Constantine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
És már másodjára tettem fel, de nem jó, ugyanezt írja ki!
Valaki pls help! <#help>#help> <#help>#help>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
egy jó játék volt, de csak csíttel, egyébként nem vittem volna végig. a grafika kifogástalan, ha nem is a legjobb, de a helyszínek eléggé változatosak voltak benne. a sztori és a játékmenet a horror/biblia kedvelõinek azt hiszem feledhetetlen, nagyon jók constantine beszólásai és a videók. a hangok tovább növelik az élményt, el van találva. az egyetlen negatívum az az irányítás, ami kritikán alulian szar, én úgy játszottam vele hogy bal kézben a gamepad, jobban az egér, és úgy már tudtam normálisan mozogni, de sztem nem megbocsátható hogy 2005-ben nem lehet iránybillentyûre konfigolni a mozgást.nekem nem fér el a kezem a wasd egyéb billentyûkiosztáson, egy gémet sem játszottam vele, pedig nagy Q3 + UT - s vagyok.ezen kívül mindenkinek bátran ajánlom, már csak a videók miatt is
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Stephen(Sing Chi) Chow forever
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(Lifeforce leírása)
Akkor most leírom szájbarágóssan.
1. berakod a játékot bármelyik virtuális meghajtódba, és felinstallod az egész gammát.
2. Lekapcsolod az összes virtuális meghajtódat.
Nem kilépsz belõle, hanem a virtuális eszközök száma 0 legyen.
3. Alcohol 120% 1.9.2 Build 1705 program szükségeltetik az 1. lemez kiíráshoz. (ne feledd az alcohol120% virtuális meghajtóját is kikapcsolni)
4. beállítások: fájl/beállítások/ emulálás (fõmenü)
Mind a 3 helyre pipa.
5. fájl/beállítások/emulálás - extraemulálás, középsõbe pipa. (alcsatorna adatok javítva emulálás)
6. képrögzítés varázsló, tallózva behívod a Const_CD1.mds fájlt,
"tovább" gomb.
Írási sebesség: 4x max. 8x.
Írási módszer: RAW DAO.
Adattipus: (legalul a görgetõsávnál)securom *New(4x/5x).
Ellenõrizd le, hogy csak a BURN-proof és az "RMPS" égetése írható adathordozóra legyen kipipálva.
Égetés.
Figyelmeztetés:
1. figyelj oda, hogy ha utoljára állítod az adattipust, elugrik az írási sebesség a maximumra.
Tehát, ha úgy véled mindent beállítottál az íráshoz, ellenõrízd mégegyszer az írási sebességet és minden pipát, ha rendben van akkor égetheted.
2.Az "RMPS"-t nem minden író képes kipörkölni a lemezre.
igaz ez ma már nagyon ritka, de elõfordulhat, hogy az íród nem támogatja.
Ez pech, irasd ki a szomszédoddal 😊
Ha kész, indíthatod a játékot.
(természetesen úgy, hogy még mindíg ki van kapcsolva minden virtuális meghajtó, különben nem indul el.)
Úgy tudod leellenõrizni a virtuális meghajtót, hogy ki van-e kapcsolva, hogy bemész a saját gépbe, és csak annyi CD-DVD meghajtót látsz ami valóságosan a gépedben van fizikailag.
Ha többet látsz, akkor nincs kikapcsolva a virtuális meghajtód, ezért a játék sem indul el.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
steam, origin: ACE_hun
Amúgy eljátszogatnék meg elnézeetném csak helyszûkében minél elõbb.
Meg ez a game amúgy se nagyon nyerte el a tetszésem de ha már leszedtem végigtolom.
Next PC upgrade: 2022
Second Sight, SC:CT, stb.
Mert minél elõbb végigakarom vinni azt DEL.
steam, origin: ACE_hun