A kiadók beperelhetik a LokiTorrent összes felhasználóját
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embernek tehát nincs joga a kultúrához, csak ahhoz a néhány filmhez, amit szemtelen drágán megvehet évente.. Szép.
Gondolod, azzal kezdõdik, hogy máris házkutatási paranccsal mennek házhoz? Ez az igazi terror.
Van egy kérdésem hozzátok :
Vegyünk alapul egy embert, aki letöltöget mindenfélét.Felfigyelnek rá a nagykutyák,de mivel a szolgáltatót szerzõdésben köti, hogy ne adja ki az adataidat,ezér nem tehetnek semmit. Ugye? De mi van akkor ha rá egy hónappal felmondod a szerzõdést(kikötteted) Akkor már kiadhatják az adataidat nem ? <#wow3>#wow3>
Vegyünk alapul egy embert, aki letöltöget mindenfélét.Felfigyelnek rá a nagykutyák,de mivel a szolgáltatót szerzõdésben köti, hogy ne adja ki az adataidat,ezér nem tehetnek semmit. Ugye? De mi van akkor ha rá egy hónappal felmondod a szerzõdést(kikötteted) Akkor már kiadhatják az adataidat nem ? <#wow3>#wow3>
Ez a lokitorrentes ügy csak eszköz (mint a töbi hasonló balhé). Naív dolog azt hinni, hogy ha már odáig jutnak, hogy kimennek lefoglalni, akkor csak és kizárólag a lokiról származó dolgokat veszik észre és a másik raklapnyi másolt cucc felett szemet hunynak. Lentebb olvastam ilyen metegetõzéseket, hogy én csak a *.torrent fájlt szedtem innen le, meg nem is tudtam, hogy mit töltök, elfelejtettem törölni, stb., stb... Ezek valszeg nem fogják meghatni õket, ha akár egy bájtnyi illegális adatot találnak valakinél...
Ezt nagyon jól összefoglaltad. De valahogy kint senki sem beszél ezekrõl... :/
OK, várj egy picit, átfordítom az ágyúk csövét a .org-ra...<#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
És lõn setétség!
MPAA kiütve
<#mf1>#mf1><#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe><#wave>#wave><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#kocsog>#kocsog><#duhos2>#duhos2><#action>#action>
Persze valószínûleg csak elõvigyázatosságból kapcsolták le, mert érezték hogy nagyot kapnak majd a pofájukra.
MPAA kiütve
<#mf1>#mf1><#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe><#wave>#wave><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#kocsog>#kocsog><#duhos2>#duhos2><#action>#action>
Persze valószínûleg csak elõvigyázatosságból kapcsolták le, mert érezték hogy nagyot kapnak majd a pofájukra.
...1...
...2...
...3...
Van egy olyan érzésem, hogy az MPAA oldala nemsokára elérhetetlenné fog válni. <#ravasz1>#ravasz1>
"A filmek illegális letöltése nyomot hagy. Az egyetlen mód a büntetés elkerülésére, ha teljesen felhagysz ezzel."
vagy ha sorbakötök pár proxy-t
vagy ha sorbakötök pár proxy-t
goldolod a többi fáj? csak ugyan úgy mint az oldies. senkit nem érdekel hogy az régi. ugyan úgy lemásoltad és bûncselekményt követtél el. bört9nben fox lakolni érte!!! <#wilting>#wilting>
én mondjuk csak oldiekat töltögettem azok meg nem fájnak senkinek, szóval nem kerülget a szívroham. de azért nem örülök, hogy lokinak is vége...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Dehogy. Egy IP címmel nem mennek semmire, csak akkor, ha a szolgáltató kiadja az IP címhez tartozó adatokat. Az ügyfélrõl adatot pedig csak abban az esetben adhat ki, ha bizonyíthatóan bûncselekményt követett el. De ameddig nincsenek meg az adatai, addig nem bizonyítható rá. Tipikus 22-es csapdája.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
passkey-rõl még nem hallottál? nem kell IP-t tárolni.
Javítsatok ki, de úgy tudom itthon magán célra történõ másolás lehetséges, ha nem üzleti céllal történik?
Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
Akkor aki sokat használta a Lokitorrentet most pakolhat? Vagy hogy lesz most?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nekem már a tavalyi 1700 forint is elfogadható volt érte, és úgy éreztem, ez egy teljesen korrekt ár. Ha rajtam múlna megtiltanám, hogy 5000 Ft-nál többe kerüljön egy játék még, ha az a legújabb is. DVD dettó, bár annak legalább csökken az ára. Most már jól odafigyelve az akciókra, így is be tudtam szerezni magamnak rengeteg filmet 1500-2000 forintért.
A probléma az, hogy én mûértõ vagyok, azért adok ki érte pénzt. Nem is velem lenne itt a nagy baj, hanem azzal, aki akkor sem venné meg, ha 5 Ft lenne, mer spúr.
Avagy legyen 10 000 Ft egy játék, csak akkor a minimálbér legyen legalább 100 000, hogy egy normálisabb keresési lehetõségrõl ne is beszéljünk...Ezzel meg megin az a baj, hogy az "adómentes" minimálbérbõl, ha 100 000 lenne, akkor levonnának 20 000-et, csak úgy. Na mind1, nem lovalom bele magam...
A probléma az, hogy én mûértõ vagyok, azért adok ki érte pénzt. Nem is velem lenne itt a nagy baj, hanem azzal, aki akkor sem venné meg, ha 5 Ft lenne, mer spúr.
Avagy legyen 10 000 Ft egy játék, csak akkor a minimálbér legyen legalább 100 000, hogy egy normálisabb keresési lehetõségrõl ne is beszéljünk...Ezzel meg megin az a baj, hogy az "adómentes" minimálbérbõl, ha 100 000 lenne, akkor levonnának 20 000-et, csak úgy. Na mind1, nem lovalom bele magam...
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
Eddig volt ado, most lesz IP bevallas is 😊.
JA igen.
A StarCraft végre megfizethetõ árban van!
Tessék megvenni minden rajongónak, és jó példát mutatunk ezzel is! <#papakacsint>#papakacsint>
A StarCraft végre megfizethetõ árban van!
Tessék megvenni minden rajongónak, és jó példát mutatunk ezzel is! <#papakacsint>#papakacsint>
"Letölthetsz, de nem bújhatsz ki a felelõsség alól"
Mert a pénzéhes "Multinacionalista" MPAA Rád is figyel! Hát igen. Csak egyszer lenne egy olyan szervezet, aki a felhasználók jogait védi! Tuti hogy perkálnék nekik, ha egy-két pert megnyerne az MPAA ellen!!!
Sajnos itt ugyebár nem a "legális termék" megvételének problematikájával kell szembenézni, hanem a "ha nincs pénzed,
"D*g*lj meg!" nevû filozófiai eszmerendszerrel.
Mert a magam részérõl szívesen fizetnék egy csomó mindenért, mert NEM VAGYOK TOLVAJ!!! DE!!! Ne mondja már nekem egy akármilyen cég, hogy itt egy game 10.000FT!!! Mert akkor meg úgy érzem engem lopnak meg. Vagy egy film 5-6000? Mi annyi abban? kérdem én. De még a 2-3000 is sok filmenként. Ha 2 mozijegy ára lenne, azt mondom, OK!
Na szóval megint felhúztam magam rendesen. ááá Majd ha a pénz mint "társadalmi érték" végre eltûnik a süllyeztõben, és végre érdekektõl mentesen végre elkezd az emberiség "fejlõdni" akkor megoldódnak ezen problémák is.
<#violent>#violent>MPAA
Mert a pénzéhes "Multinacionalista" MPAA Rád is figyel! Hát igen. Csak egyszer lenne egy olyan szervezet, aki a felhasználók jogait védi! Tuti hogy perkálnék nekik, ha egy-két pert megnyerne az MPAA ellen!!!
Sajnos itt ugyebár nem a "legális termék" megvételének problematikájával kell szembenézni, hanem a "ha nincs pénzed,
"D*g*lj meg!" nevû filozófiai eszmerendszerrel.
Mert a magam részérõl szívesen fizetnék egy csomó mindenért, mert NEM VAGYOK TOLVAJ!!! DE!!! Ne mondja már nekem egy akármilyen cég, hogy itt egy game 10.000FT!!! Mert akkor meg úgy érzem engem lopnak meg. Vagy egy film 5-6000? Mi annyi abban? kérdem én. De még a 2-3000 is sok filmenként. Ha 2 mozijegy ára lenne, azt mondom, OK!
Na szóval megint felhúztam magam rendesen. ááá Majd ha a pénz mint "társadalmi érték" végre eltûnik a süllyeztõben, és végre érdekektõl mentesen végre elkezd az emberiség "fejlõdni" akkor megoldódnak ezen problémák is.
<#violent>#violent>MPAA
Meg azt is figyelembe kell venni, hogy a birosag csak azt mondta ki, hogy a kocsogok megkapjak a hozzaferest a lokitorrent-hez. Es? legfeljebb kapnak egy ip cimet. Utana mit csinalnak? Vagy kint odamesz az ISP-hez es megmondja mindenfele papir nelkul, hogy kihez tartozott akkor az IP?
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
a memoriaban, de ha kikapcsoljak a gepet....
egyaltalan nem kotelezo logokat fileban tarolni.
egyaltalan nem kotelezo logokat fileban tarolni.
A tracker mûködéséhez nyilván kell tartania a felhasználók IP it, hogy ki mit seedel, stb,.. szal mindenképpen kell tárolni a felhasználókról adatokat 😞(
*hihi ** *
Ez egy egyszerû FENYEGETÉS .. egy demokratikus jogállamban minimum egy nagy lof.sz jár érte egy bizonyos testnyílásba , de USA-ban más a helyzet ...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
at oldal logolta a felhasználók klikkeléseit vagy a szerver fentartó, mert ha az elõbbi akkor elég kretének.
btw, az hogy a loki oldalon rákattintok a linkre még nem jelenti azt, hogy le is töltöm a cuccot, mivel az oldal nem tartalmazta az anyagot...
btw, az hogy a loki oldalon rákattintok a linkre még nem jelenti azt, hogy le is töltöm a cuccot, mivel az oldal nem tartalmazta az anyagot...
"Na ez az ami õket nem fogja érdekelni. Pusztán csak az, hogy egyre több és több pénzt sajtoljanak ki az emberekbõl....."
Szerencsére ez az ami nem így mûködik. Nemzetközi szinten pedig elég nehéz helyzetben van az MPAA mert vannak bizonyos országok (lásd. Svédország, Piratebay.org) ahol a helyzet korántsem ilyen egyszeru.
Nem olyan egyszeru bebizonyítani, hogy a linket nem félreértésbõl töltöttem le, illetve azt sem, hogy miután megtudtam, hogy a film amit letöltöttem illegális (hiszen erre a LokiTorrent nem hívta fel a figyelmemet), nem töröltem le azonnal, anélkül, hogy megnéztem volna.
Ez az egész egy mókuskerék...
Perelnek -> az ügyvédi költségek az egekbe szöknek -> gondolom az esetek nagy %-ában nem behajtható a kártérítési igény -> mégtöbb embert akarnak beperelni -> költségek tovább nõnek -> a zenék még drágábbak lesznek -> mégtöbben töltenek le illegálisan ... és itt a kígyó a farkába harapott.
Ez biztosan nagyon jó játék, a vérszívó ügyvédeknek, akik az egésznek az abszolút haszonélvezõi és egy életre szóló, biztos álláslehetõség.
(Olyan ez mint a parlament restaurálása, az a kõmûves aki ott egyszer állást kap, élete végéig dolgozhat, hiszen mire körbeér, kezdhetik elõrõl. Csak a fizetés nagyob nagyságrendekkel $-ban)
Ki adná ezt fel közületek ?
Szerencsére ez az ami nem így mûködik. Nemzetközi szinten pedig elég nehéz helyzetben van az MPAA mert vannak bizonyos országok (lásd. Svédország, Piratebay.org) ahol a helyzet korántsem ilyen egyszeru.
Nem olyan egyszeru bebizonyítani, hogy a linket nem félreértésbõl töltöttem le, illetve azt sem, hogy miután megtudtam, hogy a film amit letöltöttem illegális (hiszen erre a LokiTorrent nem hívta fel a figyelmemet), nem töröltem le azonnal, anélkül, hogy megnéztem volna.
Ez az egész egy mókuskerék...
Perelnek -> az ügyvédi költségek az egekbe szöknek -> gondolom az esetek nagy %-ában nem behajtható a kártérítési igény -> mégtöbb embert akarnak beperelni -> költségek tovább nõnek -> a zenék még drágábbak lesznek -> mégtöbben töltenek le illegálisan ... és itt a kígyó a farkába harapott.
Ez biztosan nagyon jó játék, a vérszívó ügyvédeknek, akik az egésznek az abszolút haszonélvezõi és egy életre szóló, biztos álláslehetõség.
(Olyan ez mint a parlament restaurálása, az a kõmûves aki ott egyszer állást kap, élete végéig dolgozhat, hiszen mire körbeér, kezdhetik elõrõl. Csak a fizetés nagyob nagyságrendekkel $-ban)
Ki adná ezt fel közületek ?
ja tenyleg, es olyan hirek is terjengenek, miszerint a lokitorrent uzemeltetoje eladta az oldalt a jogvesztoknek. szal egyreszt beszedte a penzt a juzerektol ( "perkoltsegre") masreszt a jogvesztok is tejeltek. tuti biznisz
ha mindenkit bebortonotznek ki veszi meg a cdiket dvdiket? es ki fog dolgozni egyaltalan?
nevetseges banda. el fognak tunni a sullyesztoben.
nevetseges banda. el fognak tunni a sullyesztoben.
hm, a fordítás enyhe eufemizmus, kb inkább: klikkelhetsz de el nem bújhatsz (a you can run but you cannot hide példájára).
nem tudom, ki hogy van vele, de én személy szerint rühellem ha fenyegetõznek, és ált. a másik irányba megyek. grat mpaa, egy újabb sikeres kampány...
nem tudom, ki hogy van vele, de én személy szerint rühellem ha fenyegetõznek, és ált. a másik irányba megyek. grat mpaa, egy újabb sikeres kampány...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Na ez az ami õket nem fogja érdekelni. Pusztán csak az, hogy egyre több és több pénzt sajtoljanak ki az emberekbõl.....
Nem igazán szoktam reagálni az ilyen hirekre, de ez azért kicsit sok már. A letöltõk nagy százaléka tuti, hogy tini. Bebörtönöznek minden gyereket, vagy mi a szösz? Kezd a hócipõm telelenni a sok pénzéhes......(mindenki azt gondol amit akar 😊 )
Nem igazán szoktam reagálni az ilyen hirekre, de ez azért kicsit sok már. A letöltõk nagy százaléka tuti, hogy tini. Bebörtönöznek minden gyereket, vagy mi a szösz? Kezd a hócipõm telelenni a sok pénzéhes......(mindenki azt gondol amit akar 😊 )
Egyáltalán, minek loggoltak, vagy miért nem semmisítették meg a logokat idejében?
Elaltatnak majd alkoholban feloldott másolt DVD-bõl készült méreginjekcióval....
Az egésznek azért semmi értelme, mert ennyi felhasználót fizikai képtelenség beperelni. Sosem lesz vége a pernek. És nagyon nehéz lesz bizonyítani a letöltéseket. Mi van, ha valaki csak darabokat töltött le, de nem jött le neki a teljes cucc? Stb. stb.
Az egésznek azért semmi értelme, mert ennyi felhasználót fizikai képtelenség beperelni. Sosem lesz vége a pernek. És nagyon nehéz lesz bizonyítani a letöltéseket. Mi van, ha valaki csak darabokat töltött le, de nem jött le neki a teljes cucc? Stb. stb.
Le kell dolgoznod az adott iparban a kárt amit okoztál és közkicsé tenni <#vigyor>#vigyor>
Mondanám, hogy mivel játszon az MPAA <#mf1>#mf1>..., de figyelemben kell tartanom, hogy az SG-nek vannak nõi olvasói is... <#vigyor>#vigyor>
Mondanám, hogy mivel játszon az MPAA <#mf1>#mf1>..., de figyelemben kell tartanom, hogy az SG-nek vannak nõi olvasói is... <#vigyor>#vigyor>
Ez legalábbis szánalmas ...
← ElőzőOldal 2 / 2