Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cselt
Nagyon király a játék így elsõ próbára. Azt szeretném kérdezni, hogy magyarítás az esetleg van vagy készül van valami infó efelõl?
xy21
jaja

Halfer
alacsonyabb hja, de grafikailag is alatta áll. azért a fear full grafon odabax neki. azzal nem tudtam fullon játszani ezzel pici híján igen. és 6600gt-vel. 😮

mucsácsó
hátjah...de talán nem olyan vészes a gépigénye... legalábbis a FEAR-nél alacsonyabb sztem... =/
xy21
Kircsi a gém!!!
Csak ne lenne ekkora gépigénye!

Randelz
Bár nekem ment volna ilyen grafikán<#pardon1>

pár kép
kedvcsinálóként....
nagyon üt amúgy a játék

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

xotyi
ha lecserélném a vid karimat akkoris kevés lenne a konfig.. annyi mindent kicserélni meg most nincs pénzem<#szomoru1>

Trance&Friends nothing more..

xotyi
igen, igen ezis igaz.. csak az a sok koplalás😊

Halfer
túl nagy luxus lenne ha minden bokorban ilyet találnánk. így nagyobb szenzáció ha lassan jönnek a jók 😊

mikeleroi
Én lecseréltem a video karim miatta. GFTi4800-at 6600GT-re. Megérte.

Csak a barátnõm meg ne tudja. Klassz.

xotyi
affene..😞 pedig szeretem az ilyen játékokat,csak az a baj h kevés van belõlük.

arty
nincs

rendes dx9 kártya kell neki - sajnos ...

Forza.

mucsácsó
hááát...csuma minimumon talán...
xotyi
1.20Ghz ADM Duron(tm) 512 Mb ram meg Nvidia Geforce 4 Titanium 4200 vid-bios verzioja 4.25.00.34 64 Mb-os. szal ezzel van esélym a játékkal játcani, mert elindul csak néha vannak texturák néha nem és léggé szétesõ a járék. pedig a f.e.a.r majdnemhogy akadás nékül futott(jó ne maxon) de legalább futott😊 köszönöm a válaszokat..

icewolf
hallod. van ám normális spolier tag ami eltünteti a szöveget, a makróknál meg tudod nézi hogy hogyan lehet használni. De ne rontsd el ezzel a más élményét!

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Omlás
Jó hogy visszaolvasva rádöbbenek nem vagyok egyedül 😊 kom mondom nem szégyen mindenki azt mond amit akar de jópárszor rámhozta a frászt a game. Részemrõl jobban bejött para terén mint a F.E.A.R. .
Viszont nálam ez betudható annak hogy a realisztikusabb játékokat kedvelem minden téren. Akinek jobban beütött itt a frász véleményem szerint azért van mert sokkal inkább életszerû a game és a történet. Jobban beleéli magát az ember. Már már filmnek is elmenne és épp ezért olyan szinten átt tudod élni a játékot hogy az valami hihetetlen, ekkor jön a kolega hipp hopp vascsõvel kaplapáccsal miegymásal 😊 garantáltan akor mikor má lassan asetod mire figyelj 😊 . Én ezen munka elõtt csak emelni tudom a kalapom. Régen játszottam ilyen szintû jól eltalált hangulatú játékkal.
Várom a folytatást 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

mucsácsó
nincs mit! <#wink>
nud
köxi a helpet!!!

Halfer
ezért igazán figyelhetnél <#mf1>

😄DD én jövöhéten fogok nekikezdeni😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

az elõzõ üzenetet ne olvassa az aki még nem tolta végig!!!!!!!!!!!!!!!!
húú
a 8. pálya vége nagyon beszaratos fõleg mikor a szekrényben az a félkezûcsávó elkap.hát nem semmi!!!!![/spoiler]
ez játékstílusra olyasmi mint a deux ex volt?

mucsácsó
#1125-1132...olvasd csak el...

de amúgy...hogy is vannak azok...most lehet hülyeséget írok, de már nem emléxem pontosan, hogy hol is voltak, de vannak foszlányok, azért leírom õket, hátha segít...szóval itt van a 4 felirat:
-egy szekrényben (emeleten)
-sütõben (lennt)
-fiókban (fennt)
-mósdóban (pincében)

aztttthiszem....aztán majd le kell menned ahhoz a tükörhöz, amit ki bírsz nyitni...(pont ott van a mosdós felirat mellette)
nud
hy!
én 1házban vok elakadva(az iskolás rész után).4 írást kéne talállnom a falakon uv-vel,és lefényképezni.
2õt már talláltam a pincében,ill fent az emeleten.van még 1páncélszekrény,amit feszitõvassal ki lehetne nyitni...
ez már a vége?

mucsácsó
énis nagyon! sõt szerintem mindenki, aki végigtolta! 😊
Örm
Kösz sikerült! Remélem lesz következõ része a játéknak.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

mucsácsó
csak verni és verni 😄
ha ottis letérdel, akkor nyomj egy <1> -es gombot 😊 és leápolja a csávókát 😄

már a legeslegvégsõ emberre gondolsz, nem?
Örm
Annál a résznél amikor egy szögekkel kivert emberrel kell megküzdeni és fekete fehér a kép ott mit kell csinálni? Mi a trükk?

mucsácsó
9. pálya, még az, és még a 10., ami nem valami hosszú...
és sajnos ennyi 😞
Örm
Kösz!
Innén még mennyi van a játékból?

mucsácsó
hát az a baj, hogy összekevered a csíkokat...
4 csík van, mind másfele vezet, 4 féle íráshoz, amik el vannak rejtve, pl sütõben, fiókban...stb...nagyon nagyon szenvedõs rész, rühelltem, már fájt a szemem és a fejem, annyit szenvedtem...ráadásul jó rám is ijesztettek azok a kis mászó genyó sokszor... 😄
Örm
Hello!
Az iskola utáni pályán vagyok egy házban. A földön a plafonon és a falakon egy infra lámpával látható csik fut. Itt mit kell csinálni mert már az infra csík mentén bejártam az egész házat és mindig az elejére érek vissza?

mucsácsó
áhh...az egy erõltetett, budget szar, véresen gyengye-erõltetett multiplayerrel...fos grafikkal...régen emléxem, megõrültünk érte, de mostmár...undorodok tõleg...fõleg hogy fosi UEngine :S nem egy szépség már mai szemmel nézve...
----------------------
amúgy poroltót énsem vettem fel sehol, csak concept artban láttam hogy van, de a suliban énis mintha láttam volna...
de asszem nem lehetett felvenni :S

de ezt nemtudtam, hogy X360-on ott lehetett nyomni vele 😊
bepe79
Van már olyan game, ahol multiban lapáttal meg hasonlókkal lehet zúzni.. <#smile> Postal2: Share The Pain.. <#worship>

Suzuki Swift GL 1.3

Halfer
Igen, és is úgy tudom, hogy Boxon van, de PC-n én sem tudtam felvenni. Ha jól tudom a suliban láttam a földön.

Randelz
Találkozott valaki a játékban poroltóval?Mert valószinûleg nincs benne párdolgot kihagytak az X360 as verzióból.

Halfer
én is ezt tervezem, de nagyon nehéz Hard-on!

mucsácsó
hátjah...igaz...mindeesetre én tuti majd nekiesek valamikor megint, valszeg nehezebb fokozaton 😊
Halfer
sajnos rövid a játék és nem sokan játszák újra. én majd ha kérdez vki akkor úgy is írok ide.

mucsácsó
😄DDDD

amúgy elég kihalt mostanában a topic...pedig elég népszerû volt 😞
B@ldrick
teknõcöm megette a borítót tokkal-vonóval <#ravasz1> látott vki cdset?

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

copass
de azért mekkora lehet ezzel egy multi, lapáttal zúzni!😄
nekem a faltörõ kalapács tetszett még nagyon, azzal kupán vágsz valakit oszt hella!😄
azt néztem hogy az ellenfelek, nem csak úgy jönnek neked mint a barom, hanem bújkál, elég elnézni egy sarkot és hátulról odavág egybõl. meg azon lepõdtem meg hogy meglát, elszalad, letép egy deszkát és elbújik,az lesbõl legyógyít.
a fear-ben is tetszet az ai, a bútortologatással, de itt még jobb lett talán.
mondjuk egy idõ után a sötétség, meg lepukkantság már monotonná teszi.
de hát napsütésben nem lehet megijedni!😄

Halfer
Én végigtoltam a FEAR-t aztán ezt. Remélem legközelebbi Monolith alkotás a FEAR következõ része (persze új címmel) majd a Condemned 2 <#nyes> Nagyon örülnék ennek a felhozatalnak! Már hiányom van (na de nem váltam olyan psychopatává) úgyhogy szerintem még egyszer nekiesek a Condemned-nek <#eljen>
Nekem is kedvenc volt a letépett csõ, balta és a szekrényajtó! <#bdead>

mucsácsó
jaja, hát eléggé különbözik 😊

én nagyon szerettem a nagy csövet, a piszkavasat (9. pálya), letépett szekrényajtókat... 😊
remélem lesz még valami "küldetés"lemez, vagy 2. rész, vagy valami folytatás szerû...mostis úgy tolnám 😞
nehogymá most még1x felrakjam 😄
habár lehet most a FEAR következik, nálam az a game kimaradt 😄 én itthon nem toltam vele, csak a 2. pályáig, meg másnál láttam néhány pályát még...úgyhogy lehet nekiesek a F.E.A.R.-nek 😊
Halfer
azért az figyelemreméltõ, hogy a feszítõvas jelentõsen másképp néz ki, nehogy beleszóljon vki 😄

copass
az a rohadt létra!😄
az a gáz a f.e.a.r.-el hogy egyszer vittem végig, de hát végig bentvolt a zabszem!😊 nahmondom nekiesek megint,az akció miatt,de az phosatós részek után abbahagytam.😄
na itt is ez van, csak még dúrvábban, gyúrtak rá rendesen hogy betojjon az ember!😊
nagy 5tlet ez a "kitípemacsövetafalbólésszívenszúrlak", meg persze a lapát,feszítõvas(g.freeman style 😄 )

B@ldrick
C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Monolith Productions\Condemned\

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Hello!

Valaki nem tudja véletlenül,hogy hova menti el a játék
a mentéseket?

Köszi