302
Constantine
  • Ma2ska
    Az eszméletlen grafika kissé tulzás, közepes maradjunk annyiban.
  • ACE
    De egyébként az Options-ban frankón meg lehet nézni, (és memorizálni) a billentyűket... Mondjuk azt pl. nem értem, hogy az irány-nyilakat miért nem tudom átállítani benne...
  • magus755
    Magátol mászik fel és ugrik!
  • cenci
    melyik bill.ugrik,vagy mászik mert én nem találom?
  • cenci
    eszméletlen a grafik akárki bármit is mond/szerintem az még nem is látta/
  • cenci
    ok sikerült!köszi!!de:mámeg nem tudom ugrasztani vagy nem is lehet/akadályok
  • Shep
    hát a földön van vmi víztócsa abba álj bele X-el tud varázsolni utánna meg nyomkodni kell az irányokat.
  • cenci
    mivel varázsol?melyik tocsa:az összetört üvegnél?
  • Shep
    menj a tócsába és varázsolj
  • cenci
    nincs itt senki????
  • grebber
    Csak mert sajna nincs hely a gépemen és mint irtam jön a többi annak kell.

Amúgy eljátszogatnék meg elnézeetném csak helyszűkében minél előbb.
    Meg ez a game amúgy se nagyon nyerte el a tetszésem de ha már leszedtem végigtolom.
  • cenci
    nekem nem sok gondom van:mit kell a legelején csinálni,hogy tovább tudjak menni az elsö szobábol,ahol az öreg ül az asztalnál?
  • Duddits
    Csak azért játszól, hogy minnél hamarabb végig vidd? Ez miért jó?
  • grebber
    Én a videokat kilövöm ,itt a film majd menézem azt ,minél hamarabb vége legyen a gamenek azt del mert jönnek a töbiek.
    Second Sight, SC:CT, stb.
  • Shep
    tudom, hogy csak kérdezted, esetleg a vége előtti mentésedet elküldhetnéd majd, hagy nézzem meg a videot a végén.
  • grebber
    Jó csak kérdeztem miatam véletlenül se folytassad.
    Mert minél előbb végigakarom vinni azt DEL.
  • Shep
    hát nekem a 13ik pályáig kb 5-6 óra kellett, mondjuk az átvezetők majdnem hosszabbak mint maga a játék, szivesen megnézném az átvezetőket ami még kimaradt, de játék annyira nem jó hogy emiatt most folytassam, majd vmikor.
  • Shep
    tedd plug and playre a monitort akkor jó lesz.
  • grebber
    Milyen hosszú a game kb?
  • ACE
    Nálatok is csak valami 1700-as felbontást lehet beállítani? Ez meg mitől van? Miért nem tudom olvasni a hozzászólásokat, csak 120-ig?
  • Duddits
    Aham. Akkor most még nem szedem le, más is amit szedjek.
  • Shep
    hát én azt hittem igen, de rájöttem, hogy hiba volt, az átvezetők jó, és úgy kb ennyi, a grafika közepes, játékmenet elég unalmas az akciók nem ütik meg az átlagos szintet, szóval csak vigyázva.
  • Duddits
    Sziasztok! MEgéri leszedni a 4 cd-t?
  • Shep
    a jó megvan, bár ez elég érdekes logika szerint működött, na mindegy.
  • Shep
    próbálgasdd fejből már nem megy a sorrend de skszor van amit egymás után többször is meg kell nyomni
  • Shep
    logika logika de a szar jobb felső nem gyullad meg a logikám szerint, jó akkor rossz a logika jön a válasz, mindegy.
  • ThugEdge
    vki 170-re?télleg nyomi vagyok nemtom,hogy kell,eddig zsír volt,de ez felbasz agyilag:)
  • fitutufi
    logika...
  • olasz
    Sziasztok!most akarom leszedni a játékot torrentel(azzal a fájlal amit írtatok),de nem indul el a letöltés!Azt írja hogy Can~t connect tracker! Ilyenkor mit tudok csinálni?Légyszi segítsetek most használok először torrent progit
  • Shep
    a gyertyás résznél mi a trükk, mert a jobbfelsőbel egyik sem igazán illik bele, nem is gyullad meg semmi akármelyiket tolom bele.
  • ThugEdge
    oké csak ha nyomo ezt a varázsolgatás vagy mi,akkor azt egy irányba állva kell kétszer vagy közben forogni?igazából a technológia köne nekem
  • fitutufi
  • ThugEdge
    még mindig 170:)
  • Haversrác
    Sziasztok, lenne egy problémám!
    Elindul ajáték, minden fasza, csak nem tudom átállítani a felbontást a játékba mert ide oda állítgatja, ugy hogy cask egy reset segít a dolgon... ilyenkor mit csináljak, mert configot nem találtam..
  • ThugEdge
    gyerekek nekem a #170 lenne szintén a kérdésem,nem megy:(
  • magus755
    Nincs de nézd meg a beállitásokban de viszont motion blur meg van!
  • Dj Xyberpunk
    tehát akkor nincs a game-ben bullettime.
  • magus755
    Ja tényleg igazad van akkor nem tudom!
  • Jhon Balu
    akko hirtelen visszafordul 180-fokkal.
  • magus755
    Azt hiszem ha megnyomod a spacet!