1859
-
#1298 Segítséget kérek. Amikor a medencébe megyek a tetöről esnek le emberek stb ott mit kell csonálni, hogy tovább jussak -
#1297 meg a helyszíneléshez kellett is vinni mindent, ahol először felbukkant a gyilkos. -
Tom Polsky #1296 van rajta egy hátitáska ha jól emléxem -
#1295 Nagyon jó a játék, FEAR-nél jobban megfogott ez a játék, de azért picit vicces h fél raktár helyszínelő cuccát magával viszi :D -
Tom Polsky #1294 Tuti hogy codec miatt csinálja, nálam is az volt a baja, letöröltem az ACE Megámat és gyönyörűen elindult.
Magyarításáról tud valaki valami friss hírt? pl hol tart a fordítás -
#1293 Nekem még anno a FEAR-nél volt ilyen s akkor codec probléma volt. (ACE volt fent akkor) letöröltem s már ment is a FEAR.S mivel egy az engine lehet ugyanez a probléma. -
#1292 Nekem a Criminal origins-nél amikor alindítom csak egy fekete képernyő jön be de miért?
Próbáltam az eax.dll-t kicseréltem másik crackkel de nem megy pls help!
Help most mit kell csinálni hogy rendesen menjen? -
#1291 Nincs helyem sajnos de minden erőmmel azon vagyok hogy legyen amugy meg várok magyarításra :D -
#1290 Csak készül -
Tom Polsky #1289 de a magyarosítások portálján (http://www.magyaritasok.hu/index.php?searchfield=condemned&func=search) felvan tüntetve, hogy készül.
Akkor most készül vagy nem készül? -
#1288 Vagycsak simán teis elkaptad azt amitól a többi ember is idegbeteg sadista lett -
#1287 hiba h a teljessel nem játszottál :P de valszeg ez a psychopata hentelés miatt, meg mert így mutatja be h legyőzhetetlen a boss és átszállt beléd... ha nem akkor passz :D -
#1286 Még nemtoltam csak a demót de igy történet alapján kérdem miért változik át a csávó ? -
#1285 Nem is tudok róla, hogy lesz magyarítás hozzá.
ITT meg megérted amit eddig nem. Vagy nem :) -
Tom Polsky #1284 hali!
nagyon állat ez a game :)
max grafikán max felbontással nagyon tetszett nekem és a haveromnak.
"csak kár hogy rövid volt"
esetleg nem akarják megfilmesíteni? :)
mivel nem tudunk nagyon angolul így nem nagyon értettük a végét, de így is nagyon bejött a játék.
Esetleg nem tudja valaki mikor lesz kész a magyarítás?? :)
Magyarul akkor újra végignyomjuk... -
#1283 töröld le az ACE Mega Codec Pack-ot! -
#1282 Biztos vagyok benne, hogy volt már kérdés. De azért én most is megkérdezem :)
Elindítanám a játékot, de csak fekete képernyő jön be aztán fagy. Nvidia Gforce 6600om van, eddig semmi gond nem volt vele. Bementem a configba beállítottam, launch Condemned és ennyi. Ötletek? -
#1281 nem lehet más képarány sajnos. de így is jó sztem. -
Hellsing47 #1280 benne van...legalábbis nekem benne volt... -
Ferencz István #1279 Heló!
Az lenne a kérdésem hogy a Condemned-ben kilehet kapcsolni az alul-felül lévő két fekete csíkot, vagy ez alapból belevan építve a játékba? -
#1278 ok kösz -
Hellsing47 #1277 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 4ik is fent van az emeleten..csak az a padláson...de asszem ugy is megtalálhatod ha felmész az emeltre és ahogy felértél a veled szemben levö kis folyosohoz mész...ott rögtön be az elsö szobába balra..és ott kersed meg,de lehet hogy hülyeséget mondtam mert nem biztos hogy nyitva lesz, ha ez igy van akkor meg kell találnod a padlást!! -
#1276 hűha elakadtam, vki ha tud segítsen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a helyzet hogy a 4 szöveget keresem: egyik a pincében, egy az emeleten, egy pedig a sütőben, de a 4.et nem találom sehol, meg tudná nekem mondani vki hol lehet? -
TottiZsolt #1275 ©Blekk Síp koszonom a segitseged, mar nekem is jo ezzel a megoldassal. Sorry, de nem olvastam vegig a hozzaszolasokat. Koszonom megegyszer a segitseged! -
#1274 No, akkor idéznék magamtól :D
"Akinek kilép a játékból szabálytalan művelettel, vagy nincs hang, az próbálja meg az eax.dll-t ezzel a file-al felülírni:
EAX.DLL
Engem indítás után egyből kivágott a desktopra, felülírtam ezt az 1 fájlt, és minden tökéletes!" -
TottiZsolt #1273 Es meg ehhez tartozik, hogy valami aex.dll nevut jelol meg hibaforrasnak.. ez ellen mint lehetne tenni ha van ra megoldas?! :( Koszi... -
TottiZsolt #1272 Sziasztok!
Egy kerdesem van: a Condemned - Criminal Origins nevu jatekkal szeretnek jatszani, de amint elindulna a jatek hibat jelez, es azt irja, hogy a jatek exe filejaban talal hibat, azaz az exe okoz hibat... Ez mitol lehet? Az exe nem lehet hibas, mert ismerosom is ugyanezzel jatszik. Koszi elore is a valaszokat! Sziasztok! -
Hellsing47 #1271 de jol néz ki a hsz..lol -
Hellsing47 #1270 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ööö...áá...ööö...mi a faxom lett Ethan-al a végén???
fogorvosnál volt vagy mi???
mi történt vele???enyhén hasonlitunk arra a pöcsre akinek lekaptam az also fogsorát -
#1269 a házas az uccsó vagy az előtti? a suli után, egy tag vezetett oda.. -
#1268 utolsó előtti -
#1267 ez a deszkás tükrös melyik pálya? -
#1266 így is lesz! így volt nálam is :) -
#1265 Megvan.Spoilerbe leírom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fejszét a büdös életben nem fogod megtalálni.Ha minden igaz,támadnak hülye emberek.Azokat kell lecsapni,és 1üknél lesz a fejsze
-
Hellsing47 #1264 hát ez az..azért kell hogy szétverjem a zongorát!!!
de lusta vok megkeresni!!!lol -
#1263 Hopp,kicsit spójleres. -
#1262 Fejszét minek?Azt te hagytad el,mert a zongorát szét kellett verni.Vagy most kell? -
#1261 Jaja az a pálya nagyon szar, de... -
Hellsing47 #1260 ááá..faxom...ez már uncsi..ebben a házban folyton keresgélni kell..elöször azt a rákos 4feliratot..utána a tükröt..mostmeg ezt a rohadt fejszét...az egész játékban nem volt ennyi keresendö cucc mint itt... -
#1259 Én már nem is emléxem,hogy bajom lett volna vele.