Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát az oblivion után már sosem lehet tudni :-)

Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT

....érted ilyen kis ártatlanul megkérdi LOL

Hali,

Valaki meg tudná mondani, hogy hasonló géppel mi a tapasztalata:
P4-3.0
1024 ddr
msi nx7800gtx(256)
Érdemes beszerezni a játékot?
Köszönöm

Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT

Dave9214
Nekem az van

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

ThugEdge
én azzal nyomtam a demot...a fullt is azzal fogom😊nem volt gond

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Tatyla
aham,na huzom..

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Csuhai G
#339 : "Amugy gyanus dolgokat lefényképezõs,halottakat vizslatós,kihalt-sötét házban mászkálós,vascsõvel agyonverõs,shotgun-al szötlövõs FPS."

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Tatyla
ezmiez röviden?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A demot láttam de kapásból a f.e.a.r ugrott be. Ijesztgetõs,máskálós. Akkor uninstalláltam a demót amikor a harmadik ugyanolyan bûrkabátos ugrott elém.
Nagy gáz + ugyanolyan flash van benne mint a fent említett gameban uyganakkor profi cucc.
Jaffa 2843
Van valakinek 6600GT-je? mennyire ment neki a demo, mert nekem jobban ment mint a fear. az árnyékok csak a demoba olyan sz*rok? ugyanis ossze-vissza ugráltak, meg nem ott voltak néha ahol kellett volna lenniük.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Dave9214
nem elemeztem, mertcsak anyira idnitottam el hogy elidnul-e és elsõpálya, járkálok stb...
Majd ha lesz idõm tesztelem... ne kritizáljatok énsem kritizálok senkit!

Kandurex
Imádom az ilyen mindenre kiterjedõ vérprofi értékeléseket. Beszél a hangulatról, hangról, jászhatóságról, kezelhetõségrõl, gépigényrõl úgy általában magáról a játékról...egy szóval pro kritika! <#levele> Még több ilyet!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dave9214
Nálam elidnult elsõre!!!!
Cool a gém , elsõ átvezetõ videoba szar a graf de game közbe coool

grebber
Ha otvar szar codecs pack van a gépeteken akkor nem fog menni.
(Nekem nincs mert mi a ráknak codecs pack--> VideoLan powa!!! )

Next PC upgrade: 2022

Csuhai G
Szerintem carck szóval nehéz elindítani! Crackkel már nem annyira...!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Dave9214
Remélem elindul, de carck-szóval nem hiszem hogy nehéz lenne elidnitani!
De reménykedjünk, fr NewFronternek ahogy olvasom a hsz-jét #390 kiderül hogy már neki megy!

Dave9214
Telepitem 😄

Nagyon jó a játék, keverve vannak a nyomozós, verekedõs részek, és az õrûltek meg tudnak lepni bárhonnan. Képekkel nem tudok most szolgálni...
grebber
Ilyenkor ugy utállom a kábelnetet pff.1Mbittel szedni nagyon lassú áttérni a 2mbitre meg nem éri meg mert ugy lekorlátozták.

Agy Halott
A bitHUmen-en egyre tobb a "nekem nem indul" hsz!

Dave9214 - Már le lett írva, hogy "...senkit sem érdekel az "Én már töltöm", "50%-nál járok" stb... kommentek." Ilyen embert mint te...
Dave9214
Lejött😄

Dave9214
10 perc és lenn van 😄

köszike😄
Jaffa 2843
az a játékban beállithato egyetlen képarány (alias: szélesvászon).

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

mi a szar az a 16:9 ???
Kandurex
Egyébként az a legszebb az egészben, hogy én pl. már rég leszedhetném, de egyszerûen olyan szinten utálkozok a 16:9 -tõl, hogy nem érdekel maga a játék.

Egyébként pont emiatt, ha valakinek lejön, az légyszíves postázza már el nekem a játék *.ini file -ját, hátha lehet benne valamit buzerálni.

A címem: kandurexKUKACsgmail.hu

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ez szerintem is patkányság...

...ennyi voltam

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bepe79
Már raktam be két képet ide a topikba a demo-ból, azokon is volt ám bloom, meg annyi shader, mint az *sten nyila, be is sz@rt tõle a 6600. Nemsoká' meglesz a full, lehet, hogy még rakok be majd képeket.

Suzuki Swift GL 1.3

Ma2ska
"grafika csúnyácska " muhahahaha...1. szemorvos / megfelelõ beavatkozás/ 2. demo telepitése. 3. play demo

bepe79
Hát ezt nem tudom, megnézem majd részletesebben. De ez nem tartozik se a grafika, se az irányítás tárgykörébe. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

Mr_no_NaMe
Nekem nemigazán tetszik az, hogy odamegyek egy tárgyhoz/emberhez és minimum 1 méterre álhatok meg elõtte mert közelebb nem enged...
Te jó demót szedtél le?
Grafika csunya?Irányitás meg egy fps-ben milyen legyen?
Amugy ha meg ez a véleményed akkor kár a full-al szenvedned,mert szerintem semmi nagyobb változás nem lesz ilyen szempontból,a grafikát nem fogják újrarajzolni abban sem,az irányitás meg alap...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bepe79
És azt hiszed, hogy ebbõl meg fogsz élni...
Remélem, csak poénnak szántad.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Szerinted milyen legyen az irányítása egy FPS-nek? LMAO! OMFG
Ez nem rally szimulátor, nem kell sem pedál, sem kormány hozzá. Van forward/backward és straight left/right. A graph meg csúnyácska... a Monolith szárnyai alatt jön ki, amely a F.E.A.R-t is babusgatta, és így a grafikus engine-ben is asszem' lehet némi hasonlóság. Csúnyûnak semmiképp nem mondanám, szerintem low-on játszottad 640x480-ban. ROFL. <#csodalk>

Suzuki Swift GL 1.3

Mr_no_NaMe
És? Ez egy fórum azért van, hogy véleményt nyilvánítsak...Nem tudom, és nemis érdekel még hányan fogják vagy írták már ezt, én csak leírtam a véleményem.
Amúgy meg már csordogál lefele mondjuk tegnap nagyon álmosan próbáltam ki lehet, hogy az volt a gond 😄
grebber
Te vagy az egyedüli itt aki ezt nyilatkozta.

Írányitás ultragagyi lol.

Mr_no_NaMe
Letöltöttem a demot...hát rohattul nem ragadtatott el :S
Az irányítás ultragagyi, a grafika csúnyácska. Leszedem a fullt remélem csak a demo ilyen fos.
Dave9214
nekem is megklel élni:d

Istencsászár
Láma invasion: ON <#zavart2>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

😊

arty
"amikor megláttam a godfathert, nekem volt emg elsözör a városban,😄😄😄
Midneki aztvárta jo kis bevételem lett belõle😄
Na de a condemnedért fizettek egy 500 ft-s manhattan burger bérletet😄"

micsoda férgek járnak ide ...

Forza.

arty
"amikor megláttam a godfathert, nekem volt emg elsözör a városban,😄😄😄
Midneki aztvárta jo kis bevételem lett belõle😄
Na de a condemnedért fizettek egy 500 ft-s manhattan burger bérletet😄"

micsoda férgek járnak ide ...

Forza.

Dave9214
Valkainek lejött már?

Voltan
A demo alapján nekem is jobban bejött, mint a F.E.A.R. Pedig az sem volt semmi.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Glpetyus
Fejezzétek be a warezt,senkit nem érdekel.

Nem vágom miért venném el bárki kedvét is a játéktól. Nem fikáztam le, nem volt spoiler.

Azért írtam a korábbit, mert azt szeretném, ha a játékról szólna a fórum és nem a warezról. A legtöbb normális oldalon tiltják/kerülik a warez címek kiadását. Ebben a fórumban idáig 2 site neve is felmerült. Ebbõl a torrentes kifejezetten kéri, hogy ne reklámozzák. Ennyi.

Többet nem kívánok a témához hozzáfûzni.
bepe79
Majd jön itt egy moderátor, vagy kedves kis otthonotokba a bsa, aztán megmondja, hogy mivel értsetek egyet.

Suzuki Swift GL 1.3

egyet értek

ALien

jajj gesa maradjál már nyugton jo???
most ne vedd el a kedvünket a játéktol
senki nem kiváncsi rád oké???
és mér buknának be??
ááá minek ir be az ilyen uristen<#falbav>
Elhiszem, hogy örültök a játéknak, de szerintem senkit sem érdekel az "Én már töltöm", "50%-nál járok" stb... kommentek.

A másik dolog pedig az, hogy nem kellene világgá kürtölni, honnan töltitek.
Ha bebuknak az site-ok, akkor meg siránkoztok.