1859
-
#1699 Teljes mértékben, ritka a lőfegyver mint a fehér holló, a lőszer meg mégritkább(annyi lőszered van amennyi épp a fegyverben van amikor felveszed , csak miheztartás végett ez shotgunnál pl olyan 3 db :D )
Mindenféle ütőszerszámot részesíti előnyben a game, azokból van sokféle és élvezetesebb is mint lövöldözni -
A tumi #1698 Hello!
Azt hallottam a játékról,hogy keveset lehet benne a lőfegyvereket használni.Nem nagyon ad a játék lőszert.Ez igaz? -
#1697 Hali. Már sztem rég össze lehetett volna szedni az "elakadósabb" részekből egy faq-t. Esetleg vmi hozzáértő megtehetné. -
#1696 Én is megakadtam a könyvtáros résznél valahol a második emeleten, lehet te is ott.
2. emelet, első emelet?Jobb lenne ha feltöltenél egy képet, hogy nézzük meg!És akkor tudnánk segíteni.A pontos helyszín kellene. -
#1695 Hát a könytáros részben... asszem 7. pálya...mikor a hátam mögött betörik az ajtót a betegek... és ott abban a nagy könyvtár helyiségben elintéztem nagy nehezen őket... és nem tom mit kell csinálnom...
Sztem le fogom törölni.... már egy hónapja nem s játszottam, mindig elveszi a kedvemet a könyvtár:PP -
#1694 Hol akadtál el?
-
#1693 Áhh feladtam... de még fenn van a gém... újratöltést nem játszok mert nagyon nehéz volt a könyvtárban azt az 5 beteget elintéznem. -
#1692 Na és sikerült túljutni a könyvtáros részen vagy feladtad? -
#1691 Ezzel én is így voltam, mikor vittem először. -
#1690 Nem mondanám, csak nagyon lassan mozogtam, minden egyes pillanatban körbe-körbe néztem, nem tudtam hogy még mire számítsak. :)
Azért durva volt így elsőre. :D -
#1689 Gondolom ilyen későn eléggé be lehettél szarva. -
#1688 Huu...pont ma van az 1 éves évfordulója annak, hogy sikerült felinstalálni a Condemnedet, kb. ebben az órákban, percekben tettem meg az első lépéseket a játékban. -
#1687 Nekem is sötét monitorom volt amikor Thief részeket toltam.Egy kicsit világosabbra húztam a képernyőt, s megoldódott.Amikor kiléptem a win-be akkor visszaállítottam. -
#1686 Nekem csak az a bajom (Thief) hogy a monitorom egy régebbi lcd monitor, és mivel az egész játék sötét, nem nagyon élvezetes, pedig annak is magával ragadott a hangulata. Venni kéne egy új monitort (is). -
#1685 Nálam a Condemnedet csak a Thief 1 és HL2 előzi meg, tulajdonképpen 3. kedvencem. :) -
#1684 öööö... azért ebben nem értünk egyet! Csak néhány cím : Half Life 2, Prey, Far Cry, STALKER, Oblivion ... és én még nem is tartozom a legnagyobb hardcore gamerek közé... de tény amúgy hogy engem is magávalragadott ez a kis gamma. -
#1683 Arra gondoltál már hogy előző állást visszatölts? Mert amikor nekem BUG volt, akkor az megoldotta! -
#1682 Szerintem sem... -
#1681 sztem ne töröld le míg végig nem viszed...
Nem érdemes feladni! -
#1680 Igen, jó szavak:bámulatos, szép, egyedi, kiváló STORY, hangulat, meg azt se lehet kihagyni hogy gyengébb gépen is nagyon jól fut(!).
Kár, hogy a 2. rész nem lesz pc-re, legalábbis még nem jelentették be a megjelenését.De a CO is egy évvel később jelent meg pc-re, úgyhogy...
Ja és a filmet is készítenek a CO történetéből.Az mikor fog megjelenni?Várom... :) -
#1679 Én még mindig a kibaxott könyvtárban vagyok... semmi ellenfél, nincs kiút, nem találom a helyes útat:(((((
Úgy látom ebből uninstall lesz:(( Pedig nagyom jó gém, de ez a 7-es pálya kifogott rajtam... -
#1678 Az egész játék bámulatos és kibaszottul szép..
Máig nincs ehhez hasonló fps....szerintem...
Izgalmas volt.. -
#1677 Én is ezt csináltam, gyenge volt a démon...
Csak arra kellett rájönni, hogy legyengülése után az álkapcsából kihúzzuk a fémet az 1-es gombbal (ha jól emlékszem).
Amúgy hangulatos csata volt, életem egyik legjobb játékélménye. -
#1676 Én egyfolytában csak ütöttem, és nem tudott felém fordulni..
Gázos, de egyből megvertem..
Tán 1x ütött vissza..menetenként.. -
#1675 tényleg könnyű volt :D -
#1674 A főellenség a legkönnyebb... -
#1673 Végigvittem! Naggyon nehéz volt a legvége... vagy 4-5-ször nekilendültem, de Siker! -
#1672 hmmm...megpróbálom. köszi -
#1671 Naja lehet bug, nekem a könyvtár volt bugos, nem jött baltás ellenfél, nem tudtam továbbmenni. Újratöltöttem és jólett. -
WTH #1670 Lehet, hogy bug. Nekifuthatsz mégegyszer. Végigjátszásokat is lehet olvasgatni. -
#1669 Senki? -
#1668 bocs.. Shotgun -
#1667 Hali! Tudja valaki, hogy a vége felé a nagy házban (Almamag rt a magyarban) a legvégén hol lelem X-et? Mert a feladat adott, egyszer meg is ütöttem a piszkavassal, de utánna elszaladt, én eldobtam a piszkavasat, magamhoz vettem a sotgun-t, és azóta csak megyek körbe-körbe, de nics sehol. A lejárat ugye felgyűrődöt, a padlásra nem tudok feljutni... merre van? -
Code92 #1666 jah akkor tévedtem ^^ de engem annyira nem kötött le, engem a történet ami hajtott de nagyon és nem bírtam a madarak után menni mindig hajtott a kiváncsiság h. mi lesz a köüvi ajtó mögött hol lesz a következő nyom stb... -
#1665 Köszönöm, erre gondoltam, de van összefüggés a végén az extrák között? Mert amit eddig kaptam még nem néztem meg. -
#1664 megnyitják az extrákat, valakinek(pl nekem ^^) ez elég hajtóerő hogy szedegesse őket -
Code92 #1663 a madarek gyűjtése semmit nem számít amúgy, egyébként a medencétől még 2 pálya van hátra de a végefelé már felpörög a dologh én állati jó lesz. -
#1662 Ahogy mondta a kolléga, megállsz a ráccsal szemben, ahol benn fekszik a nő. Onnan jobba fordulsz elmész a polcokig és azon a részen van a létra kicsit visszább. Asszem kell 1 kalapács, hogy leverd a lakatot róla. -
#1661 Asszem még 2 fejezet van...
Nem tudom mit csináljak, még mindig ott vagyok elakadva, de SEHOL sem találom azt a kibayott létrát:P A nagy könyvtárszobában. én nem mondtam csarnokot.
-
#1660 Én viszont szeretném tudni hogy mennyi van még hátra a medencés résztől, mert nagyon tetszik az egész, és nem lenne jó ha "máris" vége lenne... remélem nem csak én nem találtam meg minden madarat, és vasat...