellett játszanom. Teljesen kék képernyõ, látszatra 640*480 néha szép nagy hibajelentés is társul hozzá, valami nvmcp.sys-re vonatkozik. Win reinstalltól távol maradnék, úgyhogy ezt ne írjátok 😄 Valakinek ötlet ???
Rögtön egyszerre két bajom is volna, ha nem haragszotok.
Nem eredeti a játékom, megpeccsleem 1.3-mal ahogy lent olvastam (kihagyva a 'magyarítást' hulang.cfg stb.) újra megkrekkelem és nem fogadja el, indítás után kiírja hogy nem jó a verzió blablabla. ??? ???
Másik, hogy - nem csak ennél a játéknál, de itt sokkal hamarabb, néha pár másdperc alatt - lefagy a gép tõle :S Volt ilyen a GTA SA-nál is, de ott vagy egy órát kellett játszanom. Teljesen kék képernyõ, látszatra 640*480 néha szép nagy hibajelentés is társul hozzá, valami nvmcp.sys-re vonatkozik. Win reinstalltól távol maradnék, úgyhogy ezt ne írjátok 😄 Valakinek ötlet ???
edikee,csak akkor tudsz szintet váltani,ha elegendõ pontod van.mindig ki vavn írva éjszaka az összesítõ táblán,hogy mennyi pontosd van,és hogy mennyit kell még szerezni.Ezeket a pontokat úgy tudod megszerezni,hogy vagy barátkozol másokkal(akár szobatársakkal) vagy erotikázol egy másik singlivel vagy a romantikázol.Minél többet töltesz egy singlivel(pl viccet mesélsz neki)annál több pontod lesz,de vigyázz,hogy ne csak egy dolgot csinálj.Tehát,ne csak viccet mesélj reggeltõl estig,hanem változatosan kezeld.
Hello! Fordíókat keresek ! Bõvebb infó a www.hlteam.atw.hu honlapon! Várom jelentkezéseteket!
Hálásan köszönöm a válaszodat már nagyon vártam, hogy valaki válaszoljon.Ki fogom próbálni és remélem sikerülni is fog!
Még egyszer KÖSZÖNÖM!!
Még egyszer KÖSZÖNÖM!!
Szilvi,rakj le gitárt,zongorát,mikrofont illetve egy hangszórót.A gitárt tedd a hangszóró mellé,a mikrofont pedig a gitár mellé.Tehát vhogy így nézzen ki:zongora bal oldalt hátul(ne rakd nagyon hátra,úgy legyen,hogy összképet alkosson a gitárral),aztán mikrofon,közvetlenûl mellette a gitár és a hangszóró.bonyolúltnak hangzik így,de nem az<#smile>#smile>sok sikert<#nyes>#nyes><#kacsint>#kacsint>és remélem tudtam segíteni
Sziasztok ismét! Most tényleg nem nézi senki ezt a fórumot vagy nem akar senki segíteni? Mert már nagyon várom a segítségeteket.
Hahó! Valaki segítsen már! Hogyan kell berendezni a nappalit a saját zenéléshez.Megvan minden a gömb a fények a hangszórók..stb.De azt mondja, hogy most már csak be kell rendeznem.De hogyan ha valaki tud segítsen!!!!
Sziasztok! Látom nem sûrûn írtok ide a fórumba de azért megpróbálom a segítségeteket kérni. Én elakadtam a singles 2-ben. Méghozzá ot ahol azt kéri állítsak fel a nappaliba dolgokat a zenéléshez.Nos én ezt megtettem de a partyn nem akar játszani vagyis zenélni.Nekem az angol verziója van meg és nem igazán jövök rá mit is akar amikor azt mondja: So far, so good.Now I just have to get the equipment into place. But now? Ha valaki tud légyszi segítsetek.Ja és ha lehet akkor abban is hogy honnan lehet leszedni a magyarosítást.Elõre is köszönöm.
oks köxy
Gameland.89.hu és még sok más helyen.Ha az a baj, hogy nem magyar azt már megírták a fórumban.
hol lehet letölteni a játékot és a crcket?
Hello!Lécci segítsetek nekem mert megvettem Singles2-t de nem látszanak az emberek csak a szájuk+szemöldök<#rinya>#rinya><#nevetes1>#nevetes1><#falbav>#falbav>
http://
Hogy lehet a játékban szexelni?...😊
Szikra: nyisd meg a játék Config mappáját. Itt lesz egy olyan,hogy game.cfg. Ezt állítsd át,hogy ne legyen írásvédett,majd nyisd meg Notepad-dal. Itt lesz egy ilyen rész(csak más számokkal):
game
{
moneystartstory = 5000
moneystartbackyard = 25000
moneystartapartment = 50000
moneystartpenthouse - 90000
Storyenable = true
backyardenable = true
apartmentenable = true
penthouseenable = true
Írd át ezeket és végül mentsd rá az eredeti fájlra.
Szikra: nyisd meg a játék Config mappáját. Itt lesz egy olyan,hogy game.cfg. Ezt állítsd át,hogy ne legyen írásvédett,majd nyisd meg Notepad-dal. Itt lesz egy ilyen rész(csak más számokkal):
game
{
moneystartstory = 5000
moneystartbackyard = 25000
moneystartapartment = 50000
moneystartpenthouse - 90000
Storyenable = true
backyardenable = true
apartmentenable = true
penthouseenable = true
Írd át ezeket és végül mentsd rá az eredeti fájlra.
Az egyetlen lehetőség arra,hogy normális férfival találkozz,az hogy megszülöd.
Nem a game.cgf-ben kell átírni a kezdeti összeget ?
Szted miért nem mond senki semmit?
Leht mi sem tudjuk?
tipp: Inditsd el a játékot, gyorsítsd fel, menj el kajálni, csajozni, akármi...
Pár óra mulva, ha visszamész, csomó pénzed lessz...<#nevetes1>#nevetes1>
Dante.
Leht mi sem tudjuk?
tipp: Inditsd el a játékot, gyorsítsd fel, menj el kajálni, csajozni, akármi...
Pár óra mulva, ha visszamész, csomó pénzed lessz...<#nevetes1>#nevetes1>
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
komolyan...már lassan egy hónapja várok egyetlen egy válaszra<#rinya>#rinya>bki beír ide,max másnapra választ kap<#rinya>#rinya>én meg...<#rinya>#rinya>komolyan..lenne vki olyan hihetetlenül kedves,hogy elmondja mely fájl-t/fájlokat kell módosítani a pénzkód miatt??????<#rolleyes>#rolleyes><#rinya>#rinya><#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
Ez inkább videokártya ill. drivewrprobléma lesz, nem?
mármint az emberek nem látszanak. (boccs)
Könyörgöm segítsetek!
Letöltöttem a Singles 2-t... Kérte a CD-t...
Becrackeltem, de sztem hibás a crack. (amit szintén letöltöttem.) Nem látszanak a játékban az emerkék. Csak a szájuk meg a szemöldökük.
Valaki mondjon egy linket ahonnan le lehet tölteni egy patch-et vagy egy crack-et!
Ja, és hol a crack könyvtár? Nem találom!
Elõre is KÖSZI!
Írjatok!!!
E-mail címem: [email protected]
Letöltöttem a Singles 2-t... Kérte a CD-t...
Becrackeltem, de sztem hibás a crack. (amit szintén letöltöttem.) Nem látszanak a játékban az emerkék. Csak a szájuk meg a szemöldökük.
Valaki mondjon egy linket ahonnan le lehet tölteni egy patch-et vagy egy crack-et!
Ja, és hol a crack könyvtár? Nem találom!
Elõre is KÖSZI!
Írjatok!!!
E-mail címem: [email protected]
Samspye! Honnan töltötted le a Nocd Patch-et? Légyszi küld el a címét! köszi!
Szóval...mely fájlokat kell módosítani a pénzkódhoz?<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor>#vigyor><#whatever>#whatever><#fejvakaras>#fejvakaras>
Oké! Már megoldottam. Letöltöttem egy Nocd Patchet. <#nevetes1>#nevetes1>
Sziasztok!
Légyszi segítsen valaki! Letöltöttem a játékot, és akármelyik patchet teszem is föl nem tudom vele elindítani. Kiírja, hogy kéri a cd-t és a virtuáli smeghajtóbol nem ismeri föl így nem indítja el. Az lehet a baja, hogy ugye nem eredeti a játékom. De ki lehetne ezt a problémát küszöbölni valahogy? Azért szeretném patchelni mert láttam, hogy így 1 fájl átírásával magyarul indulna el a game. Vagy ha nincs erre megoldás akkor valaki be tudna linkelni 1 honlapot amelyrõl magyarul le lehet tölteni?
Elõre is nagyon köszönöm! Üdv!
Légyszi segítsen valaki! Letöltöttem a játékot, és akármelyik patchet teszem is föl nem tudom vele elindítani. Kiírja, hogy kéri a cd-t és a virtuáli smeghajtóbol nem ismeri föl így nem indítja el. Az lehet a baja, hogy ugye nem eredeti a játékom. De ki lehetne ezt a problémát küszöbölni valahogy? Azért szeretném patchelni mert láttam, hogy így 1 fájl átírásával magyarul indulna el a game. Vagy ha nincs erre megoldás akkor valaki be tudna linkelni 1 honlapot amelyrõl magyarul le lehet tölteni?
Elõre is nagyon köszönöm! Üdv!
Keem1,azt tudom,de nekem az a gondom,h nem tudom mely fájlokat módosítsam<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya><#rolleyes>#rolleyes>
xosos, a Singles 2-ben nincsenek beírható kódok mint a Simsben (legalábbis ismereteim szerint).
Csak úgy tudod buherálni a játékot, ha a #101-es hsz-nek megfelelõen az egyes fájlok tartalmát módosítod.
Csak úgy tudod buherálni a játékot, ha a #101-es hsz-nek megfelelõen az egyes fájlok tartalmát módosítod.
Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)
Én feladom...bassza meg(már sorry)én mindenkinek próbálok segíteni,de nekem senki...ennyit errõl<#falbav>#falbav><#gonosz2>#gonosz2><#sir>#sir><#rinya>#rinya>
Akkor szedd le a videókártyádhoz a legujabb drivert, telepítsd ujra a dx9.0c-t,
de persze lehet, hogy valamlyik kodek-pakk a bûnös...
Több 5letem nincs....
Még talán, ha van fix.tv-d, hívd hétfõn Marcit vagy Szalut a Varm-up ban(16:30). Ha nincs, akkor fixtv.hu/live. ott is lehet nézni a mûsort.
Dante.
de persze lehet, hogy valamlyik kodek-pakk a bûnös...
Több 5letem nincs....
Még talán, ha van fix.tv-d, hívd hétfõn Marcit vagy Szalut a Varm-up ban(16:30). Ha nincs, akkor fixtv.hu/live. ott is lehet nézni a mûsort.
Dante.
Valaki létsziiii,segítsen mááár<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Ha Tft-d van, akkor állitsd át a felbontást. Ha akkor sem jó, akkor szedd le mégegyszer...<#nyes>#nyes> legalább a nocd.exe-t.
Dante.
Dante.
Dante,nem lehet h az asztalon tányérok vannak,mert álltalában akkor nem ül le,mert nem tud enni akkor...
De vki az én kérdésemre is válaszoljon(hova írjam be a pénzkódot??)??<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
De vki az én kérdésemre is válaszoljon(hova írjam be a pénzkódot??)??<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Szilvy18!
szedd le az 1.3 patch-ot. és telepítsd. Ha nem eredeti a game, ujra törd meg, majd a config mappában találsz 3 hulang.cfg file-t.
A három eng.cfg-t tedd át egy másik mappába, majd nevezd át a hu fájlokat eng-re.
Vigyázz pontossan arra, amit az elöbb másik mappába raktál. A játék teljesen magyar!
Viszont a Vacsinál én is elakadok. Elküldöm kimet, megfõzõk, vacsorázni hívom, erre megkérdi mit fõzõk. és semmi sem történik. Odaáll a tûzhely elé és valami áthúzott szék jelenik meg felette egy gondolat-buborékban. Ja, a sátrat a nappaliba raktam.
Mi a gond?
Dante.
szedd le az 1.3 patch-ot. és telepítsd. Ha nem eredeti a game, ujra törd meg, majd a config mappában találsz 3 hulang.cfg file-t.
A három eng.cfg-t tedd át egy másik mappába, majd nevezd át a hu fájlokat eng-re.
Vigyázz pontossan arra, amit az elöbb másik mappába raktál. A játék teljesen magyar!
Viszont a Vacsinál én is elakadok. Elküldöm kimet, megfõzõk, vacsorázni hívom, erre megkérdi mit fõzõk. és semmi sem történik. Odaáll a tûzhely elé és valami áthúzott szék jelenik meg felette egy gondolat-buborékban. Ja, a sátrat a nappaliba raktam.
Mi a gond?
Dante.
Sziasztok! Valaki nem tudna nekem a Singles 2-höz egy végigjátszást?
<#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya>
A Singles 2 le lehet valahonnan tölteni magyarul?
hát igen,kicsit..nagyon elnéztem a szöveget.Valószínû,h azért írta ki,mert túl korán kérdezted meg...este 20 óra fele kérdezd majd meg megint..persze ehez hozzá tartozik, Kimnek új jegyet kell venni(de elõtte kérdezd meg Kimet)
Szilvy,nekem a magyar változat van meg,ezért szerintem azt jelenti a szöveg,h nem hívhatja meg,mert még mindig haragszik rá.Viszont,Kim-nek megvetted a jegyet?És ha igen,akkor mondom,beszélgess sokat Anna-val,mesélj neki viccet...aztán odafog majd menni hozzád és mondani fogja,h (vmi ilyesmi):,,Josh,mostanában nagyon jól elvagyunk,és örülök,h újra barátok lehetünk"vagy vmi ilyesmi...utána Kimnek add oda a jegyet(de majd csak este 20 óra fele).Utána fõz vmi finom vacsit és akkor kérdezd meg Anna-t..