1859

• Halfer
    Az én lapomon még fent van az a bizonyos storyline (aki nem vitte végig annak spoileres lesz!) Katt IDE
  • El Kondor
    Lesz az a sötét ijesztő is hidd el.
  • El Kondor
    Na én most értem a végére 3 napnyi nyugodt játék után. Azonban szégyen, nem szégyen, a sztorit nem értem teljes egészében. Valaki még régebben feltett a netre egy magyar nyelvű történetet de már nem találom... Így ha van itt aki végigtolta, megértette az egészet és írói vénáit kiaknázva vázolná nekem a sztorit annak nagyon hálás lennék.

Van egy mail címem, ide jöhet bármi írás: elkondor(kukac)t-online.hu (no spam pls).
  • Randelz
    Végigsőtetben, spoilert ugytudsz írni, hogy rákattintasz a [makrók] gombra és oda levan írva.
  • fistin
    hogy tudok amúgy én is ilyet írni??

1ébként megvan, le kellett csapni az egyik dobozt a falon..
    végig sötétben fog játszódni? nem mintha félelmetes lenne, de azért rettentő idegesítő amikor aztse tudom hol járok, és nem is látok semmit.......
  • Randelz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Visszakell menni az egyik vagonhoz és ott kell körülnézni
  • fistin
    kiderült hogy a kukában lévő képek az egyik szobából valók a metronal.. na jön egy tag, ami csak úgy odakúszott, fordulnék meg azt orbavág jól beszartam, nem ez a lényeg :) hanem hogy hová továbB? mer van 2 ajtó, abból egyik sem nyitható ám
  • Kouta
    nekem nincsenek hangok! ez miért van?!
  • Halfer
    maga a játék pár nap, nagy kockáknak egy nap is lehet tömör 24 órás játékkal, ha lassan játszol egy hét kb.
  • Hellsing47
    és amugy egy fejezet milyen hosszu???:)
    orásak vagy ilyen 15-20perc alatt végig lehet tolni egy pályát...:D
  • Randelz
    10 chapter
    Hány küldetés van a játékban?
    Egézségedre!
  • Gabe18
    "Csak a 24 feliratokat tedd még ki az oldalra mielőtt belemerülsz..."

Ja már kint vannak...sorry
  • Gabe18
    Hajrá...
    A közelmúlt legjobb játéka.

Csak a 24 feliratokat tedd még ki az oldalra mielőtt belemerülsz...
  • Randelz
    Én mondjuk egy játék végett nem vennék új grafot, de a játék tényleg nagyon jó.
    Ma végre veszek jobb videókártyát,és én is tudom élvezni a játékot.
  • wesker24
    a francba nem sikerült a spoiler !!!!!

Hogy én mekkora egy barom vagyok !!!!

ezer bocs mindenkitől aki még nem tartott itt vagy nem játszott vele !!!!!

De tényleg !!!!!
  • wesker24
    szerintem is nagyon király játék ez !!! Van benne minden ami kell akció is meg horror is !!! Na meg az kifejezetten tetszik hogy bármilyen eszközt ki lehet venni a helyéről !!! Kedvencem a papirvágó kés meg a fejsze !!! Az meg kifejezetten jó volt benne hogy kutatni és nyomozni kell benne !!!

spoiler]az kifejezetten tetszett amikor azzal a zöld lézerkeresövel kellett követni a földön a nyomokat !! [/spoiler]

Volt olyan helyzet amikor majdnem infarktust kaptam mert mindig volt valaki a hátam mögött aki elkezdett ütni .

spoiler] A 9.fejezetnél azt hittem rögtön infarktust kapok a feladat
    az volt hogy keressem meg az iskola tornatanárának a holttestét meg is
    találtam de ami ezután jött az nem volt semmi igy is elég ronda volt a
    hapsi de fényképet kellett csinálni róla egy közelit ahogy közelitek rá a kamerával egyszer csak hirtelen a hulla megragadja a kezemet és behúzott engem segitséget kérve kicsit sem csináltam be a félelemtől [#nevetes1]
    [/spoiler]

spoiler]Nagyon nagy kár hogy csak tiz fejezetből áll a játék lehetett volna több is de igy is nagyon jó tiz fejezet volt [/spoiler]
  • mucsácsó
    én nemtok róla
  • cselt
    Nagyon király a játék így első próbára. Azt szeretném kérdezni, hogy magyarítás az esetleg van vagy készül van valami infó efelől?
  • xy21
    jaja

• Halfer
    alacsonyabb hja, de grafikailag is alatta áll. azért a fear full grafon odabax neki. azzal nem tudtam fullon játszani ezzel pici híján igen. és 6600gt-vel. :O
  • mucsácsó
    hátjah...de talán nem olyan vészes a gépigénye... legalábbis a FEAR-nél alacsonyabb sztem... =/
  • xy21
    Kircsi a gém!!!
    Csak ne lenne ekkora gépigénye!
  • Randelz
    Bár nekem ment volna ilyen grafikán
  • DonManó
    pár kép
    kedvcsinálóként....
    nagyon üt amúgy a játék
  • xotyi
    ha lecserélném a vid karimat akkoris kevés lenne a konfig.. annyi mindent kicserélni meg most nincs pénzem
  • xotyi
    igen, igen ezis igaz.. csak az a sok koplalás:)
  • Halfer
    túl nagy luxus lenne ha minden bokorban ilyet találnánk. így nagyobb szenzáció ha lassan jönnek a jók :)
  • mikeleroi
    Én lecseréltem a video karim miatta. GFTi4800-at 6600GT-re. Megérte.

Csak a barátnőm meg ne tudja. Klassz.
  • xotyi
    affene..:( pedig szeretem az ilyen játékokat,csak az a baj h kevés van belőlük.
  • arty
    nincs

rendes dx9 kártya kell neki - sajnos ...
  • mucsácsó
    hááát...csuma minimumon talán...
  • xotyi
    1.20Ghz ADM Duron(tm) 512 Mb ram meg Nvidia Geforce 4 Titanium 4200 vid-bios verzioja 4.25.00.34 64 Mb-os. szal ezzel van esélym a játékkal játcani, mert elindul csak néha vannak texturák néha nem és léggé széteső a járék. pedig a f.e.a.r majdnemhogy akadás nékül futott(jó ne maxon) de legalább futott:) köszönöm a válaszokat..
  • icewolf
    hallod. van ám normális spolier tag ami eltünteti a szöveget, a makróknál meg tudod nézi hogy hogyan lehet használni. De ne rontsd el ezzel a más élményét!
  • Omlás
    Jó hogy visszaolvasva rádöbbenek nem vagyok egyedül :) kom mondom nem szégyen mindenki azt mond amit akar de jópárszor rámhozta a frászt a game. Részemről jobban bejött para terén mint a F.E.A.R. .
    Viszont nálam ez betudható annak hogy a realisztikusabb játékokat kedvelem minden téren. Akinek jobban beütött itt a frász véleményem szerint azért van mert sokkal inkább életszerű a game és a történet. Jobban beleéli magát az ember. Már már filmnek is elmenne és épp ezért olyan szinten átt tudod élni a játékot hogy az valami hihetetlen, ekkor jön a kolega hipp hopp vascsővel kaplapáccsal miegymásal :) garantáltan akor mikor má lassan asetod mire figyelj :) . Én ezen munka előtt csak emelni tudom a kalapom. Régen játszottam ilyen szintű jól eltalált hangulatú játékkal.
    Várom a folytatást :)
  • mucsácsó
    nincs mit!
  • nud
    köxi a helpet!!!
  • Halfer
    ezért igazán figyelhetnél