Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Grat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jó de valszeg azért kérdezték, mert másképpen nem megy...
Puszta kézzel is megölheti a szörnyeket, mert itt nem a fegyver a lényeg, hanem hogy meghaljanak!
Asszem 2x jon 3 szörny vagy 4.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

medence szívatós rész, és csak akkor értem a túloldalra mikor már alig volt ellen, leugrottam a medibe fantázia szülötte szarok jöttek rám, hatcoltam, a túlreõ ellen, akik rángatni akartak de nem hagytam h. gruppenben csinálják rúgtam, pofánbasztam megvolt 1 jött a következõ már ugrott volna rám hátra egy lépés lecsapom kap még 1 et, megvolt 2, már sokadjára próbálkoztam volt taktikám sprint a mediben baloldalon középre ott 2 rám mind2 megkapta a magáét, fel tovább libasorba 2-3 ütöm rúgom, kitartóan harcolok, és végöl ferlcsillant a remény egy gépstuki képében, elis vettem a hullától, mert tudtam h. több szûkségem lesaz rá mint neki magamelõtt egy deszka kezemben gépstuki, erllenbõl akinek nem volt fegyvere (tehát karmolni akart) azt lõttem akinek votl az ütöttem rúgtam, medence sarkába szorítottak így is, de kitartóan nyomtam, (mekkora kurvaanyázás lett volna ha itt elcseszem) és végül elfogytak ^^ és voltam a hõs ^^

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Qwerty4
én nem is vettem fel azt a fegyvert, mégis túljutottam a medencén 😊

Qwerty4

DarkSector
Na szóval van ballra ész szemben egy gépfegyver!!!
Pont annyi töltény lesz bennük, hogy elég legyen a szörnyeknek!!!!!!!!!
Ezt kell túlélned.
Asszem balra fegyverrel kell 3-at ölni, és a szemben lévõnél is 3-at...

Apus
van ott valahol a túloldalon egy géppisztoly, azzal kezeld le õket.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

k3nGu
ne hallj meg-.-

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

csáó! elakadtam tudtok egíteni? a medencés résznél vagyok és ott mindig meghalok mit csináljak?
AtiRadish
Kb 8 hsz-szel elotte irtuk h. ez egy bug, ujra be kell toltened a checkpointot vagy a sajat quicksavedet, es meg a fakabat elott menj ki a folyosora. Ha nincsen norm. mentesed akkor meg kezd elorol a palyat.

de az egyenruhás rendörtöl nem tudok kimenni a folyosora a másik ajtt meg nem birom kinyitni
AtiRadish
Bemesz, vizsgalsz t-vel, adatok rosienak transzferalodnak, vki cigizik de nem mi vagyunk azok wtf, usgyi ki a folyosora, szeparalodunk rendorbaratainktol aztan mar megy is a melee kuzdelem

Valaki legyen szives irja le részletesen hogy mit kell csinálni a legelején de részletesen legyen szuves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prince23
Na meg van a gamma, majd kipróbálom...

Qwerty4
AtiRadish: tényleg létezik ez a bug 😊

Seth: iskola, könyvtár rulz, legjobbak 😄

Qwerty4

Seth
Nyomott , klausztrofóbiás az egész ^^, fõleg a vidéki viskó,az üt

PSN ID.: Beegabor

Qwerty4
Van amikor nagy a tér, de legtöbbször szûk folyósókon kell sétálj. Szabadságérzet, ilyen nincs itt, legalábbis én nem tapasztaltam.

Qwerty4

AtiRadish
Toltsd be a checkpointot vagy kezd az elejetol a palyat, nem olyan sok az odaig, es probalj bemenni a zsaru elott, mert ez egy bug h. beallt az ajtoba eled.

Prince23
Van nagy tere a gammának?? Egy kis szabadságérzete van a nyomott félelmes hangulata mellett? Vagy csak lineáris a menete...?

Meg csináltam a hullákal mindet de nem jutok tovább
Qwerty4
A hullák körül használtad a mûszereidet?Azt hiszem fényképezni is kell meg újlenyomatot is kell venni ott.Ha azt nem csináltad meg nem léphetsz tovább!

Qwerty4

Nem tudok menni sehova mert az egyenruhás zsaru elálja az ajtot és a másikat nem tudom kinyitni ahol bement a társam akkr merre menjek.
Prince23
Ez jónak hangzik... holnapra vszg meg lesz a gamma, meg hát ha minden jól megy. remélhetõleg rld bácsika jót tett fel... remélem

Qwerty4
Csak angolul van végigjátszás, méghozzá például itt.

Qwerty4

Qwerty4
Azután magadra maradsz, menj amerre tudsz, csak észreveszed melyik út járható!Én úgy emlékszem felfele kell haladni lépcsõkön!
Az elsõ ellenséggel való találkozásig nagyon parás volt a dolog, meg utána is, de nem tudtam akkor még mire számítsak. 😊

Qwerty4

Nem tud valaki a Condemned-hez végigjétszást.
Segitsen valaki megakadtam az elején amikor meg kell vizsgfálni a két hullát utána a társam érez valmi füst szagot bemegy egy ajton és én nem tudok vele menni.
Segitsetek elöre is kösz
Qwerty4
messze áll a FEAR-tõl, sokkal felülmúlja sztem, teljesen különbözik a két játék amúgy

Qwerty4

Prince23
Biztató elõjelek... aszitem má hogy ez is vmi FEAR styl game.

Qwerty4
Hangulat az kegyetlen jó, horror kategóriában a legjobb, én a Condemnedet minden idõk legjobb psycho survival horrorjának tartom, tele meglepetéssel, majd meglátod.Más a többi horrorhoz viszonyítva, hogy kevés fegyvert kell használj, sõt szinte soha, ami utadba van azzal vágod ütöd a tébojult embereket, néhol furcsa lényeket.Nem jellemzõ a sok boss, 1-2 nevezhetõ annak, de azokat is könnyû legyõzni,
és élvezet is küzdelembe szállni velük, ez pl. nem így van a Resident Evil 4-ben.
Grafika az is szép, de lehetne tökéletesebb is, számomra megfelelt, a hangulat és a játékstílus a lényeg itt!!!

Qwerty4

Prince23
Infóznál a gémrõl?
graf, hangulat stb...?

Qwerty4
valószínû nem támogatja, itt a topikban még nem esett errõl szó

Qwerty4

Prince23
jah ez lemaradt: kösz az infót/együttmüködést, ahogy Sam Fisher mondaná.

Prince23
Az Ageia physic az egy segéd program a játékokhoz + javít teljesitményt is vagy mi a szösz. pl. ez a progi kell a Graw 1-2-höz, vagy az Infernalhoz. de annyira nem komálom ezt a progit, mindig fel kell telepíteni. Akkor szerencsére nem támogatja.

Qwerty4
hello Prince23!

Elég még 512 MB RAM is, én annyival vittem végig és úgy is kényelmesen futott.
Instalálva a játék 7-8 GB között lehet, ha jól emlékszem, 7.x GB biztosan.
Nem tudom mi az a Ageia Physicet.Mi?<#confused>

Qwerty4

Prince23
Hi!
A játék támogatja az Ageia Physicet?
Remélem elég lesz hozzá 1 GB ram.
Jah és ha fenn van a gépen, hány gigát foglal?
thx elõre is

Qwerty4
lesz folytatás Bloodshot néven jövõ évben, egyenlõre sajnos nem tervezik a pc-re való megjelentetést <#shakehead><#szomoru1>

Qwerty4

Frank99
Szuper volt, a végén látszik, hogy lesz folytatás!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
Menni fog, csak valszeg kis teljesítmény mellett, de még egy 512rammal sokat javíthatsz rajta....
Használtan keress egyet 4-5000-ért.

Qwerty4
Ja, én sem szoktam maximumon nyomatni az új játékokat, mert nincs elég jó gépem hozzá.
De a Condemned nálad tuti játszható minõségbe fog futni. 😊

Qwerty4

vasko22
köszi válaszod, megnézem
sajnos a mai játékokat már nem lehet követni gépileg
kassza nem engedi😊

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

Qwerty4
sztem igen, kell menjen...

Qwerty4

vasko22
Sziasztok
Szerintetek menne ezen a gépen
P4 1,8 Ghz
512 Mb dualba
Ati 9800Pro 128 Mb

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

Frank99
kösz a gyors választ!
megnézem...

Qwerty4
az egyik polcnál találsz egy létrát, felmászol, a könyvespolcok tetején mászkálsz egy kisit, majd átszöksz a rács fölött...ha jól emlékszem 😊

Qwerty4

Frank99
Hali!
Elakadtam ott, hogy a könyvtárszobában egy rács elzárja elõlem a bejutást.Látom Rose-t benn, de az istennek sem tudok bejutni, hlott ez lenne a feladat....

Qwerty4
a helyes válasz a 10

Qwerty4

Qwerty4
10, de inkább 11, jobb esetben 12 <#vigyor5>

Qwerty4

AtiRadish
Hany chapterbol all a jatek?

Qwerty4
Szia!
Itt van egy jó kis kritika a játékról, nameg 109 screenshot (kép) is!

Qwerty4

szisztok!nem tudnatok belinkelni h hol lehetne meg kepeket nezni a condemnedrol
mert ugye kicsit szar a sg keresoje es nem ad be semmit csak egy megszunt topikot