302
Constantine
  • magus755
    ahol van a vizes vödör ott átlépsz a másvilágba a másik részben ahol az ajto van oda kell tolni az asztalt és ugy tudsz átjutni az ajton!
  • blackie
    sziasztok
    könyvtárnál elakadtam csak jarkálok fel alá mindent kinyitottam de nemjutok sehova.átlépek a másvilágba de otsem lelek tovább jutást.
  • soulhunter
    ez a játék nagyon emlékeztet 1 ősrégi, SOULREAVER nevű játékra...
    ott is át lehetett menni a démonok világába,ha ebben a világban nincs tovább az ut... emléxem,amikor 1 hatalmas nagy tó volt előttem,és a sziklafalra kellett feljutni... aztán hoppp,át a másvilágra,és szép kis lépcső volt a sziklafalba épitve... szoval számomra csalodás lett ez a játék,mert nem más,mint 1 közönséges mezei utánzat...
  • soulhunter
    oks,köszi :) ennyit lusta voltam visszaolvasni :)
  • Gabe18
  • soulhunter
    tapasztalat megosztás,és segitségkérés következik

irányitás: LOL! nehogy má nem lehet nyilakra állitani az irányitást!!! na mind1, itt van a gamepad :) bár azzal se könnyebb
    bill + egér: türhető,de klasszikus TPS hibák :)
    grafika: pfff...

nos, jöhet a segitség: most vagyok ott,ahol az áramot kéne lekapcsolni...
    na,ez elég vicces,mert ez szinte a legeleje...
    de nem találom a kulcsot,amivel ki lehet nyitni a főkapcsolos termet.
    végigvágtáztam a pályán,lementem a csatornába is (nemtom,h mi értelme volt),aztán vissza,majd az FPS szinezett nézettel végig (találtam 1 titkos szobát???), és semmi... sehol 1 kulcs

namost annyit akarok én márcsak kérdezni,hogy ahol van a titkos szobát jelölő kék kör,ott mit kell csinálni??? hogy lehet bejutni? mert akárhogy nyomkodom a varázslat és a használat gombot,nem csinál semmit, kulcsot meg nem találok,mert amit találtam,az nemtom mit nyit,sztem azt se találtam még meg... :(
  • Vanek
    az normális,hogy belépek az első pályára és folyamatosan balrafelé megy? de minndig!!!
  • torrente
    Elég lineárisak a pályák, könnyen kikövetkeztethető, hogy mi következik, mit kell csinálni. De éppen emiatt könnyű kis kikapcsolódás. Az átvezető videók elég jók, klasszikus pályavégi főellenségek vannak. Gombok kiosztását gyorsan meg lehet szokni.
  • torrente
    Oké, exe-vel sikerült indítani az installt. Egyszerű, csak eddig még nem találkoztam ilyen megoldással.
    A játék játszható, de a 3,5 éves Max Payne azért bőven odaveri a Constantine-t.
  • torrente
    Ez a 2 cd-s változathoz van? Sajnos nem tudom mountolni, mert csak exe és bin van a lemezen.
  • Laky
    keress másik cracket
  • jAsOn VoOrHeEs
    Leszedtem ezt a DVD-s reloaded változatot, feltettem + crackeltem is, és azt írta ki, hogy "A Constantine.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségkért elnézését kérjük! "

És már másodjára tettem fel, de nem jó, ugyanezt írja ki!

Valaki pls help!
  • steweee
    összegzés:
    egy jó játék volt, de csak csíttel, egyébként nem vittem volna végig. a grafika kifogástalan, ha nem is a legjobb, de a helyszínek eléggé változatosak voltak benne. a sztori és a játékmenet a horror/biblia kedvelőinek azt hiszem feledhetetlen, nagyon jók constantine beszólásai és a videók. a hangok tovább növelik az élményt, el van találva. az egyetlen negatívum az az irányítás, ami kritikán alulian szar, én úgy játszottam vele hogy bal kézben a gamepad, jobban az egér, és úgy már tudtam normálisan mozogni, de sztem nem megbocsátható hogy 2005-ben nem lehet iránybillentyűre konfigolni a mozgást.nekem nem fér el a kezem a wasd egyéb billentyűkiosztáson, egy gémet sem játszottam vele, pedig nagy Q3 + UT - s vagyok.ezen kívül mindenkinek bátran ajánlom, már csak a videók miatt is
  • musha
    valakinek megvan a dvd verzió? mert nekem az indításkor egyből kifagy. egyre kevésbé érzem, hogy ezzel játszani fogok. ahogy olvasom annyira nem is éri meg küszködni vele -.-
  • steweee
    aha, köszi így már kinyírtam. van vkinek végigjátszott savegaméje?
  • Shep
    ütni kell nem lőni
  • PeeTeR
    ez nem hianyzik a cimsorbol ?

• steweee
    az első főellenséget a vermin demont hogy kell kinyírni? mert én találtam angol nyelvű végigjátszást, ott azt írja hogy sokat kell lőni és akkor szétesik alkotóelemeire, vagyis férgekre és azokat eltaposva lehet gyengíteni. de én bármennyit lövöm nem reagál, a scarabeustól megijed ugyan, de az nem sebzi. légyszi help
  • steweee
    bár tiszta konzol átirat,a játék jó lenne, ha nem lenne ilyen hányinger a controlja. a sztori nagyon jó és az átvezető videók is. viszont meg lehet azt oldani hogy az irányítás az iránynyilakkal történjen? mert ha nem akkor lets get the hell out of my winchester! nem idegesítem magam vele
  • steweee
    a másik topicban már megköszöntem, tényleg működik a dolog. kár hogy nem tudtam róla hamarabb
  • reanimator
    Na végre. Reloaded feltörte DVD formátumban. Úgyhogy nem kell baszakodni semmivel,most már elindul normálisan.
  • magus755
    Ok semmi gond csak azért irtam be ha valaki nem akarja kiirni!
  • Gabe18
    Lehet,nekem ez kiirva müködik,a snowblind meg az ottani 77-es hozzászólásban leirtakkal.Már jobban nem variálom meg,ugy jó ahogy van...
  • magus755
    A registry képe a 124-es beszolás alatt van, a project snowblind topicban!
  • magus755
    NEm kell kirini mert nekem megy anélkül is menj át a project snowblind topicba ott nézd meg a 77-es beszolást és feljebb nem tom melyik számú hozzászolásnál bent van egy nagyon nagy kép egy registryröl ha azt megcsinálod menni fog garantálom!
  • Gabe18
    Ehhh....

(Lifeforce leírása)
    Akkor most leírom szájbarágóssan.
    1. berakod a játékot bármelyik virtuális meghajtódba, és felinstallod az egész gammát.
    2. Lekapcsolod az összes virtuális meghajtódat.
    Nem kilépsz belőle, hanem a virtuális eszközök száma 0 legyen.
    3. Alcohol 120% 1.9.2 Build 1705 program szükségeltetik az 1. lemez kiíráshoz. (ne feledd az alcohol120% virtuális meghajtóját is kikapcsolni)
    4. beállítások: fájl/beállítások/ emulálás (főmenü)
    Mind a 3 helyre pipa.
    5. fájl/beállítások/emulálás - extraemulálás, középsőbe pipa. (alcsatorna adatok javítva emulálás)
    6. képrögzítés varázsló, tallózva behívod a Const_CD1.mds fájlt,
    "tovább" gomb.
    Írási sebesség: 4x max. 8x.
    Írási módszer: RAW DAO.
    Adattipus: (legalul a görgetősávnál)securom *New(4x/5x).
    Ellenőrizd le, hogy csak a BURN-proof és az "RMPS" égetése írható adathordozóra legyen kipipálva.
    Égetés.

Figyelmeztetés:

1. figyelj oda, hogy ha utoljára állítod az adattipust, elugrik az írási sebesség a maximumra.
    Tehát, ha úgy véled mindent beállítottál az íráshoz, ellenőrízd mégegyszer az írási sebességet és minden pipát, ha rendben van akkor égetheted.

2.Az "RMPS"-t nem minden író képes kipörkölni a lemezre.
    igaz ez ma már nagyon ritka, de előfordulhat, hogy az íród nem támogatja.
    Ez pech, irasd ki a szomszédoddal :)

Ha kész, indíthatod a játékot.
    (természetesen úgy, hogy még mindíg ki van kapcsolva minden virtuális meghajtó, különben nem indul el.)
    Úgy tudod leellenőrizni a virtuális meghajtót, hogy ki van-e kapcsolva, hogy bemész a saját gépbe, és csak annyi CD-DVD meghajtót látsz ami valóságosan a gépedben van fizikailag.
    Ha többet látsz, akkor nincs kikapcsolva a virtuális meghajtód, ezért a játék sem indul el.
  • Boyz
    SEGÍTTTSSSS MÁ LÉGYSZIKE
  • Boyz
    De azt nem értem mert angol írta le hogy mit hogy kell
  • Sgtfathi
    Olvass vissza!!!
  • Boyz
    Hali nem tom elindítani légysz segítsetek !!!!! Kösssz
  • ceas
    ok, megvan. Start-ot kell nyomni megint, és újra lehet nyomni a pályákat külön-külön, meg a bonus cuccok is ott vannak, 7 kártyát nem találtam meg
  • ceas
    A bonus kártyák mire jók? Elvileg extrákat lehet vele kilockolni, de nálam nincs ilyen, végigtoltam a game-t, de semmi, pedig majdnem az összeset felszedtem, ez csak a konzolos verziónál van?
  • laroche
    jó ez a játék csak nálam annyit tölt, hogy addig kétszer megebédelek.
  • yozsee
    Köszi, sikerült a többit is nagy nehezen kitotózni
  • steweee
    olyasmi játék mint a matrix volt?
  • rezsofiz
    Ezzel annyi a gondom hogy nekem az 1es cdt be sem olvassa:)
  • Shep
    hú nem emlékszem csak arra, hogy keresdd meg azt ami a jobb felsőnél begyullad az a fix utánna meg már elég egyszerű lesz, de sajna a sorrenre nem emlékszem már
  • grebber
    Igen.
  • steweee
    ez a játék a keanu reeves-es film alapján van? mondjuk még nem láttam a filmet sem, de a neve azonos
  • yozsee
    Meg tudnád mondani hogy végülis hogy kell elhelyezni a gyertyákat? Sehogyse akar összejönni...