1859

-
Az én lapomon még fent van az a bizonyos storyline (aki nem vitte végig annak spoileres lesz!) Katt IDE -
Lesz az a sötét ijesztő is hidd el. -
Na én most értem a végére 3 napnyi nyugodt játék után. Azonban szégyen, nem szégyen, a sztorit nem értem teljes egészében. Valaki még régebben feltett a netre egy magyar nyelvű történetet de már nem találom... Így ha van itt aki végigtolta, megértette az egészet és írói vénáit kiaknázva vázolná nekem a sztorit annak nagyon hálás lennék.
Van egy mail címem, ide jöhet bármi írás: elkondor(kukac)t-online.hu (no spam pls). -
Végigsőtetben, spoilert ugytudsz írni, hogy rákattintasz a [makrók] gombra és oda levan írva. -
hogy tudok amúgy én is ilyet írni??
1ébként megvan, le kellett csapni az egyik dobozt a falon..
végig sötétben fog játszódni? nem mintha félelmetes lenne, de azért rettentő idegesítő amikor aztse tudom hol járok, és nem is látok semmit....... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Visszakell menni az egyik vagonhoz és ott kell körülnézni -
kiderült hogy a kukában lévő képek az egyik szobából valók a metronal.. na jön egy tag, ami csak úgy odakúszott, fordulnék meg azt orbavág jól beszartam, nem ez a lényeg :) hanem hogy hová továbB? mer van 2 ajtó, abból egyik sem nyitható ám -
Kouta #1171 nekem nincsenek hangok! ez miért van?! -
maga a játék pár nap, nagy kockáknak egy nap is lehet tömör 24 órás játékkal, ha lassan játszol egy hét kb. -
Hellsing47 #1169 és amugy egy fejezet milyen hosszu???:)
orásak vagy ilyen 15-20perc alatt végig lehet tolni egy pályát...:D -
10 chapter -
#1167 Hány küldetés van a játékban? -
#1166 Egézségedre!
-
Gabe18 #1165 "Csak a 24 feliratokat tedd még ki az oldalra mielőtt belemerülsz..."
Ja már kint vannak...sorry
-
Gabe18 #1164 Hajrá... 
A közelmúlt legjobb játéka.
Csak a 24 feliratokat tedd még ki az oldalra mielőtt belemerülsz...
-
Én mondjuk egy játék végett nem vennék új grafot, de a játék tényleg nagyon jó. -
#1162 Ma végre veszek jobb videókártyát,és én is tudom élvezni a játékot. -
a francba nem sikerült a spoiler !!!!! 

Hogy én mekkora egy barom vagyok !!!!
ezer bocs mindenkitől aki még nem tartott itt vagy nem játszott vele !!!!!
De tényleg !!!!!
-
szerintem is nagyon király játék ez !!! Van benne minden ami kell akció is meg horror is !!! Na meg az kifejezetten tetszik hogy bármilyen eszközt ki lehet venni a helyéről !!! Kedvencem a papirvágó kés meg a fejsze !!! Az meg kifejezetten jó volt benne hogy kutatni és nyomozni kell benne !!!
spoiler]az kifejezetten tetszett amikor azzal a zöld lézerkeresövel kellett követni a földön a nyomokat !! [/spoiler]
Volt olyan helyzet amikor majdnem infarktust kaptam mert mindig volt valaki a hátam mögött aki elkezdett ütni .
spoiler] A 9.fejezetnél azt hittem rögtön infarktust kapok a feladat
az volt hogy keressem meg az iskola tornatanárának a holttestét meg is
találtam de ami ezután jött az nem volt semmi igy is elég ronda volt a
hapsi de fényképet kellett csinálni róla egy közelit ahogy közelitek rá a kamerával egyszer csak hirtelen a hulla megragadja a kezemet és behúzott engem segitséget kérve kicsit sem csináltam be a félelemtől
[#nevetes1]
[/spoiler]
spoiler]Nagyon nagy kár hogy csak tiz fejezetből áll a játék lehetett volna több is de igy is nagyon jó tiz fejezet volt [/spoiler]
-
én nemtok róla -
Nagyon király a játék így első próbára. Azt szeretném kérdezni, hogy magyarítás az esetleg van vagy készül van valami infó efelől? -
jaja
-
alacsonyabb hja, de grafikailag is alatta áll. azért a fear full grafon odabax neki. azzal nem tudtam fullon játszani ezzel pici híján igen. és 6600gt-vel. :O -
hátjah...de talán nem olyan vészes a gépigénye... legalábbis a FEAR-nél alacsonyabb sztem... =/ -
Kircsi a gém!!!
Csak ne lenne ekkora gépigénye! -
Bár nekem ment volna ilyen grafikán
-
DonManó #1152 pár kép
kedvcsinálóként....
nagyon üt amúgy a játék -
ha lecserélném a vid karimat akkoris kevés lenne a konfig.. annyi mindent kicserélni meg most nincs pénzem
-
igen, igen ezis igaz.. csak az a sok koplalás:) -
túl nagy luxus lenne ha minden bokorban ilyet találnánk. így nagyobb szenzáció ha lassan jönnek a jók :) -
Én lecseréltem a video karim miatta. GFTi4800-at 6600GT-re. Megérte.
Csak a barátnőm meg ne tudja. Klassz. -
affene..:( pedig szeretem az ilyen játékokat,csak az a baj h kevés van belőlük. -
nincs
rendes dx9 kártya kell neki - sajnos ... -
hááát...csuma minimumon talán... -
1.20Ghz ADM Duron(tm) 512 Mb ram meg Nvidia Geforce 4 Titanium 4200 vid-bios verzioja 4.25.00.34 64 Mb-os. szal ezzel van esélym a játékkal játcani, mert elindul csak néha vannak texturák néha nem és léggé széteső a járék. pedig a f.e.a.r majdnemhogy akadás nékül futott(jó ne maxon) de legalább futott:) köszönöm a válaszokat.. -
hallod. van ám normális spolier tag ami eltünteti a szöveget, a makróknál meg tudod nézi hogy hogyan lehet használni. De ne rontsd el ezzel a más élményét! -
Jó hogy visszaolvasva rádöbbenek nem vagyok egyedül :) kom mondom nem szégyen mindenki azt mond amit akar de jópárszor rámhozta a frászt a game. Részemről jobban bejött para terén mint a F.E.A.R. .
Viszont nálam ez betudható annak hogy a realisztikusabb játékokat kedvelem minden téren. Akinek jobban beütött itt a frász véleményem szerint azért van mert sokkal inkább életszerű a game és a történet. Jobban beleéli magát az ember. Már már filmnek is elmenne és épp ezért olyan szinten átt tudod élni a játékot hogy az valami hihetetlen, ekkor jön a kolega hipp hopp vascsővel kaplapáccsal miegymásal :) garantáltan akor mikor má lassan asetod mire figyelj :) . Én ezen munka előtt csak emelni tudom a kalapom. Régen játszottam ilyen szintű jól eltalált hangulatú játékkal.
Várom a folytatást :) -
nincs mit!
-
köxi a helpet!!! -
ezért igazán figyelhetnél