1859

• doncarlos
    a nagy könyvtárszobában (amit te csarnoknak mondassz) ha szembe állsz azzal a rácsos résszel amin nem tudsz átmenni, jobbra van a létra amire fel kell mászni, majd egy madár, és leugrás...
  • doncarlos
    haladj vissza a lifthez, majd fel a földszintre...
  • doncarlos
    én már az Iskolában járok a medencés gyiloknál... állat ez a pár zambi
  • doncarlos
    Király a gamma.. én is tolom
  • Prince23
    Király, legalább nemcsak én viszem jelenleg akkor:)
  • DarkSector
    Igen na erre gondoltam én is...
    Ha tudsz, akkor mentést is nyomathatsz....
    Majd gyors felrakom, és megnézem hogy mi a helyzet....
    cs.
  • Prince23
    Már a csajt elfogta a boss, van telefonom... már azon a jeleneten túl vaok... még azon is, mikor helyszíneltem, utána rögtön jött egy ellenörző mentés, és haátam mögött kiütötték az ajtót... na ottan volt egy kis csetepaté velük, ott a könyvtárszobában...

Majd ha haza fogok érni akkor próbálkozom a képfeltöltéssel, most mennem kell.
  • DarkSector
    De mi a gáz...
    Prt Sc és utána berakod Paint-be és beillesztés...
    Ezt mented JPG-ként...majd feltöltöd ide:
    Képfeltöltés
    és utána a kép linkjét beilleszted ide a KÉP BESZÚRÁSA opcióba....

Még valami akadálya?
    Vagy konzolon nyomod?
  • DarkSector
    Nem hiszem, mert amire Prince tudtommal utal az már jóval utána van, mikor már nincs ott a csaj csak a telefonja....
    Vagy én néztem el?
  • Seth
    én arra gondolok,amikor egy rácsos ajtó választ el a nőtől,aki látszólag eszméletlenül fekszik a túloldalon
  • Prince23
    Ha tudnék, akkor már rég megtettem volna, azért kösz...
    de sztem nekem nem egy feszítő vasat kén keressek? mert sehová se tudok menni, vissza meg végképp nem, mivel bezárodott az ajtó, ahonna még lehetne menni vissza a comjuterhez.
  • DarkSector
    Figyuzz tudnál 1-2 képet felnyomni pár szemszögből nézve a helyiséget....?
  • DarkSector
    Ott nincs létra....
    Valszeg te már egy másik helységre gondolsz....
  • Prince23
    És ez hol a fenébe van???
    Már körbe jártam a két könyvtárszobát, sehol sem találom a létrát.
    Eddig annyit értem el, h egy madarat találtam... a sok keresgélésben...
  • Seth
    ott egyszerűen a rácsos ajtótól jobbra van egy létra, ott kell felmászni és be tudsz jutni a nőhöz, nem kell semmiféle kapcsoló
  • DarkSector
    Ha már elintézted őket, és a kétrészes nagy könyvtárban vagy, akkor ott mást kell csinálni...
    Asszem mindenkit ki kell nyírnod, mert lesz egy keménycsávó a végén, ami után visszafelé kell menned....
  • Prince23
    Igen azokat a rothadékokat elintéztem nagy nehezen... a könyvtárban a sok könyvespolcoknál...
    és akkor abban a nagy teremben kell keressek egy kapcsolót? :O
    Én körülnéztem még tegnap, de semmit nem találtam.
  • DarkSector
    Én annyit csináltam, hogy abban a szobában, ahol valami számítógépes rendszer van, vagy mi és hót sötétség, ott az egyik ilyen berendezésen be tudtam kapcsolni a világítást...és akkor már meg tudtam vizsgálni a mobil környékén lévő folyadékot...Ezután a helységből kimész és jobbra szemből betörik a gecik az ajtót...na ott kell továbbmenni...
    Itt én is sokat szívtam...mire sikerült felkapcsolni a világítást...mivel én mindig a villanykapcsolóval akartam megoldani ami a falon van....
    A megoldás a helység közepén keresd....
  • Prince23
    de annál a résznél, mikor foglyul ejtette Rosát az üldözött.
    szal nem tom mit tegyek....
  • DarkSector
    Nem annál a résznél vagy, ahhol leütötték a csajt, és a teremben a földön fekszik a mobil telefonja?
  • Prince23
    Ok, megvolt.
    Most meg a 7 fejezetnél vaok... a könyvtárban elintéztem nagy nehezen a betegeket... szal nem találom a feszítő vasat, sztem már csak az kén..., de nem tom hol van, a könyvtárat, ahol éppen vaok, felkutattam... csak egy tűzoltófejsze van nálam, de azzal meg nem tom kinyítni a rácsot...
    a végigjátszást néztem, de angol tudásaom még alap se. csak kulcsszavakat tudok...
  • Qwerty4
    Szabad téren vagy, vagy valami üveges átjárón(híd az épületek között), nem is tudom hogy nevezzem?
  • Prince23
    Ok. végre befogta a márkát a végtagon,
    Most már a 6. fejezetnél tartok, akkor mikor már a rendőrségi 'kopter köröz felettünk, és közbe folyamatosan jönnek a beteg emberek, de kb. a 5.-nél mindig kipurcanok:(
    Ezen van vmi trükk vagy megoldás?
  • Qwerty4
    Condemned végigjátszás!Itt mindig találsz infókat!
  • Seth
    a lábon kell gondolom (már rég volt nem emlékszem), de azon a kiba fényképezőgépen lévő nyilak nem véletlen vannak ám
  • Prince23
    Senki sem tud segíteni?
  • Prince23
    Valaki segítsen má:
    A 4. fejezetnél tartok... a 2 gőzszelepet kinyítottam, így a metrókhoz tudtam eljutni, ahol nyomozni kéne... na már most... a meetróban átcsekkoltam a csajnak a lábnyomot, utána meg ki kellett nyíssam a metró tetőablakát, erre rám zúdult egy fabábú végtagjai. Na már most, itt mit kell rögzitsek a csajnak?? :O
    Ha bele szakadok, akkor se jövök rá, vagy lehet vak vaok.
    a segítséget előre is megköszönném
  • Prince23
    Akkor legalább azt együtt fogjok tolni:) Én is feltettem... az ostrom után tartok, a "hosszú" tutorial után.
  • Qwerty4
    Én most jelenleg dark messiaht kezdtem el tolni, én is a 3. fejezetnél tartok. :)
    Arra asszem nem volt válasz a játék során, hogy miért bojdult meg a világ, miért nőtt meg a gyilkosságok száma, ez van, ebbe a világba csöpentünk.
    Nagyon érdekesen fog alakulni a story, ha akarod spoilerezek, ha akarod nem!Választhatsz!De most egyenlőre megyek aludni. :)
  • Prince23
    Bakker, már én is taliztam ezekkel az 4 lábon járókkal, meg azokkal a zombicsajokkal is...
  • DarkSector
    Jah nekem csak egyszerűen hullák!
  • Prince23
    Hi! megint
    Már a harmadik fejezetnél tartok, de be kell h valljam, nagyon NYOMOTT a hangulata, és úgy látszik, h este fel jobb játszani ezzel a játékkal.
    Nagy felfrissülés ért, most, h írom e sorokat. Még jelenleg tart a görcs a gyomromban.
    Egy gyanúsítottat kell üldözzek, aki a legelején jól elgyepált.
    Jut eszembe: amúgy nagyon furcsálom a történetét... keveredik a Fűrész a Resident Evil atmoszférájával ill a Fearrel.
    Erre miér nincs magyarázat, h mitől nőtt meg a város magas gyilkossági szintje??!! És mitől ilyen betegek ezek az emberek. Talán halott madaraktól? (mondjuk ez egy tipp, mert madarakat kell gyűjtenem többek közt)
    Várom kiváncsian a választ.
    Amúgy ez mérföldkövekkel jobb mint a Fear, hisz ottan az akciók nagyon árkádosak... lehet, h a monolith ezt akarta kikorrigálni a condemneddel?!
    na mind1, inkább a condemned történetére vaok kiwi:)
    amúgy a grafika és a hangok magáért beszélnek!
    ui: egyébként jelenleg én játszom mostanában a con-del?:D
  • Qwerty4
    Egy szóval sem kell bizonygatni, hogy azok nem emberek, mert valóban nem azok, ezt még a leghülyébb is észreveszi első látásra.
    De azért az embertől kölönböző lényeket is lehet még tovább csoportosítani:pl. zombi, szellem, állat, szörny, démon, csontvázemberek, mutáns, stb.
  • DarkSector
    Háát szerintem ilyen ember nem létezik, mint ami a vidéki ház kertjében van azok a fákjás gecik, meg azok a négykézláb mászkáló csontik....
    Azé most a zombi-t ne úgy értsed, hogy lassan csoszogó buta marhacsorda mint a resident részekben....
    Én azt vallom, ha valaki 4kézláb mászik a földön, az már nem ember....
  • Seth
    Lesz egy vidéki ház(amiben nem lesz köszönet :D,legparásabb rész) meg valami tanya
  • Prince23
    Ja és még azt szeretném kérdezni, h állandóan zárt helyiségekben fog játszódni a gamma?
    Erdőben vagy kint nem lesz semmi?
  • Prince23
    Szellemek is vannak benne? :O
  • Qwerty4
    Nem emberek, az is biztos, hanem valami szörnyek, a zombik általában lassan mozognak és eléggé buták.Amik a végén voltak emlékeim szerint pont ennek az ellentétei.
  • DarkSector
    Háát sztm nem is emberek....
  • Qwerty4
    én nem nevezném azokat zombinak...