1859

• Seth
    Teljes mértékben, ritka a lőfegyver mint a fehér holló, a lőszer meg mégritkább(annyi lőszered van amennyi épp a fegyverben van amikor felveszed , csak miheztartás végett ez shotgunnál pl olyan 3 db :D )
    Mindenféle ütőszerszámot részesíti előnyben a game, azokból van sokféle és élvezetesebb is mint lövöldözni
  • A tumi
    Hello!
    Azt hallottam a játékról,hogy keveset lehet benne a lőfegyvereket használni.Nem nagyon ad a játék lőszert.Ez igaz?
  • doncarlos
    Hali. Már sztem rég össze lehetett volna szedni az "elakadósabb" részekből egy faq-t. Esetleg vmi hozzáértő megtehetné.
  • Qwerty4
    Én is megakadtam a könyvtáros résznél valahol a második emeleten, lehet te is ott.
    2. emelet, első emelet?Jobb lenne ha feltöltenél egy képet, hogy nézzük meg!És akkor tudnánk segíteni.A pontos helyszín kellene.
  • Prince23
    Hát a könytáros részben... asszem 7. pálya...mikor a hátam mögött betörik az ajtót a betegek... és ott abban a nagy könyvtár helyiségben elintéztem nagy nehezen őket... és nem tom mit kell csinálnom...

Sztem le fogom törölni.... már egy hónapja nem s játszottam, mindig elveszi a kedvemet a könyvtár:PP
  • Adam II
    Hol akadtál el?
  • Prince23
    Áhh feladtam... de még fenn van a gém... újratöltést nem játszok mert nagyon nehéz volt a könyvtárban azt az 5 beteget elintéznem.
  • Qwerty4
    Na és sikerült túljutni a könyvtáros részen vagy feladtad?
  • Prince23
    Ezzel én is így voltam, mikor vittem először.
  • Qwerty4
    Nem mondanám, csak nagyon lassan mozogtam, minden egyes pillanatban körbe-körbe néztem, nem tudtam hogy még mire számítsak. :)
    Azért durva volt így elsőre. :D
  • Adam II
    Gondolom ilyen későn eléggé be lehettél szarva.
  • Qwerty4
    Huu...pont ma van az 1 éves évfordulója annak, hogy sikerült felinstalálni a Condemnedet, kb. ebben az órákban, percekben tettem meg az első lépéseket a játékban.
  • Qwerty4
    Nekem is sötét monitorom volt amikor Thief részeket toltam.Egy kicsit világosabbra húztam a képernyőt, s megoldódott.Amikor kiléptem a win-be akkor visszaállítottam.
  • doncarlos
    Nekem csak az a bajom (Thief) hogy a monitorom egy régebbi lcd monitor, és mivel az egész játék sötét, nem nagyon élvezetes, pedig annak is magával ragadott a hangulata. Venni kéne egy új monitort (is).
  • Qwerty4
    Nálam a Condemnedet csak a Thief 1 és HL2 előzi meg, tulajdonképpen 3. kedvencem. :)
  • doncarlos
    öööö... azért ebben nem értünk egyet! Csak néhány cím : Half Life 2, Prey, Far Cry, STALKER, Oblivion ... és én még nem is tartozom a legnagyobb hardcore gamerek közé... de tény amúgy hogy engem is magávalragadott ez a kis gamma.
  • doncarlos
    Arra gondoltál már hogy előző állást visszatölts? Mert amikor nekem BUG volt, akkor az megoldotta!
  • DarkSector
    Szerintem sem...
  • Qwerty4
    sztem ne töröld le míg végig nem viszed...
    Nem érdemes feladni!
  • Qwerty4
    Igen, jó szavak:bámulatos, szép, egyedi, kiváló STORY, hangulat, meg azt se lehet kihagyni hogy gyengébb gépen is nagyon jól fut(!).
    Kár, hogy a 2. rész nem lesz pc-re, legalábbis még nem jelentették be a megjelenését.De a CO is egy évvel később jelent meg pc-re, úgyhogy...
    Ja és a filmet is készítenek a CO történetéből.Az mikor fog megjelenni?Várom... :)
  • Prince23
    Én még mindig a kibaxott könyvtárban vagyok... semmi ellenfél, nincs kiút, nem találom a helyes útat:(((((
    Úgy látom ebből uninstall lesz:(( Pedig nagyom jó gém, de ez a 7-es pálya kifogott rajtam...
  • DarkSector
    Az egész játék bámulatos és kibaszottul szép..
    Máig nincs ehhez hasonló fps....szerintem...
    Izgalmas volt..
  • Qwerty4
    Én is ezt csináltam, gyenge volt a démon...
    Csak arra kellett rájönni, hogy legyengülése után az álkapcsából kihúzzuk a fémet az 1-es gombbal (ha jól emlékszem).
    Amúgy hangulatos csata volt, életem egyik legjobb játékélménye.
  • DarkSector
    Én egyfolytában csak ütöttem, és nem tudott felém fordulni..
    Gázos, de egyből megvertem..
    Tán 1x ütött vissza..menetenként..
  • Qwerty4
    tényleg könnyű volt :D
  • DarkSector
    A főellenség a legkönnyebb...
  • doncarlos
    Végigvittem! Naggyon nehéz volt a legvége... vagy 4-5-ször nekilendültem, de Siker!
  • doncarlos
    hmmm...megpróbálom. köszi
  • Apus
    Naja lehet bug, nekem a könyvtár volt bugos, nem jött baltás ellenfél, nem tudtam továbbmenni. Újratöltöttem és jólett.
  • WTH
    Lehet, hogy bug. Nekifuthatsz mégegyszer. Végigjátszásokat is lehet olvasgatni.
  • doncarlos
    Senki?
  • doncarlos
    bocs.. Shotgun
  • doncarlos
    Hali! Tudja valaki, hogy a vége felé a nagy házban (Almamag rt a magyarban) a legvégén hol lelem X-et? Mert a feladat adott, egyszer meg is ütöttem a piszkavassal, de utánna elszaladt, én eldobtam a piszkavasat, magamhoz vettem a sotgun-t, és azóta csak megyek körbe-körbe, de nics sehol. A lejárat ugye felgyűrődöt, a padlásra nem tudok feljutni... merre van?
  • Code92
    jah akkor tévedtem ^^ de engem annyira nem kötött le, engem a történet ami hajtott de nagyon és nem bírtam a madarak után menni mindig hajtott a kiváncsiság h. mi lesz a köüvi ajtó mögött hol lesz a következő nyom stb...
  • doncarlos
    Köszönöm, erre gondoltam, de van összefüggés a végén az extrák között? Mert amit eddig kaptam még nem néztem meg.
  • Seth
    megnyitják az extrákat, valakinek(pl nekem ^^) ez elég hajtóerő hogy szedegesse őket
  • Code92
    a madarek gyűjtése semmit nem számít amúgy, egyébként a medencétől még 2 pálya van hátra de a végefelé már felpörög a dologh én állati jó lesz.
  • Apus
    Ahogy mondta a kolléga, megállsz a ráccsal szemben, ahol benn fekszik a nő. Onnan jobba fordulsz elmész a polcokig és azon a részen van a létra kicsit visszább. Asszem kell 1 kalapács, hogy leverd a lakatot róla.
  • Prince23
    Asszem még 2 fejezet van...

Nem tudom mit csináljak, még mindig ott vagyok elakadva, de SEHOL sem találom azt a kibayott létrát:P A nagy könyvtárszobában. én nem mondtam csarnokot.

• doncarlos
    Én viszont szeretném tudni hogy mennyi van még hátra a medencés résztől, mert nagyon tetszik az egész, és nem lenne jó ha "máris" vége lenne... remélem nem csak én nem találtam meg minden madarat, és vasat...