1859

• mucsácsó
    áá nannee..... ACT 7-en vagyok asszem, könyvtáros pálya...tegnap jutottam oda...ott a pálya eleji bejátszásnál láttam azokat a szörnyikéket, húst zabáltak..hát valahogy elment a kedvem a játéktól :D
    valahogy nem mertem tovább gameelni :DD
    de most jó, király, hogy a 8. pályán mindenki megijed...akkor én majd hogy fogok :D

ezek azok a tetvek, asszem jól láttam őket, hogy ezek zabáltak:

amúgy az emberektől úgy nem ijedek meg, néha már röhögök rajtuk, hogy néha mit össze erősködnek, de azoktól a négykézláb mászó kékbőrű vézna szaroktól...hát azokat valahogy nagyon nagyon nem csípem :D
  • Halfer
    Kimondottan az a játék legkeményebb jelenete :DDD
  • Pretorian
    Vaz, életemben most először fostam magam nyakig össze egy jól kitalált parajeleneten. Nem mondom pontosan mivolt az, de a Chapter 8-ban az öltözőszekrénynél történt. Aki végigjátszotta, az tudja mire gondolok. Majdnem kiugrottam a székből.
  • strebacom
    Az nvidia driverrel tökéletes, ne nincsnnek meg azok az 5.1 effektek amelyek a realtek ac97-tel megvan....
  • Macccy
    YEAH! ... köszi a gratulációt ... igyexem
  • Macccy
    ha a storyline -ra gondolsz akkor a #870 -es hozzászólásomban van a link ... de leteszem ide is

http://www.acstransport.extra.hu/Condemned.pdf
  • Halfer
    vmi baja lehet bizonyos hangkártyákkal vagy a driverrel mert nálam semmi gondja nem volt
  • strebacom
    Köszi a válaszokat, szerintem a játék ilyen, most megpróbálom az nvidia drivert és majd kiderül, hogy mi lehet...
  • Randelz
    Hogyan lehet erről az oldalről pdf-et nézni a játékról??
  • mucsácsó
    amúgy Macccy csak gratulálni tudok a cikkhez, remek lett nagyon nagyon!!!!
  • mucsácsó
    nekem is ez van hogy pattog...és szintén AC97 cucc...

amúgy ezen hogy "öjömbódottá" ezen nevettem egy nagyot :DDDD
  • Pretorian
    Én az alaplaphoz mellékelt ac'97 drivert használom, és úgyanúgy pattog. Fingom sincs mi lehet.
  • Pretorian
    A madártetemek, fémdarabok és egyéb fellelhető tárgyak összegyűjtésével valamiféle extrákat lehet unlockolni. Ez egy konzolos fícsör, rajongóknak biztos nagy öjömbódottá, de nekem nincs türelmem mindegyiket felkutatni.
  • Halfer
    nem tudom alaplaphiba lehet-e, nekem nem volt ilyen viszont vannak játékok ahol nekem is pattogni kezd. ott nekem akkor mikor alt+tab-al kiléptem és vissza.
  • Randelz
    Valaki megtudná mondani hogy mitkeresnek a játékba a madártetemek ?
  • strebacom
    Egy kérdés:néha egyes helyeken a hang elkezd pattogni,akadozni, ez miért lehet,driver hiba?? Volt már valakinek ilyen, én realtek drivert használok az alaplaphoz jobblenne talán az nvidia???
  • Gerisone
    van egy létra a falon! a rácsos ajtótól balra! Kalapács kell!
  • Gerisone
    Király a cikked! Elolvastam Mindenben egyetéertek
  • Glpetyus

Ehh,nyomom a játékot,kurva jó.
    Nem is tudom mért,de a demó nem tetszett.
    Ehhez képest ez simán az év játéka nálam
    Fear alatt is megijedtem néha,de itt meg végig fosok gyakorlatilag :D
    Profi gém.
  • bitubo
    emberek a könyvtárba ott fenn az olvasóterembe vagyok benn a végén fekszik a nő
    hogy kell ott azt a kaput kinyitni?
  • Macccy
    Yeeeaaah! Végre megjelent a cikkem! Remélem nembaj, ha ezt is belinkelem ide ...

:: CONDEMNED: CRIMINAL ORIGINS JÁTÉKLEÍRÁS ::
  • Macccy
    igen ... a félelem szint megvan végig és volt számomra is 3-4 alkalom mikor hátrébbcsúsztam a székkel
    De hogy a hangeffektek mennyire keltik a szorongós hangulatot - ez elképesztő. A lépcsőn járáskor mindíg pörögtem, hogy "ki jár ott" pedig csak én szedtem szaporábban a lábaim.
  • mucsácsó
    huhh...énis...ma... :D

összvissz eddig 5-7x ugrottam, pedig az 5. pályán tartok :D
  • strebacom
    Én már vagy kétszer ugrottam akkorát, hogy ....
  • ThugEdge
    csatlakozom ŐRÜLTEN JÓÓÓÓ
  • strebacom
    Jó ez a game skacok, no hát akkor játszunk tovább....
  • Harly18
    AMD 2400, 512 MB Ram, Ati 9600... 1024-es felbontásban tökéletesen megy a fagyásoktól eltekintve...
  • Seth
    nincs másféle befejezés(akárhogy döntessz a végén ugyanaz lesz)
    a madarak,tv-k,fémlapok az extrákat nyitják
  • Halfer
    tudom hogy nem írja, de most aki elolvassa ezt, nem fog gondolkodni rajta :)
  • Macccy
    Igen ... én írtam azt a PDF-et. De a "Tökéletesen" jelző nagyon tetszik. Kösz a bókot cimbi!

Amúgy valahol azt olvastam, hogy ha megvan az összes metal-piece, akkor egy "real ending" lesz. Vagy ilyesmi. Mindegy, megvan valakinek az összes??
    Mit ér?
  • Gerisone
    ja bocsi! egyébként a szöveg nem ír tükörről hanem csak utal rá!
  • Halfer
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lent a pincében van. de most akik még nem tartanak ott, megtudták általad hogy mit rejt a szöveg :P
  • Gerisone
    Ez a játék a legparább amivel eddig valaha is jáccottam! Egyébként a lepukkant háznál járok valamijen apple, és ott valamijen tükröt kell megkeresnem! tuggya valaki h hol ban?
  • Randelz
    Meg csinaltam a vegen lelottem a csavot és nemtörtént semmi ugyan az a film következik mintha nemlönném le ezt a hüjeséget :|Pegid fél órát gyotrődtem hogy mégegyszer megöljem a végén a szörnyet
  • Halfer
    milyenek a géped adatai (proci, memoria, vga)?
  • mucsácsó
    nemtudom, nekem egyszer sem...
    nemtudom nálad mi lehet akkor a baj :(
  • Harly18
    Nekem az első rész végénél fagyott, amikor az a sárga ruhás fickó lelötte a két zsarut, s utána meg egy szobában ébredtem fel.......aztán pedig a metró aluljáróban.............eddig kb 4-szer fagyott le, volt hogy ugyanott többször....fene tudja mi lehet a baja....:(
  • Halfer
    jójó, napokban megkukkantom, oks?
  • icewolf
    Mi volt a másik vége, amikor lelövöd? írd le kérlkek egy Spoilerbe, mert nekem sincs ott mentésem.
  • Halfer
    Én hirtelen csináltam mentést, ha még belefért az 5 másodpercbe, akkor a napokban megnézem a másik végét is. És nem lőttem le. Szerintem nem baj, hogy annyiszor kellett megölni, az volt jó benne, hogy nem nehéz, nem olyan, hogy fél óráig püfölöm hanem rájövök a lényegére és akkor egyszerű. Jah és fajinul nézett ki :)