Delta Force: Xtreme

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na megoldódot ta probléma csak kicsit kancsi voltam xD

Hali! Letöltöttem a magyarositást de amikor elinditom kér 1 kucslot megtudnátk mondani miaz?

hello!Valaki tud adni egy cd keyt mert megvolt csak elveszett 😞 köszi!
balee4
kipróbáltam azért a fullt is, ez vmi botrányosan szar, az összes ellen ugyanúgy néz ki és csak állnak, mint az agyalágyultak, egy újítást vettem észre van néhány vezethetõ jármû (motor, katonai furgon) fél küldetést sem teljesítettem, de ment is neki az uninstall😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

jaja. hát ezen nem segít a reinstall 😄

köszi,sikerült,de hatalmas csalódás.grafikailag alig több mnt az elsõ rész.valóban még az épületek is ugyanazok,mint az elsõ részben,és az ellenség is ugyanott áll,mint az elsõrészben.az meg gyalázat a mai világban,hogy az ellenség egyenesen rohan feléd,a nagy üres pusztaság közepén.
reinstall. nekem is ez volt

üdv!az azért dúrva,hogy az egyes épületekben,az elenség ugyanott áll,és vár,mint pl az elsõ részben.ezt kár volt kiadni.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

üdv!nekem az egerem nem mûködik a játékban,és nemtudom konfigolni sem.
balee4
basszus megnéztem a demót, ez fullra ugyanaz, mint az elsõ rész, semmi különbséget nem láttam, egy rakás fos az egész😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Smithwarden
Igen, DF1 kiraly volt.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Shep
Megnéztem. Semmit nem változott az évek során és ez ma sajnos már kevés. a BHD még jó volt, de azóta semmi változás a grafika talán szebb egy kicsivel, de még így is kevés és most már teljesen árkád az egész. Hol van már a DF 1, mikor csúszni mászni kellett megkerülni a fél térképet, hogy ne vegyenek észre.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Smithwarden
Mondjuk a demo merete is sejtet valamit, csak 280mb.
Egy "modern" fps-nel ez nagyon karcsu.

America's Army 3 betat viszont most fogom 1 oran belul tesztelni, remelem jobb lesz, mert sajnos ezeken kivul nem mostanaban fog kijonni mas katonai fps.

Smithwarden
+1 velemeny: kb a katasztrofalis es ultrafos kozott valahol..
(betat probaltam 1 honapja)

grebber
Delta Force Xtreme 2-öt próbálta már valaki milyen lett?

Next PC upgrade: 2022

majd lesz új novalodzsik játék

Mike
milyen jó volt a Delta Force Black Hawk Down
kiadhatnák újra, mostani grafikával

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

jahh, és júliusban új rész: Angel Falls

hurrrrrááááááááááá
hali, ez egy remek játék, 2éve nem bírok tõle szakadni, persze a multiról beszélek, nincs nagyobb móka, mint esténként hentelni a kilföldiekkel... lol
grafika pedig nem rossz, szerintem sokan nem találták meg a beállítás opciót, ahol igen széppé lehet tenni a játékot - bár nem gyenge konfig kell hozzá..
szóval aki akar játszani, az dobjon egy emilt: [email protected]
(jó lenne 1 csapat - olyan egyedül vagyok a sok lengyel között.. 😊
régi

vagy még nem jelent meg?
ez miótai game?
cicai
Sziasztok
Ebben a játékban van olyan küldetés h lehet helikoptert vezetni?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

ibrik
Elkészült a Delta Force Xtreme magyarításom - ismét csak azért, hogy egy "elfeledett", nem túl népszerû játékot kicsit népszerûbbé tegyek.
A magyarítás letölthetõ az oldalamról: http://ibrik.atw.hu

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Balumann
mármint lan módba

Balumann
Hamachival sem lehet multizni?

Mike
nem mintha a másokat lefikázónak nem

de nyílván az van, mer aki erre pénzt ad ki, annak komoly problémái lehetnek.<#idiota>

ha másolt gámád van felejtsd el a multit...

lenne egy kérdésem:csak novaworldön keresztül lehet multizni a játékkal?
ha igen hogyan kell regisztrálni?
ingyenes a regisztráció?
S n o k y
Én is ezzel kezdtem kisebb nagyobb sikerellel😞
inkább kisebbel, mert semmit se találatm...de még próbálkozok...

!!!Real Madrid 4ever!!!

ibrik
Az eredeti release-ek fájljait ritkán szokta valaki is megõrizni, így szerintem többre mész, ha a DC-n próbálkozol - ott mégiscsak több tízezren vannak a sok HUB-on.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

S n o k y
sziasztok...vki vmilyen úton módon nem tudja nekem eljuttatni a delta force extreme 22. fálját??
letöltöttem és ez a fálj CRC hibás😞
please help!!!

!!!Real Madrid 4ever!!!

Mike
co-opot is kipróbáltad?

HUUUUU mekkora gagyi ez a jatek!

Még jó hogy elöbb letöltötem! És nem vettem meg!

gyerekek far cry 😊
És azzal a törtel is lehet multizni!

HUUUUU még minig a hatása alatt vagyok ennek a játéknak de szar volt vaze.

cicai
valki tudja hogy nekem miért mindig azt írja ki hogy az jratelepítés megoldhatja problémát de nem pedig feltettem a directx-et is.
mi lehet a baj?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Töröld le a picsába. Ez a játék egy kalap kakit ér. BF2-re gyûjtsél!
<#nemtudom>

a legújabb van fent....
driver csere?

Nekem van egy nagy problémáma játékkal kapcsolatosan... elõször is: az M4-es nem látszik, csak a faszikám keze, hogy tart valamit, és a ruszki pályákon meg nem látom az épületeket, csak a vázat, ésnem tudom hol az ajtó próbáélkoznom kell, hol tudok átmenni a semmin.... ez amiatt lehet, hogy nincs jóban az ATI-val, vagy egyébként is hibás?
Tibor
veled tartok, BF2 forever!

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

M@TriX
kijött a mulidemó is hamár vcalaki nagyon akar vele gémelni 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ha,ha,ha...aki megveszi ennyiért az meg is érdemli.<#zavart2>
Felhárborító!

Ma beszéltem az Ecobittel, aki a játek magyarországi forgalmazója. A honlapjukon 3990 Ft van a játék áraként feltûntetve, <B>AZONBAN a játék ára
9900</B> Ft. Kicsit megdöbbenve, kértem az illetékest árazás ügyében, aki megerõsítette azt, hogy az ár valóban majdnem 10000 Ft. Megemlítettem neki, hogy 20 dolláros játékról van szó (EU-ban 25 EUR egyébként - kb.6200Ft), amire a válasz az volt, hogy az USA árak nem hasonlíthatók össze a magyarországiakkal. Persze, hogy nem, de nehogy már 10000 Ft-t fizessek remake-ért, amikor Battlefield2 lesz 12000Ft.

Úgy gondolom, hogy a nyereségvágynak is van határa. Ezek után remélem, hogy senki sem fogja a játékot megvásárolni. Én biztosan nem. Egyszerûen nem ér 10000 Ft-t.

Már csak 30 nap van hátra BF2 megjelenéséig, mindenkit arra biztatnék, hogy arra költse a pénzét.

báttyó02
nám.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Evogordon
Akkor azzal a kódal nemmükszik?

Evogordon
Tört verzióval lehet neten játszani??? Ha igen valaki pls írja már le hogy hogy kell megcsinálni.

Oldal 1 / 3Következő →