Constantine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A burok mikor esik le róla?
Mert amikor nekimegyek, nekem leesik a fél életem, neki meg 2mm.
Szóval nincs annyi élet a pályán, hogy jól jöjjek ki belõle 😊
Én magam körül nem látok kört.
De leírhatnád érthetõbben. 😊
de a vége se volt könnyû
de azt má nem írom le hogyan végzõdött 😊
má úgyis túll sokat spolereztem 😛
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Balatazart úgy kell kinyírni hogy demon mód az a kör körülötted akkor amikor odamész éjjellátóba és az ilyen elektromosságot bocsát és leveszi az életét és ezt kell annyi× ameddig ki nem lyukad 😄
azzal lehet gyorsan növelni a demon módot ha lövöd a sárkányokat!
most kinyírtam a lány angyalt, valami angelat kell megmenteni, visszamentem a múltba és most egy 2cm-es piros életem van és egy fõellenség van velem szembe 😄DD valami Mammon
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Kb 20-30 óra
Én már próbáltam mindent.
Biztosan van valami trükkje.
egy kicsit levesz az életébõl ezt kéne folytatni ,de nincs rá sok esély, valami mást kéne kieszelni, de qrva nehéz... 😊
Ha rájöttél milyen trükkel kell kinyirni a fõnököt akkor szolj.
Lifeforce ! még mennyivan ? ahol én tartok ....
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Na mindegy nem dõl össze a világ ván párszáz gamem amibõl tudok válogatni a crack-ig 😊
Next PC upgrade: 2022
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
normalon nem is olyan nehéz 😊))
csak azt nem értem hogy feltolom 1024-be a felbontást és apply aztán köv indításkor meg visszateszi 640-re
ezt mé van ?
Hozzáteszem, hogy nem lesz hozzá törés.
Ez 4.-ei játék, tehát ha játszani akarsz vele, akkor sajna a törést el kell felejteni.
Nálad valamilyen driver probléma lehet.
Nem a játék hibája, hogy a windowsod magaalácsinált.
Nekem sem ment pár lemezt el is qrtam,de hidd el megy ez😊)
Így csináld!Különösen fontos az Alcohol software beállítása és a virtuális meghajók kikapcsolása!!!!
Amugy én 8x-osan írta ki ugy is ok!
(Lifeforce leírása)
Akkor most leírom szájbarágóssan.
1. berakod a játékot bármelyik virtuális meghajtódba, és felinstallod az egész gammát.
2. Lekapcsolod az összes virtuális meghajtódat.
Nem kilépsz belõle, hanem a virtuális eszközök száma 0 legyen.
3. Alcohol 120% 1.9.2 Build 1705 program szükségeltetik az 1. lemez kiíráshoz. (ne feledd az alcohol120% virtuális meghajtóját is kikapcsolni)
4. beállítások: fájl/beállítások/ emulálás (fõmenü)
Mind a 3 helyre pipa.
5. fájl/beállítások/emulálás - extraemulálás, középsõbe pipa. (alcsatorna adatok javítva emulálás)
6. képrögzítés varázsló, tallózva behívod a Const_CD1.mds fájlt,
"tovább" gomb.
Írási sebesség: 4x max. 8x.
Írási módszer: RAW DAO.
Adattipus: (legalul a görgetõsávnál)securom *New(4x/5x).
Ellenõrizd le, hogy csak a BURN-proof és az "RMPS" égetése írható adathordozóra legyen kipipálva.
Égetés.
Figyelmeztetés:
1. figyelj oda, hogy ha utoljára állítod az adattipust, elugrik az írási sebesség a maximumra.
Tehát, ha úgy véled mindent beállítottál az íráshoz, ellenõrízd mégegyszer az írási sebességet és minden pipát, ha rendben van akkor égetheted.
2.Az "RMPS"-t nem minden író képes kipörkölni a lemezre.
igaz ez ma már nagyon ritka, de elõfordulhat, hogy az íród nem támogatja.
Ez pech, irasd ki a szomszédoddal 😊
Ha kész, indíthatod a játékot.
(természetesen úgy, hogy még mindíg ki van kapcsolva minden virtuális meghajtó, különben nem indul el.)
Úgy tudod leellenõrizni a virtuális meghajtót, hogy ki van-e kapcsolva, hogy bemész a saját gépbe, és csak annyi CD-DVD meghajtót látsz ami valóságosan a gépedben van fizikailag.
Ha többet látsz, akkor nincs kikapcsolva a virtuális meghajtód, ezért a játék sem indul el.
Majd Vengeance vagy Reloaded kézbe veszi az ügyet 😄
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
És van benne egy ügyességi képkirakó is 😊
Ha rossz képet választasz, akkor megjelenik a rajta lévõ szörny 😊
(kulcsok a továbbjutáshoz)
Ha rossz szót mondasz akkor megráz és a 2.-3.-nál meghalsz. 😊
1. Demon modba válts (éjellátó)
2. A másodlagos "fegyvernek" a bogarat (scarabeust) válaszd.
3. elédobod a scarabeust, és a sípolástól megáll úgy 10 másodpercre.
Eközben te lövöd a melkasán és a két vállán lévõ piros zöld kütyüt és közben felveszed a scarabeust.
Addig csinálod míg meg nem hal.
Ha ilyenen megakatsz akkor mi lesz még...
Pfff.
Nem lesz nagyobb szörny, az a max, és ritkán is jön szerencsére.
Van egy másik tipusú ami sokkal kissebb, azonban "sebezhetetlen".
Elédobod a scarabeust, spuri a háta mögé, és hátbalövöd.
A gyenge pontját, szintén csak demon modban látod.
akkor segítek a végén 😄D
A legvégén vagyok, és Beltazorral közdök 😊
Küzdenék...
Nemtom hogyan lehet kinyirni.
Ha valaki eljut vagy eljutott odáig, és rájött, hogy hogyan lehet kinyirni az mondja. 😊
Jah lejegyeztem a "kulcsokat" a pályán, tehát ha valakinek kell az szoljon.
mondjuk annyira nem szimpatikus ez a verzió, mert nem igazán akarok kiirogatni semmit.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
torrent<#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor>
Nem hiszem, hoghy a 108 nem támogatja az RMPS kiírását.
Pech.
Viszont most nézem, hogy valami más van nálad.
Be sem tudja tölteni a képfájlt.
Valami a képfájlal van...
Mit csinál?
Milyen hibaüzenetet ad?
jó nagy állat , else lehet elõle futni , meg magához húz a viharával 😊
Odamész, lerugdosod, szétesik patkányokra, lelövöldözöd a patkányokat.
Aztán addíg csinálod, amíg el nem fogynak a csufkák 😄