1859
-
Maksi #1339 Köszönöm, hála Neked, megtaláltam! -
#1338 dokumentumok mappán belül a Monolith Productions-ba -
Maksi #1337 Meg tudná mondani valaki, hogy hova teszi a játék a kimentett állásokat? -
SovereignX #1336 Tudna vki segíteni!
Elolvastam itt a dolgokat. Leszedtem a gépről Codecet divixet stb. Erre most már el sem indul. A program szabálytalan műveletet hajtott végre szöveggel kilép és kész.
-
human8 #1335 +:condemned jó.....párszor végigtoltam már...és még mindig fasza a hangulat....
-:nincs multiplyer..... -
#1334 Ütöd, rúgod, csíped, harapod, miközben üldözitek egymást... Kicsit hosszú az a rész, de jó úton haladsz... :) -
#1333 Az utolsó előtti.
A csávó aki ellopta az elején a pisztolyunkat a sánta öngyilkosságba hajszolja a torturert majd meg kell vele verekedni de shotguntól se hal meg. -
#1332 melyik pálya is az pontosan? csak mer én nem találkoztam olyan ellennel akit hiába ütöttem... -
#1331 elakadtam:(
A 9-ik pálya végén mit kell csinálni SKX-el? Nem tudom kinyírni hiába ütöm verem meg lövöm.
-
#1330 mert fat32-re van formázva a particio, amire telepiteni akarod, és azon a max fájlméret csak 4 giga, a codenamedben pdig alegnagyobb file 6 gigás, ezért kell NTFS-re átkonvertálnod a particiot -
#1329 Kössz, de pont ez az hogy még több is van és mégsem. Olyan mintha nem tudna kicsomagolni egy tömörített cuccot. Vagyis ír is valamit ezzel kapcsolatban. De másnál meg műkszik a dolog... Nem értem... -
#1328 a játék min 6gigát foglal!!
most nemtom pontosan,de 6 vagy 8 giga kell neki!! -
#1327 Üdv mindenki.Áruljátok már el légyszives miért is nem tudom telepíteni a Condemnedet?? Mindegy mennyi giga van a partíción (8-9) akkor is csak kb. a 3/4 -éig telepít és ott azt írja hogy nincs elég hely.... Másnál ok. a dolog.
Kössz előre is. -
#1326 Köszi, megpróbálom -
mac83 #1325 elvileg ha lefotóztad a képeket a kukában, utánna van ott egy nagy zöld konténer (ahol kéri a feszítővasat) ott a földön is van amit meg kell vizsgálnod ( asszem ilyen zöld g@ci ) aztán ha azit megvizsgáltad, jön egy faszi, meg kell jól verned, és elvenni tőlle a feszítővasat! -
#1324 A Metróban nem tudok továbbmenni, mert valami feszítővasat kér, olyat pedig nem találok sehol. Csak egy lapát van nálam, és csak gázcső, meg valami vascső, amit fel tudok venni.A fotókat kell előtte a hordóban lescennelni, de lehet, hogy ezt sem csinálom meg rendesen?
Valaki segíthetne. Köszi.
-
Maksi #1323 Köszönöm! -
#1322 hátrány biztosan nem :) -
#1321 az extrák azokkal nyithatók meg. Különböző feljegyzések, koncepciótervek, 1-2 így készült videó meg ilyesmik. Játékmenetre nincs hatása -
Maksi #1320 Fúúú, engem már az első pálya hangulata nagyon magával ragadott... Sokkal élvezetesebb, mint a FEAR.
Mire jó gyűjtögetni a madarakat, meg a fémlemezeket? Nem találtam meg mindet, de továbbenged a következő pályára. Ér emiatt valami veszteség, vagy hátrány? -
#1319 köszi a segítséget! -
#1318 nem ölték meg, csak pihen kicsit... ^^
amúgy ha szemben állsz a ráccsal, és felnézel, jobbra követed a párkányt, lesz ott egy létra -
#1317 hi!
vmi könyvtárrészen vagyok ahol megölték rosa-t. van 1 rács, velem szemben rosa holteste. na ott hova kell menni?? kicsit járkáltam,de sehol semmi...
előre is köszi -
#1316 A Metróban nem tudok továbbmenni, mert valami feszítővasat kér, olyat pedig nem találok sehol. Csak egy lapát van nálam, és csak gázcső, meg valami vascső, amit fel tudok venni. -
#1315 Már továbbjutottam :) -
#1314 Segítség kellene a Condemnedhez: a 8. Chapternél vagyok, egy olyan helyszín van, hogy elkéne zárni a folyosón a gáz kiömlést, hogy továbbjussak, de nem tudom elzárni, mert az a szoba, ahol van a kapcsoló, levan zárva, és egy lapát kell az ajtaja kinyitásához. Az a probléma, hogy nem találok lapátot. Please help me!!! :D -
#1313 Hali mindenki kellene egy kis segítség vagyis szavazat a lányomra.Előre is köszi mindenkinek. A CÍM: http://www.gyerekoldal.hu/index.php?todo=szepseg_galeria_2&kep_sorszam=374 -
Code92 #1312 én le se szedem állati jó gamma -
#1311 Köszi! Egész nap unatkozom, mert semmivel sincs kedvem játszani. Most, hogy mondtad, én is felrakom újra -
Code92 #1310 hát 5 másodperc alatt legyen reflexxed eldöntenmio ennyi izgalom után h. lősz e egyet KIRÁLY még vagy 2 szer kijácccom ez a gamma nagyon ott van!!! -
#1309 hát ha tényleg ugyanaz lesz a vége attól még lehet választani nem? -
Code92 #1308 Ezt nem értem az írta minden cikk h 2 befejezés van de hogy lehet választani
a végén a csomi tzartóban fetrengő embert lelövöm vagy nem lövöm le? ugyanaasz lesz a vége -
Code92 #1307 nah ja ott én is fent akadtam egydarabig idegesítőő volt kisssé mikor 5en körbeállnak és mikor az egyik lesszáll rólam rámugrik a mási.
De tegnapelőtt már kijátszootttam fullosan sajna kissé rövid game volt. -
#1306 hasznos ha a medence másik végén lévő hullától elveszed a géppityut -
#1305 Húzzál már el az ilyen baromságokkal.Muszáj minenhova ezt beírnod?!Remélem bannolnak egy életre innen. -
#1303 Megkellöket ölni de egy tipp: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!oldalt ellehet velli a halottaktol a fegyvereiket -
Csinku #1302 Köszi -
#1301 Oda mész és tudsz választani hogy hogy öld meg. -
Csinku #1300 Tudom hogy ilyet nem szabad lérdezni de mi a francot kell csinálni a végén azzal a botos fasziva leütöm térdel majd mintha mi sem történt volna feláll és jön megimt segítenne valaki mert már kb. 20-szo kezdem el de nem jöttem rá. -
strebacom #1299 Szét kell öket ütni és ütni és ütni....