1859

• Randelz
    Mondjuk én a deszkákat egy vasajtóval tudtam leverni, de eleinte nekemse ment aztán fukároztam egyet a házba és letudtam verni
  • Hellsing47
    mért pont ott???lol

nem szeretem a pincéket..meg ott megijesztett egy monszta is
  • berlinboy6329
    Én úgy tom a pincében.
  • Hellsing47
    heh...hát kkor elég gyatra paranormális jelenség...legalább akkor vmi törte volna át..vagy mittomén...lol

nah..szal hol van a tükör??vki??
  • berlinboy6329
    Ez nem bug,a fejlesztők sztem direkt hagyták benne,hogy azt higgyük paranormális jelenség.
  • Hellsing47
    hmmm..hát ez télleg rejtély h hogyan nyilik ki!!...lol

tegnap ota nem birtam átmenni a deszkákon!!hát ma bedühödtem el kezdtem verni crowbar-ral...meguntam..rábasztam az egérre ,ettöl az egér kiakadt és a csávo végig a plafont bambulta...azt amikor helyre raktam az egeret(még 1 eröteljes ütéssel!xDD) és megnéztem a deszkákat..hát..eltünt..szörén-szárán eltünt...sztem ez itt a játék egyik legnagyobb rejtélye...azért az fura hogy senki se tudja hogy hogy jutott át rajta...(igaz még én se!lol)

ja..és ha már itt vok...hol a picsában van az a rohadt tükör
    nincs kedvem keresgélni!!=D
  • Bolch
    Nemrég vittem végig újra ezt a pályát. Én se tudtam átmenni a deszkákon, ezért megpróbáltam lemenni a padlásról, de be volt zárva az ajtó. Utána megint visszamentem, és addigra a deszkák már nem voltak ott...
  • Halfer
    Hát figy, én benyomtam a lámpát hozzá és átmentem rajta. Másképp nem ment át. Lehet hogy ez bug volt, de ha igen, akkor nem tudom hogy mész át!
  • mucsácsó
    itt nem is kell átmenni asszem :D legalábbis én nem mentem át az tuti :D
  • Hellsing47

• Hellsing47

nah..talán most jo lesz a kép..hanem akkor...lol

átmentél???csakugy???a te karapekod mi volt??szupermen??

háát..megprobálom én is..ajánlom hogy sikerüljön neki..
  • Halfer
    erre kifejezettem emlékszem (mondjuk kép nem jön be, a deszkák miatt eml.) hogy én nekimentem és átmentem rajta :D
  • Hellsing47
    vki pls segitsen...itt merre kell tovább menni???:

+találtam a folytatásást a szövegnek,de az az ajto teljesen le van deszkázva...hiába ütöm nem törik szét(vagy nem ütni kell??)...nincs vmi más utvonal, h követhessen tovább???

THX a segitséget!!
  • mucsácsó
    én kipróbáltam...nem egy condemned, az tuti, de viszont ez hogy ingyen van, és 4 skac csinálta, saját, döbbentesen szép engine/grafika, döbbenetesen jó fizikával...ez azért szép :)
    már csak ezmiatt is érdemes letépni :)
  • berlinboy6329
    Van róla topig,le lehet ingyé tölteni.
  • Randelz
    kikéne ezt is próbálni
    http://www.sg.hu/cikkek/45371/penumbra_tetszetos_horrorjatek_ingyen
  • berlinboy6329
    Hát igen!Még több ilyen minőségű/színvonalú gémet a népet!!!!!
  • haxoror
    Hát én este és fejhallgatóval toltam, sajnos tudtam róla hogy mi lesz de így is megvolt a hatása!
  • Hellsing47
    huhhh...akkor jolvan!!!:)

//kicsit féltem elolvasni azt a spoilert nehogy vmi olyat mondj el amit nem kellett volna még megtudnom=D//
  • berlinboy6329
    Án sose szewrettem,ha megtudom 1 gém/film vmelyik részét.Én akarok oda eljutni és meglepődni.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De hiába hogy tudtam,hogy a 9.pályán megijeszt a tornatanár, mégis full beszartam.LOL.Csinálj 1 közeli képet.:D Kár h nem este,fejhallgatóval toltam. :(
  • Halfer
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen, de az a lényeg, hogy a legvégét nem lőtte le... ott a poén ;)
  • Hellsing47
    haverom rendesen lelötte a poént a végével kapcsolatban...remélem csak ahzudott..=D
    de megkérdem..télleg azzal a szép kis démonnal/aki szinte végig kisér minket utunkon/ kell +küzdeni a végén???=/
  • Randelz
    Nem annyira parás(mondjuk és teljesen beleéltem magam és egy résznél úgy megilyedtem hogy egy tiszta hangosat kiáltottam, így utólag belegoldolva nemis volt ilyestő az a rész).Mondjuk onnantól a game elég nehéz.
  • Hellsing47
    mért??annyira nehéz vagy annyira parás???=D
  • Halfer
    sok sikert xDD
  • berlinboy6329
    azaz.
  • Hellsing47
    öö..asszem pont most vok egy házban..egy csávesz vitt el kocsival...:)
  • berlinboy6329
    :))

Legjobb rész a gémben.Meg az a ház,de te asszem még nem...Nem jársz ott.Majd követni kell UV-vel vonalakat.Az fosatós még éjjel.
  • Hellsing47
    jaja...tudtam hogy nem kellett volna felemelnem a hangot és elhuznom a függönyt...de mostmár mind1!!!robogok a megyei korházba szivinfarktussal... lol
  • berlinboy6329
    :DDDDDDDD.Az öltözőszekrényes rész?
  • Hellsing47
    azta ku*va anyját...hogy kapná be a játék!!szivrohamot kaptam..

mekkora k0cs0g az a suli...
  • xotyi
    de az nálam nem megy sajna
  • berlinboy6329
    Suffeing csak 4 RIP?B+?Szemetek.1ébként PC-re nem találtam gémet se.Nekem olyan kell.
  • berlinboy6329
    Van még.Condemned!
  • xotyi
    horror gémek 1983-2004 ig.:)
  • xotyi
    szal ha parás gémeket akarok akkor minenképp szerezzem meg a Farenheitet meg a Sufferinget? van még? xD
  • Hellsing47
    SÚLYOS HIBA ha kihagytad!!egy élménnyel lettél szegényebb...nagyon-nagyon megéri letölteni!!
    Jó sztori,jó helyszinek,jó fegyverek..a graf kicsit régebbi de jó...eléggé parás hangulat...meg persze szinte végig hentelés...

ONLY HENT RulZ!!!
  • berlinboy6329
    Tőccsed,tőccsed,ne bánod meg.Én sem bántam.Nagyaon nagy.
  • haxoror
    Hopp a sufferinget is kihagytam, asszem holnap sürgősen letöltöm
  • berlinboy6329
    Suffering :)) Mint a Slayer?az is tele van vassal.Sőt még 4 kardja is van meg orbitális vascsövek a pofájában.Condemned(és Suffering)Folytatást akarok.