The Suffering 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halfer
Ha viszont odamész a csaj melletti rácshoz, és "jó" monsztaként csapsz egyet a lánccal, akkor szépen kifekszik a csaj 😊

DanRyu
Csak lõni kell a helikopter és egy idõ után kigyullad, majd lezuhan. Ennyi.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Halfer
az a helyzet hogy én emlékszem rá, csak arra nem, hogy hogyan csináltam meg. ezért nem válaszoltam, hülyeséget nem lett volna érdemes írni. ttibi pedig lehet hogy azért nem emlékszik rá, mert a csajt maga mellé állította (a gonosz énjével), akkor viszont kimarad a helis pálya 😊

megcsináltam gecc.most az utánna lévõ kukacot gyûröm
kösz a tippet de sajna nem jött be.most is ugyanott vok de azzal a külömbséggel h most felvettem egy vállról indítható rakéteát és van benne 3 rakéta.megint kinyírom az összes katonát a helikopterbe meg beleeresztem minda 3 rakétát de semmi.mostmár kivagyok vele teljesen.amúgy ez a pálya a drawning pool elõtt van(lifetime companion a neve)valaki esetleg más tipp??
ttibi
gözöm sincs melyik rész az(pedig 2xer is végigvetem) nem lehet hogy szét kell robantani a helit? gondolom probáltad elõrõl kezdeni a pályát, hátha valami bug miat nem tudsz tovább menni! más most passz!😊

DanRyu
Na már megcsináltam, végignyomtam.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

DanRyu
Hali

Én asszem a végén vagyok, de nem tudom mit kell csinálni a kopasz faszival meg a kukaccal hiába lövöm õket semmi bajuk.

cs.dankokaka te hogy csináltad meg a level 15-öt amikor a csaj lõ a helikopterbõl?????segíts!!
Ewergo
Na bakker... meg van. Hát elég hüle megoldás a készitök részéröl.: 2-es bill. -térkép és ott a numerikus billentyün a 4-eset megnyomva vált lefelé. Ezt a variát!!!
Nemhogy valami egyszerübbet találtak volna ki, pl. az egérrel léptetni lefelé...!? Már csak azé mert láttam sokan itt akadtak el.
Köszi szépen a segitséget!

HALIHÓ.Kérlek segítsen valaki!már több napja azon szenvedek hogy mit kéne csinálni a 15.résznél(lfetime Companion)ahol a szöszi csaj lõ a helikopterbõl.elõre is köszönöm
Halfer
hát figy, a szekrényben ha felvetted a levelet amit Carmen írt, akkor az inventoryban ott kell lenni. és nem tudom melyik noteszt nézted meg, nem az kell ami a menübõl nyílik. tipp: optionsba controls. keresd meg vagy állítsd be hogy mi nyissa a cuccokat és utána a leveleknél a fel-le gombal külön válthatsz.. remélem ez már segít😊

Ewergo
http://kepup.extra.hu/?nvtelen60.jpg

Ewergo
Hello!
Most itt vagyok. Visszaolvastam...a lakásban egy térképet vettem fel és a szerkényböl két tépett papirt. Beléptem a noteszekhez, elolvastam az üzeneteket mind a 3 könyvböl, és nem történt semmi. Az emlitett "M" billentyüvel nem jön be semmi.!
Megköszönném ha valaki tudna segiteni, utbaigazitana!

DanRyu
Hi

És esetleg nem tudja valaki az örökélet kódot?

Hy All én is kenem a game-t csak level 15-ön elakadtam ott amikor a szöke csaj lõ a helikopterbõl és már nincsenek katonák,és nemvágom hogy mit kell csinálni.átalakulni át tok.a segítséget elõre is köszi.kérlek segítsetek
DanRyu
Sziasztok

Én elrontottam a mentésemet mert mindíg megõlnek, mikor visszatõltöm a játékot. Hogy lehet elõrõl kezdeni a pályát, mert akár mit is csinálok nem tudom elõrõl nyomni?

Hy All én is kenem a game-t csak level 15-ön elakadtam ott amikor a szöke csaj lõ a helikopterbõl és már nincsenek katonák,és nemvágom hogy mit kell csinálni.átalakulni át tok.a segítséget elõre is köszi<#help>
Halfer
a hang azt mondja olvasd el a levelet amit a szekrénybõl felvettél. carmen mondja neked. ez a 2 hét alatt végignyomkodhattad volna a billentyûzetet, hisz vmelyik gomb (nem emlékszem melyik - asszem M) megnyitja a leveleket, leírásokat, fotókat, majd ott a Numpad segítségével simán odaléphetsz a levélhez és utána sima ügy 😉

<#help><#wow3><#vigyor4><#szomoru1><#buck><#gonosz3><#zavart2>
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Most játszok a játékkal és már az elején elakadtam. A házamban vagyok és nem birok kijönni onnan. Egyfolytában azt mondja egy hang, hogy nézzem meg a papírt amit bent találtam az egyik szobában de hiába nézem meg nem jutok elõrébb. Egy ajtó be van zárva és azt kéne valahogy kinyitnom. Az ajtó mögül egy férfi kiabál és valami ég mögötte. Kérlek segítsetek mert kb. már 2 hete azon agyalok hogyan kéne tovább menni. Elõre is köszi
ttibi
no most vittem végig 2x egymás után! elõszõr végig vitem a játékot és utána mentem a new game-re és akkor azt írta hogy valamit unlokoltam és választhatam 3 dolgo közül (evil, good, és még valami)az mire jó?

1 kérdésre: 2 féle befejezés van, van egy "gonosz" és van egy "jó"! befejezés😊
2 kérdés:akkor kapsz ilyen bonusz cuccokat ha elérsz egy szintet! ha "jó" vagy akkor megkell menteni embereket ha gonosz akkor mindenkit ki kell nyirni(civil emberekre gondolok)....úgy tudod nézni hogy épen hogy álsz hogy menyomod a 2-est (asszem alap bill beálitás) és ott a családi kép felet van egy "szalag" vonalakal, ha barra megy akkor gonosz vagy ha jóbra akkor jó! mikor elérsz egy vonalat kapsz valami bonuszt az átválozáshoz!. pl: láncot, kést,...stb!

Na mivel senki sem válaszolt, a biztonság kedvéért megkérdezem még1szer 😊. Hátha... (tudom h debil kérdések, de ez van😄 )
Az elsõ az, hogy olvastam vhol, hogy többféle befejezése is van a játéknak . Azt szeretném megtudni, hogy mégis hányféle, miben különböznek ezek, illetve mivel befojásolom ezeket?
Aztán (egy másik hülye kérdés😄...), amikor lent voltam a drowning pool-nál, akkor a pálya végén, mikor a fiámért mentem abba a sárga izébe kaptam vmi láncot, ami akkor lecc elvileg elérhetõ, mikor átváltozom. Azt szeretném megtudni, hogy ez mire jó, hogyan tudom használni, a játékban hozott döntésekkel hamarabb megkaphatom-e illetve kaphatok-e helyette vmi mást?
Na hát elõre is köszi és boccs h ilyen hülyeségekkel zargatlak titeket😄.
Halfer
hát, tényleg csak tipp. driverfrissítés vagy ha van patch.

Hát akkor elmehet a videókártya a tudjátok hova😄!
Mellesleg arra a pár kérdésemre tud válaszolni vki?😊 THX
Truck Driver001
Vlki nem tudja miért fagy ki a játék,ha benyitok egy ajtón?Akkor jönne a következõ pálya pont,de kifagy.Vlmi tipp?

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Halfer
hm, akkor itt van a kutya elásva 😄 ezek szerint az msi6600-ot és a gt-t nem csípi (haveromnak inno6600gt-vel jó volt). ez viszont eléggé rossz, mivel ez a kari még ma is korrektul futtatja a játékokat. én régi driverekkel is próbálkoztam, de nem sikerült, wehh...

msi 6600-as (csak...😄), és sajnos semmi ötletem a megoldásra. És ami bosszant, hogy megvan még a régi G-force mx440-es, amin futott, de most cserélgessem a videókártyákat?😄 (bár szerintem megérné egy hétre visszatenni azt😄)
Halfer
akkor már sokan vagyunk akiknek ez a gond az elsõvel. nekem is kedvem támadt harmadszorra (vagy negyedszerre?) végigvinni, de akármit csináltam dettó, mint neked. te sem tudsz rá megoldást, mi? esetleg neked is msi6600gt-d van? már 2 msi6600gt tulajnak is (engem is beleértve) ilyen volt...

(mellesleg az egyet többször is végig jáccottam, csak mostanában a jól ismert problémám adódott )
Hi!
Most vittem végig elõször a suffering 2-t (illetve még most fogom kicsinálni blackmore-t😊 ) és nagyon teccett a játék, de lenne néhány kérdésem.
Az elsõ az, hogy olvastam vhol, hogy többféle befejezése is van a játéknak . Azt szeretném megtudni, hogy mégis hányféle, miben különböznek ezek, illetve mivel befojásolom ezeket?
Aztán (egy másik hülye kérdés😄...), amikor lent voltam a drowning pool-nál, akkor a pálya végén, mikor a fiámért mentem abba a sárga izébe kaptam vmi láncot. Azt szeretném megtudni, hogy ez mire jó, hogyan tudom használni, a játékban hozott döntésekkel hamarabb megkaphatom-e illetve kaphatok-e helyette vmi mást?
Elõre is köszi a segítséget, és boccs, hogy ilyen debil kérdésekkel fárasztalak titeket<#help><#zavart2><#conf>.
hát az emailcímemre, az adataim között megtalálod, egyébként [email protected] már nagyon várom azt a mentést!!!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

áááá háleluja sikerált megcsinálni a gamet folytatom tovább a játékot
nos nekem most ujra lett rakva a xp azóta a gamenek szar mindene a mentéseim megvannak(ja még most fogok nvidiát rakni hátha aztán jó lesz) nah elküdöm a mentéseket de hova küldjem ? ja és igaz ahogy felmész a létrán akkor next level
hát a 11. pálya vége lehet, de lehet hogy az már a 12. pálya eleje lenne. Nemtudom mert már sem tölti a pályát. Maradjunk abban hogy a 12. pálya eleje! Köszi elõre is!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

hanyadik pálya kell pontosan mert van egy pár mentésem és nem akarom mind1iket végigszambázni ja és sikerült kinyirni a helikoptert jeee(igaz birta a srtapát:70 shoti 500 m16 2 gránátvetõs 2 szer az rpg és 2 molotov koktél kellet a kiirtásához)
Hali, eltudna nekem küldeni valaki egy olyan mentést ami közvetlenül az után van hogy a szemüveges rendõrrel felmegyünk egy sárga létrán? Nagyon megköszönném! Nekem ott mindig kilép a program.

ujrarakni próbáltad? ha az nem segit akkor passz...
más:hogy a francbva kell kinyirni a helikoptert mindennek próbálkoztam már(sztem a gépágyuval kéne de nem tok odajutni ajtó zárva)vki segittsen pilz
Sziasztok!

Lenne egy problémám,amiben remélem hogy Ti tudtok segíteni!
Az lenen a gond,hogy most raktam fel a The Suffering Ties That Bind-et,és van vele egy "aprócska" gond...
Felinstallálni sikerült gond nélkül,de amikor elindítom akkor már vmi nem stimmel vele...Furcsán "belassul" az egér jele a képernyõn,majd amikor bejut a menübe,akkor már szinte totál be is hal az egész.Az egér ott már alig reagál,mintha akadna az egész...Ami azért elég furi lenne😊
Ez miért lehet?Ha a védelme cseszkõdne,akkor el sem indulna,nem?
Van erre vmi megoldás?Elõre is köszi a válaszokat!
én most ott vok (level 15)hogy a helikoptert nem tom kinyirni egyszer tok csak átváltozni(mert egy idõ után elfogynak a katonák) és aztán nem to mivel leszedni a repcsit vki tippet? hogy merre? ja és a hõs mindenkinek ua fejlõdik vagy máshogy attol függõen hogy hogy döntöl? mert nekem elösször volt alap ször változás láncos verzió most meg gépityus lehet máshogy is fejleszteni?
Ok,köszi,akkor programhiba van nálam,mert én tényleg kinyirtam mindenkit,de az ajto zárva.
Akkor majd megpropálom egy elözö mentéstöl ujrajátszani,hátha akkor kinyilik az a toronyajto.
nah megvan ha az udvaron ténylegesen mindenkit kinyirsz akkor kinyilik a toronyajtó és utánna tovább lehet menni
én most benn szenvedek a lápás fejüek ritka egy kö**ög népek majd ha átjutok leírom hogy mit kell mek is jáccom
nem tom a nagy pók megvolt?a rács mögött majd ami áttöri azt nah én most járok ott ha nem nyírj ki mindenkit és menj el oldalt a rácshoz
Szeva dankokaka!
12-es pályát át tudtad vinni?én nem tudok semerre se menni a börtönudvarrol,miután kiirtottam a szörnyeket.Segithetnél,h mit kell csinálni,mert nem tudom,h én vagyok ennyire vaksi,h nem találom meg a kiutat,vagy csak nálam is "bughalmaz" a pálya!
Köszi...
11 pálya tuti de megoldodott a problémám egy csomo bug halamaza volt a pálya(pl nem jött be a terembe a slayer gyártó,vagy fenn nem volt betörve a rácsa a szellözön és egyéb nyalánkságok...) részén és ezt egy korábbi mentés betöltésével kitutdam küszöbölni (hát igen korábban is okozott gondot a sok bug)szal most haladok tovább ja és bocsa az offért
off nem 11 de nem tom hanyadik hirtelen...
most akadtam el a 11. pályán a kis szobába de olvasgattam vissza hátha megtom cvsinálni
más:olvasgattam vissza és láttam pl nekem a 10.pálya a dokkos máshogy volt vége mint ThugEdge írta én nem csónakkal hanem autóval távoztam...hm ennyire belehet folyásolni a játékmenetet? vagy csak másról beszélek ...de nem énis onnan jöttem bentrõl nah mind1 amugy min muik a game vége? azon kivül hogy mennyit változok át?(nekem véletlenségbõl is egy csomoszorátváltozom mert a C-t nyomom gugolásnak:S:S) kb ennyit kérdésnek megném a szobát hátha kijutok
Már készitik a magyaritását,szerintem elöször a magyaritasok.hu -rol lehet majd letölteni,de egyenlöre még nem teljes.
Szoval segitene valaki,aki már átvitte azt a pályát?
Már készitik a magyaritását,szerintem elöször a magyaritasok.hu -rol lehet majd letölteni,de egyenlöre még nem teljes.
Szoval segoitene valaki,aki már átvitte azt a pályát?