1859

• veri5
    vonal nem kell oda felmenni.Menj a metróba fölül van középen egy ajtó és ott nyisd ki.Leesnek kezek,lábak fotózd le.
  • veri5
    Nvidia a végén nehéz kinyírni főt és hol?
  • np
    Annál a résznél tartok amikor be kell ugrani egy üres medencébe, és a kép átvált fekete fehérbe. Itt a felülről bepotyogó zombik folyton rám ugranak, és mindig meghalok. A kérdésem, hogy hogyan lehet leszedni magunkról őket anélkül hogy meghalnék.
  • IgH
    macccy jelezz plíz ha megvan az iromány még mindig nem dereng teljesen a sztori de nagyon izgat
  • Agy Halott #773
    en meg elakadtam, itt a metro-garázsban, mindenkit kinyírok és az ülésen levő lábnyomot begyűjtöm, de a képen láthato helyre (ott a magasban) nem tok feljutni!
    HELP! pls...

• Tatyla
    jesszus még mindig itt tartasz?szerintem inkább hagyd...
  • ati2002
    Srácok! Nyomja valaki FX5500-5600-as vga-val? Szerintetek egy AMD2000+, 1 GB RAM, FX5500 (128MB, 128bit)-es vason hogy fut a game? (nem magam miatt, a bátyám miatt kérdezem, lehet meglepem Őt ezzel a játékkal)
  • Agy Halott #770
    az minek? van no-dvd crack!
  • picinrossi
    Honnét tudnék a játékhoz mini image-et letölteni?
  • Agy Halott #768
    jééé télleg ezt nem is tudtam...
  • arty
    a főszobáltol kezd el követni a feliratokat! mind a négyet... a bezárt ajto később nyilik!
  • arty
    nnah, én is végigtoltam... szvsz a vége elég gyenge, ebből tényleg nem lesz év játéka ...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem is teljesen értettem, a végén már "föszörny jött főszörny után" elmagyarázva nem volt h ki kicsoda ... gáz szvsz :( utána a kétféle befejezés: lelövöd vagy nem az "unokaöccsöt" ... halál mind1, ugyanugy megy tovább a végemovie :( eh...

persze, ha valaki fullra elmagyarázza, lehet változik a véleményem :(
  • sector512
    Eltoltam nem arra az ajtóra gondolok
  • bepe79
    Aha.
  • bepe79
    Be tudod állítani a menüben. Van nálad egy sokkoló fegyver is alapban.
  • veri5
    Nvidia te már végig nyomtad?
  • veri5
    Én a 7. páyán járok és ott a 2. könyvesrésznél jön k. 2 shoti-s egy fire axe-s azt azokat hogy kell kinyírni,mert nem nagyon meg.
  • Agy Halott #760
    bepe79 - azmegmiaz? en ugy tudtam, hogy 1Xre csak egy fegyver van nala! hogy kell használni?

Blekk Síp - koszi megpróbálom!
  • bepe79
    Nem lesz nehéz dolgod, mert van nálad (még) taser gun.. A végén már az sem lesz.
  • Gazsi007
    Az mitöl van hogy amikor bekapcsolom a Fullscreen Fx-et on-ra akkor minden sötét.
    Meg hogy az irodákba az ablak fekete nem átlátszó?
  • Blekk Síp
    Üss-hátrálj, üss-hátrálj, üss-hátrálj... végezd ki ha úgy adódik
  • Agy Halott #756
    én ott jarok mikor a metrokocsiban leveszem a nyomot és előjon a kalapácsos, (akitol elkene venni a kalapacsot) meg 4 zombi-csaj - harmat kinyir egyet én, de a kalapacsosat sehogysem sikerul, mert csak egy lapatom van!
    ugye a megoldas az, hogy vhogy megis ki kell nyirni... de nagyon nem megy...
  • Blekk Síp
    A zongorát már eltoltad az útból? :]
  • bepe79
    Ne félj, a végén már sűrűbben lesz puska, na de nem lövöm le a pojjjént.
  • bepe79
    Ahol az ultra lámpával kell követni a 4 csíkot a falon? Pedig mind a 4-et meg lehet csinálni, már pontosan nem tom', hogy mi a megoldás. Ez már közelebb van a végéhez, mint a game közepéhez... fel kell majd venni egy fire axe-et, elvágni a lépcsőfeljárónál egy deszkát/gerendát, és lelökni a zongorát, amivel a serial killer eltorlaszolta a feljárót. Asszem' ez az a rész.
  • Norbi101 gamer
    Fegyvert csak ritkán lehet szerezni, de szerintem nem olyan nehéz.
  • sector512
    Ááá hardra nem merném felrakni :)
  • sector512
    Ha a harcolós részekre gondolsz szerintem is az.
  • Halfer
    jah, Hardon nagyon :)
  • veri5
    Elég nehéz a game!NEM?
  • sector512
    Hi!

Most járok a "vidéki házikó"-nál, 3 nyomot követtem de a negyedik egy olyan ajtóhoz vezet ami nem nyílik. Help pls!
  • arty
    na megvan a lejárat... kis pinceablakon be/le ugrottam
  • arty
  • arty

megvolt, ésmost? ;)
  • MerlinW
    Nem lehet. Max ha tudja a monitorod, akkor PanScan vagy Aspect Ratio opciokkal ki lehet húzni 4:3-ba, de akkor kilóg a "HUD":)
  • arty
    nem lehet átkapcsolni... ez ilyen! gondolom, h filmszerűbb legyen ... 15 perc játék után elfelejted, h nem 4:3ban játszol :D
  • MerlinW
    nem tartok ott, de sztem zsákolj egy flippeset a büntető mögül:)
  • MerlinW
    1. telepítsd újra (full install) és dobd rá a crack-et
    2. telepítsd újra (full install) tölts le egy mini image-et és használd daemon-nal
  • arty
    [IMG][/IMG]

itt elakadtam... kis hint ? ;) előre is THX !
  • veri5
    Hány pályás a game?