Condemned
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tudsz, akkor mentést is nyomathatsz....
Majd gyors felrakom, és megnézem hogy mi a helyzet....
cs.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Majd ha haza fogok érni akkor próbálkozom a képfeltöltéssel, most mennem kell.
Prt Sc és utána berakod Paint-be és beillesztés...
Ezt mented JPG-ként...majd feltöltöd ide:
Képfeltöltés
és utána a kép linkjét beilleszted ide a KÉP BESZÚRÁSA opcióba....
Még valami akadálya?
Vagy konzolon nyomod?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vagy én néztem el?
PSN ID.: Beegabor
de sztem nekem nem egy feszítõ vasat kén keressek? mert sehová se tudok menni, vissza meg végképp nem, mivel bezárodott az ajtó, ahonna még lehetne menni vissza a comjuterhez.
Valszeg te már egy másik helységre gondolsz....
Már körbe jártam a két könyvtárszobát, sehol sem találom a létrát.
Eddig annyit értem el, h egy madarat találtam... a sok keresgélésben...
Asszem mindenkit ki kell nyírnod, mert lesz egy keménycsávó a végén, ami után visszafelé kell menned....
és akkor abban a nagy teremben kell keressek egy kapcsolót? 😮
Én körülnéztem még tegnap, de semmit nem találtam.
Itt én is sokat szívtam...mire sikerült felkapcsolni a világítást...mivel én mindig a villanykapcsolóval akartam megoldani ami a falon van....
A megoldás a helység közepén keresd....
Most meg a 7 fejezetnél vaok... a könyvtárban elintéztem nagy nehezen a betegeket... szal nem találom a feszítõ vasat, sztem már csak az kén..., de nem tom hol van, a könyvtárat, ahol éppen vaok, felkutattam... csak egy tûzoltófejsze van nálam, de azzal meg nem tom kinyítni a rácsot...
a végigjátszást néztem, de angol tudásaom még alap se. csak kulcsszavakat tudok...
Qwerty4
Most már a 6. fejezetnél tartok, akkor mikor már a rendõrségi 'kopter köröz felettünk, és közbe folyamatosan jönnek a beteg emberek, de kb. a 5.-nél mindig kipurcanok😞
Ezen van vmi trükk vagy megoldás?
A 4. fejezetnél tartok... a 2 gõzszelepet kinyítottam, így a metrókhoz tudtam eljutni, ahol nyomozni kéne... na már most... a meetróban átcsekkoltam a csajnak a lábnyomot, utána meg ki kellett nyíssam a metró tetõablakát, erre rám zúdult egy fabábú végtagjai. Na már most, itt mit kell rögzitsek a csajnak?? 😮
Ha bele szakadok, akkor se jövök rá, vagy lehet vak vaok.
a segítséget elõre is megköszönném
Arra asszem nem volt válasz a játék során, hogy miért bojdult meg a világ, miért nõtt meg a gyilkosságok száma, ez van, ebbe a világba csöpentünk.
Nagyon érdekesen fog alakulni a story, ha akarod spoilerezek, ha akarod nem!Választhatsz!De most egyenlõre megyek aludni. 😊
Qwerty4
Már a harmadik fejezetnél tartok, de be kell h valljam, nagyon NYOMOTT a hangulata, és úgy látszik, h este fel jobb játszani ezzel a játékkal.
Nagy felfrissülés ért, most, h írom e sorokat. Még jelenleg tart a görcs a gyomromban.
Egy gyanúsítottat kell üldözzek, aki a legelején jól elgyepált.
Jut eszembe: amúgy nagyon furcsálom a történetét... keveredik a Fûrész a Resident Evil atmoszférájával ill a Fearrel.
Erre miér nincs magyarázat, h mitõl nõtt meg a város magas gyilkossági szintje??!! És mitõl ilyen betegek ezek az emberek. Talán halott madaraktól? (mondjuk ez egy tipp, mert madarakat kell gyûjtenem többek közt)
Várom kiváncsian a választ.
Amúgy ez mérföldkövekkel jobb mint a Fear, hisz ottan az akciók nagyon árkádosak... lehet, h a monolith ezt akarta kikorrigálni a condemneddel?!
na mind1, inkább a condemned történetére vaok kiwi😊
amúgy a grafika és a hangok magáért beszélnek!
ui: egyébként jelenleg én játszom mostanában a con-del?😄
De azért az embertõl kölönbözõ lényeket is lehet még tovább csoportosítani:pl. zombi, szellem, állat, szörny, démon, csontvázemberek, mutáns, stb.
Qwerty4
Azé most a zombi-t ne úgy értsed, hogy lassan csoszogó buta marhacsorda mint a resident részekben....
Én azt vallom, ha valaki 4kézláb mászik a földön, az már nem ember....
Erdõben vagy kint nem lesz semmi?
Qwerty4
Amúgy az a titka ennek a játéknak, hogy az ellenséget közel kell engedned magadhoz, mert nics esély messzirõl lelõni mint más gammákban, ettõl is válik igazán félelmetessé az egész, meg az utánozhatatlan hangulat mindent visz...sztem ez agy nagyon egyedi játék.
Qwerty4
Spoiler!!!!!
Nyomozok... felkapcsolom a biztosítékot, erre megüt, utána egy drogos elveszi a fegyveremet... DE Simán lelõhetett volna. miért nem tette? (jó, tudom... a játéknak folytatdódni kell karakterem miatt)
Egyenlõre, sokkal jobb mint a Fear! eddig.
Szerencsére maghaltak, legalábbis nekem sikerült kinyírni az összeset géppuska nélkül is, igaz többször is próbáltam. 😊
Amúgy tudtok hasonló hangulatú játékokról mint a Condemned?2005-ös 2006-os 2007-es, de lehet régebbi is!
Qwerty4