Condemned
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Trance&Friends nothing more..
Csak a barátnõm meg ne tudja. Klassz.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Viszont nálam ez betudható annak hogy a realisztikusabb játékokat kedvelem minden téren. Akinek jobban beütött itt a frász véleményem szerint azért van mert sokkal inkább életszerû a game és a történet. Jobban beleéli magát az ember. Már már filmnek is elmenne és épp ezért olyan szinten átt tudod élni a játékot hogy az valami hihetetlen, ekkor jön a kolega hipp hopp vascsõvel kaplapáccsal miegymásal 😊 garantáltan akor mikor má lassan asetod mire figyelj 😊 . Én ezen munka elõtt csak emelni tudom a kalapom. Régen játszottam ilyen szintû jól eltalált hangulatú játékkal.
Várom a folytatást 😊
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
a 8. pálya vége nagyon beszaratos
de amúgy...hogy is vannak azok...most lehet hülyeséget írok, de már nem emléxem pontosan, hogy hol is voltak, de vannak foszlányok, azért leírom õket, hátha segít...szóval itt van a 4 felirat:
-egy szekrényben (emeleten)
-sütõben (lennt)
-fiókban (fennt)
-mósdóban (pincében)
aztttthiszem....aztán majd le kell menned ahhoz a tükörhöz, amit ki bírsz nyitni...(pont ott van a mosdós felirat mellette)
én 1házban vok elakadva(az iskolás rész után).4 írást kéne talállnom a falakon uv-vel,és lefényképezni.
2õt már talláltam a pincében,ill fent az emeleten.van még 1páncélszekrény,amit feszitõvassal ki lehetne nyitni...
ez már a vége?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
ha ottis letérdel, akkor nyomj egy <1>1> -es gombot 😊 és leápolja a csávókát 😄
már a legeslegvégsõ emberre gondolsz, nem?
Innén még mennyi van a játékból?
4 csík van, mind másfele vezet, 4 féle íráshoz, amik el vannak rejtve, pl sütõben, fiókban...stb...nagyon nagyon szenvedõs rész, rühelltem, már fájt a szemem és a fejem, annyit szenvedtem...ráadásul jó rám is ijesztettek azok a kis mászó genyó sokszor... 😄
Az iskola utáni pályán vagyok egy házban. A földön a plafonon és a falakon egy infra lámpával látható csik fut. Itt mit kell csinálni mert már az infra csík mentén bejártam az egész házat és mindig az elejére érek vissza?
----------------------
amúgy poroltót énsem vettem fel sehol, csak concept artban láttam hogy van, de a suliban énis mintha láttam volna...
de asszem nem lehetett felvenni :S
de ezt nemtudtam, hogy X360-on ott lehetett nyomni vele 😊
Suzuki Swift GL 1.3
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
nekem a faltörõ kalapács tetszett még nagyon, azzal kupán vágsz valakit oszt hella!😄
azt néztem hogy az ellenfelek, nem csak úgy jönnek neked mint a barom, hanem bújkál, elég elnézni egy sarkot és hátulról odavág egybõl. meg azon lepõdtem meg hogy meglát, elszalad, letép egy deszkát és elbújik,az lesbõl legyógyít.
a fear-ben is tetszet az ai, a bútortologatással, de itt még jobb lett talán.
mondjuk egy idõ után a sötétség, meg lepukkantság már monotonná teszi.
de hát napsütésben nem lehet megijedni!😄
Nekem is kedvenc volt a letépett csõ, balta és a szekrényajtó! <#bdead>#bdead>
én nagyon szerettem a nagy csövet, a piszkavasat (9. pálya), letépett szekrényajtókat... 😊
remélem lesz még valami "küldetés"lemez, vagy 2. rész, vagy valami folytatás szerû...mostis úgy tolnám 😞
nehogymá most még1x felrakjam 😄
habár lehet most a FEAR következik, nálam az a game kimaradt 😄 én itthon nem toltam vele, csak a 2. pályáig, meg másnál láttam néhány pályát még...úgyhogy lehet nekiesek a F.E.A.R.-nek 😊
az a gáz a f.e.a.r.-el hogy egyszer vittem végig, de hát végig bentvolt a zabszem!😊 nahmondom nekiesek megint,az akció miatt,de az phosatós részek után abbahagytam.😄
na itt is ez van, csak még dúrvábban, gyúrtak rá rendesen hogy betojjon az ember!😊
nagy 5tlet ez a "kitípemacsövetafalbólésszívenszúrlak", meg persze a lapát,feszítõvas(g.freeman style 😄 )
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Valaki nem tudja véletlenül,hogy hova menti el a játék
a mentéseket?
Köszi