1859

• Norbi101 gamer
    Most vittem át a metrós részt, elég uncsi most a game , a vége felé izgalmas lesz gondolom, vagyis remélem.
  • bepe79
    Hmmmm... na nézzük csak... post-modern? Nem, azt hiszem ez nem illik ide. Post-rut? Ez sem az, az a DH2005-ből rémlik. Post-kommunista? Nem, az sem jöhet képbe. Post = hozzászólás? Áááá, ez az, megvan!!!
  • veri5
    milyen post?
  • grebber
    Olvasd el azokat a postokat ottvan a megoldás!
  • veri5
    ?
  • Blekk Síp
  • veri5
    Ott vagyok a medencében.Jönnek fölülről a zombik.Ott hogy kell tovább menni?
  • veri5
    Hány pálya az egész?
  • veri5
    most gamlek a st. gimiben. Utána mi jön?
  • Macccy
    A St. Joseph Középiskola ... vendégmarasztaló hely
  • veri5
    Mi jön a könyvtár után?
  • Norbi101 gamer
    Aha értem, oké kössz.
  • bepe79
    Igen, akkor az az. Lefényképezed az evidence-t, a lábnyomot, és föntről, egy ajtóból lehullanak mindenféle testrészek. Ezután a lehullott testrész-t (szintén evidence) is le kell fényképezni a toolkit-el, és ezután jön egy videó, majd rádront egy ellen. Miután azt legyaktad, a metrókocsi végében ki tudsz mászni egy létra segítségével.
  • Norbi101 gamer
    Hát nemtudom, most egy lábnyomot fényképeztem le az üllésen , ott vagyok.
  • bepe79
    Többször vagy a játék folyamán metrókocsinál. Te melyiknél jársz? Ott, ahol a testrészek lehullanak? Mert ott hátra kell menni a metrókocsiban, és hátul van egy létre, ahol ki tudsz mászni belőle.
  • Norbi101 gamer
    A metrós pályán ki kell nyitnom valamit , mert nem indul a vonat, de mit hogy és hol??
  • Maxtreme
    6.7gb
  • grebber
    Mennyi hely is kell a game telepítéséhez?
  • Macccy
    nem, az most jön majd
  • CalebJoe
    Amikor a végén megfordul a tükörnél és olyan mint a szöges csávó akkor most te vagy a csilkos vagy mi?
    Amúgy nem nehéz a hard fokozaton a játék a végén a szöges vagy kétszer tudott megütni, csak ki kell tanulni az oldalazás+védekezés kombinációt.
  • bepe79
    (SPOILER)

A pajtásnál az is megvan, ahol a létrán föl kell menni a szöges főellen után, és egy aréna-szerűségben legyakni? Mert az lesz ám a kemény.. És utána tul. képpen pár videó után kész is a game.
  • Macccy
    (SPOILER)
    A pajtás már majdnem kész ... de nem Haaard ... ehh .. csak Normal. Nem ettem meszet! [nevetes1] De kúrvára kikészít ... a fősrác tökét kapjam el. Leverem rajta a barátait az biztos.
  • Macccy
    (SPOILER)
    neem ... a nehezítő körülmény(ek) ott futkoznak körülötte ... jesszus defelbaszott
  • bepe79
    A pajtás rész meg a szögekkel kivert srác elég kemény lesz hard fokozaton. Csak sok sikert tudok kívánni hozzá, és az erő legyen veled..
  • MerlinW
    Default a középső egérgomb
  • bepe79
    A könyvtárnál, ha szemben állsz a vasráccsal, akkor jobbra a polcoknál lesz egy létra, és egy lakat. A rácsnál lévő kalapácsot (slash hammer) fel kell venni, és leütni vele a létránál lévő lakatot. Ekkor a létrát eltolod kicsivel, és fel tudsz mászni rajta.
  • bepe79
    Alapban van sokkoló / taser gun főhősünknél. Elővenni meg arra a billentyűre veszi elő majd, amit te beállítassz neki az options / controls menüben.
  • Macccy
    Hát én már kész lennék és tökjó is lesz meg minden DE kibebaszottul felkúrta az agyam a vége a pajtával - aki nyomta az tudja mi - és most még le kell zúznom a népes tábort. Holnap egészen biztosan meglesz, max leveszem a difficultyt easy-re ... ehh pedig denemszeretném.

Amúgy így most a vége előtt percekkel bennem is megfordult, hogy lehet nemtudok sok magyarázattal szolgálni. Ne értsd félre, összeszedtem minden infot, mindent értettem, de azthittem, hogy ekkora már a végjáték miatt, eljön az a pillanat, hogy minden megvilágosodjon. Ehhez képest eléggé kásás a kép még mindíg számomra. Ami eddig történt azt viszon MOST megírom és akkor holnap már felteszem a CONDEMNED kisregényt ...
  • bepe79
    Igen, a főgonosz az szerintem elég kemény srác, és nehezítő körülmény, hogy akkor már nincs nálunk taser gun.
  • Blekk Síp
    Asszem tőled bal szélen van egy, meg veled szembe. (Mármint géppityu a halott csávóknál)
  • pinehead
    submachine-nal. van egy a falon a katonánál, meg egy másik vhol közel.
  • Tatyla
    spoiler

ott egy kalapács és a létrárol jobb oldalt a falon verd le a lakatot huzd arébb a létrát és mássz fel...
  • Tatyla
    mendencében a sok kis genyot hogy intézzem el?
  • veri5
    Elakadtam a könyvtárban.Ott fekszik ROSA,de nem tudok oda meni a rács miatt.HOGY kell?PLZ!
  • Maxtreme
    HA figyelembe vesszük hogy az 5500 az 5200 és az 5600 között helyezkedik el valahol sebességben, nem ajánlanám.. :)
  • Halfer
    a játék az elején figyelmeztet is hogy nézd át hogy megfelel-e a billentyűbeállítás. azt tudod beállítani hogy melyik gomb legyen a sokkoló.
  • veri5
    Nvidia mit tudok a MENÜBEN BEÁLLÍTANI?
    Mert ezt mondtad:Be tudod állítani a menüben.Van nálad egy sokkoló fegyver.
  • veri5
    Tud vki kódot hozzá?
  • veri5
    Utána meg lejön egy kis kurva .
  • Agy Halott #778
    nézem... koszi