Bet On Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agy Halott
Ott nem a csávót kell lõni elõször!!!
Elõször a "pajtásait" kell kinyírni és csak utana a piros aurásat!
Agy Halott
Nem mondok olyat ami nem létezik! ATX1-nek is en adtam hozzá cheat-et és mindkettõnknek müxik!
MaverickSXT
Sziasztok en mar vegig nyomtam 2x cheat nelkul mivel ismereteim szerint nincs mukodo cheat hozza tehat szivessen segitek barkinek teamspeak ben mert irogatni nincs kedvem ilyen sokat ,a teamspeaket megtalaljatok itt sg n a toca 3 forumban az ip pedig ez: toca3.tx.hu

Sziasztok elakadtam
A végén lehetek egy k.csog piros pajzsos embert nem tudok kinyirni.már egy csomot belelõttem a legnagyobb gránátvetõvel, minden tõlténnyel és még csak meg sem sebzi dobálom a gránátot meg minden. Segitsetek
na mit nem mondasz..!!
gondolom hogy nem müxik igaz..??!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Agy Halott
Természetesen van!
Gerisone
van már ehhö a gémhez tréner vagy csít? mongyuk töttény csít?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Agy Halott
Húúúúúúú köszönöm, erre nem jöttem volna rá! Meg is próbálom!
én jól elöre mentem..és nem vártam be öket..elkeztem a katonákat kiszedegetni a sorbol..!!
csak a 2 robot maradjon..!!
a robotokat addig kell löni és föleg hátulrol amíg a manuszkák ki nem másznak belölle..ja ez igaz mind a 2re..még pedig addig amíg el nem érik a kaput..!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Agy Halott
Koszi megvan!

Most ott akadtam el, (ConvoY) hogy amikor a kivalasztott ellenféllel párbajozok és utanna elkezd jonni két robot és a kíséretük! Ha megolok mindenkit azert lesz vege a gammának, ha hagyom hogy bemenjenek az ajtohoz, akkor meg azért lesz vege! Mi a megoldas? HELP pls...
a srácnak elküldtem a leirást..a megoldásra.."ATX1" beszéld meg vele és elküldi neked is...!😊

asszem neked kültem el a részletes megoldási modot...olvasd el és igy megtudod majd csinálni...!

Megoldjuk,addig maradj életben,ha tucc<#circling><#eljen>
Kitartás

Szia
Agy Halott
Szia! Énis eljutottam idáig! Van 2 tank és xarrálõnek! Nem tok a sárga pötty felé menni!
Én nemtalálom azt a sziklát ahol felehet menni,hol és merre van?
Ha pontosan letudná valaki irni,megköszöném.
Semmi rést,vagy olyan részt eddig nemtaláltam ahol a sziklán felehetne mászni.
Anyit tudok,hogy van két tank,meg 1 herikopter leszállopály és rengeteg magas
sziklák körülfogva és Passz,mert inen nemtudok kimeni a megjelölt részre.

Elöre is köszi a segitséget.
ha az a gondod ami nekem volt...akkor olvass visszább..ott levagyon irva a probléma és a megoldás is..!

Köszi
De tovább kéne meni azon az uton ahol a két tank van.
Csak 1 emberem van és pisztoly van a kezépen,evvel alig hiszem,hogy a tankot
szétlövi.
Nekem nagyobb fegyverem van,de én sem tudom szétlöni a tankot.
gamerman01
Ati Radeon 8500-ös videokarival elindul?

szerintem lelövik a 2 tagot aki veled megy..!
szerencsésebb ha hagyod ott öket ahol vannak még pedig F1 vagy az F4 probáld meg lényeg az hogy az ikonjuk térdelõ lesz..és maradnak a seggükön..!

Szép napokat
Hold this Point résznél vagyok,de nemtudok elöre jutni,1 földalatti résznél vagyok + 3 páncélos emberekkel,de mikor kiérek az alagutbol,rövid után Missio
Faled-et ir ki,pedig nincs idökorlátozás.
Mit kel itt tenni?,vagy csinálni?
Ha tudd akkor valaki segitsen.

Elöre is köszi a segitséget.
Agy Halott
Gerisone és ATX1 bocsi most jottem vissza és most látom, hogy nektek kell Cheat a játékhoz! Privibe elkuldom a linket!
Találtam,mégegyet,de nemtudom használni,mert semmi nyelvet nemtudok.
Ha valakinek ment a Cheat irja le nekemis,ha szépen kérem.

Bet on Soldier: Cheat
Um den Gott-Modus benutzen zu können, klickt die Verknüpfung von Bet on Soldier mit der rechten Maustaste an und wählt nun Eigenschaften aus dem Menü aus. Nun in der Zeile "Ziel" den Parameter -console anhängen. Danach startet ihr das Spiel wie gewohnt. Im Spiel dann ALT, SHIFT und ^ gleichzeitig drücken, um die Konsole zu öffnen. Dort gebt ihr das Wort "god" ein, was euch unverwundbar machen sollte.

Elöre is köszi.
Találtam 1 leirást a Chatrol.
Cheats

Unverwundbarkeit

Klicke mit der rechten Maustaste auf die Verknüpfung des Spiels und gehe ins Menü Eigenschaften. Gib in der Zeile zusätzlich am Schluß -console an. Danach starte das Spiel.
Im Spiel kann man Alt, Shift und ^ drücken, damit sich die Konsole öffnet.

Dort funktionieren folgende Cheats
god Unverwundbarkeit
Autor: FrankG (17.12.05) ID: 12152

Ha ez valakinek müködik,mind mentöövként az irja le nekemis.

Elöre is köszi.
hát az.. sikerült..viszont most megakadt a dolog..még pedig ott amikor kivégzik a tuszokat ez még úgyan az a rész..na az elakadás tárgya hogy nem tudom kivégezni a tagot akit ellenfélnek kapok😞( ha vesztek akkor kilép a winfos valami hibával ha az idõ lejár akkor mission faliled😞(
na kb ennyi...((!

Glpetyus
Azóta már sikerült?

Glpetyus

Végigvittem,nekem kifejezetten bejött 😊
Jó nehéz volt. <#gonosz1>

egyszerû mint a pofon...

telepités..
pach..
majd a törés a 2.8 g..
ennyi..!

#428......?

sziasztok nemtudom találkozott már valaki ijennel arrol van szó hogy feltelepitem a játékot átmásolom a 2.8gb-os crackot elinditom a clean.bat-ot persze kihagytam felteszem a telepités után a patch-et is és mikor elinditanám kiirja hogy nemtalál valami dll file-t és telepitsem uja a játékot ha tud valaki megoldást megköszönném.
Gerisone
szerintem hasznájatok Flashfxp-t a flesget az egy rakás sz*r! ha van ftp címe a wareznak akkó Flashfxp

Szupr! Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
FlashGet a www.honositomuhely.hu-rol letudod szedni.Ha letölteni akarsz az eggyik file.ra jobbclikk és minden letölt fleshgettel és akkor leszedi az összes file-t
Köszi! Még egy kérdés: milyen programmal lehet az összeset letölteni úgy, hogy ne kelljen minden szakaszt külön elindítani?
http://www2.89.hu/gameland/iso.php?from=0&sort=date itt van a crack a 2-es oldalon
A GAMELAND oldalrol szedtem le ott fenn van 4 lemezes változatba és van egy külön crack file ami a2.5gb-os dvd
na elakadtam megint...igaz a mulkorira sem válaszolt a kutya se..de proba cseresznye..!

ott tartok ahol le van zuhanva a repcsi..! lentröl jövök felfelé..és vérengzés meg minden..fent a távoli romokon van 3 mesterlövész...középen bal..és jobb oldalt..lent 3 lépegetõ..na ezeket kiszedtem..!
amerre mennem kellene ott 1 tank van..!viszont van 3 új lépegetõ de ezek nem mennek és bele sem tudok szállni...((
mit kell itt csinálni..?
hogy kell a tankot kiszedni...??

Honnan töltötted le?
sziasztok nekem is megvan a 2.8gb-os crack azt csak be kell montolni vagy kibontva felülirni az eredeti telepitést ????
Ez rossz hír! 😞
Gerisone
szerintem neten nincs fenn

Gerisone
nekem egy haverom adta!

extra CRACK DVD : ezt honnam szeded le?
Sziasztok! Adjatok a crack-re egy linket légyszíves! Elõre is köszi!
Gerisone
1. Unrar.
2. Burn or mount with Daemon Tools.
3. Install the game.
4. Run Bos_Patch_1_1_To_1_2_US.exe located on the extra CRACK DVD to update
the game to version 1.2.
5. Copy over the cracked content located in the \Crack directory on the
extra CRACK DVD to your installation directory.
6. Execute clean.bat to remove the useless Starforce files from your HD.
7. Play the game

Gerisone
és a krekk 2.5 giga! van ott egy kis program is ami a régi starforszos fileokat tünteti el!

Gerisone
nekem megy! le is pergettem!

Sziasztok! Adjatok a crack-re egy linket légyszíves! Elõre is köszi!
Bugz
Ez a játék amugy FPs vagy TPS?
Azaz olyan mintha te mennél vele igazábol vagy kivulrol nézed akit irányítasz?
mint pl a hitman

Dirty South

nekem se akar menni
nekem a 4 cd-s van meg + a crack hozzá 1.5 giga.....
vki elbirta már indítani??
Ez a játék kifog rajtam<#fejvakaras> így még sose jártam, hogy sehogy se indul el. <#nemtudom> kezdek nagyon tanácstalan lenni<#nemtudom> Nincs ötlete valakinek???<#help>