1859

• Qwerty4
    valószínű nem támogatja, itt a topikban még nem esett erről szó
  • Prince23
    jah ez lemaradt: kösz az infót/együttmüködést, ahogy Sam Fisher mondaná.
  • Prince23
    Az Ageia physic az egy segéd program a játékokhoz + javít teljesitményt is vagy mi a szösz. pl. ez a progi kell a Graw 1-2-höz, vagy az Infernalhoz. de annyira nem komálom ezt a progit, mindig fel kell telepíteni. Akkor szerencsére nem támogatja.
  • Qwerty4
    hello Prince23!

Elég még 512 MB RAM is, én annyival vittem végig és úgy is kényelmesen futott.
    Instalálva a játék 7-8 GB között lehet, ha jól emlékszem, 7.x GB biztosan.
    Nem tudom mi az a Ageia Physicet.Mi?
  • Prince23
    Hi!
    A játék támogatja az Ageia Physicet?
    Remélem elég lesz hozzá 1 GB ram.
    Jah és ha fenn van a gépen, hány gigát foglal?
    thx előre is
  • Qwerty4
    lesz folytatás Bloodshot néven jövő évben, egyenlőre sajnos nem tervezik a pc-re való megjelentetést
  • Frank99
    Szuper volt, a végén látszik, hogy lesz folytatás!

• DarkSector
    Menni fog, csak valszeg kis teljesítmény mellett, de még egy 512rammal sokat javíthatsz rajta....
    Használtan keress egyet 4-5000-ért.
  • Qwerty4
    Ja, én sem szoktam maximumon nyomatni az új játékokat, mert nincs elég jó gépem hozzá.
    De a Condemned nálad tuti játszható minőségbe fog futni. :)
  • vasko22
    köszi válaszod, megnézem
    sajnos a mai játékokat már nem lehet követni gépileg
    kassza nem engedi:)
  • Qwerty4
    sztem igen, kell menjen...
  • vasko22
    Sziasztok
    Szerintetek menne ezen a gépen
    P4 1,8 Ghz
    512 Mb dualba
    Ati 9800Pro 128 Mb
  • Frank99
    kösz a gyors választ!
    megnézem...
  • Qwerty4
    az egyik polcnál találsz egy létrát, felmászol, a könyvespolcok tetején mászkálsz egy kisit, majd átszöksz a rács fölött...ha jól emlékszem :)
  • Frank99
    Hali!
    Elakadtam ott, hogy a könyvtárszobában egy rács elzárja előlem a bejutást.Látom Rose-t benn, de az istennek sem tudok bejutni, hlott ez lenne a feladat....
  • Qwerty4
    a helyes válasz a 10
  • Qwerty4
    10, de inkább 11, jobb esetben 12
  • AtiRadish
    Hany chapterbol all a jatek?
  • Qwerty4
    Szia!
    Itt van egy jó kis kritika a játékról, nameg 109 screenshot (kép) is!
  • Norbisonfire 74
    szisztok!nem tudnatok belinkelni h hol lehetne meg kepeket nezni a condemnedrol
    mert ugye kicsit szar a sg keresoje es nem ad be semmit csak egy megszunt topikot
  • DarkSector
    Az almáskertben lesz a vég, mikor a fészerbe érsz....
  • Qwerty4
    ez a vég! majd bennt lesz az "igazi" nagy csata.
  • xy21
    igen erre rájötem hogy nem is balta-fejsze dologgal volt a gond hanem rossz helyen használtam...

Messze van még a vége? Ott tartok hogy az a ninja megtámadott odakinn XD
  • DarkSector
    Egy piros fejsze vagy balta tök mindegy...
    De nem a lépcsőnél kell használni, a zongorával szemben, hanem balkézfelől, ahol a zongora rövidebb oldala van....
  • Apus
    ugyanaz :D
  • xy21
    Nem fejsze hanem balta kell...
  • Apus
    Jönnek folyamatosan az ellenfelek, kábé a 10-ik manusnál fejsze lesz. Addig csak öld őket szorgalmasan.
  • xy21
    Kéne 1 kis HELP!
    A lepukkant házban vagyok és a zongora eltorlaszolja a lépcsőt és csak akkor mehetek fel ha baltával feldarabolom a zongorát...De aza hiba hogy baltát meg nem seholse találok...CSak tűzoltő fejszét az meg nem jó:S
    Merre van a Balta???
  • DarkSector
    Köcce....
    Amúgy szerintem az eddigi legjobb az fps műfajban amit eddig láttam...
    Szép és kegyetlen jó a játékmenet...és a végén a főellenség kinyírása...hááát.nemsemmi....:D
  • Apus
    én is gondban voltam, de azt mondták a kollégák itt, hogy ugyanaz a vége ez a normális.
  • DarkSector
    Emberek megtudná valaki mondani, hogy miért van a végén az, hogy a csomagtartóban megöljuk a faszit vagy nem...
    Mi a különbség a kettő között?
    Mert én bármelyiket választottam ugyanaz a videó volt a végén...

Amúgy iszonyatsirály a játék...:D
  • him13
    Hali!
    A vidéki házban megvan 3 nyom de a negyedik egy ajtó mögé vezet!mit csináljak?
    Már végigvittem régebben de nem emlékszem.PLz vki segítsen
    THX üdv
  • Fonixxx
    Screensotot mivel tudok csinálni ??F12 meg a Print Screen nem jó!!
  • persil
    Nem is én lennék, sejtettem, hogy valami probléma lesz... :(
    Köszi szépen, meg is nézem mindjárt.
  • Qwerty4
    a Monolith játékoknál sokszor megjelenik ez a probléma, gondolom ACE Megat használsz és amiatt, insataláld le azt amíg Condemnedezni akarsz
  • Qwerty4
    ja és így kell ezt
  • Qwerty4
    hello, ugyanúgy jártál mint én annak idején : FAT32-es a winchid, ezt át kell alakítani NTFS-be, s azután fel tudod rakni
  • persil
    Lenne egy kérdésem. Elkezdtem telepíteni a játékot, olyan 60%nál szólt, hogy nincsen elég hely. Akkor felszabadítottam néhány megát, lett ha jól emlékszem 6 giga helyem. Megint szólt, hogy nem elég. Utánajártam, állítólag 8 giga kell neki. Csináltam 10 giga helyet és megint szólt, hogy nem elég... Mi a bűnbánatos szar van ezzel?:D Letöltöttem egy másik helyről is de ugyanúgy, kiírja a telepítésnél, hogy nem elég a hely. Pedig most is van 9 giga. Mennyi hely kell ennek???

(UI: nem, nem veszek egy játék miatt 600 gigás winchestert, nem érdekel, hogy milyen olcsó, tisztában vagyok vele.)
  • JaSoN HuNTeR #1541
    a gépem konfingja: AMD64 3000+ Ati 9800pro 1gb ram.És haveromnál akinek 2600 cerkája van és egy Nvidia 5200 kártyája nála elindult csak lagolt.:SNálam a fekete képernyő jön be amikor elinditom:@ Mi a fene lehet?
  • JaSoN HuNTeR #1540
    belépek és csak egy fekete képernyő van...nem értem pedig minden megvan jó gép meg ezek...Direkt X lenne?