1859
-
#897 Gratulálok hozzá! Szeirntem nagyon jó lett! Főleg azoknak akik nem értenek angolul és nem értették a játékot (mint pl.: én) !! -
#896 vettem
az összeesküvés elméletek gyártásában nem remekelek, úgyhogy megtartom magamnak a nem létező elméletemet a sztoriról (van egy de az akkora baromság még én sem hiszem el):D -
#895 Ja ez SETH #879-re volt ... grr ... hülyülök ... -
#894 Dehát épp azért írtam, mert voltak it takik nemtudnak angolul ... vili ?
És az én "magyarázatomat" épp ezért írtam le a spoiler tag-be, hogy szerintem mivolt ... de szeretném, ha más is frankón elmondaná szerinte mi volt, nem csak várná a hivatalos választ, ami úgyse lesz. -
SPOILER!SPOILER!SPOILER!
már a demóban azért kiderült, hogy valszeg rámfogják a főnök meg a járőr lelölvését, mivel a fazon az én stukkeremmel lőtte le őket... -
Gabe18 #892 Hát az eleje igen,de miután elválsz a 2 rendőrtől,és elindulsz a házban,onnan sokminden másképp történik. -
#891 vazz ne már, azt hittem ez így az első pálya. lol
gondoltam is, hogy jól belecsaptak a lecsóba már így az elején... -
Gabe18 #890 Nem egészen,mert a demó valami összevágott egyveleg,pont olyan pálya nincs is a fullban.És a demónál a legtöbb pálya jóval hosszabb. -
#889 na végigtoltam én is hát a vége elég lapos...
viszont egy film jutott az egész játékrol eszembe ez pedig az Angyalsziv,aki nem látta feltétlen pótolja... -
#888 van amelyik rövidebb de van ami elég hosszú chapter -
#887 hát a demón nem rohantam végig, mert, minden kis résbe bekukkantotam, egy csővel a remegő kezemben...
a demo ott ért véget, hogy kidobtak az ablakon. akkor gondolom az egy fejezet, és ilyenből van 10. akkor saccperkébé úgy 6-7 óra lehet max. -
#886 Jajj ennek örülök, hogy elolvastam :))) legalább csak picit fogok meijedni :D -
#885 Meg gyakorlatilag végigrohanni ezt enm nagyon lehet, mert evidence-eket kell keresni és fényképezgetni, meg infra lámpával koslatni a sötétben. Pl. abban a szobában, ahol a négy csík van a falon, és infra lámpával kell követni őket megcsinálható végülis a követés nélkül, de nagyon kell vágnia annak a pályát, aki úgy meg tudja csinálni. -
#884 Ezek okos kérdések:) Ha végigrohansz rajta 2órát, ha mindent percekig vizslatsz akkor 200at...:) 10 Fear-nél kisebb chapter van benne.
Ez egy interaktív horrorfilm, nem szabad túl hosszúnak lennie:) -
#883 egyébként mennyi játékidőt ad a gém? -
GiGa master #882 100%ig VÍRUSMentes megéztem:D:D -
GiGa master #881 Császtok MAZSOLÁK!!!Aki nem bírja a gyűrődést annak it egy kis help!!!:DTrainer & Unlocker a mazsola szó az a gyengéknek szól:D:D:D -
#880 ez mindig így van
de nyilván csak azok állnak neki elolvasni, akik már végigtolták, de lehet hogy ők sem, pont ezért -
#879 Remekül megfogalmaztad a cselekményt , gratula érte, de ez mind egyértelmű a játék végigvitele után (aki érti az angolt annak mindenképp) , de a miértekre sajnos nincs benne válasz -
#878 Na? senki aki elmondaná a véleményét? Emberek ... cöh. Ezért dógózni ...
NAjó remélem ha lejár a műszak és kicsöngetnek a melókból, akkor hallhatok néhány ötletet, hogy mi miért is lehetett. Az én verzióm még kevés ...
UI: remélem a #870-es Condemned kisregény segít egyeseknek - nemkevés munka volt megfogalmazni -
#877 Nyugodt lehetsz, van a full-ban pár rész, ahol simán el lehet tévedni szvsz. -
#876 huh, tegnap kipróbáltam a demót, ez ütős! filmszerű, nagyon jók a hangok, a sztori is királynak tűnik. de azért arra kíváncsi lennék, hogy az egész játékban ilyen "megyek-előre-a-folyosón" típusú mászkálás van? úgy értem, hogy a demóban nem nagyon lehetett eltévedni, volt egy-két mellékszoba vagy mellékfolyosó, de ennyi, nem kellett attól félnem, hogy eltévedek, pedig az azért még dobna a hangulaton (nem mintha ez már nem lenne így is para) -
#875 Arra nem emléxem :D
De ha így, és megoldható..akkor nem szóltam :)
Mindenesetre ha 1x lesz hozzá, tuti újra végigjátszom :) Mert megérdemli, mert megérdemlem :D -
#874 koszi igy egyertelmű!
wazzz ez is 10 pályás mint a fear?!?! -
#873 mért és talán a FEAR nem igy volt? és lám van magyaritás...sztem csak kéne aki csinálja -
#872 jaja, ilyen nekem is volt :D
de ez gondolom direkt van, szóval ez nem csak bug nem ? :D -
#871 az hogy magasfrekvenciájú hangtól kattantak meg, az valóban benne van, de az csak egy "hivatalos" magyarázat, egy rendőrségi jelentésből ... nemtöbb -
#870 Elkészítettem! Tessék mazsolázni ... rendkívül SPOILERES ... csak annak aki nem értette!!
CONDEMNED LEÍRÁS -
#869 a madarak vmi magasfrekvenciájú hangtól múltak ki, vmikor volt róla szó a játékban -
IgH #868 meg ha belegondolunk lehet vmi okkal voltak nekünk látomásaink .. -
IgH #867 van amit még nem vágok .. pl. 3 gyilkos volt..a skx ő volt leeland..volt a torturer ő volt a tanár..de ki volt a match maker??
akkor tulajdonképpen mi is történt a madarakkal? az már tiszta h attól a toxikus anyagtól őrültek meg az emberek a madarak ettől haltak meg??
aztán a sok zombi a játékba mi? a démon serege?? -
#866 Nos emberek .. végigvittem és elmondom az én tippem. Természetesen nem kell ezt készpénznek venni, ez csak tipp.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Leeland Vanhorn (SKX) volt a szekta "bérgyilkosa", akit nagybátyja szeretett volna megóvni, a meggyilkolt sorozatgyilkosok pedig azért kellettek, hogy az ő testükben éljen tovább és váljon egyre erősebbé gyilkosságról gyilkosságra a Gyűlölet sötét démona. Ezért lehetett a végén átkarózva, mert így halt meg a Torturer. Sőt, tovább megyek az őrült tippeléssel: szerintem a végén Thomas is meghalt. Gondoljatok bele, Malcolm Vanhorn fegyvert szegezett a fejéhez és mikor látta meghalni unokaöccsét (mindegy, hogy te húzod meg a ravaszt, vagy kínjában ő maga) bosszúból az ügynököt is lelőtte. Aztán eltűnt az unokaöccse holttestével, Thomas pedig ott találta magát a vidéki kávézóban. De ekkor már ő maga volt a Gyűlölet démon, csupán az FBI-al (és velünk) szerette volna elhitetni, hogy mindennek vége. Ezért is változik át az utolsó jelenetben. És ő is többszörös "gyilkos" volt, ha belegondoltok. Érzésem szerinte ennek még koránt sincs vége!
A madarak öngyilkos rajzásáról és az őrültekről pedig annyit, hogy azokon a helyeken fordultak elő, amerre Leeland megfordult és követte őt a Gyűlölet.
Tudom ez a magyarázat kicsit olyan mint a Mátrix Forradalmak teológiai belemagyarázása, de szerintem nem hülyeség. Gondoljátok át! -
#865 Én is pont ezt mondtam a honosítással kapcs 1 másik forumon :)
Csak az a gáz hogy a nyelvi fileok a 6 gigás "archívumban" vannak.. :/
Az uccsó mapon azért volt jó hogy 1másnak estek, mert csepp túlerőben voltak a "tüzesek" :D Mikor 3 jött 1xre, és valamelyik lebaxott 1et a másiknak véletlenül, ugyanaz állt fent mint nálad a metroba :) -
#864 Ezt a mondatot 1 lélegzettel kell felolvasni? :D :D -
Gabe18 #863 érdkes ott nekem nem igen jött ki ez.Viszont a legvégén a főgonosz előtt mikor a kis házba beözönlenek többen,na ott volt olyan kavarodás öröm volt nézni.Aztán amikor nagyon belemerültek közéjük rontottam a baltáva...Egy csapásra kettő borult...
Ehhh.. nagy játék volt ez!Mondjuk a kevéske angol tudásomal a történetből igen kevés jött át,igy egy magyarositást nagyon el tudnék hozzá képzelni.Akkor tuti elővenném mégegyszer. -
#862 Rengeteget röhögtem 1-2 ilyen baleseten, nemsemmi ahogy képen törlik egymást véletlen.
Még a metróban volt egyik jött felém egy táblával már csapott,aztán a mellettem lévő ajtóból jött ki egy másik,azt jól telibetalálta, az felidegesedett lenyomott egy sallert a táblásnak egy gőzcsappal, aztán ezek ketten elvonultak a terembe, én meg csak álltam és röhögtem, aztán a gőzcsapos jött ki egyedül :D -
#861 Ez főleg az utolsó mapon volt hazsnos a.. tudod kiknél.. :) égő bot.. :) -
Gabe18 #860 Azt birtam még benne amikor jöttek többen aztán egymást is elkezdték ütni- vágni.Ezt néha sikerült is elősegiteni, a közelebbit nyakon vertem,aztán ahogy hátraperdült fejbeb...a a mögötte állót,már lehetett is mozizni,aztán a talpon maradót könnyedén likvidálni. -
#859 A ritmusérzék ott a lényeg :D :D
Ha jól csinálod, hozzád sem bírnak nyúlni :]
Párszor én is nekiálltam:) -
Gabe18 #858 Ja hát ott én is nekikmentem lapáttal vagy 10x,aztán felmértem hogy ez igy mégse fog menni,és nézzük át jobban a lehetőségeket...