Constantine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Aham. Akkor most még nem szedem le, más is amit szedjek. <#nyes>

Shep
hát én azt hittem igen, de rájöttem, hogy hiba volt, az átvezetõk jó, és úgy kb ennyi, a grafika közepes, játékmenet elég unalmas az akciók nem ütik meg az átlagos szintet, szóval csak vigyázva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Duddits
Sziasztok! MEgéri leszedni a 4 cd-t?

Shep
a jó megvan, bár ez elég érdekes logika szerint mûködött, na mindegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
próbálgasdd fejbõl már nem megy a sorrend de skszor van amit egymás után többször is meg kell nyomni

Shep
logika logika de a szar jobb felsõ nem gyullad meg a logikám szerint, jó akkor rossz a logika jön a válasz, mindegy.

ThugEdge
vki 170-re?télleg nyomi vagyok nemtom,hogy kell,eddig zsír volt,de ez felbasz agyilag😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

fitutufi
logika...<#vigyor>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Sziasztok!most akarom leszedni a játékot torrentel(azzal a fájlal amit írtatok),de nem indul el a letöltés!Azt írja hogy Can~t connect tracker! Ilyenkor mit tudok csinálni?Légyszi segítsetek most használok elõször torrent progit
Shep
a gyertyás résznél mi a trükk, mert a jobbfelsõbel egyik sem igazán illik bele, nem is gyullad meg semmi akármelyiket tolom bele.

ThugEdge
oké csak ha nyomo ezt a varázsolgatás vagy mi,akkor azt egy irányba állva kell kétszer vagy közben forogni?igazából a technológia köne nekem

fitutufi

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

ThugEdge
még mindig 170😊

Sziasztok, lenne egy problémám!
Elindul ajáték, minden fasza, csak nem tudom átállítani a felbontást a játékba mert ide oda állítgatja, ugy hogy cask egy reset segít a dolgon... ilyenkor mit csináljak, mert configot nem találtam..
ThugEdge
gyerekek nekem a #170 lenne szintén a kérdésem,nem megy😞

magus755
Nincs de nézd meg a beállitásokban de viszont motion blur meg van!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Dj Xyberpunk
tehát akkor nincs a game-ben bullettime.

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

magus755
Ja tényleg igazad van akkor nem tudom!

akko hirtelen visszafordul 180-fokkal.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

magus755
Azt hiszem ha megnyomod a spacet!

Dj Xyberpunk
A játékban van bullettime?

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Shep
közben megtaláltam a megoldást lentebb.

Shep
Hogy a fenée lehet megölni az elején a tõr felvétele után a lepkés embert?

Shep
hó az nagyon jó hír, mert addigra csak meglesz a driver meg a bia meg a héten még megjelenik majd n+1 program a jövõ hónapról ne is beszéljek nyárig nem fogom utolérni magam.

magus755
ok köszi megprobálom!

fitutufi
igen mert próbálni kell az irányokat, és ha minde eltalálod akkor jó, sok van, megkell jegyezni az irányokat sorba

magus755
valami mana kan-t mond azt nem csinál semmit se!

fitutufi
középre mész és mondasz szavakat

fitutufi
kb 20 órás

Shep
milyen hosszú a game?

Shep
nem lehet vmit csinálni hogy egérrel normálisan lehessen irányítani, mert ha a fegyvert elõveszi akkor csak oldalazni lehet egérrel, ilyen egy szar megoldást még nem láttam.

magus755
Erröl a részröl lenne szó!

magus755

magus755
Na sziasztok tudna nekem valaki abban segiteni hgy a rendörség utáni pályán vagyok ahol egy épületbe bementem a közepén van valami irás és ha átváltok szellem modba akkor a falon is megjelenik ugyan az tudna nekem valaki segiteni mit kell csinálni ott nagyon szépen megköszöném!

sziasztok!
segitség kellene:akönyvtárba rohangálok és nemtom mit kéne csinálni.
a földszinten a nyomdába megszereztem a könyvet aztán sehovase csak maászkálgatok össze-vissza.ha valaki tud help! elöre is köszi.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

grebber
Na szerdán odadom vagy 6-7 osztálytársamnak az 1-es cd képfájlját + a leirást azt remélem vamelyik csak ki tudja nekem irni normálisan.
Mert crack nem nagyon akar jönni 😞

Next PC upgrade: 2022

THX én is végig csináltam 😊
Kira kis gamma volt.
fitutufi
exocist vagy mi a faxom az amikor a démonokat kiszívja azt kell amikor felemeli, aztán átváltasz éjjellátóba és felveszed a kis tört és amikor hívj a földön a szörnyeket akkor beledöföd és így tovább...

Sgtfathi
Érdekes hogy ezt már probáltam de az istenért nem akart felmászni.De probálom ujra!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Sgtfathi
köszi

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Visszamenni némileg,ahol kijutsz ilyen szemeteskhez,és van egy leszakad lépcsõ ami egy fenti ajtóhoz vezet.Egyik szemetest lehet mozgatni,azt huzd a lépcsõ alá,és felmásznol az ajtóhoz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sgtfathi
Még az elején vagyok Kábelek lógnak a vizbe ott nem enged tovább, van 1 kulcsom de az nem nyitja az áram elláto ajtaját. Mi a teendö?

Kösz,kipróbálom.
Ennyire béna lennék hogy ezt nem láttam meg?<#rolleyes>

Liftben kell felmászni a falon.
Hát én a könyvtárban megrohadtam.Semerre tovább.A liftbõl a démonvilágban kiszedtem valami cuccot,meg az egyik könyvespolcot be lehetett nyitni a valóságban,ott volt valami tárgy,de azt se igen tudom felhasználni.
Ahol meg ide bejöttem a démonvilágban,a könyvtárnak erre a szintjére ott már nem tudok kimenni visszafelé...

<#eljen>
Akkor mégegy kérdés.
Mammonnál mi a trükk?
Az idõ alatt kell valamit csinálni vele, míg a "barátnõmet"
Át nem alakítja.
Mi a fenét csinálak neki?
A demon mód meg sem kottyan neki, a többi meg elõ sem jön.
Így már érthetõ...
Meg is csináltam.
Thx
nemtudjatok azt a pajat hogy lehet megcsinalni amikor beallsz valami ora kozepebe es forogni kell 1 fakja eg aha porgok megtudom gyujtani a masik fakjat csak mindig elalszik ejjelatoval lehet latni az orat van benne I II II III ez az ora
fitutufi
lol,
nem mész a körbe hanem a kör körül valahol megközelíted és ott a speciális trükköknél (f) jobb alsó sarok...ott váltasz a demon valamire ilyen burok lesz körülötted és amikor odamész a hapek köré elektromosságot bocsát ki, és addig csinálod amig le nem megy az élete, és hogy gyorsabban felmenjen a szint a trükknél a sárkányokat ölöd, közbe hogy ne találjanak el futkosol...és ha egyszer megsokkolod akkor lemegy egy csomó élete , úgy kb 4-5× kell megcsinálni...érthetõ ? 😊))