165
House Of The Dead 3
  • Duddits
    Szerinted neki valami különleges verziója van? Én leszedtem mind a 2 verziót ami létezik és nekem egyik se ment....
  • steweee
    légyszi tedd már fel vhová linkelve vagy küldd már el emilben az exe-t! mert a mi verziónknak nem jó az exeje és a gamecopy vagy más oldalakon lévő sem működik
  • mochee
    Szevasztok!
    Játszottam a haverral ezzel a játékkal, és megmurdeltünk valami főember előtt (a csávesz apja elvileg)
    Namost az derült ki, hogy nem lehet elmenteni, vagy mi nem tudjuk, hogy hogyan kell.

Pls írja le valaki nekem (sokat segítene), hogy hogyan lehet menteni, és hogy azt az ellenfelet (villámokkal szórakozik) hogyan lehet kiiktatni. Survival módban toltuk, a time attack az mit takar?
  • Duddits
    Tessék!
    [IMG]http://pix.dox.hu/pix3/bdccb670f4d7d8eb0a2d2573fccc97e7-th.JPG [/IMG]

Amúgy láttáok a magyar banner-t?
  • Seth
    nemtudom összehasonlítani a két oldalt ugyanis amit linkeltél az nálam csak egy piros X.De mindegy, haggyuk má....majd szólj ha el tudtad indítani..
  • steweee
    nos megvan a bibi. ha összehasonlítod a két oldalt láthatod hogy nem ua a két cím, igaz csak a www ben tér el. nekem az anélküli van elmentve és arról keresek, ezért nem láthattam, a keresője meg nem dobja ki. azt hiszem ezután erről az oldalról fogok keresgélni, mert úgy látszik itt a friss dolgok rögtön kéznél vannak.ennyivel is okosabb vagyok , és nem lámakirály
  • Seth
    egyébként nehogy sértésnek vedd a lámázgatást,mert ez ma már kb. olyan szintű sértés mint a butuska
    [megnézte a képeidet és összement kicsire:)]
  • Seth

aztán be lehet fejezni...:)
  • steweee
    ?hol láttok olyat ?
  • Duddits
    Tényleg ott van a kezdőoldalon.
  • Seth
    Mondom hogy ott van vazzeg....ne search-öljé, hanem ott van mindjá a kezdő oldalon a szemed kiböki. No mind1, én nem szenvenék ennyit vele. Szenvedsz itt 1 hetet, aztán 21:45 perc alatt végigtolod... :)
  • steweee
    a gamecopyworld-ről volt szó, és ott nincs. egyébként a gameburn a társoldala, csodálom hogy azon rajta van, de azért köszi, így mindjárt más.

egyébként így sem megy. van vkinek működő exe-je? tegye már fel vhova
  • Duddits
    Nálam is..... Mind a 2 fajta verzióval...
  • Duddits
    Alexander
    Battlefield Vietnam
    Colin McRae Rally 2005
    CoD: United Offense
    Doom 3
    Half-Life 2
    House of the Dead 3

Hogy ezt nem bírtad észrevenni.....
    A Hose Of The Dead-hez meg nehezen lehetnének cuccok, ugyanis az csak játéktermekbe jött ki....
    [URL=http://gameburnworld.com/gp/gamefixes/houseofthedead3.htm]De tessék, hogy lásd milyen kedves és ügyes, odafigyelő ember vok....[/URL]
  • steweee
    szerintem ez a 3. rész, nemde? namost ott van olyan hogy house of the dead (gondolom ez az első rész) + house of the dead 2 - itt már a számból kiderül hogy a második, de hogy három az nincs ott, az bizti.nézd meg jobban kicsi lámácska mielőtt lá(r)mázol!
  • arty
    nekem sem megy, induláskor villanás, desktop.

pedig... namind1.
  • Duddits
    Új a játék?? Több mint 1 hetes....
  • Seth
    lámakirály...ott virít a HOTD3 a főoldalon
  • steweee
    http://search.gamecopyworld.com:9999/data/gcw.shtml
    te lámának nézel? itt kerestem elsőnek, aztán más jó crackes oldalaim is vannak mentve a favoritokban, de még túl friss a játék, egyiknél sincs, csak olyanoknál ami regisztrálós. azért meg nem baszom el az emilcímemet mert bizti jön majd a sok reklám. újat meg nincs kedvem csinálni ezért. szóval elküldenéd emilben az exejét?
  • Duddits
    Szedd le inkáb a NO cd-t. Próbáld azzal. szerintem itt fönt van
  • steweee
    a senecára vagyok előfizus. ott csak egyféleképpen van meg, a reloaded féle team munkája. és úgy nem működik. ha megkérlek elküldenéd a hoodlumos cracket emilben? mert keresővel sem adja ki, legalábbis ami nem regisztrálós oldal
  • Duddits
    Kevertem a témát. A HOODLUM féle crack-et töltsd le és azzal próbáld... Sorry
  • Duddits
    Hogy érteném??!! Szedd le hozzá a HOODLUM féle NO Cd-t és úgy próbáld meg elindítani!

Te is nagyon értelmes vagy... Ez nem chat, vagy MSN-hogy beírsz valamit, azt egy másik üzibe meg a vigyorikat....
  • Thanatos
    :DDDD
  • steweee
    bravó, ezért érdemes volt beírni
  • Thanatos
    #100 :)
  • steweee
    ezt hogy érted?
  • Duddits
    Szedd le a NO Cd-t. Hátha....
  • steweee
    légyszi vki a működő crack exe-jét tegye már fel vhova linkbe vagy küldje már el nekem emilbe, mert azért a játékot újra letölteni felesleges
    [email protected]
  • MiloShee
    A legtutibb :) Reloaded változat, tökéletes! :))))
  • Duddits
    Nekem is. Most töltöm a HOODLUM félét.
  • steweee
    nekem a proper-féle warez van meg, és nem hajlandó elindulni. a crack exe megfelelő helyre történő telepítése utá már nem azt írja ki hogy kéri az eredeti cd-t a meghajtóban, hanem egy pillanatra elfehéredik a képernyő és visszatér desktopba.mit lehetne vele csinálni?
  • Ombika
    66.3% faxert nem halad! :(
  • Shep
    ja de a jófajta játéktermi game emulátoroknál végtelenségig lehet dobálni bele a 20-asokat ezért olyan jók AvP meg a Punisher a legjobbak.
  • NiGhTM4R3
    Áhh, értemm...
  • Shep
    én is pont ott akadtam el, de ha a kötelet elvágod a késsel akkor a vödör leesik na abban van a kulcs.
  • NeoMaN
    folytatod ha medöglesz. olyan insert coint tudod.. :Ð
  • ati2002
    Segítség, elakadtam! Ott, ahol...
  • Seth
    FPS???
    Mindössze a célkeresztet kell mozgatnod az egérrel, a kamera magától halad egy meghatározott útvonalon..
  • NiGhTM4R3
    Ez fps? vagy könnyű az irányítása?
    Mert érdekel a játék, csak kíváncsi vagyok az irányításra.