1859

• Zozo76
    Itt pedig elofordul egy parszor... :)
  • Gando
    én csak a hangok miatt fosok :D nem szeretem ha hátulról lepnek meg :D
  • Zozo76
  • Adam II
    Nem baj ha fosol tőle végül is ez a játék lényege.
  • Apus
    Xbox-al én is kekszelnék, nagyképernyő meg minden :) Nemsokára veszek én is boxot aztán játszom azon is :)
  • Zozo76
    Tudom hogy masnak esetleg fura de en fosok a jatek alatt rendesen. Anno a Quake 3 alatt sem birtam nyugodtan jatszani. Neha a hideg is kiraz. :)
  • Zozo76
    Most vagyok a metronal, igaz en XBOX360-on nyomom... :)
  • Gando
    én most szántam rá magam hogy kipróbáljam a demót... ember ez a játék eléggé üt :D az elején mikor a faszi elveszi a fegyveremet: "pjú" :D
  • Adam II
    Visszaraktam egy régi drivert aztán láss csodát megy maximumon.
  • Apus
    win reinstall? én most játszottam végig megint ezt és a legújabb nvidia drivert raktam fel, semmi gondom nem volt vele. Oblivion valami előző driverel produkált hülyeségeket (bethesda intro, menü k.b. 1fps) ezzel az új driverrel az is tökéletes.
  • Adam II
    Most nagyon mérges vagyok. Régen tökéletesen ment a játék erre most feltelepítem és csak addig jut el, hogy a legelején a feliratok után elhúz a kocsi aztán kékhalállal újraindul a gép. Egyszerűen a tököm teli van, hogy lassan nemhogy az új játékokat nem tudom játszani de a régieket se mert nem tudom miért. Biztos megint thetek vissza valami 100 éves videokari meghajtót mert az is röhej volt amikor az Oblivion csinálta ugyanezt amikor kijutottam a csatornákból és lám csak a régi driverrel nem fagyott ki. Esetleg nem tudják konkrétan mi lehet a hiba oka? Nem túlmelegedés meg ilyenek.
  • Qwerty4
    A Condemned nem a FEAR motorjával műxik, asszem...
  • Gerisone
    hátbassz***meg nemhiszem el! sehogy nem megy. nem értem ez is jupiterx motoros nem? annak mennie kéne. a fír is ment
  • grebber
    Nekem gond nélkül indult.Még probáld meg windows sp2 kompatibilitási módban ha nem megy akkor sem pasz!
  • Gerisone
    Hogy lehet vistán elindítani?? sehogy sem akar elindulni.
  • grebber
    Az elolvastam már 2x is.De abból nemderül ki az amit kérdeztem.
  • Qwerty4
    Az #1799-ben linkelt storyline nem ad választ rá?
  • grebber
    Valaki aki tudja esetleg elmagyarázná?? Csak tudja valaki!
  • grebber
    Végigvittem.Hát a végén nem igazán értettem :(
    Meg azt sem vágom hogy volt ugye az öreg csóka akinek a rokonát követtük egész végig.Azt benyögi hogy felhasznált engem hogy védjem meg a rokonát. De mitől kellett volna megvédenem amikor én üldöztem?
    Hm fingom nincs mi a téma :(

Aki érti kérem írja le!
  • grebber
    Na most volt egy frankó rész amikor kinyitottam a szekrényt azt mondja a csaj kéne egy közeli kép azt a hulla feléled azt elkapja a kezem
  • Noninnyó
    Itt egy kis tartalom leírás:

Condemned
  • Prince23
    Sztem a főhős "sokkot" kap olyankor... metrónál meg vszeg azért hullanak a varjak, mert ez a vírus velejárója, és ez kihat az emberekre is, azért is ilyen gógyik és kanibálok. Ethan gondolom bevan tojva olyankor.... bár rég játszottam vele, asszem felteszem újra én is a későbbiekben...
  • grebber
    Szerinted nem azzal nyitottam telepítés után?
    Ezek a jelenségek nem derültek ki a szövegekből ,mertha kiderültek volna nem kérdezném őket.
  • Prince23
    Magyaritást tedd fel... kiválóra sikerült
  • grebber
    Sajnos éppen ez az amiben nem hasonlit a FEAR-re abban legalább 2-3 szor "megijedtem".Itt eddig nem volt olyan :(
    Továbbra is érdekel az általam leirt dolgok miértje.Aki tudja kérem írja le!
  • Prince23
    Mivel eza gém is a fear alkotoitól vannak, ne csodálkozz, hogy sok hasonlóságot vélsz felfedezni.
    első pálya végén megillyedtél? :D
  • grebber
    Na végre én is elkezdtem tolni ezt gamet.Kicsit megkésve bár de törve nem :D

Jó a game nagyon,de az egyenlőre nem tiszta nekem hogy miért vannak ezek a FEAR szerű jelenetek.Pl elfoszlo alakok. Lelassul az idő és pl a metrónál hullanak a varjak majd picit később mintha megsem történt volna.
    Ezt mi okozza mert nemértem ? :(
    Vagy ránk is hat az a dolog amitől döglenek a varjak meg hülyülnek az emberek és ezért halucinálunk vagy miért?
  • Gando
    menő
    majd valamikor kipróbálom csak erőt kell venni magamonhozzá :D
  • Apus
    van fejelés, öklözés, asszem nyaktörés meg mégvalami, talán földrecsapás.
  • Gando
    köszi
    csak mert azt tudom hogy valamelyikben láttam hogy a csávó nekicsapja a csókát az ajtó félfának meg ilyenek
  • Apus
    Igen, van benne 4 féle.
  • Gando
    hali

ebben vannak kivégzések? vagy keverem a második részével?
    a választ köszi
  • Apus
    Szia az 576-ban van, 3000froncsi.
  • toarpad
    Sziasztok !

Megszeretném kérdezni hogy ezt a játékot hol lehet még megvenni ? Mert én nem találtam sehol ( vagy lehet hogy rossz helyen kerestem ? :S ) .

Válaszotokat előre is köszönöm !
  • cicai
    Nah végigvittem végre, jó kis játék volt:)
  • cicai
    Hol van itt az a világoszölden fénylő pont?

• human8
    főleg az Iskola...az nagyon beteg..ott paráztam a legtöbbet.
  • human8
    én klippen küldöm 1280*1024-be és néhol lélegzetelállító, és hihetetenü hangulatos.
  • cicai
    azt hittem fosatósabb ez a játék, de lehet h csak naon felnyomtam a fényerőt:D
    Ediig 2× dobtam majdnem el az egeret, de mindjá végigviszem:(
  • Tinman #1780
    Ez beteg? Ez inkább olyan nyomasztóan/íjesztős.

A Silent Hill meg a Forbiden Siren, na az tényleg olyan, amivel képtelen vagyok játszani. Nem megy, nem bírok. :-/