Bet On Soldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amugy se kéne köcsögözni mert énse tettem.
Next PC upgrade: 2022
és legalább nem lövik szét..és ha megtisztitottad a terepet akkor lehet hivni úja csak az F1 gombbal!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Én a leges legelején elakadtam: Ott van egy kopasz csávó, magyaráz, majd elindulok egy beugró felé és ujabb párbeszéd, azután odahiv egy katonát aki rálõ a pajzsomra és ezutan csinálni kéne vmit, de mit? HELP!
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Egy darabig úgy ahogy ment kb. a Special Forces pályáig, de ott akármit csinálok itt-ott egyszercsak a hang beakad, a játék meg kifagy. ilyenkor reset, utána megint betöltöm, és egy másik helyen fagy ki...csinálta már más pályákon is, de nem állandóan...
na mindegy... ez a játék is fasza lenne, de így játszhatatlan sokak számára...
azé meg hogy jól fusson nem veszek 60 70 80 vagy akár 100e-ért kártyát...
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
igy most várom a csodát vagy valamit😊)
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Két tank elpusztitása után vagyok.
elakadtam ott ahol idõre kell menni...((
az elsõ cél az meg van de a másodikat sehol nem taálom hiába megyek a kijelölt sára körhöz😞
Milyen hosszú a game kb?
vagyok és 1 földalatti,küzdelmet kéne végik vinni.
Ha van valakinek 1 jó ötlete,aki végikcsinálta az irja le nekem.
Nemtudom legyözni,mert pajzs védi öt,ezt meg nemlehet átlöni.
Elöre is köszi.
A jófegyvereknek ára van!
Nekem 1 célövö puskám van és 1 forgo dobtáros golyoszorom van és aval küzdök.
Csak azt nemtudom,hogy az a fegyver,mire van?amit elején igyen adnak,evel sokra
nemtud,mitcsinálni az ember.
Azon a pályán ahol van középen egy helikopter aztán a hangárból kijön egy lépegetõ.Faszán küldöm minden irtok mindenkit jön az elsõ 1vs1 lezuzom a köcsögöt megyek tovább jön a másik 1vs1 de a mocskos paraszt folyton olyat dobált rám amitõl nemtudok célozni de végig else tudtam találni egyszer se a büdös parasztját 😞
En elore szoltam hogy nem mukodik a cheat ,nalam se mukodott es mukodot pedig nem talaltam,tehat marad a tisztesseges jatek,en is ugy nyomtam vegig,jo fegyvervalasztas es vegig viheto <#wink>#wink>
Valahogy nemakarja azt hogy a mentöövet beirjam.
Mit tegyek?hogy a God-ot betudjam irni.
Elöre is köszi.
ha nagyon nagyon akarok valakivel beszélni akkor vagy irok mailt vagy beszélek vele skypot..!!
de ettöl függetlenül köszi a helpet😊)