1859
-
veri5 #777 vonal nem kell oda felmenni.Menj a metróba fölül van középen egy ajtó és ott nyisd ki.Leesnek kezek,lábak fotózd le.
-
veri5 #776 Nvidia a végén nehéz kinyírni főt és hol?
-
np #775 Annál a résznél tartok amikor be kell ugrani egy üres medencébe, és a kép átvált fekete fehérbe. Itt a felülről bepotyogó zombik folyton rám ugranak, és mindig meghalok. A kérdésem, hogy hogyan lehet leszedni magunkról őket anélkül hogy meghalnék. -
IgH #774 macccy jelezz plíz ha megvan az iromány még mindig nem dereng teljesen a sztori de nagyon izgat -
#773 en meg elakadtam, itt a metro-garázsban, mindenkit kinyírok és az ülésen levő lábnyomot begyűjtöm, de a képen láthato helyre (ott a magasban) nem tok feljutni!
HELP! pls...
-
#772 jesszus még mindig itt tartasz?szerintem inkább hagyd... -
#771 Srácok! Nyomja valaki FX5500-5600-as vga-val? Szerintetek egy AMD2000+, 1 GB RAM, FX5500 (128MB, 128bit)-es vason hogy fut a game? (nem magam miatt, a bátyám miatt kérdezem, lehet meglepem Őt ezzel a játékkal) -
#770 az minek? van no-dvd crack! -
picinrossi #769 Honnét tudnék a játékhoz mini image-et letölteni? -
#768 jééé télleg ezt nem is tudtam... -
#767 a főszobáltol kezd el követni a feliratokat! mind a négyet... a bezárt ajto később nyilik! -
#766 nnah, én is végigtoltam... szvsz a vége elég gyenge, ebből tényleg nem lesz év játéka ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem is teljesen értettem, a végén már "föszörny jött főszörny után" elmagyarázva nem volt h ki kicsoda ... gáz szvsz :( utána a kétféle befejezés: lelövöd vagy nem az "unokaöccsöt" ... halál mind1, ugyanugy megy tovább a végemovie :( eh...
persze, ha valaki fullra elmagyarázza, lehet változik a véleményem :( -
#765 Eltoltam nem arra az ajtóra gondolok -
#764 Aha. -
#763 Be tudod állítani a menüben. Van nálad egy sokkoló fegyver is alapban. -
veri5 #762 Nvidia te már végig nyomtad?
-
veri5 #761 Én a 7. páyán járok és ott a 2. könyvesrésznél jön k. 2 shoti-s egy fire axe-s azt azokat hogy kell kinyírni,mert nem nagyon meg. -
#760 bepe79 - azmegmiaz? en ugy tudtam, hogy 1Xre csak egy fegyver van nala! hogy kell használni?
Blekk Síp - koszi megpróbálom! -
#759 Nem lesz nehéz dolgod, mert van nálad (még) taser gun.. A végén már az sem lesz. -
Gazsi007 #758 Az mitöl van hogy amikor bekapcsolom a Fullscreen Fx-et on-ra akkor minden sötét.
Meg hogy az irodákba az ablak fekete nem átlátszó? -
#757 Üss-hátrálj, üss-hátrálj, üss-hátrálj... végezd ki ha úgy adódik -
#756 én ott jarok mikor a metrokocsiban leveszem a nyomot és előjon a kalapácsos, (akitol elkene venni a kalapacsot) meg 4 zombi-csaj - harmat kinyir egyet én, de a kalapacsosat sehogysem sikerul, mert csak egy lapatom van!
ugye a megoldas az, hogy vhogy megis ki kell nyirni... de nagyon nem megy... -
#755 A zongorát már eltoltad az útból? :] -
#754 Ne félj, a végén már sűrűbben lesz puska, na de nem lövöm le a pojjjént. -
#753 Ahol az ultra lámpával kell követni a 4 csíkot a falon? Pedig mind a 4-et meg lehet csinálni, már pontosan nem tom', hogy mi a megoldás. Ez már közelebb van a végéhez, mint a game közepéhez... fel kell majd venni egy fire axe-et, elvágni a lépcsőfeljárónál egy deszkát/gerendát, és lelökni a zongorát, amivel a serial killer eltorlaszolta a feljárót. Asszem' ez az a rész. -
Norbi101 gamer #752 Fegyvert csak ritkán lehet szerezni, de szerintem nem olyan nehéz. -
#751 Ááá hardra nem merném felrakni :) -
#750 Ha a harcolós részekre gondolsz szerintem is az. -
#749 jah, Hardon nagyon :) -
veri5 #748 Elég nehéz a game!NEM? -
#747 Hi!
Most járok a "vidéki házikó"-nál, 3 nyomot követtem de a negyedik egy olyan ajtóhoz vezet ami nem nyílik. Help pls! -
#746 na megvan a lejárat... kis pinceablakon be/le ugrottam -
#745 -
megvolt, ésmost? ;) -
#743 Nem lehet. Max ha tudja a monitorod, akkor PanScan vagy Aspect Ratio opciokkal ki lehet húzni 4:3-ba, de akkor kilóg a "HUD":) -
#742 nem lehet átkapcsolni... ez ilyen! gondolom, h filmszerűbb legyen ... 15 perc játék után elfelejted, h nem 4:3ban játszol :D -
#741 nem tartok ott, de sztem zsákolj egy flippeset a büntető mögül:) -
#740 1. telepítsd újra (full install) és dobd rá a crack-et
2. telepítsd újra (full install) tölts le egy mini image-et és használd daemon-nal -
#739 [IMG][/IMG]
itt elakadtam... kis hint ? ;) előre is THX ! -
veri5 #738 Hány pályás a game?