797
The Suffering 2
  • Halfer
    ha tudsz nézz be a Suffering topikba, hátha segíthetsz :)
  • Voltan
    Végremá! Az első részt imádtam, most végre nekiláthatok ennek is!
  • constantin
    Ha kérdezed akkor az crack.Menni fog vele a játék tapasztalatból tudom.
  • Halfer
    szerintem volt róla szó
  • sagjoz
    http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_the_suffering_2.shtml#The%20Suffering%202%20v1.0%20[ENGLISH]%20No-CD/Fixed%20Files

crack vagy mi:-)D
  • grebber
    Azt tuti elárulják hogy meghozta-e a várt sikert vagy hogy kb mennyit kaszáltak vele és ebből már lehet következtetni!
  • Halfer
    Szerintem meg nem árulják el :D
  • grebber
    Valaki aki tud angolul menjen már fel hivatalos oldalára a gamenek azt kérdezze meg meghozta-e a sikert amit vártak és hogy gondolkoznak-e folytatáson.
    És máris fény derül majd mindenre!
  • wesker24
    akkor majd talán jövöre !!!!
  • berlinboy6329
    Karácsonyra?Loáálos.Akkorra biztos h nem,mert még be sincs jelentve,hogy lesz meg karácsonyig van még......6hónap.Már kép meg trailer hegyekben kéne úsznunk.
  • wesker24
    Ja biztos várhatunk rá egy darabig !!!!

De jó is lenne ha még ebben az évben kiadnák a játékot !!!!

Talán majd a Jézuska meghozza karácsonyra !!!!
    Vagy sokkal előbb mint az gondolnánk !!!
  • berlinboy6329
    Ki nem akarna aki imádja/ta ezt a gémet?Csak sajna sehol semmi hír,kép,trailer.
  • wesker24
    Naná én is !!!!!!!!!!!!
  • berlinboy6329
    Igen,és az 1. részben kalandajink során emlékképeszeűren újra eszünkbrjut,hogy nyírtuk ki.Már csak az a kérdés,hogy minek a hatására? 3. részt akarookkk!!
  • grebber
    Jaja mi elvileg :"Az egész történet úgy kezdődik, hogy egy Torque nevü hangtalan elitéltet vissznek a börtönben a cellájába a bűne miatt, ugyanis kiirtotta a családját. A bökkenő csak az, hogy ő ebből az egészből egyszerűen semmire az ég világon nem emlékszik."
  • miki90
    constantin: igen jol müxika crack!!!
  • berlinboy6329
    Én se vágom,mert nem tok angolul h hozzádvágjam a választ,de én úgy vágom h mi vágtuk le őket.Kel 1 3. rész ahol kiderül.:)
  • grebber
    Lehet láma kérdés de nemvágom.Most akkor mi öltük meg a családunkat?
  • constantin
    Csá.Hallotam van crack.Jól működik?Egyáltalán működik?Válaszoljatok
  • wesker24
    Halfer az 524 hozzászólásomban leirtam a különféle támadásokat jó és rossz morál esetén. Két féle választás van jó esetében segits minél több embernek és ne ölj meg egyetlen egy civilt sem és a morálod feljebb megy minél feljebb megy annál több támadást tudsz majd végrehajtani a space-el jelenleg 3 szint a 3.szint már nagyon durva

A gonosz oldal az sokkal egyszerübb ölj meg minden létező embert és szörnyet és a morálod ekkor is felmegy minél nagyobb itt is a morálod annál több támadást tudsz véghez vinni.

Részletes leirás az 524. hozzászólásban

• berlinboy6329
    Pont arra a hsz-re válaszoltál. :)Minél többet segítesz/ölsze civilt,annál jobban növexik/csökken a morálod,annál másabb/erősebb fegyókat kapsz.
  • Halfer
    Jah rájöttem, hogy hülyeséget kérdeztem. Az Insane az alapszint az átváltozáshoz, a Morality-t meg tudtam mi és hogy.
    Szóval hogy érem, hogy többféle támadást csináljon a SPACE-re? Lehet hogy leírtátok már (bocs) akkor egy hsz számot kérek pls.
  • wesker24
    Ja vegyesen embereket is meg szörnyeket is
  • berlinboy6329
    Ja tényleg,én a moralt írtam :).Szörnyeket kell mészárolni.
  • wesker24
    persze itt van a link itt minden le van irva amit csak tudni akarsz

http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/suffering_2.txt

Az INSANE-t úgy lehet felvinni hogy minél több szörnyet nyirsz ki annál hanarabb felmegy az INSANE szint én úgy szoktam csinálni hogy mindig hagyok egy picit az INSANE szintből hogy ne fogyjon el teljesen pl: már 2 triggerman kinyirása után már fullon van az INSANE szint !!!
  • berlinboy6329
    Cselekedj jókat,azaz segíts az emberekenk/öld meg mind.Ha segítesz növexik a morálod,ha megölöd mind csökken.
  • Halfer
    No és hogy is érem el hogy menjen fel az INSANE?
  • berlinboy6329
    A linket meg tudod adni?Érdekelne.
  • wesker24
    Na arról nem irtak benne de majd utánanézek annak is aztán ha van valami hir akkor beirom ide !!!!
  • wesker24
    ott aztán minden megtalálható a játékról ami csak kell karakterek, fegyverek, tárgyak, szörnyek leirása, naplók jegyzetek leirása, teljes végigjátszás,amit ideirtam Insane és Morál szintek jelentése, teljes Suffering sztori és háttértörténet és ez mind angolul ha legalább középszinten tudsz angolul akkor simám elolvashatod magát a sztorit és a háttér történetet is.

ha kell megadom a cimet is én középszinten tudok angolul és ha elakadok egy játékban és nincs hozzá magyar végigjátzsás akkor leszedem az angolt megkeresem az a részt és elolvasom ezt nem azért irom hogy most felvágjak másoknak de azért egy pici angol tudás azért kell hozzá !!!
  • berlinboy6329
    Folytatásról van vmi hír?
  • wesker24
    egy angol oldalon csak leforditottam ahogy tudtam !!!
  • berlinboy6329
    Hol találtad?
  • wesker24
    Na megtaláltam milyen fokozatok is vannak az Insane szinten jó és rossz oldalon !!!

Semleges morál: Szörnyként a földbe csap ettöl a szörnyek pár mp-re elkábulnak.
    Jó morál 1.szint : Két lánc a hátából amivel csapkod
    Jó morál 2.szint : Két UZI gépfegyver a hátából amivel lőhet
    Jó morál 3.szint : Óriási energia labda: egy hatalmas energia mezőt gerjeszt minél tovább nyomod a space-t annál nagyobb lesz az energia mező által okozott elektromos robbanás.

Rossz morál 1.szint: Hatalmas pengék: Hátából óriási pengék jönnek ki és mindenkit megsebez aki a hatósugarába van.
    Rossz morál 2.szint: A hátából olyan savas robbanó izéket lövöldöz ki midenhova olyat amilyet azok a savköpö szörnyek is ránk szoktak köpni és azonnal robban ha ellenséget talál vagy földet ér
    Rossz morál 3.szint: Óriási tüzlabda: Egy hatalmas tűzlabdát gerjeszt minél tovább nyomod a space-t annál nagyobb lesz a tűzlabda és annál nagyobb lesz a tűz okozta robbanás.

Jó és rossz morál maxon 4.szint: Cataclysm
    Olyan óriási massziv sebzés ami az egész pálya területén lévő szörnyeteget is megöli !!! Gondolok itt arra hogy nemcsak azokat a szörnyeket öli meg akik a közeledben vannak hanem a tőled messze lévő szörnyeket is azonnal megöli !!!
  • berlinboy6329
    Az úgy volt h a csajra nem emléxem, a rendőprből 2 volt,1 vérbeli kommandós meg 1 félénk szemüveges,mind2-t megmentettem,nem öltem embert max nem tudtam teljesen segíteni neki.
  • berlinboy6329
    Ja,és UE3 motor alá kérem a gémet :)
  • berlinboy6329
    Jó lenne folytatás.Killjoy még mindig él,meg a monszták sem tértek vissza a helyükre.Van vmi hír folytatásról?
  • berlinboy6329
    A kéket tom,még az enemy is megvakul tőle,mint a flashbang grantól.
  • wesker24
    Újabb érdekesség hogy a rossz oldalon teljesen sárga a képernyő a jó oldalon meg teljesen kék !!!!
  • wesker24
    Naná hogy a rossz oldalon is vannak jó képességek kicsit utánanézek aztán ide beirom őket !!!!