Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

svédcsepp
Hát hát,nem 1xû gamma,de azért itt nem fosok akkorákat ,mint a F.E.A.R.ben,viszont mikor van az a pálya ahol tele van proba babákkal és az 1ik suttogot valamit(nem haluztam,nem élek drogokkal<#vigyor3>),nah az betett rendesen.Jó kis cucc az biztos..<#hawaii>Maradandó élmény ez a játék is.sztem többx végiglesz tolva

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

mucsácsó
jajaa, énis kinyomtam amúgy!

egy a baj, nekem rövid volt 😞 + 3-5 pálya...és elég 😊
de fostam énis nagyon nagyon, és nemtudom hányszor megijedtem!!!! de úgy istenigazából, nem csak így lazán... 😊
iszonyat jó a game, sztem kitolom még1x!
de nem most, így rögtön utánna, majd ha uborkaszezon lesz 😊
mondjuk mostsem nagy a gametermés...
Hát gyerekek, végig vittem énis és azt kell hogy mondjam, hogy számomra megszületett az év játéka. Soha ennyire nem fostam egyetlen játéktól se életemben. És a történet ütött mint az atom!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
torrente
Ha kiírja, hogy kell használni egy eszközt, akkor addig fürkéssz, amíg ki nem derül, hogy mit és hol kell alkalmazni. Ha megtaláltál egy kéznyomot vagy foltot, stb, akkor még egyszer meg kell nyomni és elõvesz még egy cuccot. Ha fényképezni kell, akkor addig kell zoomolni, amíg zöldre vált és akkor lehet elkészíteni a képet.
Én mondjuk csak egyszer akadtam el a játékban, de a gamefaqs.com leírása alapján gyorsan sikerült pontot tennem az i-re. Figyelmetlen voltam egy létrával kapcsolatban a könyvtárban.

Hali! srácok nagyon bejön a játék a 2. pályán vagyok csak még mert most lett olyan vga-m amin megy a game😊

ScarY MAN
egy kis helpet pls😄
central metro station nél vaok....es van amikor elmeek egy kuka mellett...jo ott eloveszem azt a kis cuccost...de semmit nemtok vele csinalni csak zoom olni...utana tovabb meek es van egy ajto ahova kellene a feszitovas....szal a kerdesem...hogyan tovabb?😄DD

...

torrente
Kivégzés megtörtént!

torrente
Különben nagyon klassz ez a játék! Bár amitõl félelmetes is lesz a játék, ugyanattól monotonná is válik - ez pedig az állandó sötétség. Most csináltam meg a 7. pályát (a könyvtárat) és azt figyeltem meg, hogy kerülhetek bármilyen helyszínre, elõbb-utóbb (de inkább elõbb) egy kanyargós folyosón találom magam. Ma lenyomtam az elsõ 7 pályát, holnap pedig gyorsan kivégzem.

torrente
Ha tudsz angolul, akkor a gamefaqs.com oldalon találsz végigjátszást mindegyik játékhoz. Ehhez is. Csak írd be a keresõbe, hogy Condemned és utána keresd meg a Faq/Walkthrough-t.

Randelz
Ennél a könyvtáros résznél is van 1 jó efekt amikor lemászunk a csajhoz aki a földön van látsz 1 árntékot nagyon cool

Shep
kösz mindkettõtöknek

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pretorian
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azon az oldalon, ahol a madár vergõdik, keresd meg a létrát, és told el. Felmászol, és már át is jutottál.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Halfer
Van egy kalapács a rács mellett, azzal kell a könyvtárban lévõ létráról a lakatot leszedni. aztán felmászni. Onnan már egyértelmû!

Shep
A könyvtárban, meg kell keresni a csajt, na õ megvan, csak éppen a rács mögött, hogy lehet bemenni hozzá?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Halfer
attól menj jobbra

Shep
Remélem megtalálom, köszi.

berlinboy6329
Jaja.Ott én is Lakadtam.Annyi az egész h van valahol a lift körül 1 ajtó és azon van a lakat

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Shep
A bababoltban ott tartok, hogy kivettem a kalapácsot a liftajtók özül, az bezáródot, le kellen jutnom az alsó szintre, na de hogyan?

Shep
Kösz.

Halfer
lehet választani Chaptert a menüben

Randelz
Lehethogy most nagyon hülyeséget kérdek de ha végigvittem hogyan lehet e egy pályát újrajátszani úgy hogy nincs mentésem csak az utolsó pályara???

mucsácsó
fele pont...
azért mondom, mert az az 5. pálya 😊
Shep
A bábuboltban járok, ez kb hány %?

arty
nagyon eccerü, kövesd a bejárattól a feliratokat a falon 😊 (UVben izzanak)

Forza.

dante3
Köszi! Még egyszer körülnézek JOBBAN, hátha megtalálom!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

berlinboy6329
A 4 helyet tom hol van nagyjából.Van a pincében 1, a padláson 1, van a konyhában a sütõben,meg van 1 valahol a házban 1 szobában a falon

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

dante3
Hát én ebben a házban csak egy ellenféllel találkoztam eddi,de az is eltünt!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Pretorian
Én ugyanitt vagyok most, de még a harmadikat sem találtam meg, mert mindig akkor ugrik nekem egy horhe a fadarabbal, amikor elõveszem a detection tool-t.

dante3
Sziasztok!
Kellene kis segítség,az Apple Seed Orchard pályán vagyok a vidéki házban!
Négy irkát kell megtalálnom,de a harmadiknál egy ajtó mögé vezet a szövegsor a falakon és az ajtót nem tudom kinyitni! Valamit elhagytam volna?
Segítsetek,köszi!

hát ez már nem csucs meg next gen😊 de elmegy vele minden egyenlõre😊

Csak egy kis bemeleítés volt, ez az igazi para.
Jó neked, én csak nyár elején veszek csúcs next gen vga-t.
Halfer
ajánlom hogy ne legyen célkereszt. úgy életszerûbb. fegyver ritkán volt szóval nem is kell 😊 de igen, options...

hali!

nemte vagy a béna😊 a menübe lehet beállítani a célkeresztet, hogy legyen e mindig, vagy smart, vagy kikapcsolva😊
egyébként még nem játszottam a gaméval, mert ma veszek 6600GT-t a másik kártyámmal igen lassan ment .... szal ma elvileg letesztelem😄

Tatyla
hát bevallom férfiasan én is leföttem mint a kávé egy párszor...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lehet h én vok béna de nálam nincs célkereszt 😞

tud vki segíteni?

köszönöm
Randelz
Ja úgyhogy szerintem nemkellett volna a végére az a választás hogy leszeded e vagy nem

ThugEdge
na lenyomtam,kemény volt azért a vége,nem annyira,pont kellõ képpen sztem
megnéztem mind2 végét:

ha nem lövöd le,lelövi saját megát,bár gyors volt,de én ezt láttam

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Köszi szépen srácok <#worship>
amugy nagggyon jo a game!!!

mucsácsó
hátjhah....nade azért, nem mondom hogy elszúrták a FEAR-t a Monolith-es skacok...
azért...abban is meg lehetett ijedni...uhhh, mikor mentem fel a létrán, megfordulok és ott a kislány...úúúúúú aztarohadt...

nade Condemned az tökmás...itt egyszerûen...lehet én vagyok csak a beszari, nem érdekel, de én bevallom hogy egyszereûen...FÉLEK...
tudom hogy csak egy játék, de attól félek hogy megijedek, és jajj mi lesz 😄
meg az egész game környezete, zene, hangok...hihetetlen mennyire nyomasztóra, és félelemtesre sikerült ez a játék...
eszmélelen, mekkora egy jó lett...nálam TOP gameek közé lopta magát...amibõl nálam nem sok van 😊
feledhetetlen élményt nyújt, tutti hogy újra fogom játszani (bár tudjuk ugye, hogy nem valami újrajátszható, meg megijedni talán úgy nem fogunk, de nekem a közelharcok nagyon tetszenek 😊)
meg úgy az egész game, nagyon király lett....hiába "szidom", hogy milyen fosatós, természetesen ezt jóindulatúan mondom 😊
egy dolog viszont nagyon nagyon biztos: Monolith otthon van rendesen a horror mûfajban (+grafikában ^^)...
Pretorian
A fear minden volt, csak - címének ellentmondóan - félelmetes nem. Szerintem a Monolithnál összecserélték a két játék címét.

Tatyla
a fear-nek ilyennek kellett volna lenni és tutti infarktus...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mucsácsó
nem vagy egyedül.... 😄D
egyébként sztem full valós, kivéve a szörnyikéket vagy mik azok...habár nemtom azok mitõl lettek...
ThugEdge
hát én most abbahagyom,majd inkább nappal sötétítõ függönnyel😊)
fear az kutyaf@sza volt ehhez képest sztem
rohadtul félelmetes nekem legalábbis,talán pont azért,mert tudjuk,hogy ez nem fantasy,jó nem totál realista,de sokkal közelebb áll ahhoz,mint a fantasy dologhoz
én rettegek
jó éjt
😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

mucsácsó
mármint ez a felfeszített, 8-as számú metróban...
mucsácsó
SPOILER!!!!
azt kell csinálni, hogy ott, ahol van a lábnyom, felnézel, és meghúzod azt a kis kart, vagy mit, és lepotyognak a metró tetejérõl lábak, meg kezek, na és azt le kell fényképezni....aztán megfordulsz, jön felülrõl egy négykézlábas paraszt, felmászol a létrán (ott ahol bejött), és csók... 😊

egyébként tök ugyanitt akadtam el énis 😊
Randelz
Ja sztem is ez a rész a legdurvább.Én is rendesen megijedtem annál s résznél<#wilting>

Pretorian
A hangulatot nagyon eltalálták a Monolithnál, bár a sztorit szerintem bármelyik vasárnap délutáni CSI epizó állva hagyja. Olyan, mintha összeollózták volna a Silent Hillek és a régi Resident Evilek legjobb pillanatait, megfejelték egy bivaly AI-val és animációval, +über grafikával.

Vedd fel a pajszert és nyisd ki a másik metró ajtaját. Egy pallón keresztül tudsz odamenni.
hi,kéne egy kis help mert elakadtam a Grid 4 subway tunnels egy részénél,két metrokocsi van egymás melett az egyiket felfeszitettem pajszerral,ott lefényképeztem egy lábnyomot,valamint még egy asztalon volt egy metrokocsi tervrajz aztis lefényképeztem kiirtottam mindenkit de valahogy nem jövök rá mit kéne csinálni mert semmere se tok továbbmenni.Ha valaki tud segiteni megköszönném..<#help>