Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi jön a könyvtár után?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Aha értem, oké kössz.
bepe79
Igen, akkor az az. Lefényképezed az evidence-t, a lábnyomot, és föntrõl, egy ajtóból lehullanak mindenféle testrészek. Ezután a lehullott testrész-t (szintén evidence) is le kell fényképezni a toolkit-el, és ezután jön egy videó, majd rádront egy ellen. Miután azt legyaktad, a metrókocsi végében ki tudsz mászni egy létra segítségével.

Suzuki Swift GL 1.3

Hát nemtudom, most egy lábnyomot fényképeztem le az üllésen , ott vagyok.
bepe79
Többször vagy a játék folyamán metrókocsinál. Te melyiknél jársz? Ott, ahol a testrészek lehullanak? Mert ott hátra kell menni a metrókocsiban, és hátul van egy létre, ahol ki tudsz mászni belõle.

Suzuki Swift GL 1.3

A metrós pályán ki kell nyitnom valamit , mert nem indul a vonat, de mit hogy és hol??<#vigyor3>
Maxtreme
6.7gb

grebber
Mennyi hely is kell a game telepítéséhez?

Next PC upgrade: 2022

Macccy
nem, az most jön majd

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

CalebJoe
Amikor a végén megfordul a tükörnél és olyan mint a szöges csávó akkor most te vagy a csilkos vagy mi?
Amúgy nem nehéz a hard fokozaton a játék a végén a szöges vagy kétszer tudott megütni, csak ki kell tanulni az oldalazás+védekezés kombinációt.
bepe79
(SPOILER)

A pajtásnál az is megvan, ahol a létrán föl kell menni a szöges fõellen után, és egy aréna-szerûségben legyakni? Mert az lesz ám a kemény.. És utána tul. képpen pár videó után kész is a game.

Suzuki Swift GL 1.3

Macccy
(SPOILER)
A pajtás már majdnem kész ... de nem Haaard ... ehh .. csak Normal. Nem ettem meszet! De kúrvára kikészít ... a fõsrác tökét kapjam el. Leverem rajta a barátait az biztos.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
(SPOILER)
<#vigyor> neem ... a nehezítõ körülmény(ek) ott futkoznak körülötte ... jesszus defelbaszott

bepe79
A pajtás rész meg a szögekkel kivert srác elég kemény lesz hard fokozaton. Csak sok sikert tudok kívánni hozzá, és az erõ legyen veled.. <#eplus2><#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

MerlinW
Default a középsõ egérgomb

[merlinw.org]

bepe79
A könyvtárnál, ha szemben állsz a vasráccsal, akkor jobbra a polcoknál lesz egy létra, és egy lakat. A rácsnál lévõ kalapácsot (slash hammer) fel kell venni, és leütni vele a létránál lévõ lakatot. Ekkor a létrát eltolod kicsivel, és fel tudsz mászni rajta.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Alapban van sokkoló / taser gun fõhõsünknél. Elõvenni meg arra a billentyûre veszi elõ majd, amit te beállítassz neki az options / controls menüben.

Suzuki Swift GL 1.3

Macccy
Hát én már kész lennék és tökjó is lesz meg minden DE kibebaszottul felkúrta az agyam a vége a pajtával - aki nyomta az tudja mi - és most még le kell zúznom a népes tábort. Holnap egészen biztosan meglesz, max leveszem a difficultyt easy-re ... ehh pedig denemszeretném.

Amúgy így most a vége elõtt percekkel bennem is megfordult, hogy lehet nemtudok sok magyarázattal szolgálni. Ne értsd félre, összeszedtem minden infot, mindent értettem, de azthittem, hogy ekkora már a végjáték miatt, eljön az a pillanat, hogy minden megvilágosodjon. Ehhez képest eléggé kásás a kép még mindíg számomra. Ami eddig történt azt viszon MOST megírom és akkor holnap már felteszem a CONDEMNED kisregényt ...

bepe79
Igen, a fõgonosz az szerintem elég kemény srác, és nehezítõ körülmény, hogy akkor már nincs nálunk taser gun.

Suzuki Swift GL 1.3

Blekk Síp
Asszem tõled bal szélen van egy, meg veled szembe. (Mármint géppityu a halott csávóknál)

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

submachine-nal. van egy a falon a katonánál, meg egy másik vhol közel.

Tatyla
spoiler

ott egy kalapács és a létrárol jobb oldalt a falon verd le a lakatot huzd arébb a létrát és mássz fel...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
mendencében a sok kis genyot hogy intézzem el?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Elakadtam a könyvtárban.Ott fekszik ROSA,de nem tudok oda meni a rács miatt.HOGY kell?PLZ!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Maxtreme
HA figyelembe vesszük hogy az 5500 az 5200 és az 5600 között helyezkedik el valahol sebességben, nem ajánlanám.. 😊

Halfer
a játék az elején figyelmeztet is hogy nézd át hogy megfelel-e a billentyûbeállítás. azt tudod beállítani hogy melyik gomb legyen a sokkoló.

Nvidia mit tudok a MENÜBEN BEÁLLÍTANI?
Mert ezt mondtad:Be tudod állítani a menüben.Van nálad egy sokkoló fegyver.

Tud vki kódot hozzá?

Utána meg lejön egy kis kurva .

Agy Halott
nézem... koszi
vonal nem kell oda felmenni.Menj a metróba fölül van középen egy ajtó és ott nyisd ki.Leesnek kezek,lábak fotózd le.

Nvidia a végén nehéz kinyírni fõt és hol?

Annál a résznél tartok amikor be kell ugrani egy üres medencébe, és a kép átvált fekete fehérbe. Itt a felülrõl bepotyogó zombik folyton rám ugranak, és mindig meghalok. A kérdésem, hogy hogyan lehet leszedni magunkról õket anélkül hogy meghalnék.
macccy jelezz plíz ha megvan az iromány még mindig nem dereng teljesen a sztori de nagyon izgat
Agy Halott
en meg elakadtam, itt a metro-garázsban, mindenkit kinyírok és az ülésen levõ lábnyomot begyûjtöm, de a képen láthato helyre (ott a magasban) nem tok feljutni!
HELP! pls...

Tatyla
jesszus még mindig itt tartasz?szerintem inkább hagyd...

ati2002
Srácok! Nyomja valaki FX5500-5600-as vga-val? Szerintetek egy AMD2000+, 1 GB RAM, FX5500 (128MB, 128bit)-es vason hogy fut a game? (nem magam miatt, a bátyám miatt kérdezem, lehet meglepem Õt ezzel a játékkal)

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Agy Halott
az minek? van no-dvd crack!
Honnét tudnék a játékhoz mini image-et letölteni?
Agy Halott
jééé télleg ezt nem is tudtam...
arty
a fõszobáltol kezd el követni a feliratokat! mind a négyet... a bezárt ajto késõbb nyilik!

Forza.

arty
nnah, én is végigtoltam... szvsz a vége elég gyenge, ebbõl tényleg nem lesz év játéka ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem is teljesen értettem, a végén már "föszörny jött fõszörny után" elmagyarázva nem volt h ki kicsoda ... gáz szvsz 😞 utána a kétféle befejezés: lelövöd vagy nem az "unokaöccsöt" ... halál mind1, ugyanugy megy tovább a végemovie 😞 eh...

persze, ha valaki fullra elmagyarázza, lehet változik a véleményem 😞

Forza.

sector512
Eltoltam nem arra az ajtóra gondolok

PSN: s3ctorHU

bepe79
Aha.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Be tudod állítani a menüben. Van nálad egy sokkoló fegyver is alapban.

Suzuki Swift GL 1.3

Nvidia te már végig nyomtad?

Én a 7. páyán járok és ott a 2. könyvesrésznél jön k. 2 shoti-s egy fire axe-s azt azokat hogy kell kinyírni,mert nem nagyon meg.

Agy Halott
bepe79 - azmegmiaz? en ugy tudtam, hogy 1Xre csak egy fegyver van nala! hogy kell használni?

Blekk Síp - koszi megpróbálom!
bepe79
Nem lesz nehéz dolgod, mert van nálad (még) taser gun.. A végén már az sem lesz.

Suzuki Swift GL 1.3

Az mitöl van hogy amikor bekapcsolom a Fullscreen Fx-et on-ra akkor minden sötét.
Meg hogy az irodákba az ablak fekete nem átlátszó?