Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Az almáskertben lesz a vég, mikor a fészerbe érsz....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Qwerty4
ez a vég! majd bennt lesz az "igazi" nagy csata. <#hehe>

Qwerty4

xy21
igen erre rájötem hogy nem is balta-fejsze dologgal volt a gond hanem rossz helyen használtam...

Messze van még a vége? Ott tartok hogy az a ninja megtámadott odakinn XD

DarkSector
Egy piros fejsze vagy balta tök mindegy...
De nem a lépcsõnél kell használni, a zongorával szemben, hanem balkézfelõl, ahol a zongora rövidebb oldala van....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Apus
ugyanaz 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

xy21
Nem fejsze hanem balta kell...

Apus
Jönnek folyamatosan az ellenfelek, kábé a 10-ik manusnál fejsze lesz. Addig csak öld õket szorgalmasan.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

xy21
Kéne 1 kis HELP!
A lepukkant házban vagyok és a zongora eltorlaszolja a lépcsõt és csak akkor mehetek fel ha baltával feldarabolom a zongorát...De aza hiba hogy baltát meg nem seholse találok...CSak tûzoltõ fejszét az meg nem jó:S
Merre van a Balta???

DarkSector
Köcce....
Amúgy szerintem az eddigi legjobb az fps mûfajban amit eddig láttam...
Szép és kegyetlen jó a játékmenet...és a végén a fõellenség kinyírása...hááát.nemsemmi....😄

Apus
én is gondban voltam, de azt mondták a kollégák itt, hogy ugyanaz a vége ez a normális.

DarkSector
Emberek megtudná valaki mondani, hogy miért van a végén az, hogy a csomagtartóban megöljuk a faszit vagy nem...
Mi a különbség a kettõ között?
Mert én bármelyiket választottam ugyanaz a videó volt a végén...

Amúgy iszonyatsirály a játék...😄

Hali!
A vidéki házban megvan 3 nyom de a negyedik egy ajtó mögé vezet!mit csináljak?
Már végigvittem régebben de nem emlékszem.PLz vki segítsen
THX üdv
Fonixxx
Screensotot mivel tudok csinálni ??F12 meg a Print Screen nem jó!!

persil
Nem is én lennék, sejtettem, hogy valami probléma lesz... 😞
Köszi szépen, meg is nézem mindjárt.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Qwerty4
a Monolith játékoknál sokszor megjelenik ez a probléma, gondolom ACE Megat használsz és amiatt, insataláld le azt amíg Condemnedezni akarsz

Qwerty4

Qwerty4
ja és így kell ezt

Qwerty4

Qwerty4
hello, ugyanúgy jártál mint én annak idején : FAT32-es a winchid, ezt át kell alakítani NTFS-be, s azután fel tudod rakni

Qwerty4

persil
Lenne egy kérdésem. Elkezdtem telepíteni a játékot, olyan 60%nál szólt, hogy nincsen elég hely. Akkor felszabadítottam néhány megát, lett ha jól emlékszem 6 giga helyem. Megint szólt, hogy nem elég. Utánajártam, állítólag 8 giga kell neki. Csináltam 10 giga helyet és megint szólt, hogy nem elég... Mi a bûnbánatos szar van ezzel?😄 Letöltöttem egy másik helyrõl is de ugyanúgy, kiírja a telepítésnél, hogy nem elég a hely. Pedig most is van 9 giga. Mennyi hely kell ennek???

(UI: nem, nem veszek egy játék miatt 600 gigás winchestert, nem érdekel, hogy milyen olcsó, tisztában vagyok vele.)

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

JaSoN HuNTeR
a gépem konfingja: AMD64 3000+ Ati 9800pro 1gb ram.És haveromnál akinek 2600 cerkája van és egy Nvidia 5200 kártyája nála elindult csak lagolt.:SNálam a fekete képernyõ jön be amikor elinditom:@ Mi a fene lehet?<#nyes>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
belépek és csak egy fekete képernyõ van...nem értem pedig minden megvan jó gép meg ezek...Direkt X lenne?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Qwerty4
ja <#wink>

Qwerty4

JaSoN HuNTeR
érdekes játék😄

Qwerty4
a könyvtárban lesz pár érdekes lény, miközben a könyvespolcok közt mászkálsz, ott rázogatott a hideg nagyon <#guluszem1>

Qwerty4

Apus
elég hamar lesznek ilyen csoffatag palik amik nem emberek, már asszem a metróalagútban is. jó poén amikor a homeless csókák bunyóznak velük.

JaSoN HuNTeR
összeülünk páran azt kitoljuk😄DDD<#vigyor3>Mondjuk még az elején csak emberek vannak😄 De azért parás😊CSak azt szeretném tudni hogy hol jönnek be a lények(Zombik meg ezek)

próbabaák nem támadnak😊 de az áruházban vanak olyan zombi szerû emberek akik bújkálnak, és a legváratlanabb pllanatban megragadják a pofád és ráncigálhatod jobbra-balra az egeret h. leszedd õket magadról, nah az eég parás, meg a suliban mikor a tesaitanárt kell fotózni meg van még sok ilyen "paranormális" rész amik nagyon fosatósak, mikor megtalálod az igazi match maker holttestét a saját módszerével kivégezve az kemény meg van még sok, próbáld ki

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

JaSoN HuNTeR
Ebbe a játékba melyik rész a legparásab?Mert hallotam olyan hogy megtámadnak a Probababák,De ezek milyen lények???😄 Elején csak emberek vannak:S

xotyi
Thx, megvan ^^

Trance&Friends nothing more..

www.wanadoo.netipar.hu itt nézd meg sztem itt még fentvan

xotyi
Torentet márt hiába is próbálom max 2kb/s a letöltés és aziscsak kb 10 percig üzemel azt nagy 0 az összes torrent amit találtam ilyen... 😞

Qwerty4
én sohasem felejtem el, várom a 2. részt pc-re de nagyon

Qwerty4

tegyél be pót alsónemût, nagyon szaratós gamma.

Apus

xotyi
Épp most kutatok a játék után Gépcsere elõtt állok és eddig nem volt alkalmam kipróbálni ezt a játékot,de most ez lessz az elsõ játék a gépemen,csak seholsem találom... 576-áruházan sem meg sehol... Tudtok segíteni? apropó ami még furább mûködö torrent sincs márt 😮 ennyire elfelejtették az emberek ezt a gammát?

nekem is pon tilyen hang problémám volt!nekem úgy sikerült h pont mindent kikapcsoltam az Audio beállításoknál!tehát EAX vagy mi azt is ki tehát mindent kapcs ki és ugy prób meg!

svédcsepp
Az a fúra,hogy minden más müködik.Újabb játékok mennek,winamp megy....

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Qwerty4
hát egyenlõre hangkártya driver csere vagyis frissítés, hátha vmi elállítódott a drivernél, elõször ezt próbáld meg...

Qwerty4

svédcsepp
pacsker

Még régebben fenvolt a gamma,akkor nem volt vele problémám.
Most viszont 3× is feltelepítettem egymás után,de a probléma nem oldodott meg.Történetesen az,hogy nincsen hangja.Már menûben is engedélyeztem mindent,akkor se lett jobb.Van valakinek erre valami ötlete<#confused>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

jav:hangulat

ja talán a leírhatatlan a legjobb szó rá, ha nagulet a végéig szinte ugyanolyan nyomasztó, és ebben van egy amolyan motíváció h. vidd végig szal nekem nagyon bejött.

Ez normális.

Careful what you look for. You just might find it.

Qwerty4
sztem nem cseszted el

Qwerty4

Qwerty4
Igen, ennek a játéknak a hangulatában van valami leírhatalan, áááá nem is tudom kifejezni annyira rabja lettem ennek a gémnek amikor játszodtam, az elején állandó gyomorgörcsöm volt, féltem is nem kicsit, a végére már eléggé hozzászoktam, sajnos azóta nem játszdotam horrort de most letöltök párat, kíváncsi vagyok hogy mennyire fogom azokat bírni, már biztos közel se lesz annyira félelmetes semelyik.
Számomra már az alapjátékok egyike, sok év múlva se fogom elfeledni az biztos.
És a Monolith a világ legjobb gyártója, a F.E.A.R. se kutya, bár a kieg. elég gyengus lett, de tisztelet nekik.<#worship>

Qwerty4

Apus
Srácok most mivan a végén? Van ugye a választás, hogy mit teszünk, kipróbáltam, de mindkét esetben ugyanaz a videobejátszás jön a végére. Ez normális, vagy elcsesztem valamit?

😄 jajj hányszor meséltem már ebben a topikban a tavaly nyári kalandomat, mikor az abalakban láttam egy (utólag kiderült) fátr mozogni és már a falhoz kjaptam h. kitépjek egy csövet......
ez a játék ez kész, akkora szorongás volt ezzel játszani, hogy az leírhatatlan állati parás és elvetemült ez a game , igazából én értettem a lkényegét angolul is, meg utána is olvastam, a története az nagyon odabasz.
Asszem v.hol meg is szavazták az év legeredetibb történetû gammájának, már nem tom h. hol.
Miután kvittem ezt a játékot utána fél évig nem volt olyan gamma ami a minimálisnál jobban beijesztett volna.

Én már réges-régen végigtoltam és ráadásul 3-szor, de azért most magyarul sem hagyom ki!!!!<#taps><#taps><#taps>

grebber
Igen várok a game-el legyen az bármilyen jó is hogy értsem mi a lényege.

Next PC upgrade: 2022

Qwerty4
Eddig képesek voltatok várni a játszással?<#zavart2><#guluszem1>
Én ahogy megláttam a játék screenshotjait nem haboztam, nem érdekelt hogy van-e magyarítás vagy nincs nekifogtam a kalandnak.

Qwerty4

Én is !!!

grebber
Na akkor végre felteszem a fullt!

Next PC upgrade: 2022