Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
mer leeset a nyomás(mutatja is a mûszer a kezedben),beszívta a vákuum<#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Ha next-gen játék,ha nem,azért a halottak itt is "beépülnek" a falakba ha ugy adódik...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Seth
LOL én meg észre se vettem idáig...

PSN ID.: Beegabor

Omlás
Nemtudom nekem a hangulaton kifejezetten dob.. Mondjuk a játék hangulatával sincs gond 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

mucsácsó
Adika: hát töröld le az ACE Mega CodecS Pack -ot, mert sztem az lehet a ludas...legalábbis nálam ez volt, meg még 1 helyen.
Max: hát sztem kéne vmi FAQ-féleség a lamiknak <#vigyor><#vigyor><#idiota>
Maxtreme
Kíváncsi vagyok az elkövetkezendõ napokban, ezt még hányan fogják megkérdezni... hányan lesznek ilyen kurva lusták hogy visszaolvassnanak pár postot.

sziastok mitol van az h elinditom a gamet 1 fekete képernyo és kifagy? lehet crack?

Halfer
nem arról volt szó hogy nem csak 16:9 képarány lesz a teljesben?

huhh télleg bocsika!! amugy köszi
eddig naon bejön.
tudja vki, hogy hány fejezetbõl áll pontosan?
thanx.

Blekk Síp
Az aláírásából ítélve MSI NX6600GT VIVO 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Maxtreme: neked milyen videokártyád van?
mert ki*aszott jo a grafika a képeken😊
Istencsászár
jah azokkal nemjó, szétesik a kép stb..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mikeleroi
Könnyen lehet.

Maxtreme
Még 2 😊

Maxtreme
Lehet h DX8-as vga-n nem kéne eröltetni a játékot.

mikeleroi
Vazze nekem is ugyanaz. Nekem Nvidia-ám van, Ti4800SE128MB.
Próbáltam ezzel 84.25_forceware_winxp2k_international.exe, meg ezzel is 84.21_forceware_winxp2k_international_whql.exe. Semmi változás. Kész vagyok.

Maxtreme
Igen. Rengeteg textúra copy/paste 😊

Mivel a játékmenetük teljessen különbözõ,igy nem igen lehet versenyeztetni egymással a kettõt szerintem.
Mondjuk mintha egyes grafikai elemeket egy az egyben átrakták volna a Fear-bõl.Pl. van a falon valami szines táblázat,na az mintjha a Fear-ben is teljessen ugyanaz lett volna.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

de sztem a FEAR egy icipicivel de jobb!!😊
de ez saját vélemény
a FEAR-nek lessz folytatása nem??
hát gyerekek mostmár megkérdem :
melyik a jobb a F.E.A.R. vagy CONDEMNED??
Maxtreme
Ez a játék üt 😊
Eszméletlen beteg hangulata van. Kifejezetten tetszik. 😊
Megfigyeltétek hogy bunyózás közben röpköd kifelé az ellen foga? 😄
Negatívumként talán a 16:9-et tudnám felhozni, de szvsz azért szokható.

Csináltam pár képet:

Blekk Síp
Netán mellé lõttél? 😄
Én nem találkoztam ilyennel...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Agy Halott
én most kezdtem a 4. pályát:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor lent a metrósinen vok és legelõször jelennek meg a négykézláb kúszó, majd vascsõvel verekezõ szucspulák!
jön rám 4db. shotgun-nal lövöm és harom azonal pusztul, de a negyedik 10 golyó után sem döglik meg! van vkinek vmi ötlete?
arty
bazki... nem lehetne, hogy ezt SPOILER makro közé irod le???

Forza.

sector512
Most olvastam vissza. Mégegyszer nehogy leírd azt a szót hogy "kódek" pls mert rosszul leszek....

PSN: s3ctorHU

bazz egész ilyen sötét vagy van világos rész is benne??
bár gondolom nem sok a világos:S
7. pályán járok a csajunk Rosa elveszett azt meg kell találni. Komoly a game elég nehéz.Ja miki90 az a fõ gyilkos.lámi😊

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

a sárga ruhás csávó az nem a fö pszihó gyilkos??
Ma2ska
Viszont a Condemned nem vészes ebböl a szempontbol, a közepes gépemen közepes beállitásokkal eldöcög.

Ma2ska
A hw gyártók biztos nem, sõt mivel már nem nagyon optimalizálnak, az uj vas kelendõbb lesz.

hy al sztem nagyon kajak a game F.E.A.R os beütése van a helyszínelésnél,kicsit CSI is a game meg egy Kicsit Doom nekem bejön 6600gt-vel nagyon megy!!!csak megmondom az igazat én szeretnék hozzá elõb vagy utóbb 1 trainer😄:S<#email>

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Hali! Majd szoljon valaki plz ha lesz olyan megoldas hogy a directx8 at hasznalja a 9 helyett pl mint cod2 be meg fear be volt ilye opcio alapbol ... remélem lesz valami mod vagy valami rá mert igy naon lassu nekem es nemtok vele mit kezdeni..

Agy Halott
huhh sikerült...
3. pályát kezdtem, mikor a sarga ruhas csavot uldozom a metróban...
eddig 2X hozta rám a frászt a gamma!
azert szamomra nem annyira jo mint a fear, bar csak 2 pályán vok túl, remélem durvabb is lesz és izgalmasabb!
Most járok az 5. pályán az ellenfelek tök brutálok.Fehér porcelán fejûek azt kuva erõsek.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

igen a pajszert!!
jön majd feléd egy ember és meg kell verni!😊
elveszed a pajszert és utána kinyitod a nagykaput!!
Agy Halott
OK megoldva le tudtam fotozni!

Utana mit kell tenni? azt nem tom, vmit meg kell keresni!
Agy Halott
aha rázoomolok csak a vakut nem lövi el... melyik gomb?
az 'S' gomb az lefele a 'W' gomb a ráfele zoom, de melyik a vaku?
mar mindet vegignyomtam!
igy van valahogy igy csináltam én is!!
amugy a 3. pályán tartok és nem tok továbbmenni!!😞
Macccy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem ott elég a zoom és ellõni a vakut. Ott nem kell detektálni, CSAK lefényképezni a kukában található fényképeket. Csak zoomolj ki ... S gomb.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Agy Halott
koszi megprobalom
meg kell nyomni a T betüt utána majd mégegyszer és utána a egér bal gomb szal a tüz gombot és le szkenneli!!
sok sikert!
Kandurex
Jah, a hardvergyártók meg tönkremennek... <#zavart2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Agy Halott
itt vok a 2. pályán lent a vasútnál. a nyíl egy csomo kepre mutat és mikor a 'T' gombbal használom azt a zoomolást, nem történik semmi! itt mit kell tenni?

EmIn3m02
igaz

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Ma2ska
Van egy két jó ötlet a játékban, filmszerü, szépen kivitelezett, a verekedés brutális. A Sega nem ad ad ki xart. Ami a konzolátiratokat illeti, nyilván különbséget kell majdan tenni elõzõ és nextgen konzolokrol átirtak között. Utóbbiaknál lehet izgulni hogy kevésbé lebutitott és viszonylag optimalizált átirat legyen. Ugyse sok ilyen lesz mert ha belejönnek a programozásukba, pc n már csak erõs kompromisszumokkal menne és inkább hagyni fogják. Addig örüljetek mig konzolátiratok lesznek, mert ha már nem, akkor semmi se lösz.

Törölt felhasználó
A Fear pedig ment rendesen.Az igaz,hogy full grafikával,de szépen ment ,ha minden közepesre volt állítva.Nem tudom itt mi lehet a gond.
Az embrekenek nincs kezük,nincs fejük,a házakon átlátni,csak ablakok vannak...
Maxtreme
Szerintem az édes(nagyon)kevés lesz hozzá ha rá is jössz hogy mi a probléma.
A fearbe is dx8-as vga-knál (mint a tied) gyakran elõfordult ilyesmi amíg nem állítottad át a játékot dx8 shaderek használatára. Nemtudom ebben van-e ilyen lehetõség..

Törölt felhasználó
De hiáa az új Ati driver,ugyanolyan szar a kép.