1859
-
Norbi101 gamer #817 Most vittem át a metrós részt, elég uncsi most a game , a vége felé izgalmas lesz gondolom, vagyis remélem. -
#816 Hmmmm... na nézzük csak... post-modern? Nem, azt hiszem ez nem illik ide. Post-rut? Ez sem az, az a DH2005-ből rémlik. Post-kommunista? Nem, az sem jöhet képbe. Post = hozzászólás? Áááá, ez az, megvan!!! -
veri5 #815 milyen post?
-
#814 Olvasd el azokat a postokat ottvan a megoldás! -
veri5 #813 ? -
#812 #787
#788 -
veri5 #811 Ott vagyok a medencében.Jönnek fölülről a zombik.Ott hogy kell tovább menni? -
veri5 #810 Hány pálya az egész? -
veri5 #809 most gamlek a st. gimiben. Utána mi jön?
-
#808 A St. Joseph Középiskola ... vendégmarasztaló hely -
veri5 #807 Mi jön a könyvtár után? -
Norbi101 gamer #806 Aha értem, oké kössz. -
#805 Igen, akkor az az. Lefényképezed az evidence-t, a lábnyomot, és föntről, egy ajtóból lehullanak mindenféle testrészek. Ezután a lehullott testrész-t (szintén evidence) is le kell fényképezni a toolkit-el, és ezután jön egy videó, majd rádront egy ellen. Miután azt legyaktad, a metrókocsi végében ki tudsz mászni egy létra segítségével. -
Norbi101 gamer #804 Hát nemtudom, most egy lábnyomot fényképeztem le az üllésen , ott vagyok. -
#803 Többször vagy a játék folyamán metrókocsinál. Te melyiknél jársz? Ott, ahol a testrészek lehullanak? Mert ott hátra kell menni a metrókocsiban, és hátul van egy létre, ahol ki tudsz mászni belőle. -
Norbi101 gamer #802 A metrós pályán ki kell nyitnom valamit , mert nem indul a vonat, de mit hogy és hol?? -
#801 6.7gb -
#800 Mennyi hely is kell a game telepítéséhez? -
#799 nem, az most jön majd -
#798 Amikor a végén megfordul a tükörnél és olyan mint a szöges csávó akkor most te vagy a csilkos vagy mi?
Amúgy nem nehéz a hard fokozaton a játék a végén a szöges vagy kétszer tudott megütni, csak ki kell tanulni az oldalazás+védekezés kombinációt. -
#797 (SPOILER)
A pajtásnál az is megvan, ahol a létrán föl kell menni a szöges főellen után, és egy aréna-szerűségben legyakni? Mert az lesz ám a kemény.. És utána tul. képpen pár videó után kész is a game. -
#796 (SPOILER)
A pajtás már majdnem kész ... de nem Haaard ... ehh .. csak Normal. Nem ettem meszet! [nevetes1] De kúrvára kikészít ... a fősrác tökét kapjam el. Leverem rajta a barátait az biztos. -
#795 (SPOILER)
neem ... a nehezítő körülmény(ek) ott futkoznak körülötte ... jesszus defelbaszott -
#794 A pajtás rész meg a szögekkel kivert srác elég kemény lesz hard fokozaton. Csak sok sikert tudok kívánni hozzá, és az erő legyen veled.. -
#793 Default a középső egérgomb -
#792 A könyvtárnál, ha szemben állsz a vasráccsal, akkor jobbra a polcoknál lesz egy létra, és egy lakat. A rácsnál lévő kalapácsot (slash hammer) fel kell venni, és leütni vele a létránál lévő lakatot. Ekkor a létrát eltolod kicsivel, és fel tudsz mászni rajta. -
#791 Alapban van sokkoló / taser gun főhősünknél. Elővenni meg arra a billentyűre veszi elő majd, amit te beállítassz neki az options / controls menüben. -
#790 Hát én már kész lennék és tökjó is lesz meg minden DE kibebaszottul felkúrta az agyam a vége a pajtával - aki nyomta az tudja mi - és most még le kell zúznom a népes tábort. Holnap egészen biztosan meglesz, max leveszem a difficultyt easy-re ... ehh pedig denemszeretném.
Amúgy így most a vége előtt percekkel bennem is megfordult, hogy lehet nemtudok sok magyarázattal szolgálni. Ne értsd félre, összeszedtem minden infot, mindent értettem, de azthittem, hogy ekkora már a végjáték miatt, eljön az a pillanat, hogy minden megvilágosodjon. Ehhez képest eléggé kásás a kép még mindíg számomra. Ami eddig történt azt viszon MOST megírom és akkor holnap már felteszem a CONDEMNED kisregényt ... -
#789 Igen, a főgonosz az szerintem elég kemény srác, és nehezítő körülmény, hogy akkor már nincs nálunk taser gun. -
#788 Asszem tőled bal szélen van egy, meg veled szembe. (Mármint géppityu a halott csávóknál) -
pinehead #787 submachine-nal. van egy a falon a katonánál, meg egy másik vhol közel. -
#786 spoiler
ott egy kalapács és a létrárol jobb oldalt a falon verd le a lakatot huzd arébb a létrát és mássz fel... -
#785 mendencében a sok kis genyot hogy intézzem el? -
veri5 #784 Elakadtam a könyvtárban.Ott fekszik ROSA,de nem tudok oda meni a rács miatt.HOGY kell?PLZ! -
#783 HA figyelembe vesszük hogy az 5500 az 5200 és az 5600 között helyezkedik el valahol sebességben, nem ajánlanám.. :) -
#782 a játék az elején figyelmeztet is hogy nézd át hogy megfelel-e a billentyűbeállítás. azt tudod beállítani hogy melyik gomb legyen a sokkoló. -
veri5 #781 Nvidia mit tudok a MENÜBEN BEÁLLÍTANI?
Mert ezt mondtad:Be tudod állítani a menüben.Van nálad egy sokkoló fegyver.
-
veri5 #780 Tud vki kódot hozzá? -
veri5 #779 Utána meg lejön egy kis kurva .
-
#778 nézem... koszi