1859
-
#697 Miért nevetnék??Én nem egy elkényeztetett hülegyerek vagyok aki egyből leszólja azt akinek gyengébb gépe van...
Van Fraps-ed vagy valami fps számlálód? -
#696 Ja tényleg mert a 128 kicsit bő egy fx 5200-esem van de ne nevess légyszi majd a közeljővőben szeretnék bőviteni:D
-
#695 tessék... -
#694 De pontosan milyen kártyád van? -
#693 bocs 1024 MB ram
-
#692 HI all lenne egy kérdésem sőt inkább kérésem van egy :Amd sempron 2800+ os procim
1204 MB ddr ramom meg egy geforce 128 MB-s videókarim tom kicsit gyér a felhozatal
de azt kérném hogy akinek ehez hasonló gyenge konfigja van és jáccik a játékkal linkeljen be legyen szives a beállításokról egy képet vagy elég ha részletesen leírja.Előre is thx!!!
-
picinrossi #691 Valaki tegyen fel egy olyan crack-ot amihez nem kell képfail.Mert véletlenüül letöröltem.Előre is köszi:)De lécci a pontos linket adjátok meg mert amit adtatok "www.gamecopyworld.com" ezen nem találtam.Nem értem hogyan kell használni ezt az oldalt -
#690 RE:
Nagy segitség kellene.Kb a 4-ik pályán járhattam mikor egyéb okokból Winfost kellett installálnom.a lényeg elveszett a Save-m!!!!
Azon a pályán jártam ahol azok a bábuk az asztalon élettre keltek!! 3-4-ik pálya lehet.Aki tu dobjon meg 1 save-val!!! -
#689 valami magas frekvenciájú hangról, vagy vmilyen hullámról beszéltek. Attól pusztulnak el a madarak, és az emberekre is rossz hatással van (azt mondjuk nem tudom hogy hogy "válogat"). De többről lesz itt szó, ezek a kúszómászó emberszabásúak nem most "jöttek létre"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!plussz ez a sorozatgyilkos sorozatgyilkos is érdekes fordulat -
#688 Én sem tom, de a sztorit követve szerintem fény fog derülni mindenre, többek között hogy ki vagy mi elől menekülünk:) -
#687 Hát ott ma én is kiakadtam idegileg :D -
GiGa master #686 Valaki ha tudja fogalmazza má meg nekem nem kell annyira bőven de..Mik ezek jó elején embernek hittem őket.A metrónál má kételkedtem hogy emberek,vannak a csövesek én úgy hívom elggé abnorm. amit művelnek most tartok a könyvtárnál ott má végképp nem tom mivan:D most mik ezek nem norm eberek vagy mi? -
#685 Háhúbazmeg! Ez a játék BETEEEEEEEEG! Ki kellett kapcsolnom, mert a sok parától már megfájdult a fejem. Ez remélem nem maradandó ...
Kibaszottul ideglelő a vidéki gyümikertes házikó a maga kis szerény pincécskéjével és a nemkevésbé hátborzongató emeletével. Áhhh ...
-
#684 Helo Mindenki! Nagy segitség kellene.Kb a 4-ik pályán járhattam mikor egyéb okokból Winfost kellett installálnom.a lényeg elveszett a Save-m!!!!
Azon a pályán jártam ahol azok a bábuk az asztalon élettre keltek!! 3-4-ik pálya lehet.Aki tu dobjon meg 1 save-val!!! -
#683 Gondolom normal-on mint minden játékélvező condemned paranoid:) -
#682 Milyen nehézségi szinten játszol? -
#681 A végén egy cseppet elszaladt a ló a fejlesztőkkel a nehézséget illetően, ennyit már nagyon rég nem anyáztam játék miatt. Ráadásul nem tudtam a blokkolást megszokni egész játék alatt, szerintem qrvára elcseszett lett a koncepció. Ki az a hülye aki úgy védekezik, hogy egy pillanatra odatartja maga elé a tárgyat? Persze hogy mindig pofán vágtak... -
#680 www.gamecopyworld.com -
#679 te miröl beszélsz,milyen képfájl kell mihez? -
picinrossi #678 Valaki tegyen fel egy olyan crack-ot amihez nem kell képfail.Mert véletlenüül letöröltem.Előre is köszi:) -
#677 -
#676 képfail bazz.
:PPPPPPPPPPPPPPPPPP -
#675 szerintem mindenki fél neked válaszolni, mert az a #666-os hsz volt -
#674 Szerintem csak rángasd jobbra-balra, de ha elkapnak, már rég rossz, nekem mindig levették az életerőm felét + ha vannak még körülötted, azoktól is kapsz egy peppet... -
#673 hát az egérmozgatos kérdésemre nem kaptam választ... -
#672 A Demo is eléggé bemutatta milyen a játék, de ha a teljessel játszol nem is tudsz jobb jelzőt használni a betegnél. Egyre betegebb lesz ... -
bongo1 #671 Beteg egy játék :D!A demoval játszottam lassan meg lessz a teljes is és hihetetlen hogy mennyire beteg egy játék :D de jóóóó:) További jó parázást kivánok nektek :D -
#670 Metrós Spoiler
---------------
Az sem gyenge mikor lelöknek a mozgólépcsőn, oszt hárman neked esnek, egyik egy fémtáblával, ill mikor utazol a metró fenekében:) -
#669 Nekem képfile nélkül megy. A képet már kiírta és elraktam a lemezt:) (Nem emlékszem lehet-e választani, de ha lehet akkor full telepítés kell hozzá) -
picinrossi #668 Csak dvd-kép faillel megy?Mert nekem megvan crack-elve és a daemon-ba volt belerakva a dvd-képfaile.De véletlenül letöröltem a képfailt:(.Az nélkül nem is megy?Ha van valami megoldás akkor lécci írd le pontosan hogy mit kell csinálnom. -
#667 Hú basszus ez a vidéki ház, szoba totál besötétítve, fejhallgatóval nemsemmi para -
#666 meg hogy van ez a dolog amikor lenn a metroaluljáróban megfognak és fejelnek és akkor ez az egérmozgtosdi mert engem simán kinyirtak...
-
#665 hát ez poén amikor lesböl rámtámadt egy enemy aztán mögötte az ajtón berontott egy másik és a havejának lenyomott egy tockost a tarkójára véletlen...
azt se tudta milyen rendezvényen van,igy megkönyitette a dolgomat... -
#664 Bakkerapááám.Beállítottam így a gémet énis, mert 7600GT-n amit alapból ad, úgy 20-60 FPS volt (átlagban 35 körül).
Így most 100 felett van jóval (átlagban is). -
priluki #663 oké kösz megprobálom,remélem valahogy jo lesz mert nagyon tetszik a game.. -
#662 Hát nemtom, én épp tegnap jártam így az Oblivionnal, mindig ugyan ott fagyott le, aztán újrainstalláltam és jó lett.
Sztem tedd újra, egy próbát megér. Ha akkor sem jó, akkor tegyél fel másik drivert a vidkarihoz. -
priluki #661 hi,remélem tud valaki segiteni.. az a gond hogy már az elsö pálya legelején lefagy a játék,és mindig ugyanott,fel akarok menni egy lépcsön,megáll a kép elkezd tölteni aztán semmi,kb 10 percet vártam de akkor se volt változás.. pls help!!! -
#660 Ez most olyan, hogy nekem is Ace van fent és semmi problem :] -
#659 Ace pakkot meg szvsz felejtsétek el, csak baj van vele. HAsználjátok az "All in 1 - www.codecpack.com" vagy a K-Lite pakkot. Ezekkel semmi gond sosenem. (én az előbbit preferálom) -
STFU #658 Dashboardban kikapcsoltam ezt a CoDecS et ami legfelul van elfogadtattam es megy jatek ha masnak is ez a fekete kep volt akkor ezt probalja ki