941
Worms 4: Mayhem
-
#631 Worms 4: Mayhem szinkron Letölthető innen -
CéZé #630 Telepítettem, majd a WORMS 4 MAYHEM.EXE és a protect.dll bemásoltam és megy. -
Newfronter #629 jó :) végűl is ez attól függ hogy van feltörve....
-
#628 Na ez az, a starforce drivert is el kéne tüntetni ahhoz hogy ne avatkozzon be, akkor meg a többi starforceos vagy legalábbis az újabbak elcsesznék/nem indulnának? Még mindig nehéz elhinni.
Neked elindult CZ? -
CéZé #627 Nem elég, kell a protect.dll. is :) -
Newfronter #626 Mondom hogy nem lehet fake!!!!
Elég az exe.... szvsz. -
CéZé #625 Na ez a verza tökéletesen fut :) Crack
Ebből kiszedtem az 1.01-es patch-et mert az 73 mega, de anélkül is megy :)
1.01 -
#624 http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=21019
eddig csak pozitív visszajelzés...fura
valaki leszedte már? mert akkor is nehéz elképzelni hogy pont a vörmsz4 lett az első feltört SF és nem egy olyan ami pont most jött ki, bár ott frissebb a védelem vagy miért nem csinálják régebbikhez. Akkor is, a crack szerintem nem lehet egy sima exe. Az SF az nem csak az exét védi le hanem a vindózba nyomatja a drivereket, dvd encryption stb. -
Newfronter #623 Meg ugyebár ez nem lehet fake :) -
#622 http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=102774 -
#621 ma jött ki, honnan tod? :P -
#620 próbáljátok sürgősen plz! :D -
Newfronter #619 Szerintem igen :)
Mostmár van crack lehe örülni! :) -
Bobo01 #618 Melyik? -
#617 Tuti fakeről van szó...amúgy az nem crack hanem a demo .exe-je volt ha jól tudom. -
HerrKiss #616 Csatlakozom az előttem szólóhoz...! -
Bobo01 #615 Ja ja!!! -
HerrKiss #614 Remélem, a Prince Of Persia 3-at, a Peter Jackson's King Kong-ot és a többi Starforce-os cuccot is feltörik, ha már így belejöttek... :-) -
Bobo01 #613 Miért te kipróbáltad? Honnan lehet leszedni? -
HerrKiss #612 Ha valakinek megvan csak külön a crack, belinkelhetné, mert nem akarnám csak ezért újra letölteni az egész ISO-t.
Én bízom a cuccban, RELOADED crack-ek nálam eddig mindig működtek. -
#611 tényleg feltörte a reloaded!!szép munka! -
Bobo01 #610 Már volt egy crack de az szar volt. Azért félek meg hogy a 1,4 GB-os verzió is mükxik-e a crack-el vagy csak a 4,5-ös. Mert nekem a 1,4 GB-os van meg (a 4,5-ös még csak most jön torrent-en). -
zso23 #609 1-2 nap és a GameCopyWorld-re úgy is felrakják a Cracket! Persze hogy működik a játék úgyan az, csak a Cracket kell majd bemásolni... -
Bobo01 #608 Tényleg baje! Honnan lehet leszedni hozzá azt crack-et? Lehet, hogy a 1,4 GB-os is müxene vele! -
zso23 #607 hehehe ezt feltörék!!!
2006-02-17 PC Game ISOs Worms 4: Mayhem (c) Codemasters RELOADED 32x50 MB -
Bobo01 #606 Úgyhogy lehúzod a géped vázát és kihúzod a CD/DVD meghajtó(k)dból a kábeleket. -
Bobo01 #605 De van csak az szar! -
#604 Hogyan lehetlehúzni a CD meghajtót??? -
#603 csak 9 hozzászólással előbb írják le hogy nincs... -
#602 Tudna valaki msn-en vagy e-mailbe küldeni egy crack-et a Worms4 mayhem-hez!!! -
#601 Szokott itt valaki neten játszani patchelt játékkal?
(Kérdezhetném úgy is, hogy ki az, akinek eredeti a játék és játszik vele online) -
Bobo01 #600 Torrent.... -
#599 Helosztok!Nem tudnátok megmondani h az I-twinses változatot honnan lehet leszedni?(ne vanadooról) -
fonixmadar #598 én tisztában vagyok vele,hogy 1.5gb-s nem megy,épp ezt jeleztem én is,ha hozzám szóltál -
#597 olvass már vissza bazmeg faszkivan mostmár, 1,5gb-s senkinél sem fog futni sose -
Bobo01 #596 Jeee! Beperelték a StarForce-ot! -
fonixmadar #595 Nekem a 1.5gbos iso filés van meg,sajnos a prince3,knight of the themple2,x3 tépjük ki a kábelt módi nem működik vele még emulation onnal se,a cracket meg felejtsétek el egy nagy marhaság,magát a játékot elindítja de a főmenű után csak a vizet nézegetheted,mert nem fejezte be a kedves készítő.bár lassan nekiállhatnának az sf cracknek nagyon ellustultak a kis programozokölkök,lassan meg már minden játéknál ki kell tépni a kábelt,még jó,hogy az aztalon van a gép,be sincs csavarva az oldalborítás:D -
Bobo01 #594 De van csak szar és senki se használja! Hoppá! -
#593 Senki ne kérjen cracket mert NINCS!!!!! -
Bobo01 #592 Már erről is volt szó... #543