797
The Suffering 2
-
#517 Egy kérdés azt már nem tudom hogy hányadik pályán de amikor a rendőrt kell kiszabaditani vagy megőlni te mit csináltál ?? Megölted vagy megmentetted a rendőr csávót ?? És mi a helyzet Constansával azzal a csajjal aki a ketrecben volt abban a helyiségben ahol még a játék elején voltál ?? Amúgy átlagban hány embert mentetttél meg és hány embert öltél meg ?? Azt olvastam hogy 4 fokozat van a 4 fokozat már über brutális de azt kibaszott nehéz lehet elérni csak akkor kapod meg ha maximumon van a morál szint !!! Utána is nézek hogy mit lehet kapni a 4 szinten !! -
#516 És mind2 oldallal vannak különleges képességek szörnyalakban?Például jóban 1. szinte lácnos fegyók állnak ki a hátadból amikkel csapkodhatsz,2. szinen 3 géppityu,3. szinten meg áramozol v mi odáig nem jutottam L.Rossz alakban is van vmi képesség? -
#515 Erre nem tudom a választ mert semlegesnek lenni pont a pálya végére nem könnyü dolog akkor már vagy nagyon rossz vagy nagyon jó vagy !!!! Lehet hogy meglehet csinálni hogy semleges maradj a játék végére de akkor igen csak taktikázni kell hogy kit kell megölni kit nem !!!
Én meg azokat a föld alatt kúszó szörnyeket sem csipáztam nagyon a trigermanekről nem is beszélve !!!
Amúgy ha rosszat cselekszel akkor mindig valamilyen véres kép villan be blackmore szövegével ha meg jót cselekszel akkor mindig a feleséged villan be az ő szövegével !!!
A jó oldalon azt tetszett hogy Torque amikor átváltozott szörnyeteggé csak a teste változott át a feje emberi maradt a rossz oldalon viszont teljesen szörnyeteg lett a fejéről nem is beszélve !!!! -
#514 A semleges is ugyanazzal a játékmenettel jár mint a jó?Szal ott is a csaj van a heliben és sotis csávóval kell küzdeni? -
#513 A gyereket meg lehet menteni habár nem könnyü dolog !!!
A játék végén a gilisztával nem kell foglalkozni ő csak a szörnyeket termeli Blackmorral kell foglalkozni !!! A játék végén nagyon hatásos az RPG pillanatok alatt felmegy az INSANE szint aztán már lehet amortizálni szörny alakban Blackmore-t !!!!
Ha éppen gonosz vagy akkor csaj is besegit neked a helikopterrel gépágyúval az oldalán igy legalább az a nagy dög nem termeli egy darabig a szörnyeket !!! Egy másik eset a 15 pályán ahol a helikopter lövöldözz rád a rossz oldalon Blackmore van benne a csaj is segit neked lönni a helikoptert !!! az utolsó elötti pályán meg azzal a nagy darab kövér döggel kell megküzdeni aki már felbukkant a játék elején !!!
Ha jó vagy akkor a pálya végén egyedül vagy számolnod kell a szörnyekkel is meg Blackmore-ral is !!! és a 15 pályán ahol a helikopter lő téged nem Blackmore hanem a csaj van benn !!! Ja és az utolsó elötti pályán nem azzal a kövér döggel kell küzdeni hanem azzal a shotgunos csávóval na meg a kutyáival !!!! -
#512 Aki végigvitte a 2-t, az 1-et is? Ha nem akkor álljon neki, ha igen akkor tudja mi a játék :)
berlinboy-nak igaza van, killjoy-al még el kell beszélgetnünk ;) -
#511 Suffering 3-ra lehetne készülni hisz a szörnyek még nem mentek l és még killjoy-t se szedtük széjjel,szal lehetne mivel folytatni. -
#510 Én is végre!!!!!! -
#509 NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!4
Nem hiszem L!Végivittem!!Még több részt akarok!!!!! -
#508 Éppen nem rég írtam le ide (meg még az előtt is :D). Ráadásul még spoilert sem használtam :S
Kellett volna ide is egy kis segítség vagy FAQ ebbe a topikba. -
#507 Milyen giliszta?Az nem csak a szörnyeket idézi?vagy később ő is beszáll?Mert Blackmore-t verem szörnyalakba rendesen,de aztán ő is átalakul és szétszedi a pofám. -
#506 Bazeg a vége kurva nehéz valaki mondja már kivel kéne foglalkozni azzal a irtozatos dög nagy gilisztával vagy a pirosruhás csákoval ?
Azé ha nemkeztem bele 50x akkor 1x se :( -
#505 A seggbe.Meg kell küzdenem Blacmore-ral.De miért?Tök jó vok,igaz csak a 2. szinten. -
#504 Azt k...Megcsináltam.A gyereket meg lehet menteni? -
#503 olvastam lejjebb h van crack a gémhez.Végül csináltak 1et?Én még annakidején mikolr leszedtem kerestem hozzá,de aztán el tudtam indítani.Most még mindig ott szenvedek ahol eddig. :( -
#502 Merthogy kerestem,és csak sajna NesQuick save-m van sima save-ből meg csak a 9. pálya van meg.
A sok lőszer is a 4 marlsmanre ment L,no meg a 3 gránát. -
#501 Ezt nemtudom. -
#500 Nem lehet a mapot restartolni? -
#499 Akkor aztkell hogy mondjam sokat pazarolsz mert volt ott sok fegyver nekem volt még akkor amikor jött a csóka revolver shotik meg az a géppisztoly.
2 gránátod ha van az már félsiker mert földön akkor nem kell lőszer pazarolni.
-
#498 Örülök ha 2-ig Ljutok.Mondom,van 12 recvolver lőszerem meg balátm, az életemről nem beszélek, 1/4-ed meg 1/2 Lmebaj,szal naon jól állok. -
#497 Hehe ezt kihagytam elég trágy rész volt szenvedtem vele sokat!
Én ugy csináltam hogy felvettem a baltát meg ami akad fegyver meg ugye volt nálam gránát.
Jött shootis csákó hogy egy gránát arcába ekkor nekem egy szinten feljebb termett onnan lödözgetet a kutyákat addig csapkodtam baltával vagy ami volt fegyverrel és közbe ,de közbe löttem a shootis csákot is fent asszem 4-5 ször kell lelöni azt meghol! -
#496 Ő Blackmoore.Főgenyó.Te tudsz segíteni? #494. -
#495 :( A game végén vagyok az eddigi részek idáig semmi nehézséget nem okoztak de ez most itt a végén kb 10x-re ugrok neki semmi hatás.
Valaki tudna adni valamit ötletet?
Ki ez a piros ruhás kopasz néger? -
#494 Nem.ez....Lehetetlen.Nem megy.Ezt nem fogom tudni megcsinálni.Ott vok h leesetem a Horde után 1 alagútba ahol a falon Killjoy pofázik azokról az emberekről akiket megmwntwettem,ismertem és emlékképek villannak fel róluk,1 kádféleségbe estem,ahol mérgezős gázos folxadék van,és 1 halom halott ember tele fegyverrel.Na szal ahogy killfasszppancs elmesél 1 MbRt,jönnek monsták,akiket én szépen leírtok.Írtom őket 1xcsaka zt veszem észre,h 1 kurv@ lőszerem sincs,erre jön a vasdászpöcs,sotival meg a kutyáival és 12 revolvertöltébnyem van csak.Vmi help?Végső esetben csít? -
#493 Hmmm... ezeket a képességeket nem figyeltem, de elég érdekes. A hivatalos oldalon akkor azért volt olyan, hogy a "jó" szörnnyel szétáramoz mindenkit aki a pályarészen van. gondolom ez a legnagyobb fokozata. -
#492 Úgy,hogy mikor jáccod a jót,akkor a moralityd felmegy,és ha elér 1 szintet akkor kapsz spéci képességeket szörnyalakban:1. verzió a csáklya v mi,amikor kijön a hátadból 2 láncos csákány és mikor használok szétszedi az enemyt a földből előtörve
2. verzió:3 géppityu áll ki a hátadból,amivrl apríthatsz keményen.
3. verzió: nem tommi.3 jelet láttam a morality mérőn és én a 2.kat hagytam L.
u.i:Ha a morality gonoszba csökken mi lesz ezekkel a képességekkel? -
#491 Nagyon remélem, hogy lesz következő rész. Végülis miért ne? The Suffering Trilogy. De remélem a story-t továbbviszik, mert az 1 óta semmi izgalmas nem volt a 2-ben!
Hogy érted a 3. verziót? Hátha tudok segíteni ... -
#490 De nem úgy főszörny,hanem úgy akarttam h a kis tüzesek vezére,aki kis tüzewseket idéz.Amúgy ha főszörny,most találkoztam a Horde-dal v mivel, de orbiális nagy dög votl.Ráment 12 gránátom és sharpnel granom,meg 150 mp-60-as lőpazer.Lent meg ott vannak a világon legjobban utált szörnyeim,a triggerman-ek +1 szörnyformába legyőzhető triggerman,nekem meg fél élet(Se),de max insanity géppityuss verzióban.Amúgy mi a 3. verzió?
És lesz 3. rész? -
#489 3 féle befejezés van! Attól függ milyen lettél a végére. Morality-t tudod is nézni. Mivel három szörny van így három vége is lehet.
Ezt amúgy sokszor leírtam ebben a topikban. Ha részletesen kell vkinek keressen rá. -
#488 főszörny? az nem ő lesz -
#487 Én most járok a géppityu szinten,és találkoztam 1 mpo-60?-as csávóval és most találkoztam a tüzes szörnyeket idéző tüzes főszörnnyel. -
#486 ahhoz hogy két befejezése legyen külön kell végigvinni kétszer !!!!
Egyszer gonoszként ekkor mindekit meg kell ölni !!!!
Máskor jóként egyetlen egy civilt sem szabad megölni és minden civilnek segitened kell aki segitséget kér !!!
Érdemes vele szenvedni mert nekem a játék végére jóként teljesen fent volt a csikom és az akkor már olyan kurva erős szörnyetegként hogy csak na !!! -
#485 az attól függ hogy gonosz vagy vagy jó !!!!!!
Nem mindegy !!!!! Ha gonosz vagy az utolsó elötti pályán
fogsz vele megküzdeni és hát nem egy könnyü eset !!!!
Ha meg teljesen jó vagy akkor nem is fogsz vele küzdeni és nem is tünik fel olyan gyakran !!!!
-
#484 Js.igen:2X találkoztam azal a batár nagy monstával,az naon rulz volt.Remélem még összefutunk. -
#483 Ezt h lehet lérni h 2 befejezése legyen?Sokat ölsz civilt?
Amúgy folytatás szaga van a gémnek vagy ennyi volt?
Crack meg már van hozzá? -
#482 Nagyon király ez a game már kétszer is végigvittem egyszer a gonosz oldalon a másikon meg a jó oldalon !!!
Meg kell hogy mondjam hogy a gonoszabbik énje sokkal könnyebb volt mert mindenkit megöltem de a jó oldal már kissé nehéz volt mindenki mert ott már nem lehet megölni a civileket hanem segiteni kell nekik nagyrészt velem jöttek és fedezni kellett őket de a jutalom nem maradt el !!!
Ha a jó oldalon vagy és a csikod már elérte több mint a felét és ha az insane szint is teli van akkor kijönnek a hátából a gépfegyverek aztán mehet ám a pusztitás !!!
A játék története is teljesen megváltozik ha éppen gonosz vagy vagy jó !!!
Beleértve a játék befejezéseket is !!!!
2 fajta befejezés is van az egyik rossz no happy end a másik meg jó full happy end !!! -
#481 Isten áldja meg azt aki cracket csinált ehhez a játékhoz !!!! -
#480 Lesz 3. rész utáni ,=? -
#479 Sztem ez ilyen Emlékkép szeűen megy,szal most ott jársz ahol annakidején laktál,ismered a helyet,ésa az ott lévő emlékeket idézed fel csak mivel pokol van mindenhol,sok a gonosz te is az vagy mer kinyrtad a familíád és bűntudat meg miegymás és van vmi erő ami új formában mutatja be az egészet.
Lesz 3. rész,Mert olyan sztori van a fejembem :). -
#478 Király a game nagyon de amugy azt nemvágom nagyon hogy most miért tünnek fel és beszélnek hozzánk a családtagjaink?