Delta Force: Xtreme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy "modern" fps-nel ez nagyon karcsu.
America's Army 3 betat viszont most fogom 1 oran belul tesztelni, remelem jobb lesz, mert sajnos ezeken kivul nem mostanaban fog kijonni mas katonai fps.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
(betat probaltam 1 honapja)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
kiadhatnák újra, mostani grafikával
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
hurrrrrááááááááááá
grafika pedig nem rossz, szerintem sokan nem találták meg a beállítás opciót, ahol igen széppé lehet tenni a játékot - bár nem gyenge konfig kell hozzá..
szóval aki akar játszani, az dobjon egy emilt: [email protected]
(jó lenne 1 csapat - olyan egyedül vagyok a sok lengyel között.. 😊
Ebben a játékban van olyan küldetés h lehet helikoptert vezetni?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A magyarítás letölthetõ az oldalamról: http://ibrik.atw.hu
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
ha igen hogyan kell regisztrálni?
ingyenes a regisztráció?
inkább kisebbel, mert semmit se találatm...de még próbálkozok...
!!!Real Madrid 4ever!!!
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
letöltöttem és ez a fálj CRC hibás😞
please help!!!
!!!Real Madrid 4ever!!!
Még jó hogy elöbb letöltötem! És nem vettem meg!
gyerekek far cry 😊
És azzal a törtel is lehet multizni!
HUUUUU még minig a hatása alatt vagyok ennek a játéknak de szar volt vaze.
mi lehet a baj?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ma beszéltem az Ecobittel, aki a játek magyarországi forgalmazója. A honlapjukon 3990 Ft van a játék áraként feltûntetve, <B>AZONBAN a játék ára
9900</B> Ft. Kicsit megdöbbenve, kértem az illetékest árazás ügyében, aki megerõsítette azt, hogy az ár valóban majdnem 10000 Ft. Megemlítettem neki, hogy 20 dolláros játékról van szó (EU-ban 25 EUR egyébként - kb.6200Ft), amire a válasz az volt, hogy az USA árak nem hasonlíthatók össze a magyarországiakkal. Persze, hogy nem, de nehogy már 10000 Ft-t fizessek remake-ért, amikor Battlefield2 lesz 12000Ft.
Úgy gondolom, hogy a nyereségvágynak is van határa. Ezek után remélem, hogy senki sem fogja a játékot megvásárolni. Én biztosan nem. Egyszerûen nem ér 10000 Ft-t.
Már csak 30 nap van hátra BF2 megjelenéséig, mindenkit arra biztatnék, hogy arra költse a pénzét.