Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doncarlos
a nagy könyvtárszobában (amit te csarnoknak mondassz) ha szembe állsz azzal a rácsos résszel amin nem tudsz átmenni, jobbra van a létra amire fel kell mászni, majd egy madár, és leugrás...

doncarlos
haladj vissza a lifthez, majd fel a földszintre...

doncarlos
én már az Iskolában járok a medencés gyiloknál... állat ez a pár zambi

doncarlos
Király a gamma.. én is tolom

Prince23
Király, legalább nemcsak én viszem jelenleg akkor😊

DarkSector
Igen na erre gondoltam én is...
Ha tudsz, akkor mentést is nyomathatsz....
Majd gyors felrakom, és megnézem hogy mi a helyzet....
cs.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Már a csajt elfogta a boss, van telefonom... már azon a jeleneten túl vaok... még azon is, mikor helyszíneltem, utána rögtön jött egy ellenörzõ mentés, és haátam mögött kiütötték az ajtót... na ottan volt egy kis csetepaté velük, ott a könyvtárszobában...

Majd ha haza fogok érni akkor próbálkozom a képfeltöltéssel, most mennem kell.

DarkSector
De mi a gáz...
Prt Sc és utána berakod Paint-be és beillesztés...
Ezt mented JPG-ként...majd feltöltöd ide:
Képfeltöltés
és utána a kép linkjét beilleszted ide a KÉP BESZÚRÁSA opcióba....

Még valami akadálya?
Vagy konzolon nyomod?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem hiszem, mert amire Prince tudtommal utal az már jóval utána van, mikor már nincs ott a csaj csak a telefonja....
Vagy én néztem el?

Seth
én arra gondolok,amikor egy rácsos ajtó választ el a nõtõl,aki látszólag eszméletlenül fekszik a túloldalon

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Ha tudnék, akkor már rég megtettem volna, azért kösz...
de sztem nekem nem egy feszítõ vasat kén keressek? mert sehová se tudok menni, vissza meg végképp nem, mivel bezárodott az ajtó, ahonna még lehetne menni vissza a comjuterhez.

DarkSector
Figyuzz tudnál 1-2 képet felnyomni pár szemszögbõl nézve a helyiséget....?

DarkSector
Ott nincs létra....
Valszeg te már egy másik helységre gondolsz....

Prince23
És ez hol a fenébe van???
Már körbe jártam a két könyvtárszobát, sehol sem találom a létrát.
Eddig annyit értem el, h egy madarat találtam... a sok keresgélésben...

Seth
ott egyszerûen a rácsos ajtótól jobbra van egy létra, ott kell felmászni és be tudsz jutni a nõhöz, nem kell semmiféle kapcsoló

DarkSector
Ha már elintézted õket, és a kétrészes nagy könyvtárban vagy, akkor ott mást kell csinálni...
Asszem mindenkit ki kell nyírnod, mert lesz egy keménycsávó a végén, ami után visszafelé kell menned....

Prince23
Igen azokat a rothadékokat elintéztem nagy nehezen... a könyvtárban a sok könyvespolcoknál...
és akkor abban a nagy teremben kell keressek egy kapcsolót? 😮
Én körülnéztem még tegnap, de semmit nem találtam.

DarkSector
Én annyit csináltam, hogy abban a szobában, ahol valami számítógépes rendszer van, vagy mi és hót sötétség, ott az egyik ilyen berendezésen be tudtam kapcsolni a világítást...és akkor már meg tudtam vizsgálni a mobil környékén lévõ folyadékot...Ezután a helységbõl kimész és jobbra szembõl betörik a gecik az ajtót...na ott kell továbbmenni...
Itt én is sokat szívtam...mire sikerült felkapcsolni a világítást...mivel én mindig a villanykapcsolóval akartam megoldani ami a falon van....
A megoldás a helység közepén keresd....

Prince23
de annál a résznél, mikor foglyul ejtette Rosát az üldözött.
szal nem tom mit tegyek....

DarkSector
Nem annál a résznél vagy, ahhol leütötték a csajt, és a teremben a földön fekszik a mobil telefonja?

Prince23
Ok, megvolt.
Most meg a 7 fejezetnél vaok... a könyvtárban elintéztem nagy nehezen a betegeket... szal nem találom a feszítõ vasat, sztem már csak az kén..., de nem tom hol van, a könyvtárat, ahol éppen vaok, felkutattam... csak egy tûzoltófejsze van nálam, de azzal meg nem tom kinyítni a rácsot...
a végigjátszást néztem, de angol tudásaom még alap se. csak kulcsszavakat tudok...

Qwerty4
Szabad téren vagy, vagy valami üveges átjárón(híd az épületek között), nem is tudom hogy nevezzem?

Qwerty4

Prince23
Ok. végre befogta a márkát a végtagon,
Most már a 6. fejezetnél tartok, akkor mikor már a rendõrségi 'kopter köröz felettünk, és közbe folyamatosan jönnek a beteg emberek, de kb. a 5.-nél mindig kipurcanok😞
Ezen van vmi trükk vagy megoldás?

Seth
a lábon kell gondolom (már rég volt nem emlékszem), de azon a kiba fényképezõgépen lévõ nyilak nem véletlen vannak ám

Prince23
Senki sem tud segíteni?

Prince23
Valaki segítsen má:
A 4. fejezetnél tartok... a 2 gõzszelepet kinyítottam, így a metrókhoz tudtam eljutni, ahol nyomozni kéne... na már most... a meetróban átcsekkoltam a csajnak a lábnyomot, utána meg ki kellett nyíssam a metró tetõablakát, erre rám zúdult egy fabábú végtagjai. Na már most, itt mit kell rögzitsek a csajnak?? 😮
Ha bele szakadok, akkor se jövök rá, vagy lehet vak vaok.
a segítséget elõre is megköszönném

Prince23
Akkor legalább azt együtt fogjok tolni😊 Én is feltettem... az ostrom után tartok, a "hosszú" tutorial után.

Qwerty4
Én most jelenleg dark messiaht kezdtem el tolni, én is a 3. fejezetnél tartok. 😊
Arra asszem nem volt válasz a játék során, hogy miért bojdult meg a világ, miért nõtt meg a gyilkosságok száma, ez van, ebbe a világba csöpentünk.
Nagyon érdekesen fog alakulni a story, ha akarod spoilerezek, ha akarod nem!Választhatsz!De most egyenlõre megyek aludni. 😊

Qwerty4

Prince23
Bakker, már én is taliztam ezekkel az 4 lábon járókkal, meg azokkal a zombicsajokkal is...

DarkSector
Jah nekem csak egyszerûen hullák!<#vigyor1>

Prince23
Hi! megint
Már a harmadik fejezetnél tartok, de be kell h valljam, nagyon NYOMOTT a hangulata, és úgy látszik, h este fel jobb játszani ezzel a játékkal.
Nagy felfrissülés ért, most, h írom e sorokat. Még jelenleg tart a görcs a gyomromban.
Egy gyanúsítottat kell üldözzek, aki a legelején jól elgyepált.
Jut eszembe: amúgy nagyon furcsálom a történetét... keveredik a Fûrész a Resident Evil atmoszférájával ill a Fearrel.
Erre miér nincs magyarázat, h mitõl nõtt meg a város magas gyilkossági szintje??!! És mitõl ilyen betegek ezek az emberek. Talán halott madaraktól? (mondjuk ez egy tipp, mert madarakat kell gyûjtenem többek közt)
Várom kiváncsian a választ.
Amúgy ez mérföldkövekkel jobb mint a Fear, hisz ottan az akciók nagyon árkádosak... lehet, h a monolith ezt akarta kikorrigálni a condemneddel?!
na mind1, inkább a condemned történetére vaok kiwi😊
amúgy a grafika és a hangok magáért beszélnek!
ui: egyébként jelenleg én játszom mostanában a con-del?😄

Qwerty4
Egy szóval sem kell bizonygatni, hogy azok nem emberek, mert valóban nem azok, ezt még a leghülyébb is észreveszi elsõ látásra.
De azért az embertõl kölönbözõ lényeket is lehet még tovább csoportosítani:pl. zombi, szellem, állat, szörny, démon, csontvázemberek, mutáns, stb.

Qwerty4

DarkSector
Háát szerintem ilyen ember nem létezik, mint ami a vidéki ház kertjében van azok a fákjás gecik, meg azok a négykézláb mászkáló csontik....
Azé most a zombi-t ne úgy értsed, hogy lassan csoszogó buta marhacsorda mint a resident részekben....
Én azt vallom, ha valaki 4kézláb mászik a földön, az már nem ember....

Seth
Lesz egy vidéki ház(amiben nem lesz köszönet 😄,legparásabb rész) meg valami tanya

Prince23
Ja és még azt szeretném kérdezni, h állandóan zárt helyiségekben fog játszódni a gamma?
Erdõben vagy kint nem lesz semmi?

Prince23
Szellemek is vannak benne? 😮

Qwerty4
Nem emberek, az is biztos, hanem valami szörnyek, a zombik általában lassan mozognak és eléggé buták.Amik a végén voltak emlékeim szerint pont ennek az ellentétei.

Qwerty4

DarkSector
Háát sztm nem is emberek....

Qwerty4
én nem nevezném azokat zombinak...

Qwerty4

DarkSector
De vannak zombik a végén!

Qwerty4
jav.:egy (nem agy)

Qwerty4

Qwerty4
Nincsenek zombik itt, más lények lesznek késõbb, meg sok õrült emberrel is fogsz találkozni.
Amúgy az a titka ennek a játéknak, hogy az ellenséget közel kell engedned magadhoz, mert nics esély messzirõl lelõni mint más gammákban, ettõl is válik igazán félelmetessé az egész, meg az utánozhatatlan hangulat mindent visz...sztem ez agy nagyon egyedi játék.

Qwerty4

Prince23
Fúúú, bakker végre kipróbáltam... hááát ez nagyon ütös. Ebbe amúgy zombik nincsennek?
Spoiler!!!!!
Nyomozok... felkapcsolom a biztosítékot, erre megüt, utána egy drogos elveszi a fegyveremet... DE Simán lelõhetett volna. miért nem tette? (jó, tudom... a játéknak folytatdódni kell karakterem miatt)
Egyenlõre, sokkal jobb mint a Fear! eddig.

Seth
Kezd újra azt a részt, ez egy bug, de ezt már elmondták korábban. Minek kérdezted meg még1x?? Illetve még az lehet hogy nem vizsgáltál meg mindent,addíg nem is enged tovább

Hello meegprobáltam elöbb kimenni mint a rendör oda állt volna de mikor bementem az ajtón utána rögtön oda állt és nem tudtam semerre menni probáltam már ujra tenni másik cd-vel de avval is ugyan ez volt a helyzet.
DarkSector
Jah 2 is

Seth
volt ott géppityú??? ^^

DarkSector
Ez a baj hogy nem.

Qwerty4
Lehet amikor odaért nem volt neki elég élete és nem bírta már a fejelgetéseket...
Szerencsére maghaltak, legalábbis nekem sikerült kinyírni az összeset géppuska nélkül is, igaz többször is próbáltam. 😊

Amúgy tudtok hasonló hangulatú játékokról mint a Condemned?2005-ös 2006-os 2007-es, de lehet régebbi is!

Qwerty4