1859
-
Hellsing47 #1138 :DDD én jövöhéten fogok nekikezdeni:D -
cuccok #1137 az előző üzenetet ne olvassa az aki még nem tolta végig!!!!!!!!!!!!!!!! -
cuccok #1136 húú
a 8. pálya vége nagyon beszaratos [sploiler]főleg mikor a szekrényben az a félkezűcsávó elkap.hát nem semmi!!!!![/spoiler] -
steweee #1135 ez játékstílusra olyasmi mint a deux ex volt? -
#1134 #1125-1132...olvasd csak el...
de amúgy...hogy is vannak azok...most lehet hülyeséget írok, de már nem emléxem pontosan, hogy hol is voltak, de vannak foszlányok, azért leírom őket, hátha segít...szóval itt van a 4 felirat:
-egy szekrényben (emeleten)
-sütőben (lennt)
-fiókban (fennt)
-mósdóban (pincében)
aztttthiszem....aztán majd le kell menned ahhoz a tükörhöz, amit ki bírsz nyitni...(pont ott van a mosdós felirat mellette) -
#1133 hy!
én 1házban vok elakadva(az iskolás rész után).4 írást kéne talállnom a falakon uv-vel,és lefényképezni.
2őt már talláltam a pincében,ill fent az emeleten.van még 1páncélszekrény,amit feszitővassal ki lehetne nyitni...
ez már a vége? -
#1132 énis nagyon! sőt szerintem mindenki, aki végigtolta! :) -
#1131 Kösz sikerült! Remélem lesz következő része a játéknak. -
#1130 csak verni és verni :D
ha ottis letérdel, akkor nyomj egy [1] -es gombot :) és leápolja a csávókát :D
már a legeslegvégső emberre gondolsz, nem? -
#1129 Annál a résznél amikor egy szögekkel kivert emberrel kell megküzdeni és fekete fehér a kép ott mit kell csinálni? Mi a trükk? -
#1128 9. pálya, még az, és még a 10., ami nem valami hosszú...
és sajnos ennyi :( -
#1127 Kösz!
Innén még mennyi van a játékból? -
#1126 hát az a baj, hogy összekevered a csíkokat...
4 csík van, mind másfele vezet, 4 féle íráshoz, amik el vannak rejtve, pl sütőben, fiókban...stb...nagyon nagyon szenvedős rész, rühelltem, már fájt a szemem és a fejem, annyit szenvedtem...ráadásul jó rám is ijesztettek azok a kis mászó genyó sokszor... :D -
#1125 Hello!
Az iskola utáni pályán vagyok egy házban. A földön a plafonon és a falakon egy infra lámpával látható csik fut. Itt mit kell csinálni mert már az infra csík mentén bejártam az egész házat és mindig az elejére érek vissza? -
#1124 áhh...az egy erőltetett, budget szar, véresen gyengye-erőltetett multiplayerrel...fos grafikkal...régen emléxem, megőrültünk érte, de mostmár...undorodok tőleg...főleg hogy fosi UEngine :S nem egy szépség már mai szemmel nézve...
----------------------
amúgy poroltót énsem vettem fel sehol, csak concept artban láttam hogy van, de a suliban énis mintha láttam volna...
de asszem nem lehetett felvenni :S
de ezt nemtudtam, hogy X360-on ott lehetett nyomni vele :) -
#1123 Van már olyan game, ahol multiban lapáttal meg hasonlókkal lehet zúzni.. Postal2: Share The Pain.. -
#1122 Igen, és is úgy tudom, hogy Boxon van, de PC-n én sem tudtam felvenni. Ha jól tudom a suliban láttam a földön. -
#1121 Találkozott valaki a játékban poroltóval?Mert valószinűleg nincs benne párdolgot kihagytak az X360 as verzióból. -
#1120 én is ezt tervezem, de nagyon nehéz Hard-on! -
#1119 hátjah...igaz...mindeesetre én tuti majd nekiesek valamikor megint, valszeg nehezebb fokozaton :) -
#1118 sajnos rövid a játék és nem sokan játszák újra. én majd ha kérdez vki akkor úgy is írok ide. -
#1117 :DDDDD
amúgy elég kihalt mostanában a topic...pedig elég népszerű volt :( -
#1116 teknőcöm megette a borítót tokkal-vonóval látott vki cdset? -
#1115 de azért mekkora lehet ezzel egy multi, lapáttal zúzni!:D
nekem a faltörő kalapács tetszett még nagyon, azzal kupán vágsz valakit oszt hella!:D
azt néztem hogy az ellenfelek, nem csak úgy jönnek neked mint a barom, hanem bújkál, elég elnézni egy sarkot és hátulról odavág egyből. meg azon lepődtem meg hogy meglát, elszalad, letép egy deszkát és elbújik,az lesből legyógyít.
a fear-ben is tetszet az ai, a bútortologatással, de itt még jobb lett talán.
mondjuk egy idő után a sötétség, meg lepukkantság már monotonná teszi.
de hát napsütésben nem lehet megijedni!:D -
#1114 Én végigtoltam a FEAR-t aztán ezt. Remélem legközelebbi Monolith alkotás a FEAR következő része (persze új címmel) majd a Condemned 2 Nagyon örülnék ennek a felhozatalnak! Már hiányom van (na de nem váltam olyan psychopatává) úgyhogy szerintem még egyszer nekiesek a Condemned-nek
Nekem is kedvenc volt a letépett cső, balta és a szekrényajtó! -
#1113 jaja, hát eléggé különbözik :)
én nagyon szerettem a nagy csövet, a piszkavasat (9. pálya), letépett szekrényajtókat... :)
remélem lesz még valami "küldetés"lemez, vagy 2. rész, vagy valami folytatás szerű...mostis úgy tolnám :(
nehogymá most még1x felrakjam :D
habár lehet most a FEAR következik, nálam az a game kimaradt :D én itthon nem toltam vele, csak a 2. pályáig, meg másnál láttam néhány pályát még...úgyhogy lehet nekiesek a F.E.A.R.-nek :) -
#1112 azért az figyelemreméltő, hogy a feszítővas jelentősen másképp néz ki, nehogy beleszóljon vki :D -
#1111 az a rohadt létra!:D
az a gáz a f.e.a.r.-el hogy egyszer vittem végig, de hát végig bentvolt a zabszem!:) nahmondom nekiesek megint,az akció miatt,de az phosatós részek után abbahagytam.:D
na itt is ez van, csak még dúrvábban, gyúrtak rá rendesen hogy betojjon az ember!:)
nagy 5tlet ez a "kitípemacsövetafalbólésszívenszúrlak", meg persze a lapát,feszítővas(g.freeman style :D ) -
#1110 C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Monolith Productions\Condemned\ -
kisoti #1109 Hello!
Valaki nem tudja véletlenül,hogy hova menti el a játék
a mentéseket?
Köszi -
#1108 Hát hát,nem 1xű gamma,de azért itt nem fosok akkorákat ,mint a F.E.A.R.ben,viszont mikor van az a pálya ahol tele van proba babákkal és az 1ik suttogot valamit(nem haluztam,nem élek drogokkal),nah az betett rendesen.Jó kis cucc az biztos..Maradandó élmény ez a játék is.sztem többx végiglesz tolva -
#1107 jajaa, énis kinyomtam amúgy!
egy a baj, nekem rövid volt :( + 3-5 pálya...és elég :)
de fostam énis nagyon nagyon, és nemtudom hányszor megijedtem!!!! de úgy istenigazából, nem csak így lazán... :)
iszonyat jó a game, sztem kitolom még1x!
de nem most, így rögtön utánna, majd ha uborkaszezon lesz :)
mondjuk mostsem nagy a gametermés... -
Mentoloshurkaka #1106 Hát gyerekek, végig vittem énis és azt kell hogy mondjam, hogy számomra megszületett az év játéka. Soha ennyire nem fostam egyetlen játéktól se életemben. És a történet ütött mint az atom! -
#1105 Ha kiírja, hogy kell használni egy eszközt, akkor addig fürkéssz, amíg ki nem derül, hogy mit és hol kell alkalmazni. Ha megtaláltál egy kéznyomot vagy foltot, stb, akkor még egyszer meg kell nyomni és elővesz még egy cuccot. Ha fényképezni kell, akkor addig kell zoomolni, amíg zöldre vált és akkor lehet elkészíteni a képet.
Én mondjuk csak egyszer akadtam el a játékban, de a gamefaqs.com leírása alapján gyorsan sikerült pontot tennem az i-re. Figyelmetlen voltam egy létrával kapcsolatban a könyvtárban. -
valaminick #1104 Hali! srácok nagyon bejön a játék a 2. pályán vagyok csak még mert most lett olyan vga-m amin megy a game:) -
#1103 egy kis helpet pls:D
central metro station nél vaok....es van amikor elmeek egy kuka mellett...jo ott eloveszem azt a kis cuccost...de semmit nemtok vele csinalni csak zoom olni...utana tovabb meek es van egy ajto ahova kellene a feszitovas....szal a kerdesem...hogyan tovabb?:DDD -
#1102 Kivégzés megtörtént! -
#1101 Különben nagyon klassz ez a játék! Bár amitől félelmetes is lesz a játék, ugyanattól monotonná is válik - ez pedig az állandó sötétség. Most csináltam meg a 7. pályát (a könyvtárat) és azt figyeltem meg, hogy kerülhetek bármilyen helyszínre, előbb-utóbb (de inkább előbb) egy kanyargós folyosón találom magam. Ma lenyomtam az első 7 pályát, holnap pedig gyorsan kivégzem. -
#1100 Ha tudsz angolul, akkor a gamefaqs.com oldalon találsz végigjátszást mindegyik játékhoz. Ehhez is. Csak írd be a keresőbe, hogy Condemned és utána keresd meg a Faq/Walkthrough-t. -
#1099 Ennél a könyvtáros résznél is van 1 jó efekt amikor lemászunk a csajhoz aki a földön van látsz 1 árntékot nagyon cool