Constantine

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha arra gondolsz ahol 1 ajtó mellett van ablak azon már túl vagyok.
Itt valami kandalló van és ha átmegyek a másik világba akkor van ott az égõ keresztrefeszített ember vagy mi. De itt nem találok szekrényt semmit. A padlóban van 1 rácsozott beszakadás amin nem tudok átmenni.

www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34

Told oda a kis szekrényt az ablak alá!
Üdv! Vki tudna segíteni?
Én ps2-n nyomom és elértem valami könyvtárba ahonnan nem tok tov menni.
Azon belül ott tartok ahol egy keresztre feszített vki van és alatta ég a tûz. Nem tudok tov menni van valakinek tippje h innen merre?
Elõre is köcce.

www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34

Amikor még "egyben van" azaz emberi alakja van, akkor manuálisan kell megcsapkodni, hogy szétessen és akkor lehet rá lõni ezerrel, aztán ha ügyes vagy akkor csak mégegyszer kell ezt megtenned és kész is. CSapkodás, aztán bogár, csótány, kígyó és patkány lövöldözés, ha összeáll akkor megint csapkodás és így tovább!<#pias><#integet2>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

tud segiteni vki hogy hogy kell megolni azt a lenyt ami bogarakbol van?Akkor jon elo amikor megszerzem a tort.

Miközödhozá??

Nagy esélyed van, hogy menni fog a game, talán egyedül a RAM lehetne kicsit több, de menni fog. Na mit is írjak a gameról? Nekem tetszett, 2-szer vittem végig. Elõször a legkönnyebb fokozaton, aztán mentem nehezen is. Végig lehet küldeni, vannak átvezetõ videók, szép a grafika, irányítható, de kicsit kell tudni hozzá angolul is. Érdemes kipróbálnod!

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

sásztok , nekem ien gépem van : ati radeon 9600 256 mb 128 bit, 512 ram 2,4 ghz. .. menne simán a game.?De amugy mien a game ? teccik nektek? adjatok már egy csepp infot

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Szia!
Ha megnézed pl a www.gamecopyworld.com -ot akkor szerintem találsz még patchet is. Google-be írd be, hogy Constantine cheat és tuti találsz!

Vannak hozzá cheat-ek?

REXCraft
nah nemtom van e még vki ebben a topocban de elakadtam :S
még az elején ott vagyok egy nagy kerek könyvtárban..lejutottam a pincébe oda ami a terem közepén egy üveg alatt volt...
de itt megállt a tudomány..innen merre???

PLS help 😊
thx...

Hiall Constantine rajongó! A redõrörs-ös pályán tartok és az a kérdésem lenne hogy miután átmentem a pokolba az irodában mit kell csinálni? Vagy mielõtt az irodában átmennék a pokolba valamit be kell tolni az irodába hogy az ablakok fölötti résen ki tudjak mászni? Csakhogy nem találtam semmit amit tolni lehetne, please help!!!!!
grebber
Na végre én is végigvittem!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Na csak leesett mit kell ,már túljutottam!

grebber
Na már megvan 2 jelkép a 3. kéne de a helyiség ahol van két padot vagy mit kell tologatni de sehogysem jövök rá hogyan 😞
Valakinek ötlet?

grebber
Valaki a Hells Muzeum pályán vagyok kinyirtam mindenkit de azt a kaput nemtudom kinyitni semerre nemtok menni találtam két papirt de semmi több mit kell csinálni?

constantin
ÁÁÁÁÁÁ.Végre egy játék ami rólam szól.A viccet félretéve jó kis játék ez.Már végigvittem.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

grebber
Már megtaláltam az utat liftbe kelett felmászni!

grebber
Valaki segítsen elakadtam!
Valami kerek könyvtárba vagyok megszereztem azt a követ vagy mit és nemtudom mit kéne csinálni most 😞
Csak bolyongok ide-oda.

Sheke
én má végigvittem de hol isakattá el?

Le Parkour

Hello mindenki!
Elakadtam ott ahol a falon számok és fákják vannak és nem tudom hogy mit kell csinállni!!! Valaki segítsen!!! Please help me!!!!

Sheke
hogyan szerezzem meg a könyvet a könyvátrba pokol vagy nem?

Le Parkour

grebber

Sheke
tuttok adni egy crack linekt

Le Parkour

MuayBoy
Olvasgattam a hozzászólásokat (Balthazar megölés, stb...) , igy sikerült végig vinni.... THX mindenkinek...

Match
nemtom...amilyen verzió van nekem, csak annyit ír a minimum konfigba hoyg PIII, 256 ram, meg 32-es vid kártya...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Hát az hogy lehet?
Ugyanis a haveromnak 1 szinttel jobb gépe van mint a tiéd, és azon nem indul el...

Match
jah, és hozáátenném hoyg 1024x768-ban...

Match
érdekes, nekem megy, pedig ez egy P3 800-as, 256 rammal és egy MX440-essel...

Örm
Hello!
Annál a résznél amikor a falon számok vannak és fáklyákat kell meggyújtani ott mit kell csinálni? Valami nan kátmond azt annyi.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Evin
A szobában van egy pocsolya, abba kell beleállni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Mikiller
Uninstall<#hehe>

(ez csak vicc,ez csak vicc)

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

vasko22
rögtön az elsõ páján mit kell csinálni?

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

én vmi egyetem en vok vagymi, mikor lement a pokolba oszt nemtok tovább jutni mer 3bigyót meghkell szerezni aszt jön egy nagy szörnyike??

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Sztem elég nevetséges, h a játékot nem telepítheted ha a géped gyengébb a min. konfignál. Nekem a procim csak 1,4 Ghz 1,5 helyett szóval a telepítõ már induláskor közli h itt az ideje beújítani vagy menjek a francba. Nem lehet ezt megkerülni valahogy?

What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?

NEOreg3
végigjátszás van-e mert nem találok sehol?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
végig

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Shep
ha jól emlékszem akkor nállam az oldotta meg a dolgot, hogy a monitordrivert plug and playre raktam, de lehet, hogy pont fordítva felraktam neki a rendeset.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Magiszter
Nekem egy nagyon ostoba kérdésem volna csupán: Van egy olyan képesség amit Hexing-nek hívnak. De nem tudom mit kell vele csinálni. elõhívni sem tudom. Szóval valaki elmondaná nekem, hogy pontosan mi ez és hogyan kell használni?
Elõre is köszi...

Hy!
Lenne egy problémám: egyik nap játszottam ezzel a játékkal de másnap már nem indul t el hanem egy fekete képernyõt adott be és kész.
Az ujratelepítés nem használt, ugyanezt csinálja.

kryst
Jó lenne ,ha valaki tudna segíteni.Nekem is meg van ez a játék DVD-és változat.Nekem el is indul minden,de egyszerûen a felbontáson nem bírok állítani.Csak 720x580-as felbontásban megy a játék.És semmiféle állíthatóság nincs .A kártyám egy 6800GT és a legfrissebb 71.89-es driver van fent.

magus755
ahol van a vizes vödör ott átlépsz a másvilágba a másik részben ahol az ajto van oda kell tolni az asztalt és ugy tudsz átjutni az ajton!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

blackie
sziasztok
könyvtárnál elakadtam csak jarkálok fel alá mindent kinyitottam de nemjutok sehova.átlépek a másvilágba de otsem lelek tovább jutást.

soulhunter
ez a játék nagyon emlékeztet 1 õsrégi, SOULREAVER nevû játékra...
ott is át lehetett menni a démonok világába,ha ebben a világban nincs tovább az ut... emléxem,amikor 1 hatalmas nagy tó volt elõttem,és a sziklafalra kellett feljutni... aztán hoppp,át a másvilágra,és szép kis lépcsõ volt a sziklafalba épitve... szoval számomra csalodás lett ez a játék,mert nem más,mint 1 közönséges mezei utánzat...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
oks,köszi 😊 ennyit lusta voltam visszaolvasni 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

soulhunter
tapasztalat megosztás,és segitségkérés következik

irányitás: LOL! nehogy má nem lehet nyilakra állitani az irányitást!!! na mind1, itt van a gamepad 😊 bár azzal se könnyebb
bill + egér: türhetõ,de klasszikus TPS hibák 😊
grafika: pfff...

nos, jöhet a segitség: most vagyok ott,ahol az áramot kéne lekapcsolni...
na,ez elég vicces,mert ez szinte a legeleje...
de nem találom a kulcsot,amivel ki lehet nyitni a fõkapcsolos termet.
végigvágtáztam a pályán,lementem a csatornába is (nemtom,h mi értelme volt),aztán vissza,majd az FPS szinezett nézettel végig (találtam 1 titkos szobát???), és semmi... sehol 1 kulcs

namost annyit akarok én márcsak kérdezni,hogy ahol van a titkos szobát jelölõ kék kör,ott mit kell csinálni??? hogy lehet bejutni? mert akárhogy nyomkodom a varázslat és a használat gombot,nem csinál semmit, kulcsot meg nem találok,mert amit találtam,az nemtom mit nyit,sztem azt se találtam még meg... 😞

Vanek
az normális,hogy belépek az elsõ pályára és folyamatosan balrafelé megy? de minndig!!!

R U Ready?!?!? ...broken soul...

torrente
Elég lineárisak a pályák, könnyen kikövetkeztethetõ, hogy mi következik, mit kell csinálni. De éppen emiatt könnyû kis kikapcsolódás. Az átvezetõ videók elég jók, klasszikus pályavégi fõellenségek vannak. Gombok kiosztását gyorsan meg lehet szokni.

torrente
Oké, exe-vel sikerült indítani az installt. Egyszerû, csak eddig még nem találkoztam ilyen megoldással.
A játék játszható, de a 3,5 éves Max Payne azért bõven odaveri a Constantine-t.

torrente
Ez a 2 cd-s változathoz van? Sajnos nem tudom mountolni, mert csak exe és bin van a lemezen.

Oldal 1 / 7Következő →