1859

• Qwerty4
    Akarom írni:mint

cicai:
    A para az meg lesz. :)
  • Qwerty4
    Lehet ott igen.De azért már 2006-ban jelentek meg ennél profibb kivitelezések grafika szempontjából.
    Mind játék nincs jobb 2006-ból!
  • cicai
    ja, de a lényeg h beszarjak:D
  • Seth
    Nextgen, konzolon :)
  • Qwerty4
    Dehogy.2005-ös game!A PC átirat meg 2006-ban jelent meg.Nem next-gen játék.
  • cicai
    Az szép:O

Azt hittem 2magos proci a minimum:D
  • Qwerty4
    Minimum System Requirements:
    System: Pentium 4 2.0 GHz or equivalent
    RAM: 512 MB
    Video Memory: 128 MB
    Hard Drive Space: 8 GB
    Other: DirectX 9 compliant graphics card (ATI 9500 or NVIDIA 6200)

Recommended System Requirements:
    System: Pentium 4 2.4 GHz or equivalent
    RAM: 768 MB
    Video Memory: 256 MB
    Other: DirectX 9 compliant card (ATI 9800 or NVIDIA 6800)
  • cicai
    Sziasztok!
    Valaki tudna adni egy pontos gépigényt?
  • Qwerty4
    Megtaláltad?
  • wolfdavid
    kössz szépen
  • Qwerty4
    Vagy inkább jobbra van az a nyomorult létra.
  • Qwerty4
    Létra balra, fel a polcok tetejére és ott át valahogy...
  • Evin
    Ha jól emlékszem, felülről kell bemászni. A többi homály. :(
  • wolfdavid
    csa elakadtam azbegyik palyan amikor azt a Rosa nevű néger csajt elraboljak és egy könyvtarba vok.A könyvtarnak annak arészébe kel eljuttni ahol a ritka könyvek vannak
    /rare Book/ na megvan csak egy kurva nagy rács van elötem és nem tom h kell kinyitni segitség:még egy plus akko amikor először adja a géppuskát kssöz
  • joubi
    kicsit változott a helyzet most nem lép ki viszont nincs hang,radásul a dagirendőr ahelyett h berugná az ajtót az elején átbugol rajta:)és én így nem tok bejutni... valami ötlet?
  • joubi
    bocs:proci amd sempron 3000+ vga:ati x800gto ram:1gb opr: winxpsp2
  • davidka003
    Hogy segítsünk, ha még egy konfigot se írsz?
  • joubi
    sziasztok!mikor belépek a játékba kb fél percen belül ujraindul a gépem(még a menüben vok ekkor)mellesleg ace codecpackot letöröltem mert elötte meg azért el sem indult a játék most meg állandóan újraindul és mondja h a rendszer súlyos hiba után....léci segítsetek!
  • Extraneous
    Légyszíves valaki segítsen!
    Vannak részek a játékban, mikor a beszéd hang elmegy. pl mikor a telefonon beszéget a csávesz.
    Mit lehet ilyenkor tenni??
  • emixa
    van.
  • priluki
    hi,van a játékhoz magyarositás?
  • IkszKoMa
    Gondolod végig, ő sem különb már a többi dühöngő álattól, egész játék alatt ontottuk a vért, talán rá is ráragad a gyűlölet, a fájdalom, a düh, erre nem is gondolsz? Vazze, szegénynek még az újját is levágták, a karrierjét derékba törték, még jóhogy bedühödik. 2. rész is arról szól hogy már alkesz agresszív állat lett, szerintem a legjobb úton van a démonság felé.
  • Qwerty4
    A csávó, Ethan nem lett démon, én még mindig hiszek abban, hogy csak képzelte, hallucinált.A játék közben is sokat hallucinált.SZóval ez logi.DE talán a 2, részből kiderül mi az igazság.Remélem lesz PC-re, ha egy év múlva az is jó lesz.
    Különben a második részben is nem démonként fog feltűnni, szóval...
  • davidka003
    Régi játék. Aki akarta az már rég végigvitte.
  • IkszKoMa
    Szerintem ne itt vitassuk ezt meg, hátha még valaki végigjátszaná :-/
  • davidka003
    Gondolom azt nem érted, hogy a végén miért lett a csávó is démon.
    Arra én se jöttem rá.
  • IkszKoMa
    Részemről a metros részek, ill. amikor az egyik ilyen csövesfazon falon áttör és elkap:D
  • IkszKoMa
    Háj ól! Énis túljutottam ezen a gyöngyszemen, ez valami fantasztikus. Így még sosem paráztam, bár ugyan szét nem rúgtam semmit, de a mindent nyomok nálam is volt:D:D:D a végén már csak szídtam az anyjukat. Nem tudjátok, hogy a 2 mikor jön PC-re? Én nem találtam hivatalos dátumot...:( Asszem mégegyszer végigviszem :) ja és mégvalami, nem akarok spoilerkedni, de valamit nemértek a történetbe, aki végigvitte és teljesen felfogta, írna nekem egyet privátba? Köszi! MINDENKINEK NAGYON ajánlom, csak, vicctől eltekintve, ha beleéled magad tényleg fosatós.
  • JaSoN HuNTeR #1751
    melyik a legparásabb rész?Me szerintem a sulis pálya:D
  • KILLER2
    Ritka idegbeteg meg ilyesmik. De minenképp pozitív értelmében, mert aki szereti a parás játékokat, annak biztosan nagyon fog tetszeni, mert a saját kategóriájában (és még azon kívül is) nagyon jó.
  • Qwerty4
    Hogyan?
  • KILLER2
    Azt a ritka jót én kicsit másképp fogalmaznám :)
  • Qwerty4
    Szerintem nem gyenge.Jó ez.Végülis pc-re még csak 2 éves sincs.
    Nem egy Crysis, de mint játék sokkal több.Van valami hihetetlen atmoszférája.Ritka jó hangulata van. :)
  • Qwerty4
    Szedjétek össze magatokat!Én a játék végére majdnem immunissá váltam, hozzászoktam, annyira parás volt a gém.Sokat nőtt az ingerküszöböm, hogy érthető legyek. :)
  • JaSoN HuNTeR #1745
    tévedtem.Annyira nem is parás,gyenge már a grafika:D
  • KILLER2
    Neeee, csak a barátokat neeee. Inkább hajnalban 5.1ben tök sötétben ez, mint azt nézni.
    Bár ez nekem is nagyon beteg, egyenlőre képtelen vagyok rajta játszani.
  • Qwerty4
    Ez a jó benne. :)
    Ha nem tetszik ott van a Barátok Közt, azon jól lehet nyáladzani. :D
  • JaSoN HuNTeR #1742
    nekem túl beteg ez a játék:D:D Az áruházas pálya az egyszerűen kegyetlen amikor a kútbol kiugrik a kislány,meg amikor a suliba a szekrényben a srác +megfűszerezve az utolsó pályaval...:D
  • Apus
    A madarak és a fémlemezek eléggé el vannak rejtve, én sem találtam meg mindet. A szerszámokat csak akkor lehet használni, amikor kiírja.
  • tonyr #1740
    jo a game, de nem jöttem rá pl arra hogy az 1. pályán is pl hol vannak a döglött madarak, ill a fémdarabok, amiket gyüjtögetni lehet, ill hogy a ready tool-t miért nem tudom használni bármikor, ill honnan tudom hogy használnom kéne ?