Condemned

Oldal 1 / 38Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nagyon úgy néz ki, most beperelték a segat az alien miatt ennek a játéknak is búcsút mondhatunk pedig nagyon imádtam az elsõ részt végig is vittem azt sokszor majdnem behugyoztam tõle.
Qwerty4
Már nem is lesz soha pc-re 2. rész...

Qwerty4

De nem pc-re ez a baj.
Fpocok
Van folytatása.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hát hogy nincsen folytatása az elsõ részét kiakasztottam nagyon jó volt.
Katarzis lehet nála.
Szabi84
mit mivan?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Mi van ezzel a játékkal?
Szabi84
steamen meg lehet venni

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Prody
Dokumentumokban van, ott nézz körül.

DarkSector
hy win7 esetében bemásolom a mentéseket a c-re, és nem látja a játék.
ha meg újból indulok akkor meg nem lehet a c-n megtalálni a save mappát.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hello...nekem van egy olyan gondom hogy már az uccso epizodnál vagyok, és állandoan (amikor a hidon kell átmenni) megáll a játék, és hibaüzenetet ir ki<#wow1><#szomoru1>Gondolom javitást kéne keresni...de nem találtam hozzá semmien patchot vagy javitást! Ha nem javitás kell akkor mi?
Elöre is köszönöm a választ! hy
Qwerty4
Na sikerült megint kitolni a gamet.<#smile>
Remélem 1-2 éven belül lesz 2. rész pc-re is.

Qwerty4

Qwerty4
Én is, de így már másodjára eléggé elmaradt a beszarás/borzongás.
A meglepetés ereje már nincs, ez hiányzik belõle.

Qwerty4

Apus
full kula voltam ennél a résznél is 😊 nem is nagyon volt számomra ilyen fosatós játék eddig, talán a system shock2 anno amin ennyit trottyoltam😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Qwerty4
Ez talán a játéktorténelem leghangulatosabb helyszíne:

Valami eszméletlen atmoszférája van ennek a sulinak.És fõleg ez a része: <#wow2> .

Most orülok, hogy le is fotozhattam tobb pózból is.Elsõ végigjátszáskor még nem volt progim.

Gratula Monolith.<#worship>

Qwerty4

Qwerty4
Másodszor is elkezdtem, de sajnos nem akkora élmény, mint elsõre.<#szomoru1>

Qwerty4

SZilaJMaGGoT
Már megoldottam.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Üdv! valakinek nincs mentése a "baba" boltos részrõl? Tudjátok az a lepukkant áruház ahol van egy rakás ilyen próbababa.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Hi. Én most tolom a második részét, iszonyatos jo. Csak az a bajom hogy elfelejtettem mi volt az elsö rész végén illetve hogy mi miért történt benne. Ha vki esetleg adna linket egy teljes, spoileres magyar történet leíráshoz annak nagyon örülnék. De ha vki leírja nekem itt hogy mi történt annak is örülnék.
Lejjebb volt vmi pdf-es link nemtom az mi de (netem miatt valszeg) azt írja hogy több szálon töltök és nemtom leszedni.
Annyira emlékszem az 1-bõl hogy az elején kimentünk vmi gyilkossághoz aztán onnan indult el az egész. 😊
Nekem annal a resznel ahol a rendorcsaj a felsobb szinten all es nez le ram miutan ugye leestem egy szintet mert leszakadt a padlo, akkor ott engedi a jatek hogy MEG EGY SZINTET ugorjak lefele. Kis is esik a palyarol mivel alatta mar nincs tobb szint. Plusz meg ott gyorsan ment is es igy mindig ott kapom meg az iranyitast amikor mar elkezd kiesni, igy mindig game over. Aztan ujrakezdtem a szintet es mar nem eroltettem ezt a dolgot. 😊
Apus
próbálj korábbi mentést visszatölteni. nekem ott volt ilyen gond ahol fejszét kellett kerítenem, de az istennek nem jött fejszés támadó. load aztán mûködött.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

mindent próbáltam, de semmi...visszamentem 25ször, el is mentem tõle, hogy majd jön, de nem jött, ott áll és bambul a lépcsõ tetején...
Apus
nekem is beakadt. vagy visszamész és akkor újra megpróbálod a lépcsõt, vagy csak mész tovább és egyszercsak mögédkerül.

sziasztok!
A Condemned- ben mit kell csinálni annál a résznél, mikor a városi könyvtárban vagyunk és Rosa-t kéne lekísérni az alagsorba, hogy vmi mikrofilmet keressünk meg...Egy ideig jön utánam, de a lépcsõ tetején mindig megáll...így nem tom lekísérni...mit kell csinálni???
Apus
eléggé durva volt az állkapocs kitépõs rész. a végén átvehetõ irányítás nekem se volt tiszta, mert bárhogy is döntesz, ugyanaz a vége.

butcher20
Oké oké kivégeztem!!! azt a részt nem értettem mikor a sorozatgyilkos x egy dobozban volt és megálltunk a kocsival hogy miért vehettem át az irányítást de nem érdekes. elég durva volt mikor a fejébõl is kiszedtem a vasat annak a szörnynek. nekem tetszett a játék mert legalább különbözik kicsit a többi fps játéktól és normálon kivégezni sem volt könnyû.
Nekem ez bejött még1x már nem biztos hogy kivégezném de ajánlani lehet másoknak is😊

Apus
hm.. asszem nincs is más fegyver már ott, csak azok a karók. vagy talán fáklya.. ha jól emlékszem én is karóval aláztam le a dögöt.

butcher20
köszönöm szépen srácok a segítséget😊 de miután írtam ide rájöttem és megcsináltam😊 most a fõcsávóval szenvedek akibõl vasdarabokat kell kiszedni. nah már 2szer szedtem ki belõle egyszer lent egyszer meg feljebb egy szinttel ahová egy létrán kellett felmenni nah miután ott is kiszedtem belõle azután haluzott a csávóm és még1x meg kell ölni de nem igazán megy már harmadjára hisz sokkal erõsebb😊 valaki tudna adni tanácsot? lehet az a baj hogy karóval megyek? köszönöm a segítséget elõre is😊

Fent az emeleten az egyik szobaban is van egy szekreny szeruseg vagy mi amit ki lehet nyitni es abban is van egy szoveg, oda asszem ugy lehet bejutni hogy a padlasterbe felmesz, megkuzdesz azzal a akarmivel es leesel a szobaba. Meg egy masik szobaban egy falba epitett szekreny es ott is van szoveg. Meg amit Apus irt, igy azzal egyutt 3...

A 4. fogalmam sincs hol lehet.
Apus
ha jól emlékszem, összesen 4 ilyen szöveget kell megtalálni, amibõl kirakja a csaj a rejtvényt. valóban a tükör a megoldás, de amíg nem találod meg a részleteket addig nem enged csinálni semmit.

butcher20
Valaki tudna segíteni? az almaBT pályán vok és lementem a ház pincéjébe és végig nyomokat kell keresni infrával és eljutottam egy csapig amibe az volt írva: "amiben magadat látod". na most én a tükörre tippeltem de nincs azon semmi😞 hova menjek ezután nyomot keresni? vissza fel?

En nem tudok segiteni neked mert nekem a stereo a legjobb ami elerheto, az is a TVbol... 😊
manutdzoli
????????

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

manutdzoli
Valaki megtudná mondani hogy kell 5.1-es térhangzást beállítani a játékhoz?

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

Van nyom a kocsiban. elosszor azt kene megtalalnod asszem. keress! utana felnyilik a teto, vagy te nyitod fel, mar nem tom... 😞
Üdv!
Egy metrókocsiban kéne a felsõ részébe jutnom nyomot gyûjteni, de nem tudok.
Légyszi segítsen valaki, hogy jutok oda fel!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Az aruhazban hulyet lehet kapni, de a konyvtar az meg annal durvabb. Pont ott vagyok... 😊
Gando
nemond..

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Itt pedig elofordul egy parszor... 😊
Gando
én csak a hangok miatt fosok 😄 nem szeretem ha hátulról lepnek meg 😄

<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Adam II
Nem baj ha fosol tõle végül is ez a játék lényege.

Apus
Xbox-al én is kekszelnék, nagyképernyõ meg minden 😊 Nemsokára veszek én is boxot aztán játszom azon is 😊

Tudom hogy masnak esetleg fura de en fosok a jatek alatt rendesen. Anno a Quake 3 alatt sem birtam nyugodtan jatszani. Neha a hideg is kiraz. 😊
Most vagyok a metronal, igaz en XBOX360-on nyomom... 😊
Gando
én most szántam rá magam hogy kipróbáljam a demót... ember ez a játék eléggé üt 😄 az elején mikor a faszi elveszi a fegyveremet: "pjú" 😄

Adam II
Visszaraktam egy régi drivert aztán láss csodát megy maximumon.

Apus
win reinstall? én most játszottam végig megint ezt és a legújabb nvidia drivert raktam fel, semmi gondom nem volt vele. Oblivion valami elõzõ driverel produkált hülyeségeket (bethesda intro, menü k.b. 1fps) ezzel az új driverrel az is tökéletes.

Oldal 1 / 38Következő →