302
Constantine
-
#182 A játékban van bullettime? -
#181 közben megtaláltam a megoldást lentebb. -
#180 Hogy a fenée lehet megölni az elején a tőr felvétele után a lepkés embert? -
#179 hó az nagyon jó hír, mert addigra csak meglesz a driver meg a bia meg a héten még megjelenik majd n+1 program a jövő hónapról ne is beszéljek nyárig nem fogom utolérni magam. -
#178 ok köszi megprobálom! -
#177 igen mert próbálni kell az irányokat, és ha minde eltalálod akkor jó, sok van, megkell jegyezni az irányokat sorba -
#176 valami mana kan-t mond azt nem csinál semmit se! -
#175 középre mész és mondasz szavakat -
#174 kb 20 órás -
#173 milyen hosszú a game? -
#172 nem lehet vmit csinálni hogy egérrel normálisan lehessen irányítani, mert ha a fegyvert előveszi akkor csak oldalazni lehet egérrel, ilyen egy szar megoldást még nem láttam. -
#171 Erröl a részröl lenne szó! -
#170 -
#169 Na sziasztok tudna nekem valaki abban segiteni hgy a rendörség utáni pályán vagyok ahol egy épületbe bementem a közepén van valami irás és ha átváltok szellem modba akkor a falon is megjelenik ugyan az tudna nekem valaki segiteni mit kell csinálni ott nagyon szépen megköszöném! -
Jhon Balu #168 sziasztok!
segitség kellene:akönyvtárba rohangálok és nemtom mit kéne csinálni.
a földszinten a nyomdába megszereztem a könyvet aztán sehovase csak maászkálgatok össze-vissza.ha valaki tud help! elöre is köszi. -
#167 Na szerdán odadom vagy 6-7 osztálytársamnak az 1-es cd képfájlját + a leirást azt remélem vamelyik csak ki tudja nekem irni normálisan.
Mert crack nem nagyon akar jönni :( -
Lifeforce #166 THX én is végig csináltam :)
Kira kis gamma volt. -
#165 exocist vagy mi a faxom az amikor a démonokat kiszívja azt kell amikor felemeli, aztán átváltasz éjjellátóba és felveszed a kis tört és amikor hívj a földön a szörnyeket akkor beledöföd és így tovább... -
#164 Érdekes hogy ezt már probáltam de az istenért nem akart felmászni.De probálom ujra! -
#163 köszi -
Gabe18 #162 Visszamenni némileg,ahol kijutsz ilyen szemeteskhez,és van egy leszakad lépcső ami egy fenti ajtóhoz vezet.Egyik szemetest lehet mozgatni,azt huzd a lépcső alá,és felmásznol az ajtóhoz. -
#161 Még az elején vagyok Kábelek lógnak a vizbe ott nem enged tovább, van 1 kulcsom de az nem nyitja az áram elláto ajtaját. Mi a teendö? -
Gabe18 #160 Kösz,kipróbálom.
Ennyire béna lennék hogy ezt nem láttam meg? -
Lifeforce #159 Liftben kell felmászni a falon. -
Gabe18 #158 Hát én a könyvtárban megrohadtam.Semerre tovább.A liftből a démonvilágban kiszedtem valami cuccot,meg az egyik könyvespolcot be lehetett nyitni a valóságban,ott volt valami tárgy,de azt se igen tudom felhasználni.
Ahol meg ide bejöttem a démonvilágban,a könyvtárnak erre a szintjére ott már nem tudok kimenni visszafelé... -
Lifeforce #157 -
Lifeforce #156 Akkor mégegy kérdés.
Mammonnál mi a trükk?
Az idő alatt kell valamit csinálni vele, míg a "barátnőmet"
Át nem alakítja.
Mi a fenét csinálak neki?
A demon mód meg sem kottyan neki, a többi meg elő sem jön. -
Lifeforce #155 Így már érthető...
Meg is csináltam.
Thx -
bubogabor #154 nemtudjatok azt a pajat hogy lehet megcsinalni amikor beallsz valami ora kozepebe es forogni kell 1 fakja eg aha porgok megtudom gyujtani a masik fakjat csak mindig elalszik ejjelatoval lehet latni az orat van benne I II II III ez az ora -
#153 lol,
nem mész a körbe hanem a kör körül valahol megközelíted és ott a speciális trükköknél (f) jobb alsó sarok...ott váltasz a demon valamire ilyen burok lesz körülötted és amikor odamész a hapek köré elektromosságot bocsát ki, és addig csinálod amig le nem megy az élete, és hogy gyorsabban felmenjen a szint a trükknél a sárkányokat ölöd, közbe hogy ne találjanak el futkosol...és ha egyszer megsokkolod akkor lemegy egy csomó élete , úgy kb 4-5× kell megcsinálni...érthető ? :))) -
bubogabor #152 azon a pajan vagyok amikor a fakjakat kell meggyujtani es forogni kell valami 1701 et ir hogy kell megcsinalni
-
bubogabor #151 hogyan kell megcsinalni amikor forogni kell valami 17.01 percet az angelt elohivni
-
Lifeforce #150 Hogyan lehet kijönni belőle jól?
A burok mikor esik le róla?
Mert amikor nekimegyek, nekem leesik a fél életem, neki meg 2mm.
Szóval nincs annyi élet a pályán, hogy jól jöjjek ki belőle :) -
Lifeforce #149 A demonmod meg az éjellátó ugyan az, nem?
Én magam körül nem látok kört. -
Lifeforce #148 Nah ügyivagy.
De leírhatnád érthetőbben. :) -
#147 nah végigvittem , volt még élet a közelbe :))
de a vége se volt könnyű
de azt má nem írom le hogyan végződött :)
má úgyis túll sokat spolereztem :P -
#146 továbbvittem
Balatazart úgy kell kinyírni hogy demon mód az a kör körülötted akkor amikor odamész éjjellátóba és az ilyen elektromosságot bocsát és leveszi az életét és ezt kell annyi× ameddig ki nem lyukad :D
azzal lehet gyorsan növelni a demon módot ha lövöd a sárkányokat!
most kinyírtam a lány angyalt, valami angelat kell megmenteni, visszamentem a múltba és most egy 2cm-es piros életem van és egy főellenség van velem szembe :DDD valami Mammon -
Gabe18 #145 Hát a pi...ba ebbe a hülye konzolos mentésébe hogy amit pálya közben ment az semmit nem ér ha kilépek,már másodszor szivom meg vele hogy elfelejtem a végén manuálissan menteni... -
#144 biztos...demi -
#143 :O