797
The Suffering 2
  • qwd666
    Hi!
    Most vittem végig először a suffering 2-t (illetve még most fogom kicsinálni blackmore-t:) ) és nagyon teccett a játék, de lenne néhány kérdésem.
    Az első az, hogy olvastam vhol, hogy többféle befejezése is van a játéknak . Azt szeretném megtudni, hogy mégis hányféle, miben különböznek ezek, illetve mivel befojásolom ezeket?
    Aztán (egy másik hülye kérdés:D...), amikor lent voltam a drowning pool-nál, akkor a pálya végén, mikor a fiámért mentem abba a sárga izébe kaptam vmi láncot. Azt szeretném megtudni, hogy ez mire jó, hogyan tudom használni, a játékban hozott döntésekkel hamarabb megkaphatom-e illetve kaphatok-e helyette vmi mást?
    Előre is köszi a segítséget, és boccs, hogy ilyen debil kérdésekkel fárasztalak titeket.
  • Bircsike
    hát az emailcímemre, az adataim között megtalálod, egyébként [email protected] már nagyon várom azt a mentést!!!
  • dankokaka
    áááá háleluja sikerált megcsinálni a gamet folytatom tovább a játékot
  • dankokaka
    nos nekem most ujra lett rakva a xp azóta a gamenek szar mindene a mentéseim megvannak(ja még most fogok nvidiát rakni hátha aztán jó lesz) nah elküdöm a mentéseket de hova küldjem ? ja és igaz ahogy felmész a létrán akkor next level
  • Bircsike
    hát a 11. pálya vége lehet, de lehet hogy az már a 12. pálya eleje lenne. Nemtudom mert már sem tölti a pályát. Maradjunk abban hogy a 12. pálya eleje! Köszi előre is!
  • dankokaka
    hanyadik pálya kell pontosan mert van egy pár mentésem és nem akarom mind1iket végigszambázni ja és sikerült kinyirni a helikoptert jeee(igaz birta a srtapát:70 shoti 500 m16 2 gránátvetős 2 szer az rpg és 2 molotov koktél kellet a kiirtásához)
  • Bircsike
    Hali, eltudna nekem küldeni valaki egy olyan mentést ami közvetlenül az után van hogy a szemüveges rendőrrel felmegyünk egy sárga létrán? Nagyon megköszönném! Nekem ott mindig kilép a program.
  • dankokaka
    ujrarakni próbáltad? ha az nem segit akkor passz...
    más:hogy a francbva kell kinyirni a helikoptert mindennek próbálkoztam már(sztem a gépágyuval kéne de nem tok odajutni ajtó zárva)vki segittsen pilz
  • Radoxx
    Sziasztok!

Lenne egy problémám,amiben remélem hogy Ti tudtok segíteni!
    Az lenen a gond,hogy most raktam fel a The Suffering Ties That Bind-et,és van vele egy "aprócska" gond...
    Felinstallálni sikerült gond nélkül,de amikor elindítom akkor már vmi nem stimmel vele...Furcsán "belassul" az egér jele a képernyőn,majd amikor bejut a menübe,akkor már szinte totál be is hal az egész.Az egér ott már alig reagál,mintha akadna az egész...Ami azért elég furi lenne:)
    Ez miért lehet?Ha a védelme cseszkődne,akkor el sem indulna,nem?
    Van erre vmi megoldás?Előre is köszi a válaszokat!
  • dankokaka
    én most ott vok (level 15)hogy a helikoptert nem tom kinyirni egyszer tok csak átváltozni(mert egy idő után elfogynak a katonák) és aztán nem to mivel leszedni a repcsit vki tippet? hogy merre? ja és a hős mindenkinek ua fejlődik vagy máshogy attol függően hogy hogy döntöl? mert nekem elösször volt alap ször változás láncos verzió most meg gépityus lehet máshogy is fejleszteni?
  • tomi24
    Ok,köszi,akkor programhiba van nálam,mert én tényleg kinyirtam mindenkit,de az ajto zárva.
    Akkor majd megpropálom egy elözö mentéstöl ujrajátszani,hátha akkor kinyilik az a toronyajto.
  • dankokaka
    nah megvan ha az udvaron ténylegesen mindenkit kinyirsz akkor kinyilik a toronyajtó és utánna tovább lehet menni
  • dankokaka
    én most benn szenvedek a lápás fejüek ritka egy kö**ög népek majd ha átjutok leírom hogy mit kell mek is jáccom
  • dankokaka
    nem tom a nagy pók megvolt?a rács mögött majd ami áttöri azt nah én most járok ott ha nem nyírj ki mindenkit és menj el oldalt a rácshoz
  • tomi24
    Szeva dankokaka!
    12-es pályát át tudtad vinni?én nem tudok semerre se menni a börtönudvarrol,miután kiirtottam a szörnyeket.Segithetnél,h mit kell csinálni,mert nem tudom,h én vagyok ennyire vaksi,h nem találom meg a kiutat,vagy csak nálam is "bughalmaz" a pálya!
    Köszi...
  • dankokaka
    11 pálya tuti de megoldodott a problémám egy csomo bug halamaza volt a pálya(pl nem jött be a terembe a slayer gyártó,vagy fenn nem volt betörve a rácsa a szellözön és egyéb nyalánkságok...) részén és ezt egy korábbi mentés betöltésével kitutdam küszöbölni (hát igen korábban is okozott gondot a sok bug)szal most haladok tovább ja és bocsa az offért
  • dankokaka
    off nem 11 de nem tom hanyadik hirtelen...
  • dankokaka
    most akadtam el a 11. pályán a kis szobába de olvasgattam vissza hátha megtom cvsinálni
    más:olvasgattam vissza és láttam pl nekem a 10.pálya a dokkos máshogy volt vége mint ThugEdge írta én nem csónakkal hanem autóval távoztam...hm ennyire belehet folyásolni a játékmenetet? vagy csak másról beszélek ...de nem énis onnan jöttem bentről nah mind1 amugy min muik a game vége? azon kivül hogy mennyit változok át?(nekem véletlenségből is egy csomoszorátváltozom mert a C-t nyomom gugolásnak:S:S) kb ennyit kérdésnek megném a szobát hátha kijutok
  • tomi24
    Már készitik a magyaritását,szerintem elöször a magyaritasok.hu -rol lehet majd letölteni,de egyenlöre még nem teljes.
    Szoval segitene valaki,aki már átvitte azt a pályát?
  • tomi24
    Már készitik a magyaritását,szerintem elöször a magyaritasok.hu -rol lehet majd letölteni,de egyenlöre még nem teljes.
    Szoval segoitene valaki,aki már átvitte azt a pályát?
  • dankokaka
    én tegnap kezdtem jáccani most a 9.? pályán járok fain meg minden a szürke"sebezhetetlent" aki a slayereket gyártja azt átváltozva le lehet csapni vagyis lehet vele végezni amugy még nem akadtam el benne fain game csak ha van honositás az jól jönne
  • tomi24
    Sziasztok!
    Ciki,de elakadtam a játékban:Amikor egy földalatti járatbol visszamegyek a börtönudvarra,legyilkolok pár poklábu szörnyet meg gépágyus debellákat és még néhány kisebb szörnyet,de nem tudok semerre se tovább menni,minden ajto zárva,egyéb lehetöséget meg nem találtam,ha valaki tudja merre tovább,légyszi irjon és én is szivesen segitek ha esetleg valaki elözö pályákon megakadt...
  • Bircsike
    Most eljutottam oda hogy egy szemüveges rendőrrel vagyok, és mennénk fel a létrán, de mikor felmegyek és töltené be a következő pályát, akkor hirtelen kilép a programból. Mi lehet a probléma? Vagy valaki eltudná küldeni az .exe fájlt az email címemre.
  • Bircsike
    Szerintem nincs magyarítása.
  • Skyric
    Helosztok
    Tudnátok mondani egy helyet ahonnan letudom tölteni a suffering 2 -nek a magyarítását?

Előre is köszi

Helosztok
  • Bircsike
    ÁÁÁÁÁÁÁÁ, Isten+2 vagy!!!
  • mekong
    Bircsike! jó tett helyébe jót!!
    Ha szembe állsz az italautómatával a jobb oldalit húzd ki majd húzd kb 2m jobbra. fel tudsz rá mászni és a mennyezeten lesz lyuk......
  • Bircsike
  • Bircsike
    http://img177.imageshack.us/my.php?image=holvagyokiw9.jpg

Itt a kép, ebből a szobából nem tudok tovább jutni.
  • Halfer
    imageshack.us vagy saját regisztrált tárhely
  • Bircsike
    Hova tudnék feltölteni képet, tudsz mondani egy oldalt?
  • Halfer
    Jó lenne ha mindenki adna egy(-két) képet arról a helyről ahol van, mert már régen játszottak vele mások ...
  • Bircsike
    Nem tud senki se segíteni?
  • Bircsike
    Van ott egy hordó amit szét kell lőni, a ház mellett, az felroban és ledől a terasztető! Ha jól emlékszem.
  • mekong
    Sziasztok! elakadtam kérlek segítsen vki? Kijöttem a csatornából ahol rendőröket gyilkolásztam és csak egy falon átmászva tudok továbbmenni de ott "reinkarnálódó" kutyák vannak. Merre tovább.....?köszi
  • Bircsike
    Valaki segítsen! Már 3 napja nemtok tovább jutni abból a kis szobából!
  • Bircsike
    Sziasztok, tudtok segíteni? Bementem egy szobába ahol a gyerekeim veszekedtek valamin majd a feleségem is megjelent ott, de hirtelen jött az a perverz szatír óriás amiből nők állnak ki és eltűnt mindenki, bementem írtottam a szörnyeket majd kilőttem a poroltót és a tűz elaludt, így ki tudott jönni az a szörny amit csak átváltozva tudok megölni. Miután mindenkit megöltem utánna hogy jutok onnan tovább, mert minden ajtó zárva van.
  • Skyric
    Köszi szépen sikerült.

Lenne még1 kérdésem és egyben kérésem.
    Nem tudtok valami magyarosításról a Suffering Ties that bind-hoz?
    Ha tudtok vagyis van akkor kérlek irjátok ide a linket.

Előre is köszi

Helosztok
  • Halfer
    igen, el kell olvasni a levelet amit neked írt. pontosan nem tudom melyik gombbal kell, de a beállításoknál meg tudod nézni (talán m és után a Numpadokkal lépegetsz)
  • Skyric
    Helosztok

Tudnátok nekem segíteni? Elakadtam a suffering 2-ben.
    Még az elején ahol vissza térek a házba ahol éltem a családommal.
    Bementem a hálószobába és ott felvettem egy ujság darabot ami kilógott az ágy alól.
    A feleségem hangja folyamatosan mondja hogy próbáljak meg émlékezni és hogy olvassam el az ujságot. Na most nem tudom hogy mit csináljak. Az ujságot nem tudom hogy hogyan lehet elolvasni.
    Kérlek segítsetek köszi

Helosztok