Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi,van a játékhoz magyarositás?

Gondolod végig, õ sem különb már a többi dühöngõ álattól, egész játék alatt ontottuk a vért, talán rá is ráragad a gyûlölet, a fájdalom, a düh, erre nem is gondolsz? Vazze, szegénynek még az újját is levágták, a karrierjét derékba törték, még jóhogy bedühödik. 2. rész is arról szól hogy már alkesz agresszív állat lett, szerintem a legjobb úton van a démonság felé.
Qwerty4
A csávó, Ethan nem lett démon, én még mindig hiszek abban, hogy csak képzelte, hallucinált.A játék közben is sokat hallucinált.SZóval ez logi.DE talán a 2, részbõl kiderül mi az igazság.Remélem lesz PC-re, ha egy év múlva az is jó lesz.
Különben a második részben is nem démonként fog feltûnni, szóval...

Qwerty4

davidka003
Régi játék. Aki akarta az már rég végigvitte.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Szerintem ne itt vitassuk ezt meg, hátha még valaki végigjátszaná :-/
davidka003
Gondolom azt nem érted, hogy a végén miért lett a csávó is démon.
Arra én se jöttem rá.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Részemrõl a metros részek, ill. amikor az egyik ilyen csövesfazon falon áttör és elkap😄
Háj ól! Énis túljutottam ezen a gyöngyszemen, ez valami fantasztikus. Így még sosem paráztam, bár ugyan szét nem rúgtam semmit, de a mindent nyomok nálam is volt😄😄😄 a végén már csak szídtam az anyjukat. Nem tudjátok, hogy a 2 mikor jön PC-re? Én nem találtam hivatalos dátumot...😞 Asszem mégegyszer végigviszem 😊 ja és mégvalami, nem akarok spoilerkedni, de valamit nemértek a történetbe, aki végigvitte és teljesen felfogta, írna nekem egyet privátba? Köszi! MINDENKINEK NAGYON ajánlom, csak, vicctõl eltekintve, ha beleéled magad tényleg fosatós.
JaSoN HuNTeR
melyik a legparásabb rész?Me szerintem a sulis pálya😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

KILLER2
Ritka idegbeteg meg ilyesmik. De minenképp pozitív értelmében, mert aki szereti a parás játékokat, annak biztosan nagyon fog tetszeni, mert a saját kategóriájában (és még azon kívül is) nagyon jó.

Töltsük le az internetet!

Qwerty4
Hogyan?

Qwerty4

KILLER2
Azt a ritka jót én kicsit másképp fogalmaznám 😊

Qwerty4
Szerintem nem gyenge.Jó ez.Végülis pc-re még csak 2 éves sincs.
Nem egy Crysis, de mint játék sokkal több.Van valami hihetetlen atmoszférája.Ritka jó hangulata van. 😊

Qwerty4

Qwerty4
Szedjétek össze magatokat!Én a játék végére majdnem immunissá váltam, hozzászoktam, annyira parás volt a gém.Sokat nõtt az ingerküszöböm, hogy érthetõ legyek. 😊

Qwerty4

JaSoN HuNTeR
tévedtem.Annyira nem is parás,gyenge már a grafika😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

KILLER2
Neeee, csak a barátokat neeee. Inkább hajnalban 5.1ben tök sötétben ez, mint azt nézni.
Bár ez nekem is nagyon beteg, egyenlõre képtelen vagyok rajta játszani.

Qwerty4
Ez a jó benne. 😊
Ha nem tetszik ott van a Barátok Közt, azon jól lehet nyáladzani. 😄

Qwerty4

JaSoN HuNTeR
nekem túl beteg ez a játék😄😄 Az áruházas pálya az egyszerûen kegyetlen amikor a kútbol kiugrik a kislány,meg amikor a suliba a szekrényben a srác +megfûszerezve az utolsó pályaval...😄

Apus
A madarak és a fémlemezek eléggé el vannak rejtve, én sem találtam meg mindet. A szerszámokat csak akkor lehet használni, amikor kiírja.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

tonyr
jo a game, de nem jöttem rá pl arra hogy az 1. pályán is pl hol vannak a döglött madarak, ill a fémdarabok, amiket gyüjtögetni lehet, ill hogy a ready tool-t miért nem tudom használni bármikor, ill honnan tudom hogy használnom kéne ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

KILLER2
Vettem észre xD

hát nem épp egy kibelezõs játék de folyik a vér rendesen a bunyúk közben 😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Qwerty4
Van sok beteg rész.Ettõl a legjobb horror a Condemned. 😊

Qwerty4

KILLER2
Kipróbáltam a játékot. Hát beszarás. Olvasgattam róla cikkeket, hát tényleg beszarás, hogy milyen hangok vannak benne és az AI is nagyon jó, beszarás, hgy miket csinálnak. És a hangulat meg olyan, amilyennek hallottam. Még el se kezdõdött igazán a játék, már árasztja magából a félelmet, sötét termek, félhomály, csörömpölés, hörgés, minden, majd be szarok rajta. Asszem ezt nem egyedül fogom végigjátszani xD

KILLER2
Kommenteket olvasva jó ha a pincés részhez érek, jó lesz elpakolni az asztalom alól a modemet és a mélynyomót, nehogy szétrugjak valamit <#zavart1>

KILLER2
Amúgy a játék többi része is olyan brutális, mint a fõellenség? Azt láttam videón és hát.... szóval pont olyan. Nem nehézségre gondolok, hanem amikor minden lófaszt ki kell belõle húzni. Szóval a játék többi részében is vannak ilyen "finom" részek?

KILLER2
Napokban láttam véletlen néhány videót a játékról és míg régebben csak tudtam róla, hogy egy újabb horro játék sok csúnyasággal, most igazán kedvet kaptam hozzá. Ha jól láttam van benne nyomozósdi is, faszának tûnik, meg elég rendesen lehet benne belezni. Csak lenne egy olyan kérdésem, hogy ebben a játékban általában sötétek-e a heylszínek és hogy mennyire, valamint egy nehézség is érdekelne, hogy szinte lehetetlen végigjátszani, vagy nem vészes?

Qwerty4
nekem 9550-el is ment és semmi baj nem volt vele 😊

Qwerty4

De másnak mûködött .

AMD Athlon X2 QL-64 (2.1Ghz), ATI Radeon HD4570, 3Gb DDR II

davidka003
Nekem törtön ment 9600XT-vel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

JaSoN HuNTeR
akkor a törtverzió miatt.Vegyétek meg eredetibe

Hello tudnátok segíteni? Nem megy a gém és nem tom miért. feltelepítem, crack-elem, elindítom, bejön a fekete képernyõ és annyi utána semmi. kérlek segítsetek, ha tudtok !

AMD Athlon X2 QL-64 (2.1Ghz), ATI Radeon HD4570, 3Gb DDR II

davidka003
Nem igaz, hogy csak Ati X1000 fölött megy.
Én régebben egy 9600XT 128MB-al és 768 MB memóriával vittem végig.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

JaSoN HuNTeR
Geforce 6600GT-n még megy de Ati X1000 alatt nem megy.Régi 9800 karimon nekem se ment.

davidka003
Nézd meg ezen az oldalon, hogy futna e a gépeden:

Link

Válaszd ki a Condemned-ed és kattints a Can You Run It feliratra.

Szia Dávid! 😊

Rég beszéltünk. Még mindig a régi gép, igaz FX5200-as kari beújítva. 😄 De nem hiszem, hogy ez lenne a probléma, mert olvastam neten, hogy akiknek Radeon 9800-asa, vagy Geforce 6600-asa van, nekik is ugyanilyen fekete képernyõ bajuk van.

davidka003
Csá Lanti!
A régi gépeden próbálod elindítani vagy vettél már új gépet?

Megnéztem. Sajna nem az AC3 a ludas. 😞
Van még fennt:
-DirectVobSub
-CoreAVC

Azt nem nagyon akarom, mert kellenek a filmekhez. 😊 Azért az AC3-at letörlöm.

Qwerty4
tippelni lehet, AC3Filter, de én az egészet lekapnám a géprõl 😊

Qwerty4

Sziasztok!

Nekem is a fekete képernyõ hibám van a demónál, és az érdekesség viszont az, hogy nincs fennt az ACE Mega Codecs pakk. 😊 Szerintetek melyik kodek lehet a hunyó?
-AC3Filter
-FLAC
-DivX
-Monkey's Audio
-XviD

Qwerty4
Teljesen egyetértek, szerintem tavalyi év legjobb játéka.<#eljen>
Már nagyon elfogult vagyok, én adnék neki 9,7/10-et.<#vigyor>

Csak kár, hogy még a magyarítás megjelenése elõtt játszottam.

Qwerty4

Tinman
Szombaton nekiestem laza tempóban, vasárnap már csak 1 órácska maradt. Azt hittem azért hosszabb, de nem csalódtam, sõt!

Vélemény:

Végre! Végre nem 20000000+1 lõszer volt, végre a taktika is fontos szerepet kapott és nem csak a "granade, ték kávör"!

A hangulat kiváló, csillagos hatos! Eléggé edzett vagyok és egész jól bírtam egész az Apleeseed pincéig... abban a házban eleinte ugye senki nincs, lemegyek a lépcsõn tátom a szám, fordulok, jobbra, pislákoló fények, semmi... fordulok vissza, totálba kapok egy szétcseszett képû palit, meg egy ütés+hörgés kombót... gyerekek én mindent nyomtam!

Felugrottam egy picit a székbõl, a lábammal lerugtam az asztal alatt levõ dolgokat, és ha egészen pontos akarok lenni, akkor a 01234qwerta és tab billentyûk együttes lenyomásával ragáltam a váratlan eseményre, no meg egy húúúúúúbazmeggel. Késõbb 1 percig mondogattam magamban, hogy ilyen nincs, nem hiszem el, hogy ennyire rámhozták a frászt.

Szóval, ez a játék nálam erõsen 9/10. Kiváló történet, a grafika teljesen korrekt volt, a fény/árnyék viszonyok nagyon jók, nagyszerû magyarítás, a textúra magyarításért külön reszpekt! Kegyetlen hangulat... a vége olyan beteg volt majdnem, mint a Manhunté volt.

Kötelezõ!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bil Ur Sag
Ez ellen nem tudsz mit csinálni. A filmes jelleget erõsíti a 16:9-es megjelenítés. Kicsit, ezzel a megoldással a 80-as évek eleji olasz horrorfilmek világát idézi, fõleg a mosottas, szemcsés grafikával. De hozzáfogsz szokni 😊 Sõt hozzá kell...mert ha végigtoltad nem mindennapi élményben lessz részed. Jó játékot

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Tinman
HELP!

Miért ilyen 16:9-es a kép? Nem lehet ellene valamit tenni, nem Wide a TFT-t és elég zavaró a 2 fekete csík :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nagyon ott van ez a játék ,most végeztem ki !

Mindenkinek bátran ajánlom!

Tinman
Köszi srácok!
Akkor holnap nekiesek :-)

Qwerty4
A 2007-es játékok átlaghosszúságnál egy kicsivel több...
Másrészt hamar kijátszható, addiktív nem is kicsit!

Qwerty4

wedge31
7 óra volt nekem de a stilusodtól is függ neked mennyi lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tinman
Gondoltam nekiesek valami horror témának és eszembe jutott, hogy anno a CCO-t meg sem néztem... hónapokat nem akarok egy játékra szánni, emiatt kérdezném, hogy kb. mennyi a játékideje?
Köszönet!