563
  • rob210
    Cargo bay 3 as pálya a vége lehet a lépegető robotokkat kinyírtam a bázisra bejutottam és az acél johy nyirjam ki ezt a nevű csókát
    be is jutok egy teremig
    de ott sárga vibráó /gömb/ palyzs van körülöte és hiába lövöm:-(
    Ő meg szétzilál a gépágyúval.
  • deicide
    az ki hol melyik...???
    elözmény...? vagy valami..?!
  • rob210
    Valaki nem tudna segíteni?
    senki nem játszotta még végig a gamet.
    Hogy lehet kinyírni ezt a Mika Boryenka-nevű szemét gépágyúj gránátos mocskot??:-):-):-)
    Egy hete vele szenvedek és már nagyon unom.
  • deicide
    hát..akkor most jön a keserítés..!
    telepités..valóban 4 cd..de a törés ha jól emléxem akkor 2.6 gigia..igen jól olvasod..azt amikor felmásolod..utánna már jó lesz...!
    sok helyen vagy is warez oldalakon igy volt össze rakva..4 cd és 1 fél dvd-nyi törés..!
  • AMDFan2
    A 9.0c Áprilisi verzió van fönn tuti!Ja tényleg nekem úgy van meg a game hogy 4 cd és semmi más!Az egyik haverom azt monta hogy van valami crack dvd vagy mi hozzá nekem csak az a kis file van meg amit a gamecopyworld-ról leszedtem ihaz ez?
  • deicide
    elvileg jól csináltad...de azért nézd meg melyik direct x van a gépeden...!?!
    9 c. nek kell lennie..!!
  • AMDFan2
    Hali!Lenne egy kis problémám nem indul a game!Feldobom a játékot utánna feldobom a patch-et utánna crackolom úgy hogy bemásolom a dll-eket meg a többi cuccot utánna elindítom a bat filét lefut utánna meg kiírja hogy az exe hibát csinált?mit csináljak hogy működjön vagy hogy kell egyálltalán crackelni leírnátok magyarul lépésről lépésre!Előre is kösz!
  • rob210
    Sziasztok.
    Hát sok nehézség után végre játszom vele.
    Azomben elekadtam egy pályánál.
    :-(:-(:-(
    Mika Boryenka vagy ki a nyavaja akit ki kellene nyirnom de nem megy.
    Már vagy 6X megpróbáltam:-( de nyemmegy.
    Valami ötletet adjon már valaki milyen fegyverrel kell kinyírni.
    Előre is köszi a segítséget.:-)
  • Agy Halott #475
    mar mondtam priviben, hogy msn-en elmondom!
  • Gerisone
    monygyuk ki tujja hogy kell hasnyálni?
  • Gerisone
    nanesztek! köszönnyétek agyhalottnak! ITTACSIiT
  • MaverickSXT
    ha mukodik a cheat akkor miert pm ben kuldod?miert nem rakod ki ide a linket?
  • Agy Halott #471
    Küldtem pm-ben cheat-link-et! Ha nem tudnad hogy kell hasznalni, msn-en kommunikalhatunk!
  • Gerisone
    léci köszi!
  • Agy Halott #469
    #464, #465 pm-ben elkuldjem nektek a cheat-et?
    feltoltöm ftp-re és ti meg letöltitek!

MaverickSXT - igazad van, hogy megöli a gammát a cheat, de én csak azzal tudtam vegig vinni, sajnos!
  • Gerisone
    szerintem nem mer az a kari nem tujja dx9-et nem?
  • gamerman01
    Megy 8500-as Ati videokarival a gém???
  • deicide
    na itt tartok én is...!
    és se elöre se hátra..és nem birok a piros majommal:(((
  • Gerisone
    és hol találok csítet vagy trénert? nem tujja valaki leírni mik a csitek?
  • MaverickSXT
    Mindegy kit losz eloszor en a rotor bladet hasznaltam es siman ledaraltam,mivel a golyo nem igazan fogott rajta ,amugy az a cheat engem is erdekelne mivel nemet forumokon panaszkodtak hogy nem muxik,viszont a cheat megoli a jatekot
  • Agy Halott #463
    Ott nem a csávót kell lőni először!!!
    Először a "pajtásait" kell kinyírni és csak utana a piros aurásat!
  • Agy Halott #462
    Nem mondok olyat ami nem létezik! ATX1-nek is en adtam hozzá cheat-et és mindkettőnknek müxik!
  • MaverickSXT
    Sziasztok en mar vegig nyomtam 2x cheat nelkul mivel ismereteim szerint nincs mukodo cheat hozza tehat szivessen segitek barkinek teamspeak ben mert irogatni nincs kedvem ilyen sokat ,a teamspeaket megtalaljatok itt sg n a toca 3 forumban az ip pedig ez: toca3.tx.hu
  • koki1976
    Sziasztok elakadtam
    A végén lehetek egy k.csog piros pajzsos embert nem tudok kinyirni.már egy csomot belelőttem a legnagyobb gránátvetővel, minden tőlténnyel és még csak meg sem sebzi dobálom a gránátot meg minden. Segitsetek
  • deicide
    na mit nem mondasz..!!
    gondolom hogy nem müxik igaz..??!
  • Agy Halott #458
    Természetesen van!
  • Gerisone
    van már ehhö a gémhez tréner vagy csít? mongyuk töttény csít?
  • Agy Halott #456
    Húúúúúúú köszönöm, erre nem jöttem volna rá! Meg is próbálom!
  • deicide
    én jól elöre mentem..és nem vártam be öket..elkeztem a katonákat kiszedegetni a sorbol..!!
    csak a 2 robot maradjon..!!
    a robotokat addig kell löni és föleg hátulrol amíg a manuszkák ki nem másznak belölle..ja ez igaz mind a 2re..még pedig addig amíg el nem érik a kaput..!
  • Agy Halott #454
    Koszi megvan!

Most ott akadtam el, (ConvoY) hogy amikor a kivalasztott ellenféllel párbajozok és utanna elkezd jonni két robot és a kíséretük! Ha megolok mindenkit azert lesz vege a gammának, ha hagyom hogy bemenjenek az ajtohoz, akkor meg azért lesz vege! Mi a megoldas? HELP pls...
  • deicide
    a srácnak elküldtem a leirást..a megoldásra.."ATX1" beszéld meg vele és elküldi neked is...!:)
  • deicide
    asszem neked kültem el a részletes megoldási modot...olvasd el és igy megtudod majd csinálni...!
  • ATX1
    Megoldjuk,addig maradj életben,ha tucc
    Kitartás

Szia
  • Agy Halott #450
    Szia! Énis eljutottam idáig! Van 2 tank és xarrálőnek! Nem tok a sárga pötty felé menni!
  • ATX1
    Én nemtalálom azt a sziklát ahol felehet menni,hol és merre van?
    Ha pontosan letudná valaki irni,megköszöném.
    Semmi rést,vagy olyan részt eddig nemtaláltam ahol a sziklán felehetne mászni.
    Anyit tudok,hogy van két tank,meg 1 herikopter leszállopály és rengeteg magas
    sziklák körülfogva és Passz,mert inen nemtudok kimeni a megjelölt részre.

Elöre is köszi a segitséget.
  • deicide
    ha az a gondod ami nekem volt...akkor olvass visszább..ott levagyon irva a probléma és a megoldás is..!
  • ATX1
    Köszi
    De tovább kéne meni azon az uton ahol a két tank van.
    Csak 1 emberem van és pisztoly van a kezépen,evvel alig hiszem,hogy a tankot
    szétlövi.
    Nekem nagyobb fegyverem van,de én sem tudom szétlöni a tankot.
  • gamerman01
    Ati Radeon 8500-ös videokarival elindul?
  • deicide
    szerintem lelövik a 2 tagot aki veled megy..!
    szerencsésebb ha hagyod ott öket ahol vannak még pedig F1 vagy az F4 probáld meg lényeg az hogy az ikonjuk térdelő lesz..és maradnak a seggükön..!
  • ATX1
    Szép napokat
    Hold this Point résznél vagyok,de nemtudok elöre jutni,1 földalatti résznél vagyok + 3 páncélos emberekkel,de mikor kiérek az alagutbol,rövid után Missio
    Faled-et ir ki,pedig nincs idökorlátozás.
    Mit kel itt tenni?,vagy csinálni?
    Ha tudd akkor valaki segitsen.

Elöre is köszi a segitséget.