302
Constantine
  • Dj Xyberpunk
    A játékban van bullettime?
  • Shep
    közben megtaláltam a megoldást lentebb.
  • Shep
    Hogy a fenée lehet megölni az elején a tőr felvétele után a lepkés embert?
  • Shep
    hó az nagyon jó hír, mert addigra csak meglesz a driver meg a bia meg a héten még megjelenik majd n+1 program a jövő hónapról ne is beszéljek nyárig nem fogom utolérni magam.
  • magus755
    ok köszi megprobálom!
  • fitutufi
    igen mert próbálni kell az irányokat, és ha minde eltalálod akkor jó, sok van, megkell jegyezni az irányokat sorba
  • magus755
    valami mana kan-t mond azt nem csinál semmit se!
  • fitutufi
    középre mész és mondasz szavakat
  • fitutufi
    kb 20 órás
  • Shep
    milyen hosszú a game?
  • Shep
    nem lehet vmit csinálni hogy egérrel normálisan lehessen irányítani, mert ha a fegyvert előveszi akkor csak oldalazni lehet egérrel, ilyen egy szar megoldást még nem láttam.
  • magus755
    Erröl a részröl lenne szó!
  • magus755
  • magus755
    Na sziasztok tudna nekem valaki abban segiteni hgy a rendörség utáni pályán vagyok ahol egy épületbe bementem a közepén van valami irás és ha átváltok szellem modba akkor a falon is megjelenik ugyan az tudna nekem valaki segiteni mit kell csinálni ott nagyon szépen megköszöném!
  • Jhon Balu
    sziasztok!
    segitség kellene:akönyvtárba rohangálok és nemtom mit kéne csinálni.
    a földszinten a nyomdába megszereztem a könyvet aztán sehovase csak maászkálgatok össze-vissza.ha valaki tud help! elöre is köszi.
  • grebber
    Na szerdán odadom vagy 6-7 osztálytársamnak az 1-es cd képfájlját + a leirást azt remélem vamelyik csak ki tudja nekem irni normálisan.
    Mert crack nem nagyon akar jönni :(
  • Lifeforce
    THX én is végig csináltam :)
    Kira kis gamma volt.
  • fitutufi
    exocist vagy mi a faxom az amikor a démonokat kiszívja azt kell amikor felemeli, aztán átváltasz éjjellátóba és felveszed a kis tört és amikor hívj a földön a szörnyeket akkor beledöföd és így tovább...
  • Sgtfathi
    Érdekes hogy ezt már probáltam de az istenért nem akart felmászni.De probálom ujra!
  • Sgtfathi
    köszi
  • Gabe18
    Visszamenni némileg,ahol kijutsz ilyen szemeteskhez,és van egy leszakad lépcső ami egy fenti ajtóhoz vezet.Egyik szemetest lehet mozgatni,azt huzd a lépcső alá,és felmásznol az ajtóhoz.
  • Sgtfathi
    Még az elején vagyok Kábelek lógnak a vizbe ott nem enged tovább, van 1 kulcsom de az nem nyitja az áram elláto ajtaját. Mi a teendö?
  • Gabe18
    Kösz,kipróbálom.
    Ennyire béna lennék hogy ezt nem láttam meg?
  • Lifeforce
    Liftben kell felmászni a falon.
  • Gabe18
    Hát én a könyvtárban megrohadtam.Semerre tovább.A liftből a démonvilágban kiszedtem valami cuccot,meg az egyik könyvespolcot be lehetett nyitni a valóságban,ott volt valami tárgy,de azt se igen tudom felhasználni.
    Ahol meg ide bejöttem a démonvilágban,a könyvtárnak erre a szintjére ott már nem tudok kimenni visszafelé...
  • Lifeforce
  • Lifeforce
    Akkor mégegy kérdés.
    Mammonnál mi a trükk?
    Az idő alatt kell valamit csinálni vele, míg a "barátnőmet"
    Át nem alakítja.
    Mi a fenét csinálak neki?
    A demon mód meg sem kottyan neki, a többi meg elő sem jön.
  • Lifeforce
    Így már érthető...
    Meg is csináltam.
    Thx
  • bubogabor
    nemtudjatok azt a pajat hogy lehet megcsinalni amikor beallsz valami ora kozepebe es forogni kell 1 fakja eg aha porgok megtudom gyujtani a masik fakjat csak mindig elalszik ejjelatoval lehet latni az orat van benne I II II III ez az ora
  • fitutufi
    lol,
    nem mész a körbe hanem a kör körül valahol megközelíted és ott a speciális trükköknél (f) jobb alsó sarok...ott váltasz a demon valamire ilyen burok lesz körülötted és amikor odamész a hapek köré elektromosságot bocsát ki, és addig csinálod amig le nem megy az élete, és hogy gyorsabban felmenjen a szint a trükknél a sárkányokat ölöd, közbe hogy ne találjanak el futkosol...és ha egyszer megsokkolod akkor lemegy egy csomó élete , úgy kb 4-5× kell megcsinálni...érthető ? :)))
  • bubogabor
    azon a pajan vagyok amikor a fakjakat kell meggyujtani es forogni kell valami 1701 et ir hogy kell megcsinalni
  • bubogabor
    hogyan kell megcsinalni amikor forogni kell valami 17.01 percet az angelt elohivni
  • Lifeforce
    Hogyan lehet kijönni belőle jól?
    A burok mikor esik le róla?
    Mert amikor nekimegyek, nekem leesik a fél életem, neki meg 2mm.
    Szóval nincs annyi élet a pályán, hogy jól jöjjek ki belőle :)
  • Lifeforce
    A demonmod meg az éjellátó ugyan az, nem?
    Én magam körül nem látok kört.
  • Lifeforce
    Nah ügyivagy.
    De leírhatnád érthetőbben. :)
  • fitutufi
    nah végigvittem , volt még élet a közelbe :))
    de a vége se volt könnyű

de azt má nem írom le hogyan végződött :)
    má úgyis túll sokat spolereztem :P
  • fitutufi
    továbbvittem
    Balatazart úgy kell kinyírni hogy demon mód az a kör körülötted akkor amikor odamész éjjellátóba és az ilyen elektromosságot bocsát és leveszi az életét és ezt kell annyi× ameddig ki nem lyukad :D
    azzal lehet gyorsan növelni a demon módot ha lövöd a sárkányokat!

most kinyírtam a lány angyalt, valami angelat kell megmenteni, visszamentem a múltba és most egy 2cm-es piros életem van és egy főellenség van velem szembe :DDD valami Mammon
  • Gabe18
    Hát a pi...ba ebbe a hülye konzolos mentésébe hogy amit pálya közben ment az semmit nem ér ha kilépek,már másodszor szivom meg vele hogy elfelejtem a végén manuálissan menteni...
  • fitutufi
    biztos...demi
  • báttyó02
    :O