1859
-
#1579 valószínű nem támogatja, itt a topikban még nem esett erről szó -
#1578 jah ez lemaradt: kösz az infót/együttmüködést, ahogy Sam Fisher mondaná. -
#1577 Az Ageia physic az egy segéd program a játékokhoz + javít teljesitményt is vagy mi a szösz. pl. ez a progi kell a Graw 1-2-höz, vagy az Infernalhoz. de annyira nem komálom ezt a progit, mindig fel kell telepíteni. Akkor szerencsére nem támogatja. -
#1576 hello Prince23!
Elég még 512 MB RAM is, én annyival vittem végig és úgy is kényelmesen futott.
Instalálva a játék 7-8 GB között lehet, ha jól emlékszem, 7.x GB biztosan.
Nem tudom mi az a Ageia Physicet.Mi?
-
#1575 Hi!
A játék támogatja az Ageia Physicet?
Remélem elég lesz hozzá 1 GB ram.
Jah és ha fenn van a gépen, hány gigát foglal?
thx előre is -
#1574 lesz folytatás Bloodshot néven jövő évben, egyenlőre sajnos nem tervezik a pc-re való megjelentetést -
#1573 Szuper volt, a végén látszik, hogy lesz folytatás!
-
#1572 Menni fog, csak valszeg kis teljesítmény mellett, de még egy 512rammal sokat javíthatsz rajta....
Használtan keress egyet 4-5000-ért. -
#1571 Ja, én sem szoktam maximumon nyomatni az új játékokat, mert nincs elég jó gépem hozzá.
De a Condemned nálad tuti játszható minőségbe fog futni. :) -
#1570 köszi válaszod, megnézem
sajnos a mai játékokat már nem lehet követni gépileg
kassza nem engedi:) -
#1569 sztem igen, kell menjen... -
#1568 Sziasztok
Szerintetek menne ezen a gépen
P4 1,8 Ghz
512 Mb dualba
Ati 9800Pro 128 Mb -
#1567 kösz a gyors választ!
megnézem... -
#1566 az egyik polcnál találsz egy létrát, felmászol, a könyvespolcok tetején mászkálsz egy kisit, majd átszöksz a rács fölött...ha jól emlékszem :) -
#1565 Hali!
Elakadtam ott, hogy a könyvtárszobában egy rács elzárja előlem a bejutást.Látom Rose-t benn, de az istennek sem tudok bejutni, hlott ez lenne a feladat.... -
#1564 a helyes válasz a 10 -
#1563 10, de inkább 11, jobb esetben 12 -
#1562 Hany chapterbol all a jatek? -
#1561 Szia!
Itt van egy jó kis kritika a játékról, nameg 109 screenshot (kép) is! -
Norbisonfire 74 #1560 szisztok!nem tudnatok belinkelni h hol lehetne meg kepeket nezni a condemnedrol
mert ugye kicsit szar a sg keresoje es nem ad be semmit csak egy megszunt topikot -
#1559 Az almáskertben lesz a vég, mikor a fészerbe érsz.... -
#1558 ez a vég! majd bennt lesz az "igazi" nagy csata. -
#1557 igen erre rájötem hogy nem is balta-fejsze dologgal volt a gond hanem rossz helyen használtam...
Messze van még a vége? Ott tartok hogy az a ninja megtámadott odakinn XD -
#1556 Egy piros fejsze vagy balta tök mindegy...
De nem a lépcsőnél kell használni, a zongorával szemben, hanem balkézfelől, ahol a zongora rövidebb oldala van.... -
#1555 ugyanaz :D -
#1554 Nem fejsze hanem balta kell...
-
#1553 Jönnek folyamatosan az ellenfelek, kábé a 10-ik manusnál fejsze lesz. Addig csak öld őket szorgalmasan. -
#1552 Kéne 1 kis HELP!
A lepukkant házban vagyok és a zongora eltorlaszolja a lépcsőt és csak akkor mehetek fel ha baltával feldarabolom a zongorát...De aza hiba hogy baltát meg nem seholse találok...CSak tűzoltő fejszét az meg nem jó:S
Merre van a Balta??? -
#1551 Köcce....
Amúgy szerintem az eddigi legjobb az fps műfajban amit eddig láttam...
Szép és kegyetlen jó a játékmenet...és a végén a főellenség kinyírása...hááát.nemsemmi....:D -
#1550 én is gondban voltam, de azt mondták a kollégák itt, hogy ugyanaz a vége ez a normális. -
#1549 Emberek megtudná valaki mondani, hogy miért van a végén az, hogy a csomagtartóban megöljuk a faszit vagy nem...
Mi a különbség a kettő között?
Mert én bármelyiket választottam ugyanaz a videó volt a végén...
Amúgy iszonyatsirály a játék...:D -
him13 #1548 Hali!
A vidéki házban megvan 3 nyom de a negyedik egy ajtó mögé vezet!mit csináljak?
Már végigvittem régebben de nem emlékszem.PLz vki segítsen
THX üdv -
#1547 Screensotot mivel tudok csinálni ??F12 meg a Print Screen nem jó!! -
#1546 Nem is én lennék, sejtettem, hogy valami probléma lesz... :(
Köszi szépen, meg is nézem mindjárt. -
#1545 a Monolith játékoknál sokszor megjelenik ez a probléma, gondolom ACE Megat használsz és amiatt, insataláld le azt amíg Condemnedezni akarsz -
#1544 ja és így kell ezt -
#1543 hello, ugyanúgy jártál mint én annak idején : FAT32-es a winchid, ezt át kell alakítani NTFS-be, s azután fel tudod rakni -
#1542 Lenne egy kérdésem. Elkezdtem telepíteni a játékot, olyan 60%nál szólt, hogy nincsen elég hely. Akkor felszabadítottam néhány megát, lett ha jól emlékszem 6 giga helyem. Megint szólt, hogy nem elég. Utánajártam, állítólag 8 giga kell neki. Csináltam 10 giga helyet és megint szólt, hogy nem elég... Mi a bűnbánatos szar van ezzel?:D Letöltöttem egy másik helyről is de ugyanúgy, kiírja a telepítésnél, hogy nem elég a hely. Pedig most is van 9 giga. Mennyi hely kell ennek???
(UI: nem, nem veszek egy játék miatt 600 gigás winchestert, nem érdekel, hogy milyen olcsó, tisztában vagyok vele.) -
#1541 a gépem konfingja: AMD64 3000+ Ati 9800pro 1gb ram.És haveromnál akinek 2600 cerkája van és egy Nvidia 5200 kártyája nála elindult csak lagolt.:SNálam a fekete képernyő jön be amikor elinditom:@ Mi a fene lehet? -
#1540 belépek és csak egy fekete képernyő van...nem értem pedig minden megvan jó gép meg ezek...Direkt X lenne?