302
Constantine
-
#222 Az eszméletlen grafika kissé tulzás, közepes maradjunk annyiban. -
ACE #221 De egyébként az Options-ban frankón meg lehet nézni, (és memorizálni) a billentyűket... Mondjuk azt pl. nem értem, hogy az irány-nyilakat miért nem tudom átállítani benne... -
#220 Magátol mászik fel és ugrik! -
cenci #219 melyik bill.ugrik,vagy mászik mert én nem találom? -
cenci #218 eszméletlen a grafik akárki bármit is mond/szerintem az még nem is látta/ -
cenci #217 ok sikerült!köszi!!de:mámeg nem tudom ugrasztani vagy nem is lehet/akadályok -
#216 hát a földön van vmi víztócsa abba álj bele X-el tud varázsolni utánna meg nyomkodni kell az irányokat. -
cenci #215 mivel varázsol?melyik tocsa:az összetört üvegnél? -
#214 menj a tócsába és varázsolj -
cenci #213 nincs itt senki????
-
#212 Csak mert sajna nincs hely a gépemen és mint irtam jön a többi annak kell.
Amúgy eljátszogatnék meg elnézeetném csak helyszűkében minél előbb.
Meg ez a game amúgy se nagyon nyerte el a tetszésem de ha már leszedtem végigtolom. -
cenci #211 nekem nem sok gondom van:mit kell a legelején csinálni,hogy tovább tudjak menni az elsö szobábol,ahol az öreg ül az asztalnál?
-
#210 Csak azért játszól, hogy minnél hamarabb végig vidd? Ez miért jó? -
#209 Én a videokat kilövöm ,itt a film majd menézem azt ,minél hamarabb vége legyen a gamenek azt del mert jönnek a töbiek.
Second Sight, SC:CT, stb. -
#208 tudom, hogy csak kérdezted, esetleg a vége előtti mentésedet elküldhetnéd majd, hagy nézzem meg a videot a végén. -
#207 Jó csak kérdeztem miatam véletlenül se folytassad.
Mert minél előbb végigakarom vinni azt DEL.
-
#206 hát nekem a 13ik pályáig kb 5-6 óra kellett, mondjuk az átvezetők majdnem hosszabbak mint maga a játék, szivesen megnézném az átvezetőket ami még kimaradt, de játék annyira nem jó hogy emiatt most folytassam, majd vmikor. -
#205 tedd plug and playre a monitort akkor jó lesz. -
#204 Milyen hosszú a game kb? -
ACE #203 Nálatok is csak valami 1700-as felbontást lehet beállítani? Ez meg mitől van? Miért nem tudom olvasni a hozzászólásokat, csak 120-ig? -
#202 Aham. Akkor most még nem szedem le, más is amit szedjek. -
#201 hát én azt hittem igen, de rájöttem, hogy hiba volt, az átvezetők jó, és úgy kb ennyi, a grafika közepes, játékmenet elég unalmas az akciók nem ütik meg az átlagos szintet, szóval csak vigyázva. -
#200 Sziasztok! MEgéri leszedni a 4 cd-t? -
#199 a jó megvan, bár ez elég érdekes logika szerint működött, na mindegy. -
#198 próbálgasdd fejből már nem megy a sorrend de skszor van amit egymás után többször is meg kell nyomni -
#197 logika logika de a szar jobb felső nem gyullad meg a logikám szerint, jó akkor rossz a logika jön a válasz, mindegy. -
#196 vki 170-re?télleg nyomi vagyok nemtom,hogy kell,eddig zsír volt,de ez felbasz agyilag:) -
#195 logika... -
olasz #194 Sziasztok!most akarom leszedni a játékot torrentel(azzal a fájlal amit írtatok),de nem indul el a letöltés!Azt írja hogy Can~t connect tracker! Ilyenkor mit tudok csinálni?Légyszi segítsetek most használok először torrent progit -
#193 a gyertyás résznél mi a trükk, mert a jobbfelsőbel egyik sem igazán illik bele, nem is gyullad meg semmi akármelyiket tolom bele. -
#192 oké csak ha nyomo ezt a varázsolgatás vagy mi,akkor azt egy irányba állva kell kétszer vagy közben forogni?igazából a technológia köne nekem -
#191 #177 -
#190 még mindig 170:) -
Haversrác #189 Sziasztok, lenne egy problémám!
Elindul ajáték, minden fasza, csak nem tudom átállítani a felbontást a játékba mert ide oda állítgatja, ugy hogy cask egy reset segít a dolgon... ilyenkor mit csináljak, mert configot nem találtam.. -
#188 gyerekek nekem a #170 lenne szintén a kérdésem,nem megy:( -
#187 Nincs de nézd meg a beállitásokban de viszont motion blur meg van! -
#186 tehát akkor nincs a game-ben bullettime. -
#185 Ja tényleg igazad van akkor nem tudom! -
Jhon Balu #184 akko hirtelen visszafordul 180-fokkal. -
#183 Azt hiszem ha megnyomod a spacet!