Condemned
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suzuki Swift GL 1.3
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Lenne vmim: Ott járok h meg kell telálni a testet(a Match Makerét)És látomásom lett h lezúgott a liftaknába és ott kellene 1 másik utat találénom de nem tom merre menjek.Vissza talán?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
chapter 8 - St. Joseph's Secondary School pályán ebben a helységben egy szikrázó kapcsolót megnyomok es egy kosarlabda-palánk leereszkedik, ám egy kar is leesik, melynek az ujjbegyeirol kellene nyomot venni!
nahhh itt jon a bug:
a kar a levegõben forog és igy nem tok nyomot venni rola! most ez bug vagy igy kellene megcsinalni?
Suzuki Swift GL 1.3
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
az összeesküvés elméletek gyártásában nem remekelek, úgyhogy megtartom magamnak a nem létezõ elméletemet a sztoriról (van egy de az akkora baromság még én sem hiszem el)😄
PSN ID.: Beegabor
És az én "magyarázatomat" épp ezért írtam le a spoiler tag-be, hogy szerintem mivolt ... de szeretném, ha más is frankón elmondaná szerinte mi volt, nem csak várná a hivatalos választ, ami úgyse lesz.
SPOILER!SPOILER!SPOILER!
már a demóban azért kiderült, hogy valszeg rámfogják a fõnök meg a járõr lelölvését, mivel a fazon az én stukkeremmel lõtte le õket...<#rolleyes>#rolleyes>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
gondoltam is, hogy jól belecsaptak a lecsóba már így az elején...
viszont egy film jutott az egész játékrol eszembe ez pedig az Angyalsziv,aki nem látta feltétlen pótolja...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
a demo ott ért véget, hogy kidobtak az ablakon. akkor gondolom az egy fejezet, és ilyenbõl van 10. akkor saccperkébé úgy 6-7 óra lehet max.
Suzuki Swift GL 1.3
Ez egy interaktív horrorfilm, nem szabad túl hosszúnak lennie😊
[merlinw.org]
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
de nyilván csak azok állnak neki elolvasni, akik már végigtolták, de lehet hogy õk sem, pont ezért
NAjó remélem ha lejár a mûszak és kicsöngetnek a melókból, akkor hallhatok néhány ötletet, hogy mi miért is lehetett. Az én verzióm még kevés ...
UI: remélem a #870-es Condemned kisregény segít egyeseknek - nemkevés munka volt megfogalmazni
De ha így, és megoldható..akkor nem szóltam 😊
Mindenesetre ha 1x lesz hozzá, tuti újra végigjátszom 😊 Mert megérdemli, mert megérdemlem 😄
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
CONDEMNED LEÍRÁS
akkor tulajdonképpen mi is történt a madarakkal? az már tiszta h attól a toxikus anyagtól õrültek meg az emberek a madarak ettõl haltak meg??
aztán a sok zombi a játékba mi? a démon serege??
Leeland Vanhorn (SKX) volt a szekta "bérgyilkosa", akit nagybátyja szeretett volna megóvni, a meggyilkolt sorozatgyilkosok pedig azért kellettek, hogy az õ testükben éljen tovább és váljon egyre erõsebbé gyilkosságról gyilkosságra a Gyûlölet sötét démona. Ezért lehetett a végén átkarózva, mert így halt meg a Torturer. Sõt, tovább megyek az õrült tippeléssel: szerintem a végén Thomas is meghalt. Gondoljatok bele, Malcolm Vanhorn fegyvert szegezett a fejéhez és mikor látta meghalni unokaöccsét (mindegy, hogy te húzod meg a ravaszt, vagy kínjában õ maga) bosszúból az ügynököt is lelõtte. Aztán eltûnt az unokaöccse holttestével, Thomas pedig ott találta magát a vidéki kávézóban. De ekkor már õ maga volt a Gyûlölet démon, csupán az FBI-al (és velünk) szerette volna elhitetni, hogy mindennek vége. Ezért is változik át az utolsó jelenetben. És õ is többszörös "gyilkos" volt, ha belegondoltok. Érzésem szerinte ennek még koránt sincs vége!
A madarak öngyilkos rajzásáról és az õrültekrõl pedig annyit, hogy azokon a helyeken fordultak elõ, amerre Leeland megfordult és követte õt a Gyûlölet.
Tudom ez a magyarázat kicsit olyan mint a Mátrix Forradalmak teológiai belemagyarázása, de szerintem nem hülyeség. Gondoljátok át!
Csak az a gáz hogy a nyelvi fileok a 6 gigás "archívumban" vannak.. :/
Az uccsó mapon azért volt jó hogy 1másnak estek, mert csepp túlerõben voltak a "tüzesek" 😄 Mikor 3 jött 1xre, és valamelyik lebaxott 1et a másiknak véletlenül, ugyanaz állt fent mint nálad a metroba 😊
Ehhh.. nagy játék volt ez!Mondjuk a kevéske angol tudásomal a történetbõl igen kevés jött át,igy egy magyarositást nagyon el tudnék hozzá képzelni.Akkor tuti elõvenném mégegyszer.
Még a metróban volt egyik jött felém egy táblával már csapott,aztán a mellettem lévõ ajtóból jött ki egy másik,azt jól telibetalálta, az felidegesedett lenyomott egy sallert a táblásnak egy gõzcsappal, aztán ezek ketten elvonultak a terembe, én meg csak álltam és röhögtem, aztán a gõzcsapos jött ki egyedül 😄
Ha jól csinálod, hozzád sem bírnak nyúlni :]
Párszor én is nekiálltam😊