Condemned
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
egy a baj, nekem rövid volt 😞 + 3-5 pálya...és elég 😊
de fostam énis nagyon nagyon, és nemtudom hányszor megijedtem!!!! de úgy istenigazából, nem csak így lazán... 😊
iszonyat jó a game, sztem kitolom még1x!
de nem most, így rögtön utánna, majd ha uborkaszezon lesz 😊
mondjuk mostsem nagy a gametermés...
Én mondjuk csak egyszer akadtam el a játékban, de a gamefaqs.com leírása alapján gyorsan sikerült pontot tennem az i-re. Figyelmetlen voltam egy létrával kapcsolatban a könyvtárban.
central metro station nél vaok....es van amikor elmeek egy kuka mellett...jo ott eloveszem azt a kis cuccost...de semmit nemtok vele csinalni csak zoom olni...utana tovabb meek es van egy ajto ahova kellene a feszitovas....szal a kerdesem...hogyan tovabb?😄DD
...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Kellene kis segítség,az Apple Seed Orchard pályán vagyok a vidéki házban!
Négy irkát kell megtalálnom,de a harmadiknál egy ajtó mögé vezet a szövegsor a falakon és az ajtót nem tudom kinyitni! Valamit elhagytam volna?
Segítsetek,köszi!
nemte vagy a béna😊 a menübe lehet beállítani a célkeresztet, hogy legyen e mindig, vagy smart, vagy kikapcsolva😊
egyébként még nem játszottam a gaméval, mert ma veszek 6600GT-t a másik kártyámmal igen lassan ment .... szal ma elvileg letesztelem😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
tud vki segíteni?
köszönöm
megnéztem mind2 végét:
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
amugy nagggyon jo a game!!!
azért...abban is meg lehetett ijedni...uhhh, mikor mentem fel a létrán, megfordulok és ott a kislány...úúúúúú aztarohadt...
nade Condemned az tökmás...itt egyszerûen...lehet én vagyok csak a beszari, nem érdekel, de én bevallom hogy egyszereûen...FÉLEK...
tudom hogy csak egy játék, de attól félek hogy megijedek, és jajj mi lesz 😄
meg az egész game környezete, zene, hangok...hihetetlen mennyire nyomasztóra, és félelemtesre sikerült ez a játék...
eszmélelen, mekkora egy jó lett...nálam TOP gameek közé lopta magát...amibõl nálam nem sok van 😊
feledhetetlen élményt nyújt, tutti hogy újra fogom játszani (bár tudjuk ugye, hogy nem valami újrajátszható, meg megijedni talán úgy nem fogunk, de nekem a közelharcok nagyon tetszenek 😊)
meg úgy az egész game, nagyon király lett....hiába "szidom", hogy milyen fosatós, természetesen ezt jóindulatúan mondom 😊
egy dolog viszont nagyon nagyon biztos: Monolith otthon van rendesen a horror mûfajban (+grafikában ^^)...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
egyébként sztem full valós, kivéve a szörnyikéket vagy mik azok...habár nemtom azok mitõl lettek...
fear az kutyaf@sza volt ehhez képest sztem
rohadtul félelmetes nekem legalábbis,talán pont azért,mert tudjuk,hogy ez nem fantasy,jó nem totál realista,de sokkal közelebb áll ahhoz,mint a fantasy dologhoz
én rettegek
jó éjt
😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
azt kell csinálni, hogy ott, ahol van a lábnyom, felnézel, és meghúzod azt a kis kart, vagy mit, és lepotyognak a metró tetejérõl lábak, meg kezek, na és azt le kell fényképezni....aztán megfordulsz, jön felülrõl egy négykézlábas paraszt, felmászol a létrán (ott ahol bejött), és csók... 😊
egyébként tök ugyanitt akadtam el énis 😊