137
Delta Force: Xtreme
-
Chaos Mad #97 driver csere? -
CelticVampire #96 Nekem van egy nagy problémáma játékkal kapcsolatosan... először is: az M4-es nem látszik, csak a faszikám keze, hogy tart valamit, és a ruszki pályákon meg nem látom az épületeket, csak a vázat, ésnem tudom hol az ajtó próbáélkoznom kell, hol tudok átmenni a semmin.... ez amiatt lehet, hogy nincs jóban az ATI-val, vagy egyébként is hibás? -
#95 veled tartok, BF2 forever! -
#94 kijött a mulidemó is hamár vcalaki nagyon akar vele gémelni :) -
greco #93 Ha,ha,ha...aki megveszi ennyiért az meg is érdemli. -
Picador #92 Felhárborító!
Ma beszéltem az Ecobittel, aki a játek magyarországi forgalmazója. A honlapjukon 3990 Ft van a játék áraként feltűntetve, <B>AZONBAN a játék ára
9900</B> Ft. Kicsit megdöbbenve, kértem az illetékest árazás ügyében, aki megerősítette azt, hogy az ár valóban majdnem 10000 Ft. Megemlítettem neki, hogy 20 dolláros játékról van szó (EU-ban 25 EUR egyébként - kb.6200Ft), amire a válasz az volt, hogy az USA árak nem hasonlíthatók össze a magyarországiakkal. Persze, hogy nem, de nehogy már 10000 Ft-t fizessek remake-ért, amikor Battlefield2 lesz 12000Ft.
Úgy gondolom, hogy a nyereségvágynak is van határa. Ezek után remélem, hogy senki sem fogja a játékot megvásárolni. Én biztosan nem. Egyszerűen nem ér 10000 Ft-t.
Már csak 30 nap van hátra BF2 megjelenéséig, mindenkit arra biztatnék, hogy arra költse a pénzét.
-
#91 nám. -
#90 Akkor azzal a kódal nemmükszik? -
Coco #89 #76 -
#88 Tört verzióval lehet neten játszani??? Ha igen valaki pls írja már le hogy hogy kell megcsinálni. -
#87 sztem most frissítenek -
#86 Külhonban is 20 dollár az ára, gondolom azért, mert ez egy remake. -
#85 Vadiuj jatek 3990-ert???
Nekem miert nem jon be az oldaluk, nem ez a cim? www.ecobit.hu -
#84 az ecobitnál igen 3 990Ft -
#83 A multirol tud meselni, aki megvette, de asszem hogy nem kaphato meg magyarorszagon. Szvsz. -
Picador #82 A multi részről meséljen valaki. Single kampányt ilyen játékkal hiba játszani... -
#81 -
Szabyka #80 Köszi! -
#79 igen -
Szabyka #78 Most akkor ez a Delta Force Xtreme ???? -
#77 thx -
greco #76 DFX-WESTIL-LKICKY-OURASS-ANYDAY
Másolttal nem lehet neten játszani. -
#75 serial-t tudnátok adni és másolttal lehet neten játszani? -
#74 én feltettem és kiírja az indításnál, hogy A corrupt instalatin was detected.please uninstall and reinstall -
Coco #73 jaja single uncsi nagyon, viszont a multira igen kiváncsi lennék.
van vki aki már megvette? -
#72 Sajnos nekem sem jött, unalmas !
Del. -
#71 Lehet ebbe valahogy menteni? -
#70 na meg is untam... :))))
uninstall... -
#69 ja, mondhatni úgy is, hogy névváltás volt... -
#68 Komolyan???Nem tudtam.
Delta Force: Xtreme akkor névváltás volt vagy mi lemaradtam valamiről? -
#67 jo a game, de nem rémlik hogy a DF BHD ben is ennyire gagyi lett volna az AI :(
multiban viszont ez minek kell a joint ops mellé ??????
rókabőr! és nincs lan b+ ... vicc :( -
#66 LOL -
Coco #65 ez a reloaded :) -
#64 Új patch, töltsétek le. -
greco #63 Csak azzal nem játszol multiban.A single meg nem sokat ér... -
#62 multi van? :D -
#61 A wandoonál pedig 200 forint ennyit meg főleg megér -
#60 Ez van !
Me mééé ? Sztem tök jó !
Bocs a tiéd meg elég sötét - világosíts rajta. -
#59 Majd a Reloaded-ben lesz AI remélhetőleg. -
#58 elég gyökér nálad a graf.. :)