563
  • Agy Halott #443
    Gerisone és ATX1 bocsi most jottem vissza és most látom, hogy nektek kell Cheat a játékhoz! Privibe elkuldom a linket!
  • ATX1
    Találtam,mégegyet,de nemtudom használni,mert semmi nyelvet nemtudok.
    Ha valakinek ment a Cheat irja le nekemis,ha szépen kérem.

Bet on Soldier: Cheat
    Um den Gott-Modus benutzen zu können, klickt die Verknüpfung von Bet on Soldier mit der rechten Maustaste an und wählt nun Eigenschaften aus dem Menü aus. Nun in der Zeile "Ziel" den Parameter -console anhängen. Danach startet ihr das Spiel wie gewohnt. Im Spiel dann ALT, SHIFT und ^ gleichzeitig drücken, um die Konsole zu öffnen. Dort gebt ihr das Wort "god" ein, was euch unverwundbar machen sollte.

Elöre is köszi.
  • ATX1
    Találtam 1 leirást a Chatrol.
    Cheats

Unverwundbarkeit

Klicke mit der rechten Maustaste auf die Verknüpfung des Spiels und gehe ins Menü Eigenschaften. Gib in der Zeile zusätzlich am Schluß -console an. Danach starte das Spiel.
    Im Spiel kann man Alt, Shift und ^ drücken, damit sich die Konsole öffnet.

Dort funktionieren folgende Cheats
    god Unverwundbarkeit
    Autor: FrankG [Cheating.de] (17.12.05) ID: 12152

Ha ez valakinek müködik,mind mentöövként az irja le nekemis.

Elöre is köszi.
  • deicide
    hát az.. sikerült..viszont most megakadt a dolog..még pedig ott amikor kivégzik a tuszokat ez még úgyan az a rész..na az elakadás tárgya hogy nem tudom kivégezni a tagot akit ellenfélnek kapok:(( ha vesztek akkor kilép a winfos valami hibával ha az idő lejár akkor mission faliled:((
    na kb ennyi...((!
  • Glpetyus
    Azóta már sikerült?
  • Glpetyus

Végigvittem,nekem kifejezetten bejött :)
    Jó nehéz volt.
  • deicide
    egyszerű mint a pofon...

telepités..
    pach..
    majd a törés a 2.8 g..
    ennyi..!
  • deicide
    #428......?
  • MORO67
    sziasztok nemtudom találkozott már valaki ijennel arrol van szó hogy feltelepitem a játékot átmásolom a 2.8gb-os crackot elinditom a clean.bat-ot persze kihagytam felteszem a telepités után a patch-et is és mikor elinditanám kiirja hogy nemtalál valami dll file-t és telepitsem uja a játékot ha tud valaki megoldást megköszönném.
  • Gerisone
    szerintem hasznájatok Flashfxp-t a flesget az egy rakás sz*r! ha van ftp címe a wareznak akkó Flashfxp
  • bokarota
    Szupr! Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
  • MORO67
    FlashGet a www.honositomuhely.hu-rol letudod szedni.Ha letölteni akarsz az eggyik file.ra jobbclikk és minden letölt fleshgettel és akkor leszedi az összes file-t
  • bokarota
    Köszi! Még egy kérdés: milyen programmal lehet az összeset letölteni úgy, hogy ne kelljen minden szakaszt külön elindítani?
  • MORO67
    http://www2.89.hu/gameland/iso.php?from=0&sort=date itt van a crack a 2-es oldalon
  • MORO67
    A GAMELAND oldalrol szedtem le ott fenn van 4 lemezes változatba és van egy külön crack file ami a2.5gb-os dvd
  • deicide
    na elakadtam megint...igaz a mulkorira sem válaszolt a kutya se..de proba cseresznye..!

ott tartok ahol le van zuhanva a repcsi..! lentröl jövök felfelé..és vérengzés meg minden..fent a távoli romokon van 3 mesterlövész...középen bal..és jobb oldalt..lent 3 lépegető..na ezeket kiszedtem..!
    amerre mennem kellene ott 1 tank van..!viszont van 3 új lépegető de ezek nem mennek és bele sem tudok szállni...((
    mit kell itt csinálni..?
    hogy kell a tankot kiszedni...??
  • bokarota
    Honnan töltötted le?
  • MORO67
    sziasztok nekem is megvan a 2.8gb-os crack azt csak be kell montolni vagy kibontva felülirni az eredeti telepitést ????
  • bokarota
    Ez rossz hír! :(
  • Gerisone
    szerintem neten nincs fenn
  • Gerisone
    nekem egy haverom adta!
  • bokarota
    extra CRACK DVD : ezt honnam szeded le?
  • bokarota
    Sziasztok! Adjatok a crack-re egy linket légyszíves! Előre is köszi!
  • Gerisone
    1. Unrar.
    2. Burn or mount with Daemon Tools.
    3. Install the game.
    4. Run Bos_Patch_1_1_To_1_2_US.exe located on the extra CRACK DVD to update
    the game to version 1.2.
    5. Copy over the cracked content located in the \Crack directory on the
    extra CRACK DVD to your installation directory.
    6. Execute clean.bat to remove the useless Starforce files from your HD.
    7. Play the game
  • Gerisone
    és a krekk 2.5 giga! van ott egy kis program is ami a régi starforszos fileokat tünteti el!
  • Gerisone
    nekem megy! le is pergettem!
  • bokarota
    Sziasztok! Adjatok a crack-re egy linket légyszíves! Előre is köszi!
  • Bugz
    Ez a játék amugy FPs vagy TPS?
    Azaz olyan mintha te mennél vele igazábol vagy kivulrol nézed akit irányítasz?
    mint pl a hitman
  • jotzika
    nekem se akar menni
    nekem a 4 cd-s van meg + a crack hozzá 1.5 giga.....
    vki elbirta már indítani??
  • richieet
    Ez a játék kifog rajtam így még sose jártam, hogy sehogy se indul el. kezdek nagyon tanácstalan lenni Nincs ötlete valakinek???
  • nagy chris
    na mindenért bocs Grebber csak lelkileg feldult állapotban voltam a játék miatt :) nem is olvastam . télleg bocs
  • richieet
    Köszi mégegyszer! Meglátjuk mi lessz. Azért a bizti kedvéért raktam egy új rendszert is
  • grebber
    Direkt irtam egyből a kommentem után még1-et hogy elnéztem és bocsánatot is kértem.

De amugy se kéne köcsögözni mert énse tettem.
  • newc22
    hát igen attól függ hogy nézzük a cracket! Én spec Total commanderben néztem de sajátgépben tényleg 2,48 giga! Azt hiszem a "kis" cracknél nem kell lefuttatni a clean.batot! Próbáld ki! Mennie kell! Remélem sikerül!
  • richieet
    ja és a crack nekem "csak" 2,48 giga
  • richieet
    köszi newc22 de én a crackelést erre az igen nagyméretű dologra értettem. Megcsináltam mindent vele a végén a clean.battal bezárólag és akkor csinálta a BOS.exe hibát észlel dolgot
  • newc22
    Nekem is ugyanez volt a gondom!!! Az emberek többségének megy a 2 megás crackkel ha meg nem akkor az BOS.EXE re hivatkozik hogy valami hibát észlel! Igy sajna nincs más megoldás mint hogy leszeded, és utánna feldobod az rld-bosc.iso-t (2,67 giga) ami után felülírja a fájlokat! Ez tulajdonképpen egy über brutál crack! Ezután már tuti menni fog a game!
  • richieet
    Üdv mindenkinek! A játék indításával vannak nehézségeim! Szinte mindent elolvastam a témával kapcsolatban és még mindig nem sikerült a játékot elindítanom. A probléma: Ha hagyományosan Sfcure + Sfnightmare kombival indítom akkor cd kulcsot kér. Ha crackelve akkor fekete képernyő: a BOS.exe hibát észlel és leáll. Ha megnézem a hibajelentést akkor mod: KT Game.dll-re panaszkodik. Valaki tudna segíteni??
  • Glpetyus
  • nagy chris
    egyébként fujjjj arsenal !!