1859

• picinrossi
    LEtöltöttem arról az oldalról egy crack-et de még mmindig nem megy a játék:(
    Ezt írja ki:
    ERROR in CGlobalClientMgr::Init()
    COULDN't initialize SoundFilterDB. MAke sure the DATABASE/Dark.Gamdb00p file is vauld!
    Ha van valami tippetek hogy mit jelenthet akkor lécci irjatok!
  • GiGa master
    pffff:)
  • NeoMaN
    a monitorod kezelőgombjain... :PPPPPPP
  • Manual
    Hali!
    Hol tudom beállítani,hogy ne 16:9 -es hanem Full kép legyen?
  • Norbi101 gamer
    Hány pályás a játék?
  • grebber
    Hát szó se róla Condemnedet és éppen emiatt hanyagolom igaz a helyhiány is közrejátszik.
  • bepe79
    De TES4:Oblivion az nem kis eséllyel pályázik. :)
  • grebber
    Ebből a felsorlásból a STALKER és a Crysis sem biztos 2006-ban.
    GTR2, Flatout2 meg lol nemnagyon szokott autós game lenni az év játéka!
  • bepe79
    És akkor a TES4: Obliviont és a Call of Cthulhu-t még nem is említettem.
  • bepe79
    Huhú, a 2k6-os év hosszú még. Olyan gémekkel kell majd felvennie a versenyt, mint a Hitman4 (Hitman:Blood Money), STALKER, Crysis!!!, Rig 'N' Roll, GTR2, Flatout2, stb. stb... kemény dió lesz.
  • pinehead
    kevéske játékra szánt időm mellett, bogarászósan, de végeztem vele 4nap alatt.
    fantasztikus gáma, várom a folytatást(??)a Monolith-tól.
    az év legjobbja eddig nálam.
  • picinrossi
    LEtöltöttem arról az oldalról egy crack-et de még mmindig nem megy a játék:(
    Ezt írja ki:
    ERROR in CGlobalClientMgr::Init()
    COULDN't initialize SoundFilterDB. MAke sure the DATABASE/Dark.Gamdb00p file is vauld!
    Ha van valami tippetek hogy mit jelenthet akkor lécci irjatok!
  • Macccy
    Ennek örülök, mert készül ... 7. fejezetig megírva ... eddig 57 sor, de wordben vagy pdf-ben lesz.
  • Gabe18
    #493 -ban ot van aCrack csak hagyd már abba.Annál nincs jobb,nekem is az van és megy a játék pedig már nincs benne a Daemon Tools-ban.
  • bepe79
    Helló! Ott jársz, amikor bemész a metro-kocsiba, és föntről lezuhannak a testrészek? Ilyen csont, kar, láb, stb...
    Nah, ott a toolkit-el le kell fényképezni az evidence-t, és utána egy rádrohanó ellen legyakása után a metrókocsi elején lesz egy létra, ahol föl lehet mászni a tetejére.

Üdv: Bepe
  • Dj Xyberpunk
    Gyerekek, ez valami őrült yó. Nemtom emléxik e valaki amigán a dreamweb c. játékra, iyesmi hangulata van. Tegnap este elvittem a bababoltos részig. Hát majdnem szívrohamot kaptam.. 82cm-es LCD-n, 5.1-en, max grafon, egyszerűen mozi szint. :-)
  • mrsix
    Hi,A Game nagyon komoly egyszerüen Beteg,de jó bár nem lesz az év Játéka:(.
    Viszont most elakadtam és tudna valaki adni egy Tippet hogyan tovább.
    Grid 4 Subway Tunnels azt lálttom,hogy van egy Lépcsö a Metro felett,de nem tudok kimászni a Metro tetejére.Pedig bejártam mindent és nem találtam olyan dolgot ami hasznos lenne.Help!!!

Köszi
  • Tatyla
    ha odaérek elküldöm...
  • picinrossi
    Valaki lécci küldje el erre az msn címre egy olyan crack-ot amihez nem kell képfaile mert véletlenül letöröltem:(! [email protected] Vagy ugyan erre az e-mail címre:Előre is köszi.Mert amit adtatok oldalt nem találtam csak egy progit amibe bekelett volna tenni a képfailt és az nekem már nincs meg.
  • Sgtfathi
    Na még egyszer hátha: Kb a 4-ik pályán járhattam mikor egyéb okokból Winfost kellett installálnom.a lényeg elveszett a Save-m!!!!
    Azon a pályán jártam ahol azok a bábuk az asztalon élettre keltek!! 4-ik pálya lehet.Aki tud dobjon meg 1 save-val!!!
  • IgH
    macccy szeretettel várjuk
  • Seth
    alig várom, dereng a sztori, de nem akarok inkább nevetséges konspirációkról írni, úgyhogy rád van bízva
  • IgH
    na vki netán tudna a kérdéseimből vmelyikre választ adni?? szerintem vmennyire mindenki jobban értette mint én..ilyen rég volt,tekintve,h pl. s feart is elsőre megértettem...
    annyira izgat a dolog h mi is volt igazából
  • Macccy
    jaés remélem valaki még előttem összefoglalja, hogy megértsétek ... ha nem akkor holnap én teszem fogalmazásban de az min. 35-40 sor lesz
  • Macccy
    Hát én bízom benne, hogy nem így van ... majd befejezem holnap, már csak másfél fejezet úgyis. Eddig számomra a legjobb! ... Amúgy a szőrösszívű kritikusok is 100%-ot adtak neki mikor megjelent!
  • Seth
    Na, kb.2 perce lett vége és én sem értem az egészet :D
    A gyilkos valódi szándéka nekem abszolút ködös, meg ki is volt egyeltalán,valami démon?
    A vége meg, hát egy B kategóriás múvie legrosszabb jelenete
    Amúgy tetszett, elején kicsit lassan indult be, de szuper lett. Rövid volt, de ebből ennyi éppen elég
  • MerlinW
    Árnyékokat Full screen effectet kapcsold be, mert kötelező élményt nyujt. FSAA, Texture Filteringet vedd lejebb inkább, azok a domináns sötétség miatt ugysem látszanak.
  • IgH
    én már végigtoltam,de kb hasonló kérdéseim vannak mert semmit nem értek:
    SPOILER SPOILER
    Mi volt télleg a városban? Miért őrült meg mindenki? Mi történt a madarakkal meg mi köze volt az almának ezekhez..meg vmi toxikus vmiről is beszéltek azt se értettem..ki volt egyáltalán a főellen? Mik voltak a zombik a gém közbe?? A legelején a csávó aki pl. a cigit is elnyomja és fel kell kapcsolni a villanyt ki volt?? Mi volt az übergyilkos célja?
    Szori,de kajak nem értettem semmit
    SPOILER SPOILER END
  • Macccy
    Appáám ... ezek huh. Sütik ezek a kúszó arcok, de a KillerX az nagyon szimpatikus fazon nekem. Ez a csávó. Ennek van stílusa, megküldi rendesen az embereket és a szövege is jó. Én csak a ritka találkozást sajnálom. De a sztori még nekem se világos.
    (SPOILER)
    Már csak másfél fejezet van hátra ha minden igaz, de még mindíg rejtve maradt előttem a KillerX személye és tevékenységének lényege, a nagydarab varrott szájú rém kiléte, Vanhorn valódi szándéka és az, hogy egyáltalán mi a jó lófasz folyik a városban és ki is vagyok?! Ez ritkán fordul elő ezért már most gratulálok a forgatókönyvíróknak! Szeretem a titkokat!
  • Csibe001
  • Blekk Síp
    Tölts demót, mert jelen pillanatban nem válaszol senki ^^
  • sylas
    halistok
    milyen a gépigénye?jelen pillanatban nem nézem végig a hozzászólásokat hogy ha vki írta már
  • Blekk Síp
    A másik dolog meg az, mint a FEAR esetében, sztem itt is szinte nélkülözhetetlen az árnyékok használata :]
  • Csibe001
    Igaz, de gyengébb a VGA-ja. :(
  • kill3r22
    hi nekem hasonlo gépem van:
    sempron 2800+,1536 MB DDR ram, 6600 GT a játék az árnyékok kivételével full garfikán van 1024x768 ban...és fojik a game...és még szép is
  • Csibe001
    Értem én de nem sok embernek van manapság 5200-ese sztem.Ezért kell valamiből kiindulni.
  • Attila8805
    Elsők vagyunk:D
  • Attila8805
    JA csak kicsit idigényes ezért gondoltam hogy ha már valakinek megvan a beállítás leaddta volna az infót és nem kéne egy órát szöszmötöln
  • Csibe001
    Akkor asszem most tudod mit kell tenned
  • Attila8805
    van
    és thx a megértést