Még a Longhorn előtt megjelenik az Internet Explorer 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy mi a veszélyes mégis benne?
Hát az, hogy a Microsoft csinálta. Manapság divat valamit elvbõl szidni, ha azt a Microsoft csinálja. Ha a Microsoft csinálna egy 5 megás tömörítõ progit, akkor azonnal szidná mindenki, hogy jajj, de szar...
Ha van vírusírtó és tûzfal, közel 0% az esélye hogy rácsesszél.
Nem az explorer a vírusos, hanem az internet!
Az explorerrel csak ki lehet menni az internetre.
Nekem évente 1 szívásom van vele.
Ésszel kell élni, ennyi az egész!
Használt valaki Nt elõtt windows-t?
Most már türhetõ a Win, xp-vel pláne, de hogy mennyire nem volt ez így mindig. Bizony jópár évig nem volt semmilyen tûzfal, se spéci popup blokkoló (amit kilehet játszani), se csicsás MSN Messenger, se spyware írtó kliens.
Nem volt mindig ilyen "tisztességes", kedves, szép a MS világa, nem bizony. Nem volt ilyen stabil, de böszme méretû, amelyet alig lehet konfigolni segédprogramok nélkül.
De mostanra mindenki ellett kapatva a csili vili alt+ctrl+del nagymester kombinációval.
Mondom én, aki nem dolgozik az 1.1 óta, nem profi, nem programozó, nem rendszergazda.
De gyak mindenki ugyan azt kapja.
Miközben az otthoni felhasználónak és a vállalatiaknak teljesen más a fontossági sorrendjük.
Otthon fontos a multimedia, a dirctx, a válalati felhasználóknak felesleges.
A vállalatoknak elsõdleges a stabilitás és a biztonság, otthon (legyünk õszinték) ezek másodlagos kérdések: max a rosszul sikerült tavaly karácsonyi fotókat (anyóssal, szomszéd hülyegyerekkel stb)veszíthetjük el a vincsirõl, egy támadás következtében, amik valójában nem is voltak érdemesek a CD-re írásra, vagy valami ilyesmi.
Ha legalább a vállalati szinten meg tudná oldani a M$ a biztonságot, akkor a magánszemélyt is kevesebb támadás érné, mivel a virnyákok általában valami vállalati gépbõl fogják a levelezési listák szerint elküldeni magukat pl hozzám, mert pl náluk regisztrálva vagyok!!!!
Az én gépemrõl (és szerintem az otthoniak többségérõl), bizti nem fognak levelezési listát leszedni😉))
A vállalati rendszereket viszont sokszor éppen az azokban is megtalálható multimédiás, meg direktixes, meg csicsásító bõvitményeken keresztül támadják be.
Szal nem kéne, mást tenni mint írni egy oprendszert otthonra egyet meg a "nagyoknak".
A W2k ban a M$ végre egyesítette a régi win95-ös(inkább otthoni) és a WinNT-s vállalati vonalat,
és hogy hogynem pont ekkortól elszabadult a pokol!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nem az egyéni felhasználók a legfõbb céljai a támadásoknak, hanem a 24 órán keresztül üzemelõ, a Nethez saját szerverrel kapcsolódó rendszerek. Légy nyugodt, tõled egyrészt nincs mit megszerezni, ráadásul az IP címed mögé sem érdemes bújni, mivel nem folyamatosan (24 órán át) vagy a Neten. Abban pedig legyél biztos, hogy ha egy hacker akar, akkor bejut bárhová.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Viszont, sajnos manapság monnyuk már tök elméletinek tûnik feltenni azt a kérdést, hogy lehet e normális, biztonságos, stabil oprendszert írni, otthoni használatra, ami ráadásul nem követel meg egy félprofesszionális tudást a júzertõl, és nem kell mindenféle beállítást ismernie, progit feltelepítenie, az általános használathoz?
A válasz szerintem igen, csak éppen a M$-nek még mindíg nem sikerült.
És akkor most körbe is értünk azt hiszem.
Jöhet persze ellenérvként, hogy aki nem ért hozzá az nehasználja.
Erre én meg azt mondom, hogy de igen, használja, írja meg az akinek ez feladata, hogy ne kelljen egyetem egy gép mûködtetéséhez.
És így tovább....
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
az összes vindóz frissítés
NOD32 vírusirtó
Spybot
Az ég viágon semmi bajom nincsen sem a vírusokkal, sem a spywarekkel, pedig az állítólagosan nagyon biztonságtalan IE6-ot használom én is. Ez a böngészõkérdés erõsen túl van dimenzionálva köszönhetõen az olyan okostojásoknak akik nem hajlandóak feltenni a vindóz frissítéseit mert a híg agyuk szerint azok kémprogramok.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Mindenkitõl kérdezem, hogy az alapvetõen ie alapú neptunt hogyan lehet használni linux alatt? Egy kliens-progim már van, de ahhoz kéne a szerver neve, amit nem hajlandóak megmondani az info-osztályon. Ip-cím alapján le lehet vhogy kérdezni egy szerver nevét?
Kösz elõre is!
MIIIII ?????? : Az MS nélkül nem fejlõdött volna a számítástechnika szoftver része ??? --- Azt hiszem a Xeroxtól lopott grafikus felület ,lopott egyéb elemek, alig fejlesztett oprendszer és böngészõk, bekebelezett játékgyártó cégek erre megadják a választ ! Szerintem.
A hardware fejlõdésében viszont szerepet játszott az MS 😊
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Egy dolog ami nem volt a '90-es években:
MS Antispyware. Ha 10 évvel ezelõtt azt mondom hogy lesz ilyen és ingyenes lesz, körberöhögtél volna.
De emiatt nem kell véleményt változtatni. <#bee1>#bee1>
Amúgy mit tervezel, ha nem tudod felrakni a IE7-et a Win2K-ra?
zizi
Azt nem tudom hol járnánk, ha nem válik az M$ egyeduralkodóvá, csak azt tudom, hogy nekem viszont úgy tûnik, hogy még mindíg a '90-es években járunk!!!! (És fõleg az M$ miatt!!!!)
Ha valaki tud egy olyan dolgot mondani, ami nem volt a '90-es években, és a M$-nek is köze van hozzá, akkor természetesen megváltoztatom a véleményem.
Nem hiszem, hogy erre sor fog kerülni😉)))
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
egyebkent a slashdot-on volt 1 cikk a bongeszokrol <a href="http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html">itt</a> vannak osszehasonlitva.
SP2-rõl annyit, hogy mikor a saját gépen futó webszerveren próbáltam megnyitni egy oldalt, akkor is állandóan felugrált mindenféle juj de veszélyes dolgot akarsz mûvelni ablak, de akinek ez kell, az csak használja nyugodtan.
Addig míg el nem terjedt és a számottevõ konkurenciát le nem nyomta, volt egy pár verzió váltás. Eltelt sok idõ és mára már újból vannak piac csökkentõ konkurensek, hát akkor itt az ideje a fejlesztésnek, javításnak, stb....Na ez a nézet a veszélyes, mármint rád, felhasználóra. Csak akkor kapsz jobbat, ua "pénzért" többet, ha van konkurencia, addig meg megmagyarázzuk neked, hogy miért kell szeretned.
Ez az alapvetõ baj az MS-el és termékeivel.
Én is wint használok, munkahelyen, otthon nem, ja és Operá, mert gyorsaságban idáig ez jött be :-))
"Kijött az a rohadt Firefox, a qva életbe dobjatok má össze vmit mer repültök mint Dániában! Itt az Opera is! Hát mosmá télleg kirúgom fél Redmontot.. mennyetek a Gúglihoz!
Miket beszélek, oda csak Almásokat vesznek fel..
Nna kaptok még1 esélyt, most beszéltem a RIAAs keresztapával aszongya építsünk a böngészõbe egy rendszert ami közvetlenül riadóztatja a Delta Force-t ha vki letölt egy mp3at! Az európai terjesztéshez már át is vettem az állami támogatást, meg az ügyvédteamet. Ezzel sokat kaszálunk, és kifingatjuk a konkurenciát! Heheha
😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
/*WTF?!*/
Forza.
Ezt azoknak írom akik mindenféle újkeletû támogatást hiányolnak belõle.
Az a hátránya biztos megmarad, hogy nem írhat majd akárki kiterjesztést hozzá mint FFnél, de ez sokakat nem fog érdekelni.
Mert ez egy ilyen mosópor, engem meggyõzött....
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
One Vision. One Purpose.
These are my friends, see how they glisten...
/*WTF?!*/
Ezek szerint még sem a legújabb IE verziót használod, mert nem is tudod.
De fikázni ismeretlenül annál inkább.
/*WTF?!*/
Levélszemét ellen meg speciel nem kell semmilyen külön program, a Thunderbird-nek tök jó beépített levélszemétszûrõje van.