The Suffering 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én tegnap kezdtem jáccani most a 9.? pályán járok fain meg minden a szürke"sebezhetetlent" aki a slayereket gyártja azt átváltozva le lehet csapni vagyis lehet vele végezni amugy még nem akadtam el benne fain game csak ha van honositás az jól jönne
Sziasztok!
Ciki,de elakadtam a játékban:Amikor egy földalatti járatbol visszamegyek a börtönudvarra,legyilkolok pár poklábu szörnyet meg gépágyus debellákat és még néhány kisebb szörnyet,de nem tudok semerre se tovább menni,minden ajto zárva,egyéb lehetöséget meg nem találtam,ha valaki tudja merre tovább,légyszi irjon és én is szivesen segitek ha esetleg valaki elözö pályákon megakadt...
Most eljutottam oda hogy egy szemüveges rendõrrel vagyok, és mennénk fel a létrán, de mikor felmegyek és töltené be a következõ pályát, akkor hirtelen kilép a programból. Mi lehet a probléma? Vagy valaki eltudná küldeni az .exe fájlt az email címemre.

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Szerintem nincs magyarítása.

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Helosztok
Tudnátok mondani egy helyet ahonnan letudom tölteni a suffering 2 -nek a magyarítását?

Elõre is köszi

Helosztok

Az élet olyan amilyen, de szerencsére a döntés a mi kezünkben van

ÁÁÁÁÁÁÁÁ, Isten+2 vagy!!!

Bircsike! jó tett helyébe jót!!
Ha szembe állsz az italautómatával a jobb oldalit húzd ki majd húzd kb 2m jobbra. fel tudsz rá mászni és a mennyezeten lesz lyuk......

http://img177.imageshack.us/my.php?image=holvagyokiw9.jpg

Itt a kép, ebbõl a szobából nem tudok tovább jutni.

Halfer
imageshack.us vagy saját regisztrált tárhely

Hova tudnék feltölteni képet, tudsz mondani egy oldalt?

Halfer
Jó lenne ha mindenki adna egy(-két) képet arról a helyrõl ahol van, mert már régen játszottak vele mások ... <#rolleyes>

Nem tud senki se segíteni?

Van ott egy hordó amit szét kell lõni, a ház mellett, az felroban és ledõl a terasztetõ! Ha jól emlékszem.

Sziasztok! elakadtam kérlek segítsen vki? Kijöttem a csatornából ahol rendõröket gyilkolásztam és csak egy falon átmászva tudok továbbmenni de ott "reinkarnálódó" kutyák vannak. Merre tovább.....?köszi
Valaki segítsen! Már 3 napja nemtok tovább jutni abból a kis szobából!

Sziasztok, tudtok segíteni? Bementem egy szobába ahol a gyerekeim veszekedtek valamin majd a feleségem is megjelent ott, de hirtelen jött az a perverz szatír óriás amibõl nõk állnak ki és eltûnt mindenki, bementem írtottam a szörnyeket majd kilõttem a poroltót és a tûz elaludt, így ki tudott jönni az a szörny amit csak átváltozva tudok megölni. Miután mindenkit megöltem utánna hogy jutok onnan tovább, mert minden ajtó zárva van.

Köszi szépen sikerült.

Lenne még1 kérdésem és egyben kérésem.
Nem tudtok valami magyarosításról a Suffering Ties that bind-hoz?
Ha tudtok vagyis van akkor kérlek irjátok ide a linket.

Elõre is köszi

Helosztok

Halfer
igen, el kell olvasni a levelet amit neked írt. pontosan nem tudom melyik gombbal kell, de a beállításoknál meg tudod nézni (talán m és után a Numpadokkal lépegetsz)

Helosztok

Tudnátok nekem segíteni? Elakadtam a suffering 2-ben.
Még az elején ahol vissza térek a házba ahol éltem a családommal.
Bementem a hálószobába és ott felvettem egy ujság darabot ami kilógott az ágy alól.
A feleségem hangja folyamatosan mondja hogy próbáljak meg émlékezni és hogy olvassam el az ujságot. Na most nem tudom hogy mit csináljak. Az ujságot nem tudom hogy hogyan lehet elolvasni.
Kérlek segítsetek köszi

Helosztok

Na, kinyomtam jóval/gonosszal, semlegessel milyen?
_Atti_
sulyos..(dehogyjönide)

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Bencsi

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Halfer
Aki lemaradt róla rájött hogy nem lehet kihagyni, aki meg már végigvitte nem tud nélküle élni xD

doncarlos
köszi, a második részre voltam kíváncsi... vagyis ere:The Suffering Ties That Bind.... de akkor ezek szerint 2005-ös... hogy lehet hogy még mindíg aktív a fórum...szinte hihetetlen.

berlinboy6329
Én a vadásszal mennit szívtam,bazz.Mire elõjött már nem volt mit felszedni a pályáról.Csak néhány maradékkal lõttem,aztán meg vertem. De meglett. 😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

No, játszom újra.. evillel. Ahol ezelõtt a vadász jüött, ott most a kis törpe köcsög jelent meg, és nagyon nem bírok vele..
REXCraft
adj egy képet 😊

te meg micike szakadj már le pls a CapsLock-rol-.-
htx 😉

ELSÕ VAGY MÁSODIK?SZINHÁZ ELÕTT V UTÁN?
AZ ELSÕ RÉSZ 2004 MÁJUS A MÁSODIK 2005 SZEPT..
doncarlos
na hali... én is eljutotam edig a game-ig... mondja már meg vki hogy mikor jelent meg..... mert beszéltem egy 576kb-os eladó ismerõsömmel, de õ azt mondja hogy nem új... na most akkor mikori?

Halfer
el nem tudom képzelni hol lehet ez. esetleg egy kép? 😊

SIKERÜLT SZÉTLÕNI! KÖSZI.
Hali

Nekem is kellene egy kis segítség. Fölöttem van 2 doboz meg víz és 1 hulla. van egy kis alagút ott bemegyek fölöttem egy nagy doboz és víz. nem tudom tovább vinni a játékot
légyszi segítsetek nekem!
köszi

Halfer
ott fent vagy egy géppuskaállás, azzal sorozd meg a kukacot 😄

OTT AKADTAM EL ,HOGY A NAGY SZÖRNY RAKOSGATJA AZOKAT A GÉPPITYUS PÓKOKAT A LIFTTEL MEG LEHET FEL-LE SZAMBÁZNI.MIT KELL CSINÁLNI? KÖSZI!
No, végre sikerölt megfektetni Blackmore-t. Kis segítség az utánam következõknek

Spoiler! Blacmore, a fõellenség legyõzése:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nos, legegyszerûbb úgy kinyírni, ha csak slayerek spawnolnak ránk. Ezt legkönnyebb úgy elérni, hogy az elején azonnal rakétavetõre és thomsonra váltunk. A rakétavetõ azért kell, hogy gyorsan fel tudjuk tuningolni az õrületet nagyobb távolságból, a thompsonnal meg közelrõl oszthatunk. Szaladjunk fel a lépcsõn, nem sokkal késõbb jönnek majd a slayerek, abáljuk le õket. Jön a szürkés, sebezhetetlen is, és teremti az újabb és újabb példányokat. Ha túl közel érne, a rakétavetõ dobozánál ugorjuk le, pont a thompson doboza mellé fogunk érkezni. Töltsük fel a készleteket, és várjuk be a slayereket, írtsuk õket, míg át nem tudunk változni. NE változzunk át azonnal, várjuk meg míg a slayerspawnoltató leér, menjünk vissza fel a lépcsõn, és tartsuk az emeletet amíg újra oda nem jön, ekkor leugorva alakuljunk át, és üssük meg Blackmoret. 1x elég megütni és hanyatt esik. Átlagosan 3x lehet padlóztatni egy átalakulásból. Ha közben lejön pár kopasz slayer akkor azokat is leüthetjük, de vigyázzünk, hogy a fõnöküket ne csapjuk szét, mert akkor más tipusú szörny esik a nyakunkba. Ha ez a tüzes fajta, akkor jó esélyel be is fogjuk bukni a dolgot, ha a Triggerman(pók), akkor váltsunk rakétavetõre, és azzal folytassuk. A pókokból igan hamar fel lehet tornázni az õrületet. A lényeg ugyanaz, mikor a fõpók feljön, leugrás, és Blackmorekoncolás. Mediumon játszottam, a jó oldalán. A villámlós spectámadást nem javaslom csak Blackmore elsõ leütésére, mert a többinél valószínûleg leérnek fentrõl a többiek, és ha szétcsapjuk a spawnoltatójukat, bajba kerülhetünk. Ha csak a könnyen sebezhetõk jönnek, nyomjuk be nyugodtan, letarolja õket és tövább tart az átalakulásunk. Nem tudom megmondani hányszor kell megütni Blackmore-t, de nem túl sokszor, gondolom nehézségi szint függõ is, kb 12-15 alkalommal esett hanyatt. Én minden sikeres széria után felfutottam a lépcsõn, és mentettem. Figyelni kell arra, hogy ne legyen mellettünk lény, mert szar is az, ha load game után egybõl szétvágnak.. Míg mindezt csináljuk, Blackmore sétálgat a pályán, és vagy megpróbál átsuhanni rajtunk, vagy megdob egy lila villámgömbbel. ez igyakezzünk elkerülni, fõleg ha át vagyunk alakulva, mert visszakényszerít veleminket az emberi alakunkba.
Találunk még a pályán pár gyógyszeres dobozt, ezeket fel lehet szedni szorult esetben, nekem megmaradt mindegyik. Található még lefûrészelt csövû shotgun párban. Ez se rossz slayerírtó, de én néha mellélõttem vele és körbeszabdaltak, meg nem is visz túl messzire, szóval azt sem ajánlom használatra.
Ha Blackmoret legyõztök a fhõs visszalakul, és fel kell menni a lépcsõn hazavágni õt. Végsõ anim nincsen, ezen nagyon felkúrtam magamat.
]

Hát ennyi lenne a fõellenfél legyõzése. Nekem a vadász nehezebbnek tûnt, valószínûleg a körülmények miatt. a játék hajlamos bugzani, mentsünk rendszeresen több helyre, mert bizony megeshet, hogy valami nem történik meg, és nem tudunk továbbhaladni!
Jah, tudom. Van egy "toronyszerûség", nem túl magas, ott tudod egy gombbal leejteni a csónakot. A szuka, ha még él beleugrik, és elhúz vele. A toronyból rálátsz a csónakra egyébként, szal nem nehéz meglelni.
ThugEdge
kellemetlen,de elakdtam:
az a rész,mikor egy kis kikötõ van le kell gyakni a katonákat és bejutok a dokk részhez,a magasban fel van húzva egy motor csónak,gondolom azzal kéne távoznom,de nemtom hogy lehet leszedni onnan,van még egy kapcsoló,ami csak a kaput mûködteti,aszem 10-ik pályán van,elõtte az volt,hogy a rücskös képû bezárt egy hangárba azt jött rám mindenki,na innen jutottam ki ehhez a kis kikötõhöz
ha vki tudja thx

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Nincsenek benne még csak közepesnek mondható fejtörõk sem.. többnyire szimpla elnézésen akad meg a playa. Amúgy a leglehetetlenebb helyzetekben is ki tudtam kászálódni, pl volt, hogy a hátam mögött a vadásszal benyomtam a savet.. 20% HPn... volt 10 golyó a shotgunban, meghaltam kb 10x,beidegesedtem, quit. Kicsivel késõbb vissza, és 1 golyó megmaradt a 10bõl, úgy megöltem, dacára a folyamatosan támadó kutyáknak... ez volt a legnehezebb része. A legvége meg szvsz szimpla türelemjáték lesz, lehet megpróbálom úgy hogy minden találat után mentek.
Hali!
Vam ehez a játékhoz végigjátszás???
Ha van pls adjatok 1 linket ahonnan le tom tölteni v el tom olvasni!
THX
Hányszor kell Blackmore-t eltalálni a végén? Ha sokszor akkor küldjön valaki csítet hozzá, mert ehhez kurvára nincs türelmem. Ha véletlen leütöm a Slayerspawnoltatót, lehet is load gamet nyomni.
Megoldódott, a biztosítékszekrényt kellett meglõni. Lõttem hamarabb is, csak nem kellõen komoly fegyverrel.
Ûpff.. kost meg fullsötét.. :S

ez az talán. Lol, operával nem megy ez a fórum, azért nem sikerült semmi..
Nemtom hogy kell, ha 20KBra csökkentem semmi se látszik belõle. Azokrõl az oldalakról, amit ismerek linkelni se engedi. Discipline & Punish a mentésem neve
REXCraft
mutass egy képet!!
igy nem vágom hol jársz

Elakadtam a vége felé ahol a sötétzárkák vannak. Adott egy kidõlt falrész, ahol áram cikázik, látok mögötte egy alacsony kis alagutat, de ha felmászok lenyom az áram. Még egy irányból meg lehetne közelíteni, onnan tûz égy. A harmadik lehetséges irányból egy zárt ajtó van. Negyedszer pedig mehetek lefelé egy lépcsõn, de ott is zárt ajtó van. Elõtte nem sokkal jött egy telefon, hogy aki az életéért fut, minek veszi fel a telefont. Help pls!
Maxtreme
Az elsõnek van baja mint írtam.
Sajna semmi megoldsát nem találtam rá, pedig külföldi forumokon is sokan felvetették a problémát..
A Surreal supportja meg = a 0-val...
Apropó. Patchet próbáltad ráküldeni? Ezt még megnézhetjük. Sajna nálam vmi hiba folytán nem megy fel.

Halfer
Ez érdekes. Semmi megoldást nem hallottál rá? Ilyen volt elsõnek is, nem is vitted végig? Nekem egy format óta van ez, próbáltam régi driverrel is (vga-m kopra az mint Neked) de úgy sem volt jó. Ha nincs más megoldás, akkor a 2-t tolom végig újra, bár az egyet jobban preferálom 😊