Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Hm.Nekem is volt ilyen probléma.Volt is itt segítõkész ember,nem is egy.
Feltettem a legújabb drivert,össze-vissza állítottam a videó beállításokat,de végül egy új videókártya segített,ami dx 9-es .
Hát nem értem hogy miért maradt ki nekem eddig ez a gém pedig nagyon jó, most tartok az iskolánál vmi tornatanárt kell megkeresnem <#buck>

Ha hasonlítani kéne akkor a Riddickhez hasonlítanám, azt is imádom és abban is látni a fõhõs lábát ha lenézek! <#idiota>
Meg úgy általában kilóg a tucat fps sorból és nem csak mész-és-lõsz játék 😊

Sokan írták régebben hogy a FEAR milyen beszaratós, hát én nem nagyon szartam be rajta de a Condemnedben már volt egy infarktusom amikor már percek óta semmi sem történt és akkor elõször (és eddig utoljára) az egyik szekrénybõl a nyakamba ugrott valami szakadt csaj, basszák meg majd beszartam 😄
Ja meg a rohatt próbababák amikor suttogni kezdtek meg körbeálltak, na ott is elpazaroltam pár töltényt a semmire 😛

Még a szétégett könyvtár alagsora lehetett volna parás de a TASER miatt nincs igazán ok parázni mert túl über, ha az nincs a játékban vagy nem lenne végtelenített na akkor meglenne mindenidõk horror fps-e.

Persze így is ott van a hangulat, végre egy játék ahol rohattul figyelni kell és minden kis zugot át kell nézni mielõtt továbbmegy az ember és ami nagyon tetszik hogy végre nem spawnolnak a hátam mögé a genyák, az Alien sorozatban ezt nagyon utáltam, itt viszont TUDOM hogy tiszta mögöttem a terep mert megtisztítottam <#eljen>

Közelharcban még jó lett volna ha nem csak a sebzés/sebesség a fõcsapás hanem könnyû fegyverrel (szöges deszka) nem lehetne nehézfegyvereket (pl sledge hammer) blokkolni mert így (legalább is nálam) a leggyorsabb fegyverek a legjobbak, azokkal elblokkolgatok amíg a taser újratölt aztán BZZZZZZ 😄

Normálon tolom és így nagyon tetszik mert megvan a kihívás, eleinte párszor meghaltam mert hanyagoltam a blokkot és csak kaszáltam mint a hülye a baltával, mostmár okés a játék.

A bekattant csöveseket és a drogosokat nagyjából értem hogy miért örjöngenek de a turbo-zombikat meg a pókembereket nem nagyon tudom hova tenni, remélem késõbb lesz rájuk is magyarázat a játékban.

Teljesen taser-mániás lettem, asszem szerzek egyet remélem nem túl drága... <#hehe>

arty
milyen gép?
vga driver legujabb? directx legujabb?

Forza.

Sziasztok
Hianyosak a texturak a jatekban... ilyenkor mi a teendo? Tudtok segiteni?
nincs

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Ehhez a játékhoz van magyarítás???
Halfer
ha jó irányba mész akkor fog xD

bakvarnyu
Fog valami történni is ebben a játékban?
Már vagy másfél órája csak bóklászok ebben a hülye épületben és
csavargókat püfölök.

áhh..ez a játék kiakaszt!!!!!
nem birom azokat a nem is tom milyen külsejü vékonyka csajszikat és csávokat...a hideg ráz tölük...meg azoktol amik ugy mennek azaz másznak mint egy...öö...pok!! xD
húúúújjjj...és a rákért nincsen több töltény???😞
meg elég érdekes hogy az NPC-k sokal gyorsabban tudják lenditeni ugyanazt a fegyvert ami mondjuk nálunk is van..emiatt sokszor kaptam 1-2 pofont:///
lol

Csibe001
😊

Okés. <#eljen>

Bence94
kösz

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

mucsácsó
figy, én nem akartam összehasonlítani...
legalábbis a Fahrenheit-ot tutira nem, bocs ha ez így jött le nektek.
csak azért mondtam, mert a Fahrenheitból is szintúgy sok emlékem van, amire jó visszagondolni, és ugyanígy vagyok én a Condemneddel is..
és ennyi lenne az "összehasonlítás" 😊

F.E.A.R. - Condemned az már oké 😊
Halfer
Ezt se olvassa el, aki még nem vitte végig. Válasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ez egy nehéz kérdés. Lehet, hogy a kettõben kiderül. De furcsa lesz ha szörnyként mész tovább, bár abból is leht jó kis összetett story-t alkotni. Ennek is eléggé olyan volt. Valószínû azért váltál azzá, mert benned él tovább a legyõzhetetlen fõellenség. No meg túl sokat gyilkoltál és te is szadistává váltál. Azért is hányt szegény pali folyton. De mitõl volt olyan palacsintafeje, azt nem tudom xDDD

Bence94
aki nem vitte végig az ne olvassa el. helo most vittem végig csak nem értek valamit.miért van hogy a mosdónál olyan lesz az arcunk mint azé a szörny vagy mi é.aztán vége????? [/spoiler

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Randelz
A stroryt értem csak jobb lenne minden párbeszéd magyarul 😄

Csibe001
Hmm, miért hasonlítasz össze 3 teljesen különbözõ játékot?? O_o

F.E.A.R. : Akció-thriller (kõkemény FPS irányítás)
Condemned: Horror (túlélõhorror sztem bár fps irányítás)
Fahrenheit: Scifi (teljesen egyedi irányítás)

Még játékmenetre ill stílusra sem lehet õket egymáshoz hasonlítani.
Csupán azért kerítettek akkora feneket a FEAR-nek, mert egyedi játék saját engine-el (ami iszonyatosan jó engine az egyik legjobb szvsz) s a Condemned ugyanezt az engine-t használja hozzáteszem nem olyan szép mint a FEAR.
Mindhárom játék nagyon jó!!S nem lehet ill nem is kell összehasonlítani.

mucsácsó
Not Found
The requested URL /kepfeltoltes/image/condemnedbanner.jpg was not found on this server.

hátjha, bannernek annyi 😞

kár hogy nincsen mér akkora híre a gamenek, mondjuk igaz, nem is kerítettek akkora feneket neki, mint a F.E.A.R.-nek, emlékeztek?
talán ez az oka...pedig ez mérföldekkel jobb game, mint a FEAR... olyan pillanatokat okozotott a játék, mint anno a Fahrenheit, és persze rémisztgetés, félelem, és megijedés terén is 😛 Dehát ez csak jóból mondom 😊
szal jobb game, mint a FEAR, mindenben, hangulatban, félelemben...és brutalitában 😉
SZVSZ... 😊
Törölt felhasználó
Én még játszok vele.
Halfer
lejárt volna a játék ideje? <#merges2>

berlinboy6329
Látom banner Ltûnt. 😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Halfer
Én így is értettem mindent, de ha te nem akkor neked is itt a link, feltöltöttem egy ügyes emberke munkáját IDE

Randelz
Hát nemis tudom az összes érdekességeét kimerítette a játék számomra egy végigjátszás után.Már nemvolna többé ilyesztõ mert tudnám hogy mit várlyak a játéktól.Ha lenne magyaritás akkor talán elkezdeném mégegyszer mert magyarul 100% a játékélmény :]

Halfer
Én neki akarok állni másodszor is, de sajna kevés idõm van, ehhez pedig kell. Bár rövid úgy utólag visszagondolva.

Hát akkor énse tom mit fogok mondani a játékvégén😊!
én tegnap kezdtem a játékot..most a 3-ik epizodnál járok...abba fogok belekezdeni😊

Halfer
Kasza, ott vagy hogy ezt elemzed vagy már odébb? Mert ez még semmi hidd el nekem. Ha most ennyire tetszik, mit mondassz a játék végén? Ott tényleg lehet az egekig dicsérni a játékot, mert zseniális! <#eljen>

Én most kezdtem el a játékot!Most ott tartok hogy a kinyiffant nõ nyakát meg a kinyiffant férfu állkapcsát elemeztem!Szal elég az elején, de eddig nagyon bejön a képi világa, a hangok, és a játék stílusa is!Sztem szinta biztos hogy lessz folytatása, ha nem akkor személyesen látogatom meg a fejlesztõket külön-külön este a sötétben egy baseball ütõvel a kezemben és...😊Szal ajánlom nekik hogy legyen folytatás!
Halfer
...és egy szavuk se lehet, õk nevelték erre a fiatalságot <#nezze><#awink>

Csuhai G
Majd vascsövekkel támadsz a fejlesztõkre 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

grebber
Hát remélem meghozta a cégnek a várt sikereket és lesz folytatása mertha nem dühös leszek 😄

Next PC upgrade: 2022

Halfer
Az én lapomon még fent van az a bizonyos storyline (aki nem vitte végig annak spoileres lesz!) Katt IDE

El Kondor
Lesz az a sötét ijesztõ is hidd el.

EL KoNDoR

El Kondor
Na én most értem a végére 3 napnyi nyugodt játék után. Azonban szégyen, nem szégyen, a sztorit nem értem teljes egészében. Valaki még régebben feltett a netre egy magyar nyelvû történetet de már nem találom... Így ha van itt aki végigtolta, megértette az egészet és írói vénáit kiaknázva vázolná nekem a sztorit annak nagyon hálás lennék.

Van egy mail címem, ide jöhet bármi írás: elkondor(kukac)t-online.hu (no spam pls).

EL KoNDoR

Randelz
Végigsõtetben, spoilert ugytudsz írni, hogy rákattintasz a gombra és oda levan írva.

fistin
hogy tudok amúgy én is ilyet írni??

1ébként megvan, le kellett csapni az egyik dobozt a falon..
végig sötétben fog játszódni? nem mintha félelmetes lenne, de azért rettentõ idegesítõ amikor aztse tudom hol járok, és nem is látok semmit.......

Randelz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Visszakell menni az egyik vagonhoz és ott kell körülnézni

fistin
kiderült hogy a kukában lévõ képek az egyik szobából valók a metronal.. na jön egy tag, ami csak úgy odakúszott, fordulnék meg azt orbavág jól beszartam, nem ez a lényeg 😊 hanem hogy hová továbB? mer van 2 ajtó, abból egyik sem nyitható ám

nekem nincsenek hangok! ez miért van?!
Halfer
maga a játék pár nap, nagy kockáknak egy nap is lehet tömör 24 órás játékkal, ha lassan játszol egy hét kb.

és amugy egy fejezet milyen hosszu???😊
orásak vagy ilyen 15-20perc alatt végig lehet tolni egy pályát...😄

Randelz
10 chapter

Törölt felhasználó
Hány küldetés van a játékban?
Törölt felhasználó
Egézségedre! <#eljen>
"Csak a 24 feliratokat tedd még ki az oldalra mielõtt belemerülsz..."

Ja már kint vannak...sorry <#worship>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hajrá...<#eljen>
A közelmúlt legjobb játéka.

Csak a 24 feliratokat tedd még ki az oldalra mielõtt belemerülsz...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Randelz
Én mondjuk egy játék végett nem vennék új grafot, de a játék tényleg nagyon jó.

Törölt felhasználó
Ma végre veszek jobb videókártyát,és én is tudom élvezni a játékot.
wesker24
a francba nem sikerült a spoiler !!!!! <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Hogy én mekkora egy barom vagyok !!!!

ezer bocs mindenkitõl aki még nem tartott itt vagy nem játszott vele !!!!!

De tényleg !!!!! <#rinya><#rinya>
wesker24
szerintem is nagyon király játék ez !!! Van benne minden ami kell akció is meg horror is !!! Na meg az kifejezetten tetszik hogy bármilyen eszközt ki lehet venni a helyérõl !!! Kedvencem a papirvágó kés meg a fejsze !!! Az meg kifejezetten jó volt benne hogy kutatni és nyomozni kell benne !!!

spoiler]az kifejezetten tetszett amikor azzal a zöld lézerkeresövel kellett követni a földön a nyomokat !! [/spoiler]

Volt olyan helyzet amikor majdnem infarktust kaptam mert mindig volt valaki a hátam mögött aki elkezdett ütni .

spoiler] A 9.fejezetnél azt hittem rögtön infarktust kapok a feladat
az volt hogy keressem meg az iskola tornatanárának a holttestét meg is
találtam de ami ezután jött az nem volt semmi igy is elég ronda volt a
hapsi de fényképet kellett csinálni róla egy közelit ahogy közelitek rá a kamerával egyszer csak hirtelen a hulla megragadja a kezemet és behúzott engem segitséget kérve kicsit sem csináltam be a félelemtõl <#nevetes1><#nevetes1>
[/spoiler]

spoiler]Nagyon nagy kár hogy csak tiz fejezetbõl áll a játék lehetett volna több is de igy is nagyon jó tiz fejezet volt [/spoiler]
mucsácsó
én nemtok róla