563
-
rob210 #483 Cargo bay 3 as pálya a vége lehet a lépegető robotokkat kinyírtam a bázisra bejutottam és az acél johy nyirjam ki ezt a nevű csókát
be is jutok egy teremig
de ott sárga vibráó /gömb/ palyzs van körülöte és hiába lövöm:-(
Ő meg szétzilál a gépágyúval.
-
deicide #482 az ki hol melyik...???
elözmény...? vagy valami..?! -
rob210 #481 Valaki nem tudna segíteni?
senki nem játszotta még végig a gamet.
Hogy lehet kinyírni ezt a Mika Boryenka-nevű szemét gépágyúj gránátos mocskot??:-):-):-)
Egy hete vele szenvedek és már nagyon unom.
-
deicide #480 hát..akkor most jön a keserítés..!
telepités..valóban 4 cd..de a törés ha jól emléxem akkor 2.6 gigia..igen jól olvasod..azt amikor felmásolod..utánna már jó lesz...!
sok helyen vagy is warez oldalakon igy volt össze rakva..4 cd és 1 fél dvd-nyi törés..! -
#479 A 9.0c Áprilisi verzió van fönn tuti!Ja tényleg nekem úgy van meg a game hogy 4 cd és semmi más!Az egyik haverom azt monta hogy van valami crack dvd vagy mi hozzá nekem csak az a kis file van meg amit a gamecopyworld-ról leszedtem ihaz ez? -
deicide #478 elvileg jól csináltad...de azért nézd meg melyik direct x van a gépeden...!?!
9 c. nek kell lennie..!! -
#477 Hali!Lenne egy kis problémám nem indul a game!Feldobom a játékot utánna feldobom a patch-et utánna crackolom úgy hogy bemásolom a dll-eket meg a többi cuccot utánna elindítom a bat filét lefut utánna meg kiírja hogy az exe hibát csinált?mit csináljak hogy működjön vagy hogy kell egyálltalán crackelni leírnátok magyarul lépésről lépésre!Előre is kösz!
-
rob210 #476 Sziasztok.
Hát sok nehézség után végre játszom vele.
Azomben elekadtam egy pályánál.
:-(:-(:-(
Mika Boryenka vagy ki a nyavaja akit ki kellene nyirnom de nem megy.
Már vagy 6X megpróbáltam:-( de nyemmegy.
Valami ötletet adjon már valaki milyen fegyverrel kell kinyírni.
Előre is köszi a segítséget.:-)
-
#475 mar mondtam priviben, hogy msn-en elmondom! -
#474 monygyuk ki tujja hogy kell hasnyálni? -
#473 nanesztek! köszönnyétek agyhalottnak! ITTACSIiT -
#472 ha mukodik a cheat akkor miert pm ben kuldod?miert nem rakod ki ide a linket? -
#471 Küldtem pm-ben cheat-link-et! Ha nem tudnad hogy kell hasznalni, msn-en kommunikalhatunk! -
#470 léci köszi! -
#469 #464, #465 pm-ben elkuldjem nektek a cheat-et?
feltoltöm ftp-re és ti meg letöltitek!
MaverickSXT - igazad van, hogy megöli a gammát a cheat, de én csak azzal tudtam vegig vinni, sajnos! -
#468 szerintem nem mer az a kari nem tujja dx9-et nem? -
#467 Megy 8500-as Ati videokarival a gém??? -
deicide #466 na itt tartok én is...!
és se elöre se hátra..és nem birok a piros majommal:((( -
#465 és hol találok csítet vagy trénert? nem tujja valaki leírni mik a csitek? -
#464 Mindegy kit losz eloszor en a rotor bladet hasznaltam es siman ledaraltam,mivel a golyo nem igazan fogott rajta ,amugy az a cheat engem is erdekelne mivel nemet forumokon panaszkodtak hogy nem muxik,viszont a cheat megoli a jatekot -
#463 Ott nem a csávót kell lőni először!!!
Először a "pajtásait" kell kinyírni és csak utana a piros aurásat! -
#462 Nem mondok olyat ami nem létezik! ATX1-nek is en adtam hozzá cheat-et és mindkettőnknek müxik! -
#461 Sziasztok en mar vegig nyomtam 2x cheat nelkul mivel ismereteim szerint nincs mukodo cheat hozza tehat szivessen segitek barkinek teamspeak ben mert irogatni nincs kedvem ilyen sokat ,a teamspeaket megtalaljatok itt sg n a toca 3 forumban az ip pedig ez: toca3.tx.hu -
koki1976 #460 Sziasztok elakadtam
A végén lehetek egy k.csog piros pajzsos embert nem tudok kinyirni.már egy csomot belelőttem a legnagyobb gránátvetővel, minden tőlténnyel és még csak meg sem sebzi dobálom a gránátot meg minden. Segitsetek -
deicide #459 na mit nem mondasz..!!
gondolom hogy nem müxik igaz..??! -
#458 Természetesen van! -
#457 van már ehhö a gémhez tréner vagy csít? mongyuk töttény csít? -
#456 Húúúúúúú köszönöm, erre nem jöttem volna rá! Meg is próbálom! -
deicide #455 én jól elöre mentem..és nem vártam be öket..elkeztem a katonákat kiszedegetni a sorbol..!!
csak a 2 robot maradjon..!!
a robotokat addig kell löni és föleg hátulrol amíg a manuszkák ki nem másznak belölle..ja ez igaz mind a 2re..még pedig addig amíg el nem érik a kaput..!
-
#454 Koszi megvan!
Most ott akadtam el, (ConvoY) hogy amikor a kivalasztott ellenféllel párbajozok és utanna elkezd jonni két robot és a kíséretük! Ha megolok mindenkit azert lesz vege a gammának, ha hagyom hogy bemenjenek az ajtohoz, akkor meg azért lesz vege! Mi a megoldas? HELP pls... -
deicide #453 a srácnak elküldtem a leirást..a megoldásra.."ATX1" beszéld meg vele és elküldi neked is...!:) -
deicide #452 asszem neked kültem el a részletes megoldási modot...olvasd el és igy megtudod majd csinálni...! -
ATX1 #451 Megoldjuk,addig maradj életben,ha tucc
Kitartás
Szia -
#450 Szia! Énis eljutottam idáig! Van 2 tank és xarrálőnek! Nem tok a sárga pötty felé menni! -
ATX1 #449 Én nemtalálom azt a sziklát ahol felehet menni,hol és merre van?
Ha pontosan letudná valaki irni,megköszöném.
Semmi rést,vagy olyan részt eddig nemtaláltam ahol a sziklán felehetne mászni.
Anyit tudok,hogy van két tank,meg 1 herikopter leszállopály és rengeteg magas
sziklák körülfogva és Passz,mert inen nemtudok kimeni a megjelölt részre.
Elöre is köszi a segitséget.
-
deicide #448 ha az a gondod ami nekem volt...akkor olvass visszább..ott levagyon irva a probléma és a megoldás is..! -
ATX1 #447 Köszi
De tovább kéne meni azon az uton ahol a két tank van.
Csak 1 emberem van és pisztoly van a kezépen,evvel alig hiszem,hogy a tankot
szétlövi.
Nekem nagyobb fegyverem van,de én sem tudom szétlöni a tankot.
-
#446 Ati Radeon 8500-ös videokarival elindul? -
deicide #445 szerintem lelövik a 2 tagot aki veled megy..!
szerencsésebb ha hagyod ott öket ahol vannak még pedig F1 vagy az F4 probáld meg lényeg az hogy az ikonjuk térdelő lesz..és maradnak a seggükön..! -
ATX1 #444 Szép napokat
Hold this Point résznél vagyok,de nemtudok elöre jutni,1 földalatti résznél vagyok + 3 páncélos emberekkel,de mikor kiérek az alagutbol,rövid után Missio
Faled-et ir ki,pedig nincs idökorlátozás.
Mit kel itt tenni?,vagy csinálni?
Ha tudd akkor valaki segitsen.
Elöre is köszi a segitséget.