1859
-
#1058 áá nannee..... ACT 7-en vagyok asszem, könyvtáros pálya...tegnap jutottam oda...ott a pálya eleji bejátszásnál láttam azokat a szörnyikéket, húst zabáltak..hát valahogy elment a kedvem a játéktól :D
valahogy nem mertem tovább gameelni :DD
de most jó, király, hogy a 8. pályán mindenki megijed...akkor én majd hogy fogok :D
ezek azok a tetvek, asszem jól láttam őket, hogy ezek zabáltak:
amúgy az emberektől úgy nem ijedek meg, néha már röhögök rajtuk, hogy néha mit össze erősködnek, de azoktól a négykézláb mászó kékbőrű vézna szaroktól...hát azokat valahogy nagyon nagyon nem csípem :D
-
#1057 Kimondottan az a játék legkeményebb jelenete :DDD -
#1056 Vaz, életemben most először fostam magam nyakig össze egy jól kitalált parajeleneten. Nem mondom pontosan mivolt az, de a Chapter 8-ban az öltözőszekrénynél történt. Aki végigjátszotta, az tudja mire gondolok. Majdnem kiugrottam a székből. -
strebacom #1055 Az nvidia driverrel tökéletes, ne nincsnnek meg azok az 5.1 effektek amelyek a realtek ac97-tel megvan.... -
#1054 YEAH! ... köszi a gratulációt ... igyexem -
#1053 ha a storyline -ra gondolsz akkor a #870 -es hozzászólásomban van a link ... de leteszem ide is
http://www.acstransport.extra.hu/Condemned.pdf -
#1052 vmi baja lehet bizonyos hangkártyákkal vagy a driverrel mert nálam semmi gondja nem volt -
strebacom #1051 Köszi a válaszokat, szerintem a játék ilyen, most megpróbálom az nvidia drivert és majd kiderül, hogy mi lehet... -
#1050 Hogyan lehet erről az oldalről pdf-et nézni a játékról?? -
#1049 amúgy Macccy csak gratulálni tudok a cikkhez, remek lett nagyon nagyon!!!! -
#1048 nekem is ez van hogy pattog...és szintén AC97 cucc...
amúgy ezen hogy "öjömbódottá" ezen nevettem egy nagyot :DDDD -
#1047 Én az alaplaphoz mellékelt ac'97 drivert használom, és úgyanúgy pattog. Fingom sincs mi lehet. -
#1046 A madártetemek, fémdarabok és egyéb fellelhető tárgyak összegyűjtésével valamiféle extrákat lehet unlockolni. Ez egy konzolos fícsör, rajongóknak biztos nagy öjömbódottá, de nekem nincs türelmem mindegyiket felkutatni. -
#1045 nem tudom alaplaphiba lehet-e, nekem nem volt ilyen viszont vannak játékok ahol nekem is pattogni kezd. ott nekem akkor mikor alt+tab-al kiléptem és vissza. -
#1044 Valaki megtudná mondani hogy mitkeresnek a játékba a madártetemek ? -
strebacom #1043 Egy kérdés:néha egyes helyeken a hang elkezd pattogni,akadozni, ez miért lehet,driver hiba?? Volt már valakinek ilyen, én realtek drivert használok az alaplaphoz jobblenne talán az nvidia??? -
#1042 van egy létra a falon! a rácsos ajtótól balra! Kalapács kell! -
#1041 Király a cikked! Elolvastam Mindenben egyetéertek -
Ehh,nyomom a játékot,kurva jó.
Nem is tudom mért,de a demó nem tetszett.
Ehhez képest ez simán az év játéka nálam
Fear alatt is megijedtem néha,de itt meg végig fosok gyakorlatilag :D
Profi gém. -
bitubo #1039 emberek a könyvtárba ott fenn az olvasóterembe vagyok benn a végén fekszik a nő
hogy kell ott azt a kaput kinyitni? -
#1038 Yeeeaaah! Végre megjelent a cikkem! Remélem nembaj, ha ezt is belinkelem ide ...
:: CONDEMNED: CRIMINAL ORIGINS JÁTÉKLEÍRÁS :: -
#1037 igen ... a félelem szint megvan végig és volt számomra is 3-4 alkalom mikor hátrébbcsúsztam a székkel
De hogy a hangeffektek mennyire keltik a szorongós hangulatot - ez elképesztő. A lépcsőn járáskor mindíg pörögtem, hogy "ki jár ott" pedig csak én szedtem szaporábban a lábaim. -
#1036 huhh...énis...ma... :D
összvissz eddig 5-7x ugrottam, pedig az 5. pályán tartok :D -
strebacom #1035 Én már vagy kétszer ugrottam akkorát, hogy .... -
#1034 csatlakozom ŐRÜLTEN JÓÓÓÓ -
strebacom #1033 Jó ez a game skacok, no hát akkor játszunk tovább.... -
#1032 AMD 2400, 512 MB Ram, Ati 9600... 1024-es felbontásban tökéletesen megy a fagyásoktól eltekintve... -
#1031 nincs másféle befejezés(akárhogy döntessz a végén ugyanaz lesz)
a madarak,tv-k,fémlapok az extrákat nyitják -
#1030 tudom hogy nem írja, de most aki elolvassa ezt, nem fog gondolkodni rajta :) -
#1029 Igen ... én írtam azt a PDF-et. De a "Tökéletesen" jelző nagyon tetszik. Kösz a bókot cimbi!
Amúgy valahol azt olvastam, hogy ha megvan az összes metal-piece, akkor egy "real ending" lesz. Vagy ilyesmi. Mindegy, megvan valakinek az összes??
Mit ér? -
#1028 ja bocsi! egyébként a szöveg nem ír tükörről hanem csak utal rá! -
#1027 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lent a pincében van. de most akik még nem tartanak ott, megtudták általad hogy mit rejt a szöveg :P -
#1026 Ez a játék a legparább amivel eddig valaha is jáccottam! Egyébként a lepukkant háznál járok valamijen apple, és ott valamijen tükröt kell megkeresnem! tuggya valaki h hol ban? -
#1025 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg csinaltam a vegen lelottem a csavot és nemtörtént semmi ugyan az a film következik mintha nemlönném le ezt a hüjeséget :|Pegid fél órát gyotrődtem hogy mégegyszer megöljem a végén a szörnyet -
#1024 milyenek a géped adatai (proci, memoria, vga)? -
#1023 nemtudom, nekem egyszer sem...
nemtudom nálad mi lehet akkor a baj :( -
#1022 Nekem az első rész végénél fagyott, amikor az a sárga ruhás fickó lelötte a két zsarut, s utána meg egy szobában ébredtem fel.......aztán pedig a metró aluljáróban.............eddig kb 4-szer fagyott le, volt hogy ugyanott többször....fene tudja mi lehet a baja....:( -
#1021 jójó, napokban megkukkantom, oks? -
#1020 Mi volt a másik vége, amikor lelövöd? írd le kérlkek egy Spoilerbe, mert nekem sincs ott mentésem. -
#1019 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én hirtelen csináltam mentést, ha még belefért az 5 másodpercbe, akkor a napokban megnézem a másik végét is. És nem lőttem le. Szerintem nem baj, hogy annyiszor kellett megölni, az volt jó benne, hogy nem nehéz, nem olyan, hogy fél óráig püfölöm hanem rájövök a lényegére és akkor egyszerű. Jah és fajinul nézett ki :)