Condemned
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Puszta kézzel is megölheti a szörnyeket, mert itt nem a fegyver a lényeg, hanem hogy meghaljanak!
Asszem 2x jon 3 szörny vagy 4.....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Pont annyi töltény lesz bennük, hogy elég legyen a szörnyeknek!!!!!!!!!
Ezt kell túlélned.
Asszem balra fegyverrel kell 3-at ölni, és a szemben lévõnél is 3-at...
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4
Az elsõ ellenséggel való találkozásig nagyon parás volt a dolog, meg utána is, de nem tudtam akkor még mire számítsak. 😊
Qwerty4
Segitsetek elöre is kösz
és élvezet is küzdelembe szállni velük, ez pl. nem így van a Resident Evil 4-ben.
Grafika az is szép, de lehetne tökéletesebb is, számomra megfelelt, a hangulat és a játékstílus a lényeg itt!!!
Qwerty4
Elég még 512 MB RAM is, én annyival vittem végig és úgy is kényelmesen futott.
Instalálva a játék 7-8 GB között lehet, ha jól emlékszem, 7.x GB biztosan.
Nem tudom mi az a Ageia Physicet.Mi?<#confused>#confused>
Qwerty4
A játék támogatja az Ageia Physicet?
Remélem elég lesz hozzá 1 GB ram.
Jah és ha fenn van a gépen, hány gigát foglal?
thx elõre is
Qwerty4
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Használtan keress egyet 4-5000-ért.
De a Condemned nálad tuti játszható minõségbe fog futni. 😊
Qwerty4
sajnos a mai játékokat már nem lehet követni gépileg
kassza nem engedi😊
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
Szerintetek menne ezen a gépen
P4 1,8 Ghz
512 Mb dualba
Ati 9800Pro 128 Mb
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
megnézem...
Qwerty4
Elakadtam ott, hogy a könyvtárszobában egy rács elzárja elõlem a bejutást.Látom Rose-t benn, de az istennek sem tudok bejutni, hlott ez lenne a feladat....
Itt van egy jó kis kritika a játékról, nameg 109 screenshot (kép) is!
Qwerty4
mert ugye kicsit szar a sg keresoje es nem ad be semmit csak egy megszunt topikot