House Of The Dead 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Mondom hogy ott van vazzeg....ne search-öljé, hanem ott van mindjá a kezdõ oldalon a szemed kiböki. No mind1, én nem szenvenék ennyit vele. Szenvedsz itt 1 hetet, aztán 21:45 perc alatt végigtolod... 😊

PSN ID.: Beegabor

a gamecopyworld-rõl volt szó, és ott nincs. egyébként a gameburn a társoldala, csodálom hogy azon rajta van, de azért köszi, így mindjárt más.

egyébként így sem megy. van vkinek mûködõ exe-je? tegye már fel vhova

Duddits
Nálam is..... Mind a 2 fajta verzióval...

Duddits
Alexander
Battlefield Vietnam
Colin McRae Rally 2005
CoD: United Offense
Doom 3
Half-Life 2
House of the Dead 3

Hogy ezt nem bírtad észrevenni.....<#lama>
A Hose Of The Dead-hez meg nehezen lehetnének cuccok, ugyanis az csak játéktermekbe jött ki....
De tessék, hogy lásd milyen kedves és ügyes, odafigyelõ ember vok....<#nyes>

szerintem ez a 3. rész, nemde? namost ott van olyan hogy house of the dead (gondolom ez az elsõ rész) + house of the dead 2 - itt már a számból kiderül hogy a második, de hogy három az nincs ott, az bizti.nézd meg jobban kicsi lámácska mielõtt lá(r)mázol!

arty
nekem sem megy, induláskor villanás, desktop.

pedig... namind1.

Forza.

Duddits
Új a játék?? Több mint 1 hetes....

Seth
lámakirály...ott virít a HOTD3 a fõoldalon

http://search.gamecopyworld.com:9999/data/gcw.shtml
te lámának nézel? itt kerestem elsõnek, aztán más jó crackes oldalaim is vannak mentve a favoritokban, de még túl friss a játék, egyiknél sincs, csak olyanoknál ami regisztrálós. azért meg nem baszom el az emilcímemet mert bizti jön majd a sok reklám. újat meg nincs kedvem csinálni ezért. szóval elküldenéd emilben az exejét?

Duddits
Szedd le inkáb a NO cd-t. Próbáld azzal. szerintem itt fönt van

a senecára vagyok elõfizus. ott csak egyféleképpen van meg, a reloaded féle team munkája. és úgy nem mûködik. ha megkérlek elküldenéd a hoodlumos cracket emilben? mert keresõvel sem adja ki, legalábbis ami nem regisztrálós oldal

Duddits
Kevertem a témát. A HOODLUM féle crack-et töltsd le és azzal próbáld... Sorry

Duddits
Hogy érteném??!! Szedd le hozzá a HOODLUM féle NO Cd-t és úgy próbáld meg elindítani!

Te is nagyon értelmes vagy... Ez nem chat, vagy MSN-hogy beírsz valamit, azt egy másik üzibe meg a vigyorikat....

😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bravó, ezért érdemes volt beírni

#100 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ezt hogy érted?

Duddits
Szedd le a NO Cd-t. Hátha....

légyszi vki a mûködõ crack exe-jét tegye már fel vhova linkbe vagy küldje már el nekem emilbe, mert azért a játékot újra letölteni felesleges
[email protected]

MiloShee
A legtutibb 😊 Reloaded változat, tökéletes! 😊)))

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

Duddits
Nekem is. Most töltöm a HOODLUM félét.

nekem a proper-féle warez van meg, és nem hajlandó elindulni. a crack exe megfelelõ helyre történõ telepítése utá már nem azt írja ki hogy kéri az eredeti cd-t a meghajtóban, hanem egy pillanatra elfehéredik a képernyõ és visszatér desktopba.mit lehetne vele csinálni?

Ombika
66.3% faxert nem halad! 😞

Shep
ja de a jófajta játéktermi game emulátoroknál végtelenségig lehet dobálni bele a 20-asokat ezért olyan jók AvP meg a Punisher a legjobbak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Áhh, értemm...

Shep
én is pont ott akadtam el, de ha a kötelet elvágod a késsel akkor a vödör leesik na abban van a kulcs.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

NeoMaN
folytatod ha medöglesz. olyan insert coint tudod.. :Ð

ati2002
Segítség, elakadtam! Ott, ahol... <#idiota>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Seth
FPS???
Mindössze a célkeresztet kell mozgatnod az egérrel, a kamera magától halad egy meghatározott útvonalon..

Ez fps? vagy könnyû az irányítása?
Mert érdekel a játék, csak kíváncsi vagyok az irányításra.

Nekem még mindig nem indul el ez a rákos game

A credit mi a francra jó?

Andie
Na végignyomtam énis, normal nehézségen, miután felállitottam a creditet 9-re, az életet meg 5-re, simán ment 😊
Igazából jó kis adrenalin game, egérgyilkolós élöhalottas 😊
3 dolog szivatott meg, az egyik az a lajhár geci volt, az utolsó lábát úgy kapkodja, hogy alig birtam eltalálni. A második az a fa volt, ami a csápjait küldte, méghozzá mikor a föld (viz?) alatt jöttek, aszittem ott kell löni, és nem sebzödött. Aztán rájöttem, hogy ott nem kell löni, csak mikor felugranak a vizböl. Akkor gyorsan 1-1 lövés, és annyi. Az utolsó nyilván a föszörny volt, már aszittem az életben nem nyirom ki. Föleg mikor a végén azokat a rohadt csillag-gömböket nyomta rám. Hát a végén már jobkézzel fogtam az egeret, és ballal kattingattam mint a hüje. Ennyi löszer nincs a világon, mint amit beleeresztettem 😊

A time-akármit is próbáltam, de képtelenség megcsinálni. Még a lajhárig el tudtam jutni, de ott mindig letelik az idö 😞

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Shep
megmuttatta az elején, de a fejeket kell lõni, meg mikor küld mindenféle csápokat meg egyéb érdekességeket, na azokat is lõjed.

Hát ja.

M@TriX
nem mondanám annyira rondának (mint amilyenek mostanában ki mernek jönni)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mikike
nekem elindul (hoodlum), de igencsak szaggat 😞

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

nekem nem indul el ez a rákos game

fifi
van egy fülkében vmi torony, az oldalán emberfejek, és ilyen pengés csápjai vannak/jönnek a földbõl is/...Azon mit kell lõni? Mert amikor elõször mutatta a sebzés pontjait nem oda figyeltem...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

mi haveral leultunk jatszani very hardon
es ropke fel ora allat vegig loktuk ajatekot!4

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

Seth
nem...
a time attack jóval izgibb
Ja és eddig 3x vittem végig,mindíg más volt a befejezés

DONGUBA
ezt a szart ha abbahagyom az 5. palyan akkor nem lehet menteni vagy mi van????Survival mod

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Shep
Jó ez, szebb mint az eddigiek /na még jó/ és ugyanaz az egérkattintgatás mint az eddigi részek.

Duddits
5.1-es Catalyst. Kodek nincs fönt.

NeoMaN
kódekszarokat leszedni. vga driver elég új?

Duddits
Ugyan az!! PROPERES-sel, csak nekem feketeképernyõt ad be.

torrente
Nem veszítesz sokat, ha nem tudsz játszani vele.

magus
kibasz a desktopra