Jönnek a robotok

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TeszteloPontHu
Akkor keress egy barátnõt! 😊 Bocs...

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

Az a baj, hogy nagyon fel vannak pörögve a tervezõk, hogy minél hamarabb látványosat csináljanak, de ugyanakkor még egy normális PC-s szoftvert sem tudnak megírni rendesen. Hihetetlen, hogy nem képesek kiküszöbölni minden biztonsági rést! Félek, hogy összecsapják a robotok szoftverét, aztán majd történnek érdekes dolgok.
Remélem azért nem így lesz...

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

Aaron Hallam
Hmm érdekes egy cikk bár én a robotokat ellenzem.. így is túl sok ezközt használ az ember... eltudnád képzelni úgy egy hetedet (mindent megcsinálj amit eddig, esetleg ne und halálra magad) hogy lem használsz semmi olyan tárgyat ami elektromos etc, azaz ami másoktól függ (ha hirtelen elfogy az olaj most valami miatt akkor nem nagyon lesz pölö autózgatás) jobb ötlet lenne inkább az embereket tovább fejleszteni 😛

Nemérdekel!
Háziszolgát akarok aki melózik helyettem! 😄

"Egy évtized múlva minden lakás normális velejárója lesz egy kis acél haver, aki alkalmasint felmos, kiporszívóz, de leviszi a szemetet, ha kell reggelit készít, vagy üdítõt hoz" Asimovnak volt egy ilyen könyve (nem emlékszem a címére) hogy pont ez volt az ottani társadalom legnagyobb problémája. A robotok mident megcsináltak helyettük, és így az emberek teljesen ellustultak (gondolom nem kell elmagyaráznom).ja és nem 3 hanem 4 törvény 'a robot nem árthat az emberiségnek' és a következõ törvény pedig: a robot nem árthat az embernek, kivéve ha ez ütközik az elsõ törvénnyel, és így tovább a többi törvény is hasonlóan módosulk (alapítványban irja ezt le)<#kacsint>

Killgore
Azért Asimov idejében élõk biztos nem hitték volna ezt el. Még szüleim se gondolták volna, hogy idáig jutunk 😊

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Deniboj
ha nem tévedek, az "Én a robot" c. Asimov-kötet egy novella-csokrot foglal magába, nem pedig egy konkrét történetet...

Jól tudod, csak errõl hajlamos mindenki megfeledkezni. Egyébként kb annyi köze van a filmnek a könyvhöz(ami egyébként nem regény, hanem novellagyûjtemény...), hogy abban is robotok vannak(jah, meg a neveket lenyúlták).

Felõlem...
Ha takarít és melózik helyettem 😄

Tudtommal nem az Én a robot került filmvászonra, hanem Asimov világa alapján, Asimov mûveibõl merítõ, de tõle független történet.
"Egy évtized múlva minden lakás normális velejárója lesz egy kis acél haver, aki alkalmasint felmos, kiporszívóz, de leviszi a szemetet, ha kell reggelit készít, vagy üdítõt hoz,"

YESSSSSSSS!!!!

Nenrandil
"az ember megalkotá a robotokat. És ez kezdetben jó volt"

Ezek az emberek nem nézték a Mátrixot...

A cikk nekem is tetszik...

\"A book is a book\" Clive Barker

"azon nyomban 2 millió dollárral lehet gazdagabb."

"Ezek után érthetõ az 1 millió dolláros jutalom,"

Gyerekek most vágjatok bele, mert a végén semmi sem marad a díjból <#nyes>

Jó cikk, grats.

Ez a cikk nem sok újdonságról számol be, de kiváncsi lennék, mikor fogják majd a 3 törvényt beleégetni ezeknek a droidoknak a chip agyába...
Hiszem, hogy a robotok megkönnyítik majd az életünket, mégha nem is pozitron agyakkal fognak majd rendelkezni, de vajon mennyire lesznek önállóak, s mikor támadnak majd "hiba folytán" elõször emberre "önálló döntés" alapján?
Majd Villi Szmisz megment minket
Tetsuo
Mi ez a robotmánia? A csapból is ez folyik sztán 5éve semmi különös..
Már 10-15éve vannak versenyek, kiállítások.
Na jó, azért örülök a cikknek. 😊 Imádom a robotokat!
Bírnám ha SGjátékon Robodex jegyet (+utazás, szálloda, költõpénz) lehetne nyerni. 😄

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

← ElőzőOldal 2 / 2