Condemned
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Személyes kedvencem a tûzoltófejszével balralépve ütni, mert ekkor egy akkora kibebaszott tockost nyomunk el a fejsze fényesre lakkozott nyelének végével, hogy öröm nézni.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
1. sokkal izgalmasabbnak tartom a közelharcot
2. béna vagyok a lövöldözésben, mert reflexem az mint a betépett éticsigáé <#vigyor>#vigyor>
(SPOILER) Pedig a könyvtári archívumoknál volt, hogy 2 tele tár shotgun-t és 1 revolvert is otthagytam egy szimpatikus gázcsõért!
Ez az ammo strategy-guide azon emberek lelkének megmentéséért íródott, akik már lemondtak eme páratlan para-projectrõl pörölyös pofánpirítós stílusa miatt. Nem venném lelkemre, ha emiatt hagynák félbe. <#wink>#wink>
Amúgy én a taser-t is csak akkor nyomom le ha 3 emberes túlerõ hömpölyg ellenem, vagy ha frásztkapok "valami" -tõl.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A demoban még hiányzott..
de ez csak a 6.03-mal van azt hiszem...
az a legjobb, hogy ha letörlöd...nekem is ez vált be, meg nagyon sok mindenkinek...figyi, ennyit ez a game simán megér, hogy ilyen retkes kodeket letörölj... 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
codec packs installed on your computer, you will need to disable installed
codecs from the CoDecS Dashboard settings screen before running the game.
Please note which Codecs are being disabled so those Codecs can be
enabled at a later time.
Nekem ez van de mi a feszkes fenet akar ez mondani mi ez you will need to disable installed
codecs from the CoDecS Dashboard settings screen before running the game mit kapcsoljak ki hol???
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Amúgy a játék bejön, nagyon beteg! AI itt is remek mint ahogy a Monolithtól megszokhattuk. Szal szinte csak pozitív!
Forza.
vegyél mintát az ülésrõl, amire állt a gyanúsított...
ALien
ALien
(SPOILER) Ott énis heveny szívritmuszavart kaptam amikor lenéztem a mellvéd mögül a félemeletre, hogy ott van é a csöves. De ha valaki nem ilyen figyelmesen halad elõre, hanem inkább érvényesíti a nyomulós leharcolós taktikát, az sokmindenrõl lemarad.
Amúgy nekem volt még egy nagyobb ijedésem: (SPOILER) a könyvtár alagsorában, mikor araszolgatok elõre és csak a vakolat ropog a lábam alatt és hirtelen KRAAAKK <#ijedt>#ijedt> leszakad a padló és két emeletet zuhantam. Na az ottvolt. Másik cuki fejezet pedig személyes kedvencem a próbababa raktár és bevásárlóközpont.
A FullScreen FX meg kötelezõ!! Senki ne kapcsolja ki. Ezzel megölitek, megerõszakoljátok a jól átgondolt ijesztéseket.
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>Fontos! Akinek lõszer gondjai vannak adhatok egy tippet: én úgy csinálom, hogy mikor egy õrült elkezd rám lõni, megvárom míg kilövi rám a tárat. 45-ös 9 golyó, revolver 6 golyó, pump-action 5 golyó, sawedoff 2 golyó. Ha ezzel megvan, akkor lehetõleg szemmel kell tartani az elkövetkezõ 4-5 másodperben, vagy nagyon kell fülelni. Ha láthatóan/hallhatóan behelyezte az új tárat, vagy feltöltötte patronnal, akkor nyomok egy taser-t és elveszem tõle. Kész. Ha nem adja akkor még egy tüdõrúgás és biztos nincs ellenvetés.
Nagyon lassan haladok, mert egy csomó részt újrajáccok. 😊
Nkm nagyon bejön!!
ja a 16:9-re akkor nem született megoldás?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nkm meg ez elég ahhoz, hogy jáccak vele 😊
Én is berosáltam párszor..legjobban ott a hányás elõtt mikor nézegettem a képet amik kötélen lógtak s egy hörgést hallottam hirtelen meg egy árnyékot 😊
Nagyon-nagyon jó ez a játék, pedig nkm a demoja vontatottnak tûnt.
S szerintem a csaták is marha jó.Meg van amikor tiszta ideges az ellen, hogy megütöttük látszik a mozdulataiból 😛 Nagyon komoly, már nem is hiányzik belõle az ugrás meg guggolás 😊
Mindenkinek csak ajánlanám 😊
C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\Condemned
és itt van a link, feltöltöttem neked😊
SAVE
amúgy a 2. pályán tartok 😊
csak aztán a full meglett, az meg rinyált hogy OpenGL 1.3 nemtommi, és cseszett menni...én meg lusta voltam a problémát orvosolni, éshát...
de tudom hogy nagyon cool game azis 😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
az a full screen FX, vagy effect..nemtudom micsoda pontosan, bocsi, de ha azt kikapcsolod, akkor jobban megy a game, ez kétségtelen, ahogy észrevettem, de viszont az is biztos, hogy ez az effect nagyon ráad a hangulatra...
(ez a szemcse, meg néhány bejátszáskor a feketeség, meg nyomozáskor az a "FEAR-es belassítás" effekt)
amúgy a 16:9 egyáltalán de egyáltalán nem zavar, sõt mi több, nekem valahogy fel sem tûnt úgy...(igaz 800x600-ban nyomom) sõt talán még rá is ad szerintem is a hangulatra 😊
Ilyen pl A Riddick is.. Életelm 1ik legjobb játéka volt. Bármikor nekiálnék még1x 😊
talán annyi a baj ezzel a game-mel, hogy nem elég népszerû...habár lehet várunk kicsit, akkor az lesz 😊
Nemtom scriptelt-e (sztem az) de metrós jelenetnél félelmetesen hagulatos volt, mikor bunyoztál a sínek mellett, s pont akkor zakatolt el a metró, elnyomva a csata zaját😊 Nagyon múvis volt😊
[merlinw.org]
igaz, én még csak a 2. pályán tartok...vagy hogy vannak ezek, az a metrós, ahol pajszerezni kellett 😊
amúgy télleg hánysz majd benne? 😄
mellesleg sztem lesznek benne olyan valamik, amik nem emberek....ha gondoljátok mutatok ilyen képeket, mert találtam 😄
[merlinw.org]
[merlinw.org]
dettó ugyanez, csak én még megmondtam neki a frankót is utána 😄
PSN ID.: Beegabor
[merlinw.org]
AI: "Tudják" hol vannak, nincs kezükben fegyver keresnek egyet, ha tudnak pár pofon után elszaladnak egy sarokhoz és ott a sötétben elbújva várnak rád ütésre emelt pajszerral😊 Kicsit scriptelt az elhelyezésük (ellenfeleké) de nem túl zavaró, ugyhogy megbocsájtható.
Grafika: ötös, a motort optimalizálták jól F.E.A.R óta, Havoc üt mint midig.
Játékmenet: Van benne némi F.E.A.R (bevillanások, nyomozol, harcolsz, bevillansz, hánysz😊 még csak chapter 3-nál járok, remélem nem esik abba a hibába mint a F.E.A.R, amit eleinte élveztem, de annyira monoton volt a játékmenet, hogy emlékeim szerint be sem fejeztem.
Hangok, zene: Tökéletes, profi, beteg. borzalmasan hiteles üveg, fém, fegyver, robbanás hangok. Egyedül talán az ellen jelenlétét "jelzõ" köhögés nem kéne bele, valamint eldönthették volna hogy emberek vagy zombik ellen harcolunk a játék elején, mert ugyan ember kinézetük van, de a viselkedésük nem az. (lehet még nem tartok ott a storyline-ban, és majd kiderül mi a pálya)
Aki Fear-hez hasonlítja, sztem ez sokkal jobb. Doom3, Far Cry, Fear csak techdemo-k eladható köntösben.
[merlinw.org]
és imádom, szal back 2game...😊
[email protected]
Elõre is köszi!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"