1859
-
#1098 kösz mindkettőtöknek -
#1097 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azon az oldalon, ahol a madár vergődik, keresd meg a létrát, és told el. Felmászol, és már át is jutottál. -
#1096 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy kalapács a rács mellett, azzal kell a könyvtárban lévő létráról a lakatot leszedni. aztán felmászni. Onnan már egyértelmű! -
#1095 A könyvtárban, meg kell keresni a csajt, na ő megvan, csak éppen a rács mögött, hogy lehet bemenni hozzá? -
#1094 attól menj jobbra -
#1093 Remélem megtalálom, köszi. -
#1092 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jaja.Ott én is Lakadtam.Annyi az egész h van valahol a lift körül 1 ajtó és azon van a lakat -
#1091 A bababoltban ott tartok, hogy kivettem a kalapácsot a liftajtók özül, az bezáródot, le kellen jutnom az alsó szintre, na de hogyan? -
#1090 Kösz. -
#1089 lehet választani Chaptert a menüben -
#1088 Lehethogy most nagyon hülyeséget kérdek de ha végigvittem hogyan lehet e egy pályát újrajátszani úgy hogy nincs mentésem csak az utolsó pályara??? -
#1087 fele pont...
azért mondom, mert az az 5. pálya :) -
#1086 A bábuboltban járok, ez kb hány %? -
#1085 nagyon eccerü, kövesd a bejárattól a feliratokat a falon :) (UVben izzanak) -
#1084 Köszi! Még egyszer körülnézek JOBBAN, hátha megtalálom!
-
#1083 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 4 helyet tom hol van nagyjából.Van a pincében 1, a padláson 1, van a konyhában a sütőben,meg van 1 valahol a házban 1 szobában a falon -
#1082 Hát én ebben a házban csak egy ellenféllel találkoztam eddi,de az is eltünt! -
#1081 Én ugyanitt vagyok most, de még a harmadikat sem találtam meg, mert mindig akkor ugrik nekem egy horhe a fadarabbal, amikor előveszem a detection tool-t. -
#1080 Sziasztok!
Kellene kis segítség,az Apple Seed Orchard pályán vagyok a vidéki házban!
Négy irkát kell megtalálnom,de a harmadiknál egy ajtó mögé vezet a szövegsor a falakon és az ajtót nem tudom kinyitni! Valamit elhagytam volna?
Segítsetek,köszi! -
valaminick #1079 hát ez már nem csucs meg next gen:) de elmegy vele minden egyenlőre:) -
Norbi101 gamer #1078 Csak egy kis bemeleítés volt, ez az igazi para. -
Norbi101 gamer #1077 Jó neked, én csak nyár elején veszek csúcs next gen vga-t. -
#1076 ajánlom hogy ne legyen célkereszt. úgy életszerűbb. fegyver ritkán volt szóval nem is kell :) de igen, options... -
valaminick #1075 hali!
nemte vagy a béna:) a menübe lehet beállítani a célkeresztet, hogy legyen e mindig, vagy smart, vagy kikapcsolva:)
egyébként még nem játszottam a gaméval, mert ma veszek 6600GT-t a másik kártyámmal igen lassan ment .... szal ma elvileg letesztelem:D -
#1074 hát bevallom férfiasan én is leföttem mint a kávé egy párszor... -
heyho21 #1073 Lehet h én vok béna de nálam nincs célkereszt :(
tud vki segíteni?
köszönöm -
#1072 Ja úgyhogy szerintem nemkellett volna a végére az a választás hogy leszeded e vagy nem -
#1071 na lenyomtam,kemény volt azért a vége,nem annyira,pont kellő képpen sztem
megnéztem mind2 végét:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha nem lövöd le,lelövi saját megát,bár gyors volt,de én ezt láttam -
priluki #1070 Köszi szépen srácok
amugy nagggyon jo a game!!! -
#1069 hátjhah....nade azért, nem mondom hogy elszúrták a FEAR-t a Monolith-es skacok...
azért...abban is meg lehetett ijedni...uhhh, mikor mentem fel a létrán, megfordulok és ott a kislány...úúúúúú aztarohadt...
nade Condemned az tökmás...itt egyszerűen...lehet én vagyok csak a beszari, nem érdekel, de én bevallom hogy egyszereűen...FÉLEK...
tudom hogy csak egy játék, de attól félek hogy megijedek, és jajj mi lesz :D
meg az egész game környezete, zene, hangok...hihetetlen mennyire nyomasztóra, és félelemtesre sikerült ez a játék...
eszmélelen, mekkora egy jó lett...nálam TOP gameek közé lopta magát...amiből nálam nem sok van :)
feledhetetlen élményt nyújt, tutti hogy újra fogom játszani (bár tudjuk ugye, hogy nem valami újrajátszható, meg megijedni talán úgy nem fogunk, de nekem a közelharcok nagyon tetszenek :))
meg úgy az egész game, nagyon király lett....hiába "szidom", hogy milyen fosatós, természetesen ezt jóindulatúan mondom :)
egy dolog viszont nagyon nagyon biztos: Monolith otthon van rendesen a horror műfajban (+grafikában ^^)... -
#1068 A fear minden volt, csak - címének ellentmondóan - félelmetes nem. Szerintem a Monolithnál összecserélték a két játék címét. -
#1067 a fear-nek ilyennek kellett volna lenni és tutti infarktus... -
#1066 nem vagy egyedül.... :DD
egyébként sztem full valós, kivéve a szörnyikéket vagy mik azok...habár nemtom azok mitől lettek... -
#1065 hát én most abbahagyom,majd inkább nappal sötétítő függönnyel:))
fear az kutyaf@sza volt ehhez képest sztem
rohadtul félelmetes nekem legalábbis,talán pont azért,mert tudjuk,hogy ez nem fantasy,jó nem totál realista,de sokkal közelebb áll ahhoz,mint a fantasy dologhoz
én rettegek
jó éjt
:)
-
#1064 mármint ez a felfeszített, 8-as számú metróban... -
#1063 SPOILER!!!!
azt kell csinálni, hogy ott, ahol van a lábnyom, felnézel, és meghúzod azt a kis kart, vagy mit, és lepotyognak a metró tetejéről lábak, meg kezek, na és azt le kell fényképezni....aztán megfordulsz, jön felülről egy négykézlábas paraszt, felmászol a létrán (ott ahol bejött), és csók... :)
egyébként tök ugyanitt akadtam el énis :) -
#1062 Ja sztem is ez a rész a legdurvább.Én is rendesen megijedtem annál s résznél -
#1061 A hangulatot nagyon eltalálták a Monolithnál, bár a sztorit szerintem bármelyik vasárnap délutáni CSI epizó állva hagyja. Olyan, mintha összeollózták volna a Silent Hillek és a régi Resident Evilek legjobb pillanatait, megfejelték egy bivaly AI-val és animációval, +über grafikával. -
szgt #1060 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vedd fel a pajszert és nyisd ki a másik metró ajtaját. Egy pallón keresztül tudsz odamenni. -
priluki #1059 hi,kéne egy kis help mert elakadtam a Grid 4 subway tunnels egy részénél,két metrokocsi van egymás melett az egyiket felfeszitettem pajszerral,ott lefényképeztem egy lábnyomot,valamint még egy asztalon volt egy metrokocsi tervrajz aztis lefényképeztem kiirtottam mindenkit de valahogy nem jövök rá mit kéne csinálni mert semmere se tok továbbmenni.Ha valaki tud segiteni megköszönném..