The Suffering 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hehe ezt kihagytam elég trágy rész volt szenvedtem vele sokat!

Én ugy csináltam hogy felvettem a baltát meg ami akad fegyver meg ugye volt nálam gránát.
Jött shootis csákó hogy egy gránát arcába ekkor nekem egy szinten feljebb termett onnan lödözgetet a kutyákat addig csapkodtam baltával vagy ami volt fegyverrel és közbe ,de közbe löttem a shootis csákot is fent asszem 4-5 ször kell lelöni azt meghol!

Next PC upgrade: 2022

berlinboy6329
Õ Blackmoore.Fõgenyó.Te tudsz segíteni? #494.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
😞 A game végén vagyok az eddigi részek idáig semmi nehézséget nem okoztak de ez most itt a végén kb 10x-re ugrok neki semmi hatás.
Valaki tudna adni valamit ötletet?

Ki ez a piros ruhás kopasz néger?

berlinboy6329
Nem.ez....Lehetetlen.Nem megy.Ezt nem fogom tudni megcsinálni.Ott vok h leesetem a Horde után 1 alagútba ahol a falon Killjoy pofázik azokról az emberekrõl akiket megmwntwettem,ismertem és emlékképek villannak fel róluk,1 kádféleségbe estem,ahol mérgezõs gázos folxadék van,és 1 halom halott ember tele fegyverrel.Na szal ahogy killfasszppancs elmesél 1 MbRt,jönnek monsták,akiket én szépen leírtok.Írtom õket 1xcsaka zt veszem észre,h 1 kurv@ lõszerem sincs,erre jön a vasdászpöcs,sotival meg a kutyáival és 12 revolvertöltébnyem van csak.Vmi help?Végsõ esetben csít?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Halfer
Hmmm... ezeket a képességeket nem figyeltem, de elég érdekes. A hivatalos oldalon akkor azért volt olyan, hogy a "jó" szörnnyel szétáramoz mindenkit aki a pályarészen van. gondolom ez a legnagyobb fokozata.

berlinboy6329
Úgy,hogy mikor jáccod a jót,akkor a moralityd felmegy,és ha elér 1 szintet akkor kapsz spéci képességeket szörnyalakban:1. verzió a csáklya v mi,amikor kijön a hátadból 2 láncos csákány és mikor használok szétszedi az enemyt a földbõl elõtörve

2. verzió:3 géppityu áll ki a hátadból,amivrl apríthatsz keményen.
3. verzió: nem tommi.3 jelet láttam a morality mérõn és én a 2.kat hagytam L.

u.i:Ha a morality gonoszba csökken mi lesz ezekkel a képességekkel?

Halfer
Nagyon remélem, hogy lesz következõ rész. Végülis miért ne? The Suffering Trilogy. De remélem a story-t továbbviszik, mert az 1 óta semmi izgalmas nem volt a 2-ben!

Hogy érted a 3. verziót? Hátha tudok segíteni ...

berlinboy6329
De nem úgy fõszörny,hanem úgy akarttam h a kis tüzesek vezére,aki kis tüzewseket idéz.Amúgy ha fõszörny,most találkoztam a Horde-dal v mivel, de orbiális nagy dög votl.Ráment 12 gránátom és sharpnel granom,meg 150 mp-60-as lõpazer.Lent meg ott vannak a világon legjobban utált szörnyeim,a triggerman-ek +1 szörnyformába legyõzhetõ triggerman,nekem meg fél élet(Se),de max insanity géppityuss verzióban.Amúgy mi a 3. verzió?

És lesz 3. rész?

Halfer
3 féle befejezés van! Attól függ milyen lettél a végére. Morality-t tudod is nézni. Mivel három szörny van így három vége is lehet.
Ezt amúgy sokszor leírtam ebben a topikban. Ha részletesen kell vkinek keressen rá.

Halfer
fõszörny? az nem õ lesz <#shakehead>

berlinboy6329
Én most járok a géppityu szinten,és találkoztam 1 mpo-60?-as csávóval és most találkoztam a tüzes szörnyeket idézõ tüzes fõszörnnyel.

wesker24
ahhoz hogy két befejezése legyen külön kell végigvinni kétszer !!!!
Egyszer gonoszként ekkor mindekit meg kell ölni !!!!
Máskor jóként egyetlen egy civilt sem szabad megölni és minden civilnek segitened kell aki segitséget kér !!!

Érdemes vele szenvedni mert nekem a játék végére jóként teljesen fent volt a csikom és az akkor már olyan kurva erõs <#wow1><#wow1><#wow1> szörnyetegként hogy csak na !!!
wesker24
az attól függ hogy gonosz vagy vagy jó !!!!!!
Nem mindegy !!!!! Ha gonosz vagy az utolsó elötti pályán
fogsz vele megküzdeni és hát nem egy könnyü eset !!!!

Ha meg teljesen jó vagy akkor nem is fogsz vele küzdeni és nem is tünik fel olyan gyakran !!!!
berlinboy6329
Js.igen:2X találkoztam azal a batár nagy monstával,az naon rulz volt.Remélem még összefutunk.

berlinboy6329
Ezt h lehet lérni h 2 befejezése legyen?Sokat ölsz civilt?

Amúgy folytatás szaga van a gémnek vagy ennyi volt?

Crack meg már van hozzá?

wesker24
Nagyon király ez a game már kétszer is végigvittem egyszer a gonosz oldalon a másikon meg a jó oldalon !!!

Meg kell hogy mondjam hogy a gonoszabbik énje sokkal könnyebb volt mert mindenkit megöltem de a jó oldal már kissé nehéz volt mindenki mert ott már nem lehet megölni a civileket hanem segiteni kell nekik nagyrészt velem jöttek és fedezni kellett õket de a jutalom nem maradt el !!!

Ha a jó oldalon vagy és a csikod már elérte több mint a felét és ha az insane szint is teli van akkor kijönnek a hátából a gépfegyverek aztán mehet ám a pusztitás !!!<#nyes><#nyes><#nyes>

A játék története is teljesen megváltozik ha éppen gonosz vagy vagy jó !!!
Beleértve a játék befejezéseket is !!!!

2 fajta befejezés is van az egyik rossz no happy end a másik meg jó full happy end !!!
wesker24
Isten áldja meg azt aki cracket csinált ehhez a játékhoz !!!!<#worship><#worship><#worship>
berlinboy6329
Lesz 3. rész utáni ,=?

berlinboy6329
Sztem ez ilyen Emlékkép szeûen megy,szal most ott jársz ahol annakidején laktál,ismered a helyet,ésa az ott lévõ emlékeket idézed fel csak mivel pokol van mindenhol,sok a gonosz te is az vagy mer kinyrtad a familíád és bûntudat meg miegymás és van vmi erõ ami új formában mutatja be az egészet.

Lesz 3. rész,Mert olyan sztori van a fejembem 😊.

grebber
Király a game nagyon de amugy azt nemvágom nagyon hogy most miért tünnek fel és beszélnek hozzánk a családtagjaink?

berlinboy6329
Szal az mindig ott volt,vagy csak a katonák kinyírása után tok bemenni?VBár nagynehezen már átmentem szal most vmi korházba vagy hol vok.Most találkoztam a lámpafejûvel.

grebber
Ez pedig hot egyszerû rész!
A falon van repedés azt kell kiütni szörnyként és mehetsz tovább!

berlinboy6329
Na, senki?

berlinboy6329
3 esik le

berlinboy6329
Faszom az egész szarba.Tud vki segíteni?ott vok,hogy bezártak vmi nagy terembe és elõtte lehetett 4-5 fajta fegyverbõl választani,aztán jön az a kurva szar nehéz rész.Felveszek 1 sotit meg 1 tomigunt.Na,elmondom hol vok h könnyebb legeyen fwlismerni:Szal,bezárnak 1 terembe ahol 1 féfi hang pofázik nekem,és elõjönnek a drogos zombik.Na,azokat szétküldöm sotival,aztán jönnek páncélos slayerek,akiket csak szörnyformában tok kinyirni(ebbõl 4 esik lwe vmi ketrecxbõl),Ésa aztán jön a k***ra de idegesítõ részt ahol sok mocskos kivelb**** katona jön rám mind géppityuval én meg ott b@szódok meg álladóan,újra meg újra.tud vki m,egoldást.(sorry a csúnya szavakért,de naon felbaxott a gém)

na látom jo benyomást kelltett bennetek a crack!! 😄
Jo játékot!!
berlinboy6329
Jaa,folytatást én is várok,de naon.Az 1. rész istenkirály volt,a 2.kat most viszem,és remélem 3.kat is fogok.

grebber
Ez nagyon jó game az 1 is nagyon tetszett ezekkel a bejátszásokkal király!
Remélem ez a rész is sikereket ért el a kiadó szemszögébõl és lesz még folytatása immád UE3-as grafenginnel 😄

djatb
Most egy autós lövöldözõs pályán voltam az elöbb most egy alagútrendszerben ami folyamatosan omladozik.

Sok pálya van még a végéig?

berlinboy6329
Végre túljutottam köcsögéken.Az az 5 triggerman Istenem naon durva volt.De végre.Kész!!!!

berlinboy6329
Y-t próbáltad?

grebber
Az mitõl van hogy nemtudok felvenni semmi más fegyvert?
Mert van vascsõvem meg két kispisztoly az annyi semmi mást nemtudok felvenni 😞
És is kicsit gáz a dolog 😞

Harly18
1000 köszönet 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

djatb
Esetleg szörnyalak... vagy ügyeskedj az emberi alakban!

berlinboy6329
De niccen.Merre?ott vok h találtam 1 buzit és tök meztelen majdnem,megyek ki vele,és ott van a rendõrautó mögötte 2 zsaru és õket osztja a "pókember"(triggerrman)Most találkozok vele elszõr,de 2 van belõle,és ha nagynehezen is kinyírom õket jön még 3 néhány kard kéz-lábbal 1ütt.Vmi jó 5let?

djatb
Ott kel egy gépfegyvernek lenni E-vel be tudsz ülni,aztán osztod õket!!

A gémmel semmi gond sinncs mentéssel sincs meg az AI-vel sincs!!!

berlinboy6329
Újrakezdtem a gémet,és félek megint attól,ami ezután fog következni.Még naon az elején(a színházban),de majd ha kimentem,akkor lesz ott 1 baxott nagy sotis,géppityus szörny.Azt mivel lehet leszedni 1xûen?Normalban jáccok.

Harly 18 : elküldtem e-mailen neked!!
amugy nekem sincs semmi gondd vele az elején utánam jön a csávó szal nem vágom nálad mi lehet ! 😞
Harly18
Valaki nem tudná felrakni az 1-es cd mds fájlját?? Enélkül nem olvassa be 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Maxtreme
Ezexerint mégsem tökéletes😊

djatb
Bassza meg!
Most akartam jáccani vele,de kiírja hogy hibásak a mentéseim!!!!
És NEW GAME-re kattintva sem történik semmi!

Reinstall azt utána meglátom.....

grebber
Hát ezek azok a kérdések amikre soha nemkapunk választ!
Nekem igy volt a Sin game mert kb 10 percet toltam azt álandoan kilépett másnál ilyenek a hire se mutatkozott!

djatb
Én a sokadik pálya után azt modom hogy teljesen jól megy crackelve a gém!!!!

Maxtreme
<#wow2>Na akkor nálam mi a szent szar lehet a gond..<#rolleyes>

grebber
Nekem eddig teljesen oké a crack!

Maxtreme
Hát pedig elvileg már az elején gázos. Már az elsõ ajtót nem lehet kinyitni, mivel a társad nem jön veled. Kint áll, sétál a kezdõpontnál.

Halfer
Úgy látszik, nem lehet Crack-es úton kitolni a Starforce 3.7-el (asszem annyi)

djatb-nek még semmi baja nem volt !!
majd kiprobálom és holnap mondok vmit!!
Maxtreme
Ez sajna teljesen szar.. :/
Ajtók nem nyílnak ki, stb. A társad meg mint aki nem normális, össze vissza futkozik. Hol a tûzbe hol a fal felé fordullva áll.

Maxtreme
Gyerekek a játék a krekk hatására nagyon hl2 Ai probléma szindromás lett :/
Amikor indul a game, ugye ki kéne nyitni a többieknek az ajtót (így juttok át a másik oldalra) Namost ez elõször nem történt meg. Mindenki csak állt mint a nagy határ szar. Visszatöltöttem jó lett.
Most meg a társam nem jön velem.
Szal vigyázzatok vele, valami nem oks ezzela krekkel.