BKV sztrájk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
ha nekem van egy BKV bérletem, ami jan 14-feb 13-ig érvényes, azt még tudom +3 napig használni???
mit jelent az, a BKV honlapon, h
jelenleg nincs érvényes – kétheti, havi vagy negyedéves – bérlete, de volt az elmúlt idõszakban, és az érvényes volt a sztrájk idején is (vagy annak legalább az elsõ napján)?
Ez azt jelenti, h a jan 12-17-ig tartó sztrájk 1. napján érvényes bérletekre igaz ez csak???
HELP PLS ASAP! THNX!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Itt a jó link bocsi, bár az elõzõ is ugyanerrõl szól
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
A pontbol B be akar eljutni az meg értse meg hogy mást nem tudnak csinálni csak sztrájkolni vagy ha tudd jobbat közölje velük.
én meg azt remélem h NEM folytatják tovább. NE csatlakozzon senki hozzájuk, így is alig jár vmi.. Szeretnék normálisan eljutni A pontból B-be. Plusz a bérletemet se azért vettem<#wow3>#wow3>...
Milliárdos végkielégítésekre van pénz,de arra hogy a nomrális munkát végzõ embereket megfizessék,buszokat karbantartsák...Na arra nincs pénz.
Ki a legfõbb patkány az ügyben? Demszkáj Gabi,akit már régesrégen elkellett volna tüntetni valami szénbányában az összes cionista patkány felsõvezetõvel együtt.
Hajrá sztrájkolók! Remélem egyretöbben csatlakoznak!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Dr.Kocsis István vezérigazgatónak,
a Marxista-Leninista Egyetem levelezõtagozatának pedagógiai és filozófiai diplomásának BKV Zrt.
Kedves Vezérigazgató elvtárs!
Mint budapesti illetõségû lakos, és ebbeli minõségemben, mint BKV Zrt.
egyik tulajdonosa, élve tulajdonosi ellenõrzési jogaimmal és kötelmeimmel, az alábbi kérdéseimre várok Öntõl haladéktalan választ.
Január 6-án az egyik televízióban nyilatkozott, a BKV Zrt.
kommunikációs igazgatója, Székelyné Pásztor Erzsébetet. A kommunikációs igazgató-elvtársnõ nyilatkozatában, arra a mûsorvezetõi kérdésre, hogy mennyire van kényszerítve a BKV, hogy mindenáron a munkavállalók kárára spóroljon, abbeli véleményének adott hangot, hogy nyilvánvaló, hogy a menedzsmentnek (magyarul vezetõség, irányítás) - a kommunikációs igazgató megtanulhatna magyarul - nem áll módjában más tenni, mivel inkább a munkahelyeket akarja megõrizni.
Amibõl az, a fenyegetés számba vehetõ következtetés vonható le, hogy ha a szakszervezetek nem fogadják el a kollktív ultimátumot, akkor elbocsátások lesznek.
Bár lehet, hogy a Marxista-Leninista káder-fejtágítón ezt nem tanították, de szeretném figyelmébe ajánlani, hogy a buszvezetõ, vezérigazgató és pláne kommunikációs igazgató nélkül képes elvezetni az autóbuszt, de sem a vezérigazgató, sem a kommunikációs igazgató nem csakhogy nem tudja elvezetni az autóbuszt, de a tömegközlekedést végzõ gépjármûvezetõk hiányában nincs is rájuk szükség! (Bár kommunikációs igazgatóra ennélkül sincs!)
Mondom ez annak ismeretében, hogy Ön korunknak egy valóságos élõ polihisztora. Mindenhez ért!
Ért
- a vasgyártáshoz (Dunaferr Rt, ig. tag),
- a természetvédelemhez és vadgazdálkodáshoz (Gemenc Erdõ- és Vadgazdaság Rt. Fb. elnök),
- a kõolajipari gépgyártáshoz (Dunántúli Kõolajipari Gépgyár Rt. - FB elnök),
- a mûanyaggyártáshoz (Pannonplast Rt. - FB elnök),
- a borászathoz (Csányi pincészet),
- az atomenergiához (Paksi Atomerõmû Rt. ig. tag),
- a sporthoz (Magyar Öttusa Szövetség elnökségi és MOB tag),
- az ûrkutatáshoz (a Magyar Ûrkutatási Tanács tagja),
- az állami vagyon eltékozlásához (ÁPV Rt., az igazgatóság tagja),
- nem utolsó sorban a városi tömegközlekedéshez (BKV Zrt. vez. ig.) stb.
. .
Szóval csak az autóbusz vezetéshez nem ért.
Bizonyára csak azért nem, mert a káder-fejtágítós Marxista-Leninista Egyetemen, mint megbízható elvtársnak, ezt nem tanították. Nem véletlenül keresnek jelenleg is buszvezetõket, amíg vezérigazgatókat pedig nem.
Természetesen én megértem, hogy a pénztelenség az nagy úr, és ez bizony megszorításokat indokol. Jó! De ebben az esetben várom haladéktalan tájékoztatását, hogy pontosan mikor mondott le a BKV Zrt.
vezetõsége, igazgatósága a béren kivüli juttatásairól, az évi prémiumairól és a versenyképes fizetésük egy részérõl? Ezek azért is indokoltak lennének, mert amíg a buszvezetõk a mûszakilag ócska buszon is jó végzik a dolgát, addig a "menedzsmetrõl" nem mondható el, hogy jól végzi a munkáját, ha csak nem a saját zsebének megtömésérõl van szó!
Természetesen lehet azt mondani, hogy a külsõ erõk kényszeríttették rá Önöket erre a kollektív ultimátumra. A baj csak az, hogy amint azt Ön a pályázatában - még 2008 elején - megírta, a kollektív szerzõdés tartalmaz olyan elemeket, amelynek megszüntetését javasolta, így pl.
az ingyenes dolgozói utazási igazolványok biztosítását, amely cc. 1 Mrd forint plusz bevételt jelentene.
Tudjuk jól - amit azt a pályázatában még anno leírta -, hogy a BKV-nál mûködõ nagyszámú szakszervezettel "nehéz a különféle egyeztetések lefolytatása, érdekeik érvényesítése céljából a sztrájkot is mint eszközt használják, ami politikailag, társadalompolitikailag nehezen kezelhetõ".
Az idézett megállapítása alapján megállapíthatjuk, hogy Ön csak kiválóan és eredményesen sajátíthatta el a kádári munkáshatalom élcsapatának, a Pártnak útmutató ideológiáját, és így jól tudja, hogy a kommunizmus építése során folytatott sztrájk, csak a sötétben bujkáló fasiszta és reakciós ellenség malmára hajtja a vizet, azaz politikailag nem csak káros, hanem politikailag nehezen kezelhetõ.
Büntetõjogilag (Kistarcsa) sokkal egyszerûbb lenne!
Kár, hogy, mint a volt "munkás-paraszt" hatalom Marxista és Leninista diplomása, pályázatában a "menedzsment" béren kívüli juttatásainak megnyirbálást nem tûzte ki célul, pl. az ingyenes személygépkocsi használatot! Végtére is csak demagóg és populáris elvárás lenne, hogy mondjuk a vezérigazgató leányfalusi otthonából tömegközlekedési eszközzel menjen be hivatalába, no nem hajnal 3 órára, hanem 9-re.
Arról nem is beszélve, hogy amint azt javasolta, még saját keresetébõl fizethetne is a szolgáltatásért!
Végezetül megkérdezném, hogy az, aki ennyi mindenhez ért, mint Ön, és aki a fent ismertetettek alapján ily jól tudja kommunikálni a szocializmus alapjait lerakó és a kommunizmust építõ munkásosztály élcsapatának, a Pártnak eszmei-ideológia tanításait, miért van szüksége egy külön kommunikációs igazgatóra is? Ami viszont azt is jelenti - a Parkinson törvény alapján -, ha van igazgató, akkor szervezetileg van igazgatóság is, ami kitudja hány osztályt (fõ és al), csoport, irodáz, titkárságot, és teljesen felesleges munkatárs foglalkoztatását, azok versenyképes bérezését és béren kívüli juttatását jelenti.
Mint munka- és kenyéradó tulajdonosa, elvárva válaszát, maradok elvtársi üdvözlettel:
Adjon az Isten, szebb jövõt!
Kiss-Dobos László
Ez pedig egy levél amit kaptam heheh 😊
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Minden nyeretlen kétéves reklamálónak mondom : ha nem elég magas a fizetés akkor minden ár magas !! Az árak annyiak amennyiért el lehet adni valamit. Nincs az a kereskedõ aki eladna valamit 50 frt-ért ha el tudja adni 100 -ért is!De ez csak az én magánvéleményem ,józan paraszti ésszel gondolkodva.......Yahh és még valami, az emberi tulajdonságok között van az is ,hogy elõször magamnak aztán esetleg másnak .Sokaknál azonban ez úgy mûködik ,hogy csak magamnak! Nahh ez van a BKV vezetõségnél is............
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Egyébként a bkv vezetés már most is úgy ég, mint a Reichstag, a korrupciós, milliókat elsikkasztós ügyek miatt.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
1. Kedves utasok! Munkaügyi vita miatt mi most sztrájkolunk, ezért most nem vagyunk hajlandóak dolgozni, sztrájkolunk.
2. KEdves utasok! Mint azt ti is bizonyára tudjátok, a buszaink hulladék állapotban vannak, melynek kapcsán kénytelenek voltunk a NKH-hoz fordulni, akik elismerve az eszközök rossz állapotát, a hibák kijavításáig megtiltották azok használatát.
Nem akarunk dolgozni
VS
Nem tudunk mivel dolgozni, mert egy független hatóság kimondta, hogy a buszok alkalmatlanok a mindennapi üzemeltetésre
Szerinted a második esetben lehet bármiért is hibáztatni a buszvezetõket? Úgy égne a BKV-vezetés, mint a Reichstag, mert ezt aztán már nem lehet mivel "elkommunikálni", egyszerûen nem lehet a buszok állapotát másokra kenni.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ha az idióták alatt a bkv vezetésre gondolsz, akkor sry, az elõzõ sorok nem neked szólnak.
Fákjú békávé!
Holnap remélem nem törlik el a Bkv sztrájkot..
Jó lenne ha lenne!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
1. Ilyen jegy és bérletárak mellett hogy várja el bárki is, hogy örüljön amikor bkv-ra ülhet? Alapvetõen pesti vagyok, szegeden tanulok, így nem használok bérletet, jeggyel utazom, de az, hogy én hazajuthassak több mint ezer forintomba kerül köszönhetõen a magas áraknak
2. Lássák be, attól hogy lebénítják a város forgalmát, önök miatt rengeteg ember veszítheti el munkáját mivel elkésik a munkahelyérõl. Egy másik fontos dolog: az orvosok, ápolók nem tudnak bemenni munkahelyükre, így akár emberéletek is száradhatnak a sztrájk lelkén.
3. Én egyetértek a BKV követeléseivel, ugyanakkor hiába sztrájkolnak, a kedves vezetõk ugyanúgy beülnek a sportkocsiba, ahogy eddig. Ennek csak akkor lenne értelme, ha minden vezetõ bkv-járattal járna, és így elkésne munkahelyérõl.
Összefoglalva: bár egyetértek és megértem az okokat, nem elhanyagolható az az óriási mértékû kár, amit egy egy embernek okoznak azzal, hogy teljesen megbénítják a közlekedést. Egy szándék, legyen bármily nemes, csak annak menjen kárára aki miatt megy az egész dolog, ne még kétmillió ember kárára történjen mindez.
Live your life like it\'s your last day...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A BKV-nál is az a lényeg mint az életben, hogy kiszolgáltatott és zsarolható legyél. Ha pénzt akarsz vidd ki a szar kocsit. Ha kint vagy akkor meg nyalj a belsõ ellenõröknek, hogy ne jelentsenek fel azért mert a belsõ mozgássérült leszállásjelzõd nem mûködik (csere nincs mert ha beírod a mûszaki könyvbe akkor másnap visszadobják anyaghiány címszóval). Ha hajnalban kezdesz akkor még nem nagy a valószínûsége, hogy egy ellenõrzést kapsz, viszont nem is szívesen állok ki mûszaki hibával, mert akkor a másik kolegával baszok ki ha mondjuk reggel 5-kor csak 2-en járunk a vonalon.
Az élet ugyanez. A NASA bejelentette, hogy egyszerre 4 mrd (!!!) telefonbeszélgetést tud lehallgatni és felvenni. Szerintetek van ennyi kém?! Ha nem akkor meg miért?! Majd ha okuk van rá akkor elõvesznek. Ugyanez MaO-n a vállalkozásokkal. Lopj-csalj ha meg akarsz élni, de ha bajunk van elõveszünk és úgy zsarolunk ahogy nekünk tetszik...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Live your life like it\'s your last day...
#50 Vlala:
Volán:
a volántól vándorolnak át hozzánk az emberek mert ott még rosszabb a helyzet. Minap beszéltem egy nemzetközis volánossal, hasonló a keresete, mint a helyközieknek vagy a távolságiaknak. Ez a szégyen! Kimegy külföldre 4 napra, ebbõl 2 õt nem vezet és arra kap napi 1800 ft-ot. A másik 2 napra meg 5-6000 ft-ot.
Ezzel szemben nyílt titok, hogy a helyközisek is meg a távolságisok is játszanak az üzemanyaggal meg a jeggyel. Így ha az õk átlag 60-70 eHUF-os fizujukat nézzük jó esetben fel tudják tornázni a havi bevételeiket 80-90 eHUF-ra. És hozzáteszem egy lebukás és söprés a cégtõl. Dehát magyarember azzal játszik amivel tud.
Buszrongálás:
Naná, hogy nem a metró szívja meg mert adnak a buszosok különjáratot a Fradi meccsek idejére. 100-200 mill HUF-ba kerül 1-1 fradimeccs a BKV-nak. (egy új volvó most 64mHUF)
Érdekesség képpen egy buszos hibájából elkövetett hülyeség eredménye:
Megállóban rácsorgott az elõttelévõre (mindkettõ volvo) és megcsúszott az amúgy jó elgondolásból származó de szarul kivitelezett viakolor kövön.
A busz elején a sérülések:
szélvédõ berepedt, homlokfal benyomódott és letört a 2 ablaktörlõ lapát csonk.
A kár 1.5mHUF!!!
Szerinted be tudják hajtani a sofõrön?
Nem!
Viszont megpróbálják mert százalékosan tõle is levonnak (jogosan).
Viakolor:
Nyugaton kitalálták, hogy jó aládolgozással ha leteszik a megállóba akkor a leesett esõt szinte azonnal beszívja és elnyeli a föld. A magyarok kitalálták, hogy faszság és aládolgoztak betonnal.
Eredmény=kurvára nem szív be semmit de a rajta igenjól megálló kosz frankó szappanréteget eredményez...
Buszmegálló:
A volvók 18 m hosszúak. MaO-n a kresz szerint a buszmegálló tábla után 5, elõtte meg 15 métert kell szabadonhagyni. Álljon be az akinek 8 anyja van...
Ráadásul megsaccolva is rémisztõ eredményt kapok ha azt nézem mennyi buszmegállót hagynak szabadon...
Ha meg belegondolok kinek a dolga ezeket a rendeleteket jóváhagyi (fõv. önko.) és kinek a tulajdonában van a BKV RT (fõv. önko.) akkor ökölbeszorul a kezem.
Norvégiában DUPLACSUKLÓS (!!!) 24 m-es (!!!) buszok is közlekednek!
Szerinted mennyi hely kell beállni vele a megállóba?
Csak õk megoldották: 56 m-t kötelezõ szabadonhagyni!
Buszsáv vs. kerékpáros:
Nem akarok vallási dolgokba belemenni, de tudja mindenki, hogy a szadesz kikkel van tele. Aba Botond is egy igazi echte Nílusparti székelymagyar. De az biztos, hogy a média az Õ kezükben van. Meglep ha azt mondom, hogy át akarja venni a Magyar Közlekedésfelügyelet a Nyugati rendszert, miszerint ha jelzõtábla engedélyezi a kerékpárosok mehetnek a buszsávban?
(a hír igaz de nem merik bevezetni mintahogy azt sem, hogy egyirányú utcából kell számítani szembejövõ menetrendszerint közlekedõ autóbusszal és kerékpárossal, ha a kiegészítõ tábla ott van)
Csakhogy a hír nem így látott napvilágot!!
"Közlekedhetnek a biciklisek a buszsávban!!!" ezt harsogta a média!!!
Csakhogy egyetlenegy kiegészítõ tábla sem került ki mivel a magyar társadalom nem érett meg ennek bevezetésére. Értelemszerû, ezentúl jobbkezes utcákon balra is be kell nézni!
Akkor most próbáld megmagyarázni a biciklisnek, hogy húzzon ki a buszsávból...
Merthogy a téves tájékoztatást elfelejtették korrigálni.
Viszont mehet a buszsávban UTAST SZÁLLÍTÓ (!!!) taxi és ha hiszed ha nem a halottaskocsi!!!
"Rácsuktam az ajtót!!!"
Röviden: az ajtócsukási késedelem min 2 sec. Ezzel meg kellene próbálni, hogy kit lehet odacsukni az ajtóhoz. Más kérdés az, hogy a kedves utas indokot kreál ha beteszi a csomagját maga elõtt tartva a záródó ajtók közé. (pedig a felszállás az indításjelzõ megszólalása után TILOS!!!)
Barátom, ha hiszed ha nem. A a 2. gyerekével terhes anya futólépésben dobta a babakocsit a benne ülõ gyerekkel együtt a záródó ajtók közé!!!
Azt hittem gutaütést kapok.
Szerinted ki volt a szar meg a szemét?
Perszehogy én! Hiszen a buszt merõlegesen futólépésben megközelítõ nõt én nem vettem idõben észre a tükörbõl amiben hátrafelé kell látni nem oldalra.
#RelakS:
Valahogy ez a jármûvásárlás nem nagyon megy a BKV RT-nek.
A volvok sokkal drágábbak voltak mind a már jól bevált RÁBA rendszerûek. (magyar munkaerõ).
A villamossal is ugyanez a helyzet.
Én mondom ez egész másról szól...
Aba Botond 20mHUF-os gázsija csupán csepp a tengerben a 10 mrdHUF-os görgetett adósságból.
"Nyanyákról" érdekes történet:
Villamosmegállóban álldigál a delikvens és megáll elõtte a tuja. Felszállás után kicsit morgolódva bekiabál a vezetõfülkébe:
Azért állhatott volna közelebb is a járdához!!!
kész röhely...
Ma reggel a rádióban a bemondó mondja:
"A 8. kerületben a Fiumei úton egy villamos elütött egy autót akinek a vezetõje a helyszínen életét vesztette. A vizsgálatokból kiderült, hogy a karambol elkerülhetetlen volt és az autós hibájából következett be. A villamosvezetõnek nem sikerült az autó útjából kitérni..."
Azt hittem megfulladok a röhögéstõl...
Talán pároslábbal taposva kellett volna nyomatékot adni a megasságkormánynak és átugratnia a csekély 40 tonnával az autó fölött!
#59 Metwork:
Ördögi kör ha nem vetted volna észre!!
Ha 600 buszvezetõ azt mondja, hogy nem dolgozik és sztrájkol akkor a következõk a gondok:
Ennyi buszvezetõ elvesztését nem bíná ki a cég.
Ennyi buszvezetõ utcára kerülése után kb a 10% a találna megélhetést az elkövetkezendõ fél éven belül.
Tehát csak egy mód van a jogaik érvényesítésére, a sztrájk.
Valamint drága barátom térjünk vissza a létminimumra.
Ez ha hiszed ha nem öszetett dolog, miszerint elhiheted, hogy az értéket a vidékiek (értsd nem fõvárosiak) fizetése lehúzza. Tehát a budapesti lakos fizetése akár többszöröse is a vidéken élõ embertársaik fizujához képest. Tudom mert Anyám Békés-i Apám meg Jászság-i volt. De akkor kérdem én: Vas megyében egy magamfajta fiatal miért csak 1/4 annyit (!!!) fizet az autó biztosítására mint egy pesti lakos? Õ neki miért éri meg átjárni a határon túlra üzemanyagért?
Mindazonáltal biztos lehetsz benne, hogy ha lesz én ott leszek a tüntetésen amit a nyugdíjasok a nyugdíjemelés miatt szerveznek, mert egynémelyiknek olyan kevés a nyugdíja, hogy tisztességesen éhendögleni sem lehet belõle...
Ez az egész herce-hurca csak azért volt hogy a Felsõ vezetés majd elmondhassa a médiában hogy milyen jól megtudták oldani a helyzetet.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ELõször is: Velük bacott ki Bpest. Nem forsdítva. A tavaly beígért fizuemelésért most kell sztrájkkal fenyegetõzniük, mert a nyaraló fontosabb volt.
Ne azt nézd, mennyit keres.
Azt, mennyit dolgozik érte. És azt, hogy hogyan. Ilyen utakon ilyen általános közlekedési morál mellett ilyen buszokat vezetni, ilyen utasokkal a hát mögött - le a kalappal a Volán dolgozói elõtt.
Megértem a felháborodásodat. Megértem, hogy hozzászoktál, reggel felszállsz a buszra, utazolo a munkahelyig, délután vissza. De Te is értsd meg: õk is csak emberek. Emberek, akik még dolgoznak a mindennapi betevõért, a dolgozást úgy értem, hogy két kézzel, két lábbbal, ésszel, kitartással. Nem tíz ujjal és egy fenékkel, mint pl. én. Nem is egy nagy arccal, mint sokan. Nem is sehogy, mint még többen.
Ha jó a közlekedés, észre sem veszitek, mennyi mindennek kell összhangban lennie hozzá. Forgalomirányítás, karbantartás, sofõrök, stb. Egyszer sem hallottam, hogy valaki a Volánnál dícséretet kapott volna azért, mert a közlekedésben nem történt semmi különös. Azonban ha baj van, pl. 5 percet késik egy busz, akkor már mindenki kórusban énekli a "bacca meg a volán" kezdetû népdalt.
Ezek az emberek dolgoznak éjjel, nappal, karácsonykor, húsvétkor, viharban, fagyban, hétvégén, ünnepnapokon, mert a busznak mennie kell, és bizony nem megy magától.
Nos, mi az a 90 ezer?
http://www.lohere.net - a MagyarChan
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ha keveslitek a fizetést keressetek másik állást, ne azzal szórakozzatok, hogy kibasszatok Budapestel.
I will use google before asking stupid questions.
Igen ha a többi állõásban is emelnék a fizut ahogy az EUba belépéskor ígérték akkor kb ugyan olany lenne a bérlet díja mint 2001ben csak nagyobb szám lenne rajta.... lesz még itt 10milla ft os bankó...