165
House Of The Dead 3
-
Microcosmos #85 Nekem még mindig nem indul el ez a rákos game -
davos80 #84 A credit mi a francra jó? -
#83 Na végignyomtam énis, normal nehézségen, miután felállitottam a creditet 9-re, az életet meg 5-re, simán ment :)
Igazából jó kis adrenalin game, egérgyilkolós élöhalottas :)
3 dolog szivatott meg, az egyik az a lajhár geci volt, az utolsó lábát úgy kapkodja, hogy alig birtam eltalálni. A második az a fa volt, ami a csápjait küldte, méghozzá mikor a föld (viz?) alatt jöttek, aszittem ott kell löni, és nem sebzödött. Aztán rájöttem, hogy ott nem kell löni, csak mikor felugranak a vizböl. Akkor gyorsan 1-1 lövés, és annyi. Az utolsó nyilván a föszörny volt, már aszittem az életben nem nyirom ki. Föleg mikor a végén azokat a rohadt csillag-gömböket nyomta rám. Hát a végén már jobkézzel fogtam az egeret, és ballal kattingattam mint a hüje. Ennyi löszer nincs a világon, mint amit beleeresztettem :)
A time-akármit is próbáltam, de képtelenség megcsinálni. Még a lajhárig el tudtam jutni, de ott mindig letelik az idö :( -
#82 megmuttatta az elején, de a fejeket kell lőni, meg mikor küld mindenféle csápokat meg egyéb érdekességeket, na azokat is lőjed. -
davos80 #81 Hát ja. -
#80 nem mondanám annyira rondának (mint amilyenek mostanában ki mernek jönni) -
davos80 #79 kép2 -
davos80 #78 kép1 -
#77 nekem elindul (hoodlum), de igencsak szaggat :( -
Microcosmos #76 nekem nem indul el ez a rákos game -
#75 van egy fülkében vmi torony, az oldalán emberfejek, és ilyen pengés csápjai vannak/jönnek a földből is/...Azon mit kell lőni? Mert amikor először mutatta a sebzés pontjait nem oda figyeltem... -
Spunge #74 mi haveral leultunk jatszani very hardon
es ropke fel ora allat vegig loktuk ajatekot!4 -
#73 nem...
a time attack jóval izgibb
Ja és eddig 3x vittem végig,mindíg más volt a befejezés -
#72 ezt a szart ha abbahagyom az 5. palyan akkor nem lehet menteni vagy mi van????Survival mod -
#71 Jó ez, szebb mint az eddigiek /na még jó/ és ugyanaz az egérkattintgatás mint az eddigi részek. -
#70 5.1-es Catalyst. Kodek nincs fönt. -
#69 kódekszarokat leszedni. vga driver elég új? -
#68 Ugyan az!! PROPERES-sel, csak nekem feketeképernyőt ad be. -
#67 Nem veszítesz sokat, ha nem tudsz játszani vele. -
#66 kibasz a desktopra -
#65 Nekem megy. Hosszabb idő volt letölteni mint végigjátszani! Kb. fél óra alatt kész voltam. -
#64 igen én is ezzel szívok.- proper-esem van
jólenne valami tipp... -
Rasim #63 Hali skacok!
Nem közvetlenül a játékkal kapcsolatos a kérdésem, de privát ftp-t keresek, amin mindenféle jó dolog van. Tudnátok ajánlani párat? Köszi -
#62 max a pontjaidat mented el oszt ennyi.... -
#61 nekem nem megy a game :( elindítom,1 pillanatra bejön egy fehér képernyő,majd visszalép winfosba... nektek is ez a baj?
-
Curtis #60 Hello,
Valaki megmondaná, hogy hogyan lehet menteni? Mire van a Save/Load? Thx. :) -
#59 nem torrent link nincs hozzá? -
#58 beteg, hagyjad... :Ð -
#57 ne -
#56 Uhh bazz ez kemény... -
#55 honnan lehet leszedni ingyen mondjatok linket! -
#54 De hülye vagy, aztamindenit!
11-én hajnalban, te meg este 9-kor beesel ide, és úgy, hogy mindenki már fél napja erről beszél, benyögöd hogy lehet tölteni.
Aztán meg belinkelsz egy smsweb oldalt. Gratulálok! -
#53 én a 2-vel is játszottam,az is nagyon rövidre sikerült :) -
#52 Most olvastam hogy az X-box verzióban ha végigviszed a survival módot, akkor megnyílik a 2. rész,tehát az is benne van. Azzal még nem játszottam.....de nemhinném hogy a pc-sbe benne van. Pedig így kicsit jobban megérte volna letölteni...:( -
#51 21:45"
ebbe nincsenek benne az átvezető jelenetek(amik hihetetlen jól koreografáltak lettek...)
Na mindegy még párszor biztos végigtolom. -
Lantee #50 Nabazz! Nekem is kb. fél óra volt végigvinni.
És akkor még azt merik mondani, hogy ne warezolj, inkább vedd meg boltban! Hehe! Aki ezért pénzt ad, annak gratulálok! bleee :p -
#49 Fél órámba telt kb, de lehet, hogy kevesebb mert nem néztem az órát :) szánalmasan rövid lett vazze :) :D -
#48 ja, az kemény 15 perc volt asszem... :P -
#47 pont, hogy ami ingyenes a: A WAREZ. kisfiam.... :Ð -
#46 ezt sztem most te sem érted. :Ð