Singles 2: Triple Trouble

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akárhányszor rákérdezek a romantikus vacsorára mindig ezt a szöveget írja ki a játék: I'll have to calm down- it's still too early if I want a dinner by candlelight. Ez most mit jelent?

Köszönöm a segítséget

xosos
pl:beszélgessen Josh Annával,meséljen neki viccet...stb

xosos
Szilvy,Anna azért nem fogadhatja el a meghívást,mert még haragban van Josh-al...próbáld rendezni a kapcsolatukat és utána már elfogja fogadni😊<#wink>

A Singles 2- nek van már végigjátszása?
Ha van akkor írja lr valaki,hogy hol.

Sziasztok! van egykis problémám a játékkal. A story-nál nem tudom sehogy sem elhívni az Annát romantikus vacsorára, mindig nemet mond. Hogy lehet tovább jutni.<#szomoru1>

xosos
Edikee,hát én se értek vmi nagyon hozzá,de szerintem(!),egy számítógép szaküzletben próbálj meg keríteni egyet.
Szóval hova kell beírni azt a pénzkódot?????<#nyes><#szomoru1><#confused>

edikee
oksii de hogyan szerezhetek másik drivert ? <#vigyor5> én ehez hü..e vagyok <#szomoru1>

xosos
Jah,és olvastam itt h nincs magyar nyelven Singles 2...ez butaság!Van,én is most vettem meg.itt a cím: http://576.hu/termek_adatlap.php?id=31436
Itt meglehet rendelni magyar nyelven.Remélem tudtam segíteni<#wink>
És most pls,valaki válaszoljon nekem<#rinya>

xosos
Ha vki tud,létszi segítsen<#sir><#rinya>

xosos
Hahóóóó!!!Szóval??hova kell beírni pl ezt:moneystartpenthouse
????<#pardon1><#confused><#confused>

nagykispeter
másik driver kell a vid kártyához

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

edikee
sziasztok , nah nekem van egy kis gondom ... nem nagyon akar a singles 2 elindulni ..:S nemtudom h miért :S és a monitor elfeketedeik ... vki plzz segitsen mit tehetek ezügyben ?? jah és a zene az megy meg minden csak a kép nem látszik ..

xosos
Sziasztok,nah nekem speciel a gondom az hogy hova kell beírni ezeket a kódokat?pl: moneystartstory

Sziasztok!
Pár hozzászólás a játékhoz:
Ami a nude-t illeti, a játék alapból ilyen (legalábbis nálam) de a neten találtam ezzel kapcsolatban egy kis leírást:

"Singles 2: Triple Trouble Cheat: Nudity
This will affect a critical system file for the game. Make a back-up copy of the file before you edit the heck out of it.

Locate the /Program Files/Singles2/Config/ directory and find the Game.* file. Edit that file using a text editor, such as Notepad. Locate the following code and make the following changes to your file:

# min window size
minWindowSize = 320 200
# min/max window aspect ratio
minWindowAspectRatio = 0.56
maxWindowAspectRatio = 3.59
# pixelate (instead of black bars)
pixelate = true
# shall breasts and genitals be pixelated in
# uncesnsored versions? (for exhibitions)
fullPixelation = false
}
Translator
{
defaultDictionary = langIntEnglish.cfg
defaultDictMissing = langIntEnglishMissingWords.cfg

This should get rid of the mosaics over the naughty bits. Enjoy!"

Ebben az a bibi, hogy hímnemû játékos esetén odatesz egy gyönyörû fekete négyzetet, a fenti változtatás ezt nem oldja meg. (Mellesleg - mint említettem - nekem a game.cfg-ben nem volt mit változtatnom, ugyanis alapból ilyen volt.)

Találtam még két dolgot ezzel a négyzettel kapcsolatban, hogy külön-külön eltüntetik-e, azt nem tudom, de együtt biztosan:

1.
Config\Game.cfg-ben

# level of nudity
lon = 10

2.
Singles2\loca\english-bõl a scmt4.dll-t átmásolni a Singles2 fõkönyvtárba!

Ezt a kettõt egyszerre léptem meg és így most nincs fekete négyzet, úgyhogy lehet gyönyörködni a .... Na persze, ez a nõnemû játékosoknak szól :-)

A magyarítással kapcsolatban:
Ha letöltitek az 1.2-es vagy 1.3-as patch-et (sõt talán az 1.1-esben is bent van), akkor láthatjátok, hogy felinstallál a Config könyvtárba egy langHungarian.cfg-t (meg a többit is) és ezt átnevezve a default langIntEnglish.cfg-re már magyarul is megy a játék.

Pénzzel kapcsolatban:

"Singles 2: Triple Trouble Cheat: Money Hack
Note: Back up your file or you change a critical game file and wind up having to do a reinstall.

Locate the config.* file in the Singles 2 directory and open it with a text editor like Notepad. Locate the text string with moneystartstory under the game section and you can edit the starting amounts for all new (non-loaded) games.

game
{
moneystartstory = 5000
moneystartbackyard = 25000
moneystartapartment = 50000
moneystartpenthouse - 90000
then under this section you will find all the games..
Storyenable = true
backyardenable = true
apartmentenable = true
penthouseenable = true

And equate the values to true to have everything the game offers to play. The money can be set up to 100,000 or you can change the first line where you see xxxx = 100000 to a different number and increase each game's starting money to the new maximum."

Tudom hogy azokban az esetekben, mikor idéztem illett volna linkelnem, de sajna már nem emlékszem, honnan szedtem ezeket az infókat (én ugyanais egy txt-ben tárolom). Ezért sorry, töletek is, tõlük is...
Checkerboy
Jó kis játék 😄 Téktékték xD

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

van valami cheat itt,mint a Sims 2-be,hogy induláskor a lóvét lehet növelni?:S utólag kíváncsiságból leszedtem és egyedüli bajom a lóvé hiány induláskor

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Magic Boy
Attól még te megcsinálhatnád az oldalt(esetleg a Magyarítást is)!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Keem1
Jaja! Hát így jártam <#vigyor0>

Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)

Duddits
Háááát, itt nem nagyon örjöngenek a Singlesért.... :-)

Keem1
Jah, és akár magyarosíthatnánk is.

Keem1
Nah, gyerekek, azt vettem észre, hogy nincs kis hazánkban egy igazán jó, Singles 2-vel foglalkozó oldal. Az esetleges magyarítások is lassan haladnak.
Nekem eléggé bejön a játék, szívesen belevágnék egy amolyan Singles 2 magyar fansite összehozásába. De nem egyedül. Ha valaki szívesen segítene, érdeklõdik a játék iránt, hasonló módon gondolkozik a dologról, és persze konyít is valamennyit az ilyesmihez, jelentkezzen, tárt karokkal várom!

Keem1
Nem nagyon magyarítják. Magyar nyelven jelent meg. <#szomoru2>

Magic Boy
Ki mittud a játék Magyarosításárol?

Magic Boy
😄DD

Duddits
A zinternetrõl.

Sziasztok! Hol lehet letölteni a Singles 2: Triple Trouble-t???<#confused> Vki segitsen!! kössz
Magic Boy
Szerintem mindkettõ!😊

Duddits
Most magyarítás vagy pénz kód kell?!

Harly18
Igen kérdeztem, de el is mondtam, hogy nem nekem kell, hanem az egyik havernak. Én nem vagyok oda az ilyen sims-szerû játékokért.

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

pénz kód kellene!
Sziasztok!Én sajnos angolul töltöttem le a játékot és nem tudok hozzá magyarosítást!Valaki tudna nekem segíteni?
Duddits
Persze! 7 Sins-nél is kérdezted, hogy van-e... Kis perverz! <#ravasz1><#nyes>

Harly18
Nemtudom, mert nem nekem kellene, nekem még a játék sincsen meg

Fenrir
minek? vannak benne elég nude rész?

A halál csupán a kezdet...

Harly18
Nem tudtok nude patch-ot a játékhoz?

két csajt hogyan kell összezárni ????

ÁjjLe BoBBi
erre én is kíváncsi lennék mert nem tudom indulásra bírni a gamet...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

narazzino
egy próbát megérhet, ha vannak jó vélemények is

Itt inkább a szórakozáson van a hangsúly.

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

Simááán.... Kurva fanxa game!!

Magic Boy
Szerintem pedig alázza a Sims2-õt!

Fenrir
egyértelmû gyenge koppintás a Sims2-rõl...

A halál csupán a kezdet...

Azt nem lehet megoldani,hogy ne hárman legyenek?<#conf>

Passz...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Nem lett volna rossz játék,ha Will Wright elõtt találják ki.Így semmi esélye nincs a Sims ellen.Meg nem ellensége hanem ellenfele..de nem az.Ebbõl talán 1 milkót sem fognak eladni,nem 100-at..😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

grebber
Ezen melyik verziója van a Starforce 3nak???

Next PC upgrade: 2022

filamester
Nem rossz játék!
Szerintem a Sims 2 nagy ellensége!

Sziasztok!
Szerintem a 2 jobb mint az 1 volt,bár a küldetést hamar végig lehet nyomni.Elég rövidkére készítették szerintem.2-3 óra alatt meg lehet csinálni.Meg jó hogy végre ki lehet jönni a lakásból.

fitutufi
nah megnéztem a gamet
nem rossz !!
(de nem az én stílusom, de toltam 1-gyel is szval kíváncsi voltam)

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^