Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
én sajna jól megnéztem, pedig a 2. pályán tartok énis 😞
no mindegy...
Voltan
Én gyorsan becsuktam a szemem 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Halfer
neked is ajánlom hogy ne nézz visszafelé a fórumban, mert egy agy halott elrontana mindent számodra IS

Maxtreme
<#vigyor>
De tényleg.. hogy lehet valakinek ennyi esze.. Õ már végigjátszotta, le van szarva ha más még nem, lõjjük le a poént...<#szomoru2>

arty
a név kötelez 😞

Forza.

Maxtreme
Sok eszed van.. spoileresebb nem volt? <#levele>

Harly18
Én még az elején vagyok, de nagyon állat....apróbb hibák vannak, de összességében nagyon izgalmas játék......😊😊😊😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Agy Halott
<#whatever>
Halfer
Nagyon remélem hogy a képeket nem a játék végébõl vetted ki GRRRR! De NE válaszolj! GRRRR
Még egy Chapter...

berlinboy6329
Ez a fõnyomi?Kicsit kinéz,de sztem amennyit ez kínozta magát ennyi szeggel meg vágással nem is kéne élnie.De fosatás terén meg néhány más 1éb téren tuti jodd mint a fear.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

arty
az, h az átlag "kifinomult" izlése a cod2-ig terjed, még nem itélet egy játékrol 😊

a relative magas gépigény adja a második pofont a játékosoknak, ld. cod2-t milyen sokan dx7 alatt tolták végig

és végül az ismertség/hype hiánya: pl gamestarban nem minden második hir szól errõl ill a papirujságban sem szenteltek neki 3x15 oldalt 😉

(én is csak hardwireden láttam a demot, h ajnározták, elõtte sosem hallottam errõl 😊 szal nem eccerü a helyzet ...)

Forza.

Halfer
szerintem nagyon jó ez a játék, de tudjátok mi mutatja, hogy nem lesz Év játéka? ha egy nap nem írok ide semmit, másnapra 10 olvasatlan üzenet is csak néha van, míg az oblivion-ban 200-300 hsz-t biztosan írnak. oké, lehet mondani hogy nem minden fan van itt. azt is hogy biztos a játékkal játszanak, de ahhoz elég rövid 😛 szal this is my opinion... 😊

Seth
igeeen? nem is figyeltem. Akkor szépen portolták xbox360-ról asszem 😄

PSN ID.: Beegabor

Shep
Akkor azért, fat32-esre ezért nem ment fel, na mindegy már rakom a másik vinyóra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

berlinboy6329
igen,és az 6,21 giga.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Shep
Á lehet valami 4 gigástól nagyobb file is van a gameben?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Óriási akkor hibás lenne, pedig a torrent szerint jó.

Halfer
pedig annyi bõven nem kell neki

Shep
Hány giga kell ennek a ...-nak, van 12 üres, erre a vége fele kiírja, hogy nincs hely a lemezen.

A vidéki házas résznél miután kijutottam a házból, és rövid séta után jön egy látomásos rész. Itt rám támad az az alak aki már ott volt a házban is a padláson, de a fákjával itt sehogy sem tudom megölni. Ha valaki már túljutott ezen a részen leírhatná, hogy csinálta meg.
Kib....ott jó!
arty
egyszer bennem is felmerültek alapvetõ kérdések, de gyorsan visszaolvastam 😉

amugy igen+nem

Forza.

deestroy
sziasztok!!! Demot végignyomtam!!! Nagyon ász!!!! Megszerezhetõ már a fullos gém??? És ha igen ugye nem lehuzkodós???

arty
sztedf mi a reálisabb értékelés? itt a játékosok véleménye vagy a lefizetett ujságirok?

Forza.

berlinboy6329
Tud vki vmileyn infót a gémrõl? Úgy értem h újságokból. Hány %-ot kapott,+um,-um?

Tatyla
audigy live 5.1-eshez kéne nekem egy pontos driver link...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
szerintem nem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

zolo
A játék megy dx8-as kártyán?
Mert még csak a demót próbálnám ki,de csak 2-3 zseblámpa fényt látok és semmi egyebet.Ez normális vagy a kártyámmal van a gond?

http://flickr.com/photos/zolika90/

arty
ez nekem is egyértelmü volt... csak betat nem mertem felrakni, mert creativéknál a full whql is halál bugos 😞

de akkor lehet megkísérlem ...

Forza.

Maxtreme
Softmodded Au1@Au4 + Eax3 and Advanced Eax HD bekapcsolva, nem volt pattogás 1x sem.
Szal nálatok driver gond lesz.

Macccy
nekem csak a csonti múmiák térd és könyök ízülete pattogott a padlón ... <#ijedt><#bee1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Sziasztok.
Nem tudna esetleg valaki felrakni egy mentési pontot a kosárpálya utánról?Nekem állandóan elõjön a bug a repülõ kézzel.Emiatt a tovább haladásom nem igen megyeget.Próbáltam már pálya ujrakezdéssel is.Az se segített.
ThugEdge
nem értem miért nincs már a topik rég 1000 felett,úgy tûnik,hogy az emberek jobban kedvelik a populáris gémeket,amik persze tartogatnak azért minõségi darabokat is,de hát ilyent nemtom hogy lehet kihagyni
isten

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

MerlinW
szedjétek le a lefrissebb audigy beta drivert (soundblaster.com - support menü)

[merlinw.org]

arty
pattogás nekem is, audigy2+eax bekapcs esetén jött elõ 😞

Forza.

Tatyla
pattogás nálam is volt...

berlinboy6329
Van vki másnak is gondja a hangokkal? Mert nek, rendszertelenül 1.Pattog,sistereg,zörög mint vmi rossz rádió

2.A hangok késnek.Amikor szólniuk kellene az 1. 1-2 mp le van vágva és csak a mondat 2. felét hallom,pedig már rég beszélnie kéne,és a lövéseket se hallom 1.-re.

ja nem...egy bu*i lámpát azt látok...😊)) messze ..kicsi és ku*va pixeles😊)
hi...elindítottam a demot és az életerõn kívül minden tök fekete a képernyõn ..ez miért lehet?? segítsetek...driver a legújabb directx9.0c...nem értem...
MerlinW
<#papakacsint><#vigyor3>

[merlinw.org]

Agy Halott
nem kell, csak mar faradt voltam es nem lattam a letrat!
Macccy
Nos ezis egy elmélet ... ezt vártam, hogy legyen már valami találgatás mer így könnyebb összeállítani valami értelmes (?) magyarázatot... Most nézegetem a reportokat a játékban.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Blekk Síp
Nekem megy. Bejön az oldal és ottvan h kattints oda 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Halfer
Már nem megy a fájl linkje. Nem rakná fel vki vhová újra?

McW
Én itt folyamatosan olvasgatom az elméleteket, de sehogy se áll össze a kép a sztoriról. Angolul jól tudok, nem ez a gond. Ha a valóságos oldalról közelítem meg a dolgot, akkor szerintem a csávókánk csak behaluzta ezeket a dolgokat. NEM hiszem, hogy SENKI rajtunk kívül nem észlelte volna az abnormális jelenségeket (zombik,stb). A töltési képernyõk elején lévõ jelentésekbõl fokozatosan kiderült, hogy a madarak agya valamitõl bomlásnak indult (nem emlékszem mitõl, lehet nem is mondják) és ez az emberekre is hatással van. Namost ez okozza az erõszak hirtelen növekedését, ez idáig mindenkinek világos. Nade, hogy a "Scully-ügynök" kollégánk is lazán lófrál a könyvtárban velünk és még csak meg sem említi, hogy zombik akarják megcsócsálni a vádliját, na ez azért már... Szóval ránk is ilyen hatással volt ez a cucc (többször hány kisbarátunk), amitõl mindenki begolyózott. Azt, hogy õ (azaz mi) mért nem tesz csupán egy apró megjegyzést senkinek arra, hogy:Bammeg, zombi! -azt nem vágom! Az SKX pedig egy agyament, aki után nyomozunk, a bácskája pedig meg akarja menteni a bõrét...

Mess with the best, and die like the rest...

MerlinW
Nem akarok kötekedni, de ne játszunk helyetted?<#ravasz1><#wilting>

[merlinw.org]

Agy Halott
jaja sikerult es telleg megjavult, most itt vok mikor levettem a nyomot és a masik k-palánk meg beszakítja a padlót es en meg leugrok... itt mit kell csinalni?

Hát akkor menüben "Load Chapter" kiválasztod az utolsót és ugy.Elõrõl megy az egész pálya,de jobb megoldás nincs...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Agy Halott
azaz ami nincs! mert a quick,- auto,- check save ugyanaz! 😞
berlinboy6329
köcce.Megyek is legyakok pár elmebeteget.