1859

• Csuhai G
    Gratulálok hozzá! Szeirntem nagyon jó lett! Főleg azoknak akik nem értenek angolul és nem értették a játékot (mint pl.: én) !!
  • Seth
    vettem
    az összeesküvés elméletek gyártásában nem remekelek, úgyhogy megtartom magamnak a nem létező elméletemet a sztoriról (van egy de az akkora baromság még én sem hiszem el):D
  • Macccy
    Ja ez SETH #879-re volt ... grr ... hülyülök ...
  • Macccy
    Dehát épp azért írtam, mert voltak it takik nemtudnak angolul ... vili ?

És az én "magyarázatomat" épp ezért írtam le a spoiler tag-be, hogy szerintem mivolt ... de szeretném, ha más is frankón elmondaná szerinte mi volt, nem csak várná a hivatalos választ, ami úgyse lesz.
  • koschwarz

SPOILER!SPOILER!SPOILER!

már a demóban azért kiderült, hogy valszeg rámfogják a főnök meg a járőr lelölvését, mivel a fazon az én stukkeremmel lőtte le őket...
  • Gabe18
    Hát az eleje igen,de miután elválsz a 2 rendőrtől,és elindulsz a házban,onnan sokminden másképp történik.
  • koschwarz
    vazz ne már, azt hittem ez így az első pálya. lol

gondoltam is, hogy jól belecsaptak a lecsóba már így az elején...
  • Gabe18
    Nem egészen,mert a demó valami összevágott egyveleg,pont olyan pálya nincs is a fullban.És a demónál a legtöbb pálya jóval hosszabb.
  • Tatyla
    na végigtoltam én is hát a vége elég lapos...
    viszont egy film jutott az egész játékrol eszembe ez pedig az Angyalsziv,aki nem látta feltétlen pótolja...
  • Halfer
    van amelyik rövidebb de van ami elég hosszú chapter
  • koschwarz
    hát a demón nem rohantam végig, mert, minden kis résbe bekukkantotam, egy csővel a remegő kezemben...

a demo ott ért véget, hogy kidobtak az ablakon. akkor gondolom az egy fejezet, és ilyenből van 10. akkor saccperkébé úgy 6-7 óra lehet max.
  • Halfer
    Jajj ennek örülök, hogy elolvastam :))) legalább csak picit fogok meijedni :D
  • bepe79
    Meg gyakorlatilag végigrohanni ezt enm nagyon lehet, mert evidence-eket kell keresni és fényképezgetni, meg infra lámpával koslatni a sötétben. Pl. abban a szobában, ahol a négy csík van a falon, és infra lámpával kell követni őket megcsinálható végülis a követés nélkül, de nagyon kell vágnia annak a pályát, aki úgy meg tudja csinálni.
  • MerlinW
    Ezek okos kérdések:) Ha végigrohansz rajta 2órát, ha mindent percekig vizslatsz akkor 200at...:) 10 Fear-nél kisebb chapter van benne.
    Ez egy interaktív horrorfilm, nem szabad túl hosszúnak lennie:)
  • koschwarz
    egyébként mennyi játékidőt ad a gém?
  • GiGa master
    100%ig VÍRUSMentes megéztem:D:D
  • GiGa master
    Császtok MAZSOLÁK!!!Aki nem bírja a gyűrődést annak it egy kis help!!!:DTrainer & Unlocker a mazsola szó az a gyengéknek szól:D:D:D
  • koschwarz
    ez mindig így van

de nyilván csak azok állnak neki elolvasni, akik már végigtolták, de lehet hogy ők sem, pont ezért
  • Seth
    Remekül megfogalmaztad a cselekményt , gratula érte, de ez mind egyértelmű a játék végigvitele után (aki érti az angolt annak mindenképp) , de a miértekre sajnos nincs benne válasz
  • Macccy
    Na? senki aki elmondaná a véleményét? Emberek ... cöh. Ezért dógózni ...
    NAjó remélem ha lejár a műszak és kicsöngetnek a melókból, akkor hallhatok néhány ötletet, hogy mi miért is lehetett. Az én verzióm még kevés ...

UI: remélem a #870-es Condemned kisregény segít egyeseknek - nemkevés munka volt megfogalmazni
  • bepe79
    Nyugodt lehetsz, van a full-ban pár rész, ahol simán el lehet tévedni szvsz.
  • koschwarz
    huh, tegnap kipróbáltam a demót, ez ütős! filmszerű, nagyon jók a hangok, a sztori is királynak tűnik. de azért arra kíváncsi lennék, hogy az egész játékban ilyen "megyek-előre-a-folyosón" típusú mászkálás van? úgy értem, hogy a demóban nem nagyon lehetett eltévedni, volt egy-két mellékszoba vagy mellékfolyosó, de ennyi, nem kellett attól félnem, hogy eltévedek, pedig az azért még dobna a hangulaton (nem mintha ez már nem lenne így is para)
  • Maxtreme
    Arra nem emléxem :D
    De ha így, és megoldható..akkor nem szóltam :)

Mindenesetre ha 1x lesz hozzá, tuti újra végigjátszom :) Mert megérdemli, mert megérdemlem :D
  • Agy Halott #874
    koszi igy egyertelmű!
    wazzz ez is 10 pályás mint a fear?!?!
  • kill3r22
    mért és talán a FEAR nem igy volt? és lám van magyaritás...sztem csak kéne aki csinálja
  • mucsácsó
    jaja, ilyen nekem is volt :D
    de ez gondolom direkt van, szóval ez nem csak bug nem ? :D
  • Macccy
    az hogy magasfrekvenciájú hangtól kattantak meg, az valóban benne van, de az csak egy "hivatalos" magyarázat, egy rendőrségi jelentésből ... nemtöbb
  • Macccy
    Elkészítettem! Tessék mazsolázni ... rendkívül SPOILERES ... csak annak aki nem értette!!

CONDEMNED LEÍRÁS
  • Seth
    a madarak vmi magasfrekvenciájú hangtól múltak ki, vmikor volt róla szó a játékban
  • IgH
    meg ha belegondolunk lehet vmi okkal voltak nekünk látomásaink ..
  • IgH
    van amit még nem vágok .. pl. 3 gyilkos volt..a skx ő volt leeland..volt a torturer ő volt a tanár..de ki volt a match maker??
    akkor tulajdonképpen mi is történt a madarakkal? az már tiszta h attól a toxikus anyagtól őrültek meg az emberek a madarak ettől haltak meg??
    aztán a sok zombi a játékba mi? a démon serege??
  • Macccy
    Nos emberek .. végigvittem és elmondom az én tippem. Természetesen nem kell ezt készpénznek venni, ez csak tipp.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Leeland Vanhorn (SKX) volt a szekta "bérgyilkosa", akit nagybátyja szeretett volna megóvni, a meggyilkolt sorozatgyilkosok pedig azért kellettek, hogy az ő testükben éljen tovább és váljon egyre erősebbé gyilkosságról gyilkosságra a Gyűlölet sötét démona. Ezért lehetett a végén átkarózva, mert így halt meg a Torturer. Sőt, tovább megyek az őrült tippeléssel: szerintem a végén Thomas is meghalt. Gondoljatok bele, Malcolm Vanhorn fegyvert szegezett a fejéhez és mikor látta meghalni unokaöccsét (mindegy, hogy te húzod meg a ravaszt, vagy kínjában ő maga) bosszúból az ügynököt is lelőtte. Aztán eltűnt az unokaöccse holttestével, Thomas pedig ott találta magát a vidéki kávézóban. De ekkor már ő maga volt a Gyűlölet démon, csupán az FBI-al (és velünk) szerette volna elhitetni, hogy mindennek vége. Ezért is változik át az utolsó jelenetben. És ő is többszörös "gyilkos" volt, ha belegondoltok. Érzésem szerinte ennek még koránt sincs vége!
    A madarak öngyilkos rajzásáról és az őrültekről pedig annyit, hogy azokon a helyeken fordultak elő, amerre Leeland megfordult és követte őt a Gyűlölet.

Tudom ez a magyarázat kicsit olyan mint a Mátrix Forradalmak teológiai belemagyarázása, de szerintem nem hülyeség. Gondoljátok át!
  • Maxtreme
    Én is pont ezt mondtam a honosítással kapcs 1 másik forumon :)
    Csak az a gáz hogy a nyelvi fileok a 6 gigás "archívumban" vannak.. :/

Az uccsó mapon azért volt jó hogy 1másnak estek, mert csepp túlerőben voltak a "tüzesek" :D Mikor 3 jött 1xre, és valamelyik lebaxott 1et a másiknak véletlenül, ugyanaz állt fent mint nálad a metroba :)
  • Maxtreme
    Ezt a mondatot 1 lélegzettel kell felolvasni? :D :D
  • Gabe18
    érdkes ott nekem nem igen jött ki ez.Viszont a legvégén a főgonosz előtt mikor a kis házba beözönlenek többen,na ott volt olyan kavarodás öröm volt nézni.Aztán amikor nagyon belemerültek közéjük rontottam a baltáva...Egy csapásra kettő borult...

Ehhh.. nagy játék volt ez!Mondjuk a kevéske angol tudásomal a történetből igen kevés jött át,igy egy magyarositást nagyon el tudnék hozzá képzelni.Akkor tuti elővenném mégegyszer.
  • Seth
    Rengeteget röhögtem 1-2 ilyen baleseten, nemsemmi ahogy képen törlik egymást véletlen.
    Még a metróban volt egyik jött felém egy táblával már csapott,aztán a mellettem lévő ajtóból jött ki egy másik,azt jól telibetalálta, az felidegesedett lenyomott egy sallert a táblásnak egy gőzcsappal, aztán ezek ketten elvonultak a terembe, én meg csak álltam és röhögtem, aztán a gőzcsapos jött ki egyedül :D
  • Maxtreme
    Ez főleg az utolsó mapon volt hazsnos a.. tudod kiknél.. :) égő bot.. :)
  • Gabe18
    Azt birtam még benne amikor jöttek többen aztán egymást is elkezdték ütni- vágni.Ezt néha sikerült is elősegiteni, a közelebbit nyakon vertem,aztán ahogy hátraperdült fejbeb...a a mögötte állót,már lehetett is mozizni,aztán a talpon maradót könnyedén likvidálni.
  • Maxtreme
    A ritmusérzék ott a lényeg :D :D
    Ha jól csinálod, hozzád sem bírnak nyúlni :]
    Párszor én is nekiálltam:)
  • Gabe18
    Ja hát ott én is nekikmentem lapáttal vagy 10x,aztán felmértem hogy ez igy mégse fog menni,és nézzük át jobban a lehetőségeket...