1859

• Randelz
    Én is végigvittem...remek volt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csak a végét sztem túfantáziálták.Minek kellett bele az hogy az a szörnyet.. vagy mi az.. 3x keljen megölni. Ja és valaki tudja hogy mivan ha a végén lelövöm a fickót mert nekem sajna nincs mentésem
  • icewolf
    Na. Végigvittem. Ez valami isteni volt... rég nem voltunk ennyire elárasztva király játékokkal, de nem godnoltam volna hogy a Condemned még azok közül is kiemelkedik... Rohadt jó volt...
  • Randelz
    akkor mindjárt neki is ugrok
  • Halfer
    nyugi, onnantól a legizgalmasabb részek jönnek és még 1 chapter visszavan
  • Randelz
    Na ott vagyok hogy chapter 9
    és belekell nézni a tükörbe sztem hamarosan vége :(
  • Halfer
    vagy te voltál az?

kinek melyik része nem világos az endingnek?
  • Halfer
    Itt ebben a topikban volt egy PDF, amiben az írója TÖKÉLETESEN elmagyarázta a story-t elejétől a végéig. Keress rá, megéri ...
  • Halfer
    Válaszolok és egyben megmutatom mire jó a spoiler makró
    Szerintem azt nem találtad meg amelyik egy konyhaszekrényben van. Ahol van a konyhában a hűtő, attól balra egyik kinyitható szekrényben. Van még a gardróbban is. Ha nem talált a tippem és ha megmondod melyik szövegrészek vannak meg, akkor elmondom melyik hiányzik és hol van.
  • Halfer
    én az első chapterben használtam a sokkolót, aztán kiment a fejemből. alap? hát így visszagondolva jobb volt így, mert megkönnyítette volna. jobb volt azzal püfölni az ellent, ami a kezem ügyébe került. amikor kaptam a jobb sokkolót, akkor is egy ellenséget csaptam meg vele és utána megint elfelejtettem :)
  • icewolf
    Én nem használok Codec csomagokat... csak sima Xvid, DivX, és egy AC3 van fent... nem is kell több... ja meg hát VobSub...
  • icewolf
    Vannak bajok a NOD-dal sajnos... cd/dvd írásnál hibás lemezt eredményez ha fent van mrt írás közben is cseszteti a fájlokat, s ez adatvesztéshez vezet.

Épp ezért gondoltam én itt arra, hogy a NOD-nál fentakad egy fájl az ellenőrzésen, és attól behal az egész gép, az így is nagy terhelés miatt... ha végigvittem a Condemneded kipróbáljuk a FEAR-rel is ezt a jelenlegi opciót.

tényleg kellene egy kis help...
    SPOILER VESZÉLY!

A házban vagyok kint a semmi közepén, és a 4. nyomot kellene megtalálnom, tud valaki segíteni?
  • Macccy
    A NOD szerintem sem lehetett gond. Teljesen jól megy itt is ... mindíg a büdös kodekpakkok rúgják fel a rendet, de már megmutattam nekik ki a falkavezér!
  • mucsácsó
    nekem is fenntvan, de még egyszer nem fagyott egyetlen egy játék sem...
    NOD rlz sztem...
  • Macccy
    De az a #870 csak a storyline, csak azért, ha valaki nem értette mi-miért lett! A végét mégmindíg nem tudta senki frankón elmagyarázni ...
    Hiába néztem külföldi fórumokon is ... semmi story ending.
  • Shodan
    köszi
  • berlinboy6329
    #870-es hsz.
  • Harly18
    Ha belegondolok nekem is fentvan a Nod és elég szokszor fagy a játék...:( Akkor lehet emiatt...
  • Shodan
    Multkor azt hiszem valaki linkelt egy magyar történet leírást,de nem találom sehol..
  • berlinboy6329
    Hi all!

Végvittem a gémet,és elég fura bnefejzezése volt.Szal azt akarom ?ni,hogy 1.Lesz-e folytatása 2.Lesz-e film a gémből?
  • icewolf
    Marha nagy meglepetés ért a játékkal kapcsolatban. A FEAR, és Condemned demó is fagyott. Tudjátok, volt ez téma a FEAR topicban eleget. Ezért nekem annyira nem volt jó élmény a FEAR. Itt viszont a teljes Condemned még egyszer sem csinált fagyást... Nem tudom mi leht az oka... talán: azóta annyi rendszerszintű változás történt hogy nincs fent a NOD32.... szerintetek? lehet hogy a NOD okozott volna befagyást?
  • mucsácsó
    igen igen, úgyvan! felállt, és vmit ott babrált! :)
    köszi a segítségeteket még1x! ;)
  • Gabe18
    SPOILER!!!!!!!

A metrókocsi tetején kéne ott valamit variálni asszem a lábnyom felett.Mert volt is ott egy ilyen bevillanás hogy a gyilkos felállt az űlésre.Már ha jól emlékszem.
  • mucsácsó
    húhúhú, na oda nem néztem a hülye fejemmel...majd megnézem reggel, köszi szépen a gyors segítséget, már nem egyszer segítettél Seth!
  • Seth
    a vagon közepén van egy lenyitható mittudoménmi a tetőn
  • mucsácsó
    huha....skacok kellene egy kis segítség....
    4. pályán vagyok, és elakadtam...
    SPOiLERVESZÉLY! Aki nincsen a 4. pályán, az ne olvassa!
    ott tartok, hogy mutatták azt a gyilkost, aki ilyen műhelyben fejezi le áldozatait...aztán kellett fényképezni egy ilyen papírt, amin egy metró volt (közben meg is támadtak:D), aztán pajszerral felfeszítettem a 8.-as vagon ajtaját, ott meg kellett vizsgálni egy lábnyomot...aztán visszamentem fényképezni még1x, egy karikát pontosabban a lapon, és ezt írja hogy:
    TASK:
    Break into Number 8 subway car.
    nade ez az a vagon, ahol kellett a lábnyomot vizsgálni nem?? hát azt felfeszítettem pajszerral :( már annyi mindent megpróbáltam, össze vissza keringtem, kb 3/4 órán keresztül, de semmi és semmi...
    úgyhogy legyen szíves valaki elmondani, hogy mit kéne csinálnom, vagy minek kéne lennie, mert halvány lila fogalmam sincsen...
    nem is gondoltam volna, hogy el lehet így akadni...
    köszi előre is a segítségeteket!!!
  • Tatyla
    2006 Top10-ben nálam már benne lesz tutti...
  • Tatyla
    néha a rugdosás-püfölés variáciok nagyon jók..
  • mucsácsó
    jah, első 2 pályán én is így jártam el, dehát mostanra elfeledtem... :D
  • Gabe18
    Hogy lehet azt elfelejteni?Az az alaptaktika,sokkolás aztán püfölés...
  • mucsácsó
    sokkolót mindig elfelejtem, hogy van :D
  • Gabe18
    Nem,csak egy fegyver lehet nálad + a sokkoló.
  • Harly18
    Fegyvert hogyan lehet választani? Mert amikor volt nálam egy balta, akkor felvettem valamilyen csövet és eldobta a baltát :( nem lehet megoldani, hogy ne dobja el, hanem tartsa meg?
  • Gabe18
    Egyes dolgok lehet hogy nem extra kidolgozásúak,de az összhatás brutális.
  • Halfer
    De látom feleslegesen említettem mert már mondták, sry
  • Halfer
    meg a fizika sem olyan jó a Monolith 2 csodájában, mint a Valve említett csodájában :)
  • mucsácsó
    az igaz :D
  • grebber
    Source-ot egy dologban soha semmi nem fogja verni mégpedig az OPTIMALIZÁCIÓban!
  • mucsácsó
    szerintem pedig akkoris nagyon ütős engine, igazi next-gen, odaveri a társait szvsz...Doom 3 engine-t tuti, mondjuk az szerintem említésre sem méltó, annyira műanyag és fos...Source-öt is veri...igaz 1-2 dologban nem, azért akkora fizika nincsen talán benne, mint amit a Source tud...
    dehát ez csak a saját véleményem persze..
  • Tatyla
    /agree
  • Tatyla
    jó...
    ár/teljesitmény tekintetében...
    nekem is az van és szeretem...