The Suffering 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Én asszem a végén vagyok, de nem tudom mit kell csinálni a kopasz faszival meg a kukaccal hiába lövöm õket semmi bajuk.
Nemhogy valami egyszerübbet találtak volna ki, pl. az egérrel léptetni lefelé...!? Már csak azé mert láttam sokan itt akadtak el.
Köszi szépen a segitséget!
Most itt vagyok. Visszaolvastam...a lakásban egy térképet vettem fel és a szerkényböl két tépett papirt. Beléptem a noteszekhez, elolvastam az üzeneteket mind a 3 könyvböl, és nem történt semmi. Az emlitett "M" billentyüvel nem jön be semmi.!
Megköszönném ha valaki tudna segiteni, utbaigazitana!

És esetleg nem tudja valaki az örökélet kódot?
Én elrontottam a mentésemet mert mindíg megõlnek, mikor visszatõltöm a játékot. Hogy lehet elõrõl kezdeni a pályát, mert akár mit is csinálok nem tudom elõrõl nyomni?
1 kérdésre: 2 féle befejezés van, van egy "gonosz" és van egy "jó"! befejezés😊
2 kérdés:akkor kapsz ilyen bonusz cuccokat ha elérsz egy szintet! ha "jó" vagy akkor megkell menteni embereket ha gonosz akkor mindenkit ki kell nyirni(civil emberekre gondolok)....úgy tudod nézni hogy épen hogy álsz hogy menyomod a 2-est (asszem alap bill beálitás) és ott a családi kép felet van egy "szalag" vonalakal, ha barra megy akkor gonosz vagy ha jóbra akkor jó! mikor elérsz egy vonalat kapsz valami bonuszt az átválozáshoz!. pl: láncot, kést,...stb!
Az elsõ az, hogy olvastam vhol, hogy többféle befejezése is van a játéknak . Azt szeretném megtudni, hogy mégis hányféle, miben különböznek ezek, illetve mivel befojásolom ezeket?
Aztán (egy másik hülye kérdés😄...), amikor lent voltam a drowning pool-nál, akkor a pálya végén, mikor a fiámért mentem abba a sárga izébe kaptam vmi láncot, ami akkor lecc elvileg elérhetõ, mikor átváltozom. Azt szeretném megtudni, hogy ez mire jó, hogyan tudom használni, a játékban hozott döntésekkel hamarabb megkaphatom-e illetve kaphatok-e helyette vmi mást?
Na hát elõre is köszi és boccs h ilyen hülyeségekkel zargatlak titeket😄.
Mellesleg arra a pár kérdésemre tud válaszolni vki?😊 THX
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Most vittem végig elõször a suffering 2-t (illetve még most fogom kicsinálni blackmore-t😊 ) és nagyon teccett a játék, de lenne néhány kérdésem.
Az elsõ az, hogy olvastam vhol, hogy többféle befejezése is van a játéknak . Azt szeretném megtudni, hogy mégis hányféle, miben különböznek ezek, illetve mivel befojásolom ezeket?
Aztán (egy másik hülye kérdés😄...), amikor lent voltam a drowning pool-nál, akkor a pálya végén, mikor a fiámért mentem abba a sárga izébe kaptam vmi láncot. Azt szeretném megtudni, hogy ez mire jó, hogyan tudom használni, a játékban hozott döntésekkel hamarabb megkaphatom-e illetve kaphatok-e helyette vmi mást?
Elõre is köszi a segítséget, és boccs, hogy ilyen debil kérdésekkel fárasztalak titeket<#help>#help><#zavart2>#zavart2><#conf>#conf>.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
más:hogy a francbva kell kinyirni a helikoptert mindennek próbálkoztam már(sztem a gépágyuval kéne de nem tok odajutni ajtó zárva)vki segittsen pilz
Lenne egy problémám,amiben remélem hogy Ti tudtok segíteni!
Az lenen a gond,hogy most raktam fel a The Suffering Ties That Bind-et,és van vele egy "aprócska" gond...
Felinstallálni sikerült gond nélkül,de amikor elindítom akkor már vmi nem stimmel vele...Furcsán "belassul" az egér jele a képernyõn,majd amikor bejut a menübe,akkor már szinte totál be is hal az egész.Az egér ott már alig reagál,mintha akadna az egész...Ami azért elég furi lenne😊
Ez miért lehet?Ha a védelme cseszkõdne,akkor el sem indulna,nem?
Van erre vmi megoldás?Elõre is köszi a válaszokat!
Akkor majd megpropálom egy elözö mentéstöl ujrajátszani,hátha akkor kinyilik az a toronyajto.
12-es pályát át tudtad vinni?én nem tudok semerre se menni a börtönudvarrol,miután kiirtottam a szörnyeket.Segithetnél,h mit kell csinálni,mert nem tudom,h én vagyok ennyire vaksi,h nem találom meg a kiutat,vagy csak nálam is "bughalmaz" a pálya!
Köszi...
más:olvasgattam vissza és láttam pl nekem a 10.pálya a dokkos máshogy volt vége mint ThugEdge írta én nem csónakkal hanem autóval távoztam...hm ennyire belehet folyásolni a játékmenetet? vagy csak másról beszélek ...de nem énis onnan jöttem bentrõl nah mind1 amugy min muik a game vége? azon kivül hogy mennyit változok át?(nekem véletlenségbõl is egy csomoszorátváltozom mert a C-t nyomom gugolásnak:S:S) kb ennyit kérdésnek megném a szobát hátha kijutok
Szoval segitene valaki,aki már átvitte azt a pályát?
Szoval segoitene valaki,aki már átvitte azt a pályát?