Condemned
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
Valaki meg tudná mondani, hogy hasonló géppel mi a tapasztalata:
P4-3.0
1024 ddr
msi nx7800gtx(256)
Érdemes beszerezni a játékot?
Köszönöm
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nagy gáz + ugyanolyan flash van benne mint a fent említett gameban uyganakkor profi cucc.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Majd ha lesz idõm tesztelem... ne kritizáljatok énsem kritizálok senkit!
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Cool a gém , elsõ átvezetõ videoba szar a graf de game közbe coool
(Nekem nincs mert mi a ráknak codecs pack--> VideoLan powa!!! )
Next PC upgrade: 2022
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
De reménykedjünk, fr NewFronternek ahogy olvasom a hsz-jét #390 kiderül hogy már neki megy!
Next PC upgrade: 2022
Dave9214 - Már le lett írva, hogy "...senkit sem érdekel az "Én már töltöm", "50%-nál járok" stb... kommentek." Ilyen embert mint te...
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Egyébként pont emiatt, ha valakinek lejön, az légyszíves postázza már el nekem a játék *.ini file -ját, hátha lehet benne valamit buzerálni.
A címem: kandurexKUKACsgmail.hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
...ennyi voltam
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Grafika csunya?Irányitás meg egy fps-ben milyen legyen?
Amugy ha meg ez a véleményed akkor kár a full-al szenvedned,mert szerintem semmi nagyobb változás nem lesz ilyen szempontból,a grafikát nem fogják újrarajzolni abban sem,az irányitás meg alap...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ez nem rally szimulátor, nem kell sem pedál, sem kormány hozzá. Van forward/backward és straight left/right. A graph meg csúnyácska... a Monolith szárnyai alatt jön ki, amely a F.E.A.R-t is babusgatta, és így a grafikus engine-ben is asszem' lehet némi hasonlóság. Csúnyûnak semmiképp nem mondanám, szerintem low-on játszottad 640x480-ban. ROFL. <#csodalk>#csodalk>
Suzuki Swift GL 1.3
Amúgy meg már csordogál lefele mondjuk tegnap nagyon álmosan próbáltam ki lehet, hogy az volt a gond 😄
Az irányítás ultragagyi, a grafika csúnyácska. Leszedem a fullt remélem csak a demo ilyen fos.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Midneki aztvárta jo kis bevételem lett belõle😄
Na de a condemnedért fizettek egy 500 ft-s manhattan burger bérletet😄"
micsoda férgek járnak ide ...
Forza.
Midneki aztvárta jo kis bevételem lett belõle😄
Na de a condemnedért fizettek egy 500 ft-s manhattan burger bérletet😄"
micsoda férgek járnak ide ...
Forza.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Azért írtam a korábbit, mert azt szeretném, ha a játékról szólna a fórum és nem a warezról. A legtöbb normális oldalon tiltják/kerülik a warez címek kiadását. Ebben a fórumban idáig 2 site neve is felmerült. Ebbõl a torrentes kifejezetten kéri, hogy ne reklámozzák. Ennyi.
Többet nem kívánok a témához hozzáfûzni.
Suzuki Swift GL 1.3
ALien
most ne vedd el a kedvünket a játéktol
senki nem kiváncsi rád oké???
és mér buknának be??
ááá minek ir be az ilyen uristen<#falbav>#falbav>
A másik dolog pedig az, hogy nem kellene világgá kürtölni, honnan töltitek.
Ha bebuknak az site-ok, akkor meg siránkoztok.