1859

• DarkSector
    De vannak zombik a végén!
  • Qwerty4
    jav.:egy (nem agy)
  • Qwerty4
    Nincsenek zombik itt, más lények lesznek később, meg sok őrült emberrel is fogsz találkozni.
    Amúgy az a titka ennek a játéknak, hogy az ellenséget közel kell engedned magadhoz, mert nics esély messziről lelőni mint más gammákban, ettől is válik igazán félelmetessé az egész, meg az utánozhatatlan hangulat mindent visz...sztem ez agy nagyon egyedi játék.
  • Prince23
    Fúúú, bakker végre kipróbáltam... hááát ez nagyon ütös. Ebbe amúgy zombik nincsennek?
    Spoiler!!!!!
    Nyomozok... felkapcsolom a biztosítékot, erre megüt, utána egy drogos elveszi a fegyveremet... DE Simán lelőhetett volna. miért nem tette? (jó, tudom... a játéknak folytatdódni kell karakterem miatt)
    Egyenlőre, sokkal jobb mint a Fear! eddig.
  • Seth
    Kezd újra azt a részt, ez egy bug, de ezt már elmondták korábban. Minek kérdezted meg még1x?? Illetve még az lehet hogy nem vizsgáltál meg mindent,addíg nem is enged tovább
  • mcpityesz
    Hello meegprobáltam elöbb kimenni mint a rendör oda állt volna de mikor bementem az ajtón utána rögtön oda állt és nem tudtam semerre menni probáltam már ujra tenni másik cd-vel de avval is ugyan ez volt a helyzet.
  • DarkSector
    Jah 2 is
  • Seth
    volt ott géppityú??? ^^
  • DarkSector
    Ez a baj hogy nem.
  • Qwerty4
    Lehet amikor odaért nem volt neki elég élete és nem bírta már a fejelgetéseket...
    Szerencsére maghaltak, legalábbis nekem sikerült kinyírni az összeset géppuska nélkül is, igaz többször is próbáltam. :)

Amúgy tudtok hasonló hangulatú játékokról mint a Condemned?2005-ös 2006-os 2007-es, de lehet régebbi is!
  • DarkSector
    Grat.
  • DarkSector
    Jó de valszeg azért kérdezték, mert másképpen nem megy...
    Puszta kézzel is megölheti a szörnyeket, mert itt nem a fegyver a lényeg, hanem hogy meghaljanak!
    Asszem 2x jon 3 szörny vagy 4.....
  • Code92
    medence szívatós rész, és csak akkor értem a túloldalra mikor már alig volt ellen, leugrottam a medibe fantázia szülötte szarok jöttek rám, hatcoltam, a túlreő ellen, akik rángatni akartak de nem hagytam h. gruppenben csinálják rúgtam, pofánbasztam megvolt 1 jött a következő már ugrott volna rám hátra egy lépés lecsapom kap még 1 et, megvolt 2, már sokadjára próbálkoztam volt taktikám sprint a mediben baloldalon középre ott 2 rám mind2 megkapta a magáét, fel tovább libasorba 2-3 ütöm rúgom, kitartóan harcolok, és végöl ferlcsillant a remény egy gépstuki képében, elis vettem a hullától, mert tudtam h. több szűkségem lesaz rá mint neki magamelőtt egy deszka kezemben gépstuki, erllenből akinek nem volt fegyvere (tehát karmolni akart) azt lőttem akinek votl az ütöttem rúgtam, medence sarkába szorítottak így is, de kitartóan nyomtam, (mekkora kurvaanyázás lett volna ha itt elcseszem) és végül elfogytak ^^ és voltam a hős ^^
  • Qwerty4
    én nem is vettem fel azt a fegyvert, mégis túljutottam a medencén :)
  • DarkSector
    Na szóval van ballra ész szemben egy gépfegyver!!!
    Pont annyi töltény lesz bennük, hogy elég legyen a szörnyeknek!!!!!!!!!
    Ezt kell túlélned.
    Asszem balra fegyverrel kell 3-at ölni, és a szemben lévőnél is 3-at...
  • Apus
    van ott valahol a túloldalon egy géppisztoly, azzal kezeld le őket.
  • k3nGu
    ne hallj meg-.-
  • Matyi 15
    csáó! elakadtam tudtok egíteni? a medencés résznél vagyok és ott mindig meghalok mit csináljak?
  • AtiRadish
    Kb 8 hsz-szel elotte irtuk h. ez egy bug, ujra be kell toltened a checkpointot vagy a sajat quicksavedet, es meg a fakabat elott menj ki a folyosora. Ha nincsen norm. mentesed akkor meg kezd elorol a palyat.
  • mcpityesz
    de az egyenruhás rendörtöl nem tudok kimenni a folyosora a másik ajtt meg nem birom kinyitni
  • AtiRadish
    Bemesz, vizsgalsz t-vel, adatok rosienak transzferalodnak, vki cigizik de nem mi vagyunk azok wtf, usgyi ki a folyosora, szeparalodunk rendorbaratainktol aztan mar megy is a melee kuzdelem
  • mcpityesz
    Valaki legyen szives irja le részletesen hogy mit kell csinálni a legelején de részletesen legyen szuves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Prince23
    Na meg van a gamma, majd kipróbálom...
  • Qwerty4
    AtiRadish: tényleg létezik ez a bug :)

Seth: iskola, könyvtár rulz, legjobbak :D
  • Seth
    Nyomott , klausztrofóbiás az egész ^^, főleg a vidéki viskó,az üt
  • Qwerty4
    Van amikor nagy a tér, de legtöbbször szűk folyósókon kell sétálj. Szabadságérzet, ilyen nincs itt, legalábbis én nem tapasztaltam.
  • AtiRadish
    Toltsd be a checkpointot vagy kezd az elejetol a palyat, nem olyan sok az odaig, es probalj bemenni a zsaru elott, mert ez egy bug h. beallt az ajtoba eled.
  • Prince23
    Van nagy tere a gammának?? Egy kis szabadságérzete van a nyomott félelmes hangulata mellett? Vagy csak lineáris a menete...?
  • mcpityesz
    Meg csináltam a hullákal mindet de nem jutok tovább
  • Qwerty4
    A hullák körül használtad a műszereidet?Azt hiszem fényképezni is kell meg újlenyomatot is kell venni ott.Ha azt nem csináltad meg nem léphetsz tovább!
  • mcpityesz
    Nem tudok menni sehova mert az egyenruhás zsaru elálja az ajtot és a másikat nem tudom kinyitni ahol bement a társam akkr merre menjek.
  • Prince23
    Ez jónak hangzik... holnapra vszg meg lesz a gamma, meg hát ha minden jól megy. remélhetőleg rld bácsika jót tett fel... remélem
  • Qwerty4
    Csak angolul van végigjátszás, méghozzá például itt.
  • Qwerty4
    Azután magadra maradsz, menj amerre tudsz, csak észreveszed melyik út járható!Én úgy emlékszem felfele kell haladni lépcsőkön!
    Az első ellenséggel való találkozásig nagyon parás volt a dolog, meg utána is, de nem tudtam akkor még mire számítsak. :)
  • mcpityesz
    Nem tud valaki a Condemned-hez végigjétszást.
  • mcpityesz
    Segitsen valaki megakadtam az elején amikor meg kell vizsgfálni a két hullát utána a társam érez valmi füst szagot bemegy egy ajton és én nem tudok vele menni.
    Segitsetek elöre is kösz
  • Qwerty4
    messze áll a FEAR-től, sokkal felülmúlja sztem, teljesen különbözik a két játék amúgy
  • Prince23
    Biztató előjelek... aszitem má hogy ez is vmi FEAR styl game.
  • Qwerty4
    Hangulat az kegyetlen jó, horror kategóriában a legjobb, én a Condemnedet minden idők legjobb psycho survival horrorjának tartom, tele meglepetéssel, majd meglátod.Más a többi horrorhoz viszonyítva, hogy kevés fegyvert kell használj, sőt szinte soha, ami utadba van azzal vágod ütöd a tébojult embereket, néhol furcsa lényeket.Nem jellemző a sok boss, 1-2 nevezhető annak, de azokat is könnyű legyőzni,
    és élvezet is küzdelembe szállni velük, ez pl. nem így van a Resident Evil 4-ben.
    Grafika az is szép, de lehetne tökéletesebb is, számomra megfelelt, a hangulat és a játékstílus a lényeg itt!!!
  • Prince23
    Infóznál a gémről?
    graf, hangulat stb...?