6292
-
Cat #2356 Supernatural -
_Vegeta_ #2355 Mondom:
greys anatomy
las vegas
veronica mars
medium
Probald meg ezeket.
-
#2354 Szívek Szállodája? Arról jókat hallottam én is... Na, így már egészen más a leányzó fekvése!
Pápai Erika, Papp Györgyi - két iszonyat alap szinkronhang. Mindkettőt imádom!
[Papp Györgyi = Delenn {Babylon 5}]
-
#2353 Megerősítem, jól nyomja. :) -
#2352 Pedig a magyar szinkron is baromi jó, Lorelai-t szinkronizáló Pápai Erika nagyon király tán még emeli a sorozat szinvonalát is.
Amúgy feliratot honnan szedel hozzá? A felratok.hu elég hiányos GG-ben -
Cat #2351 pedig alapsorozat, a magyar tévé kb. az 5ik szezonnál tart, a JAG után nyomják vasárnap délután M1en, szívek szállodája címen. Eredeti hanggal és felirattal nagyon erősen ajánlott, magyarul nem olyan jó. BHn fenn van több szezon is.
-
#2350 pedig nagyon jó hozzá a szinkron (mondjuk én is feliratosan néztem:) -
Prof William #2349 Én csdak pár részt láttam belőle de tetszik a szereplők stílusa. (A Szivek-ben) -
#2348 Nem e? Nálam közvetlen a House után jön, a harmadik helyen ;] Magyar m1-en évek óta meyg "Szívek Szállodája" néven, és habár első blikkre bugyutának tűnhet, istenjó kis sorozat. Csak nem szabad komolyan venni, és garantált a szórakozás. Próbáld ki, max nem fog tetszeni. Veszítenivalód nincs... -
#2347 Hát az rajtam sokat nem segít:
1. Utálom szinkronosan nézni a sorozatokat :)
2. Nuku TV :)
De köszi az infót :) -
#2346 Gilmore Girls... nem is hallottam még róla... -
Cat #2345 nemsokára elkezdni nyomni a Cool TV, szóval biztosan fenn lesz mindenhol. -
Cat #2344 azzal az lesz a nagy bajod, hogy az első szezon viszonylag gyenge, és a fele után kicsit eröltetett (ugyanugy az első 13 után van egy törés, mint a prison breakben és nehéz volt felvenni ujra a fonalat). Viszont a második harmadik szezon garantáltan be fog jönni.
Ami még eszembejut, vérbeli marhajó csajos sorozat, ha a DH tetszett, akkor ez is fog: gilmore girls. -
#2343 Végül is ha nem látom se halok bele :D. Vicces míg volt olyan netem amin tudtam torrentezni nem izgatott különösebben, most meg.... -
#2342 Én csak torrentet tudtam volna ajánlani... :( -
#2341 Nem tud valaki véletlenül valami FTPt ahonnan 24et lehet szedni? :)
Annyit beszéltetek róla.....meg olvasgattam is és jónak tűnik, de én torrentezni nem tok :( -
#2340 Én is az ilyen "térítőkre" apelláltam korábban... természetesen, a lejjebb részletezett fenntartásokkal.
Úgy tűnik, a "24" lesz a nyerő - annak idején még az első 2 részt láttam TV-ben [késő este], s emlékszem, az tetszett...
-
#2339 Én is csak azt nézem, ami nekem tetszik. És szerencsére vannak olyan "téritők", akik megmondják, hogy ez és ez a sorozat milyen jó, és adjak neki egy esélyt. -
#2338 Teljesen egyetértek! -
#2337 Ezzel így van mindenki ;] Én tudom hogy engem mi szórakoztat, ezért aztán csak az számít, ami NEKEM tetszik, és csak azokat nézem. Volt már rá példa, hogy előzőleg leírt sorozatra 2-3. szezon közben bukkantam rá, és azóta is szeretem. Szerencsére megvárnak, nekem aztán édesmind1, hogy onthefly nézem e, vagy késéssel. Attól még szórakoztat ;] House és Lostot is úgy értem utol anno, hogy a kezdést kihagytam, majd pótolgattam és a végén becsatlakoztam az ABC/FOX féle időrendbe. Született feleségeket pl folyamatosan nézegetem, direkt nem sietem el, hiszen nyárra a VB mellett nem sok sorozat lesz, kell majd időkitötésnek, a meccs nélküli napokra ;]
Szóval a lényeg, hogy a juzer tudja, neki mi a jó. Ha pedig hiúsági kérdést csinál valaki a sorozatnézésből, az legyen az illető baja, magasról teszek rá, ki mit néz, és milyen intenzíven. Ha ezzel valaki többnek érzi magát, ám legyen. -
#2336 Igen. És az nagyon tetszett is. Kár, hogy befejezték. -
#2335 The Shield tényleg jó, sajnos csak néhány részt láttam belőle -
#2334 Született feleségeket például imádom. Feliratait is fordítottam. Kedvencem benne Bree - akit ugye... na, nem spoilerezek...
Félreértések végett: nem azért nézek sorozatokat, mert
- el akarom magamról mondani, hogy (mindegyiket) láttam,
- annyira trendi.
Csak olyat nézek a kevéske, munkaidő utáni pihenőidőmben, ami meg is érdemli.
Kár, hogy a Nip/Tuck magyar szinkronos változatait már nem töltik fel sehová [kifejezetten tetszett a szinkronos], és a The Shield például isten-király sorozat, 3x16-ig láttam is. Mivel szinkronosan szoktam meg, így az angol feliratosokra nem vadászom, holott, tudom, hogy már 5xXX-nél tart odakinn...
-
#2333 A Firefly-t kifelejtetted... -
#2332 szar is lenne, ha mindenki ugyanazt szeretné -
_Vegeta_ #2331 Pl ense tennem a 4400at a top 5be. Még a top20ba se. :) -
_Vegeta_ #2330 "- Prison Break - minden idők egyik legjobb sorozata. Büszkén állíthatom, hogy az első néhány száz emberke között voltam, akik már az első résztől sztárolták, és reklámozták mindenhol."
Egy ilyen mbernek nehez ajanlani. :P Roppant szar sori. :))
Amit en ajanlok a lent irtak mellett.
greys anatomy
las vegas
veronica mars
medium
dh
például.. fene se fogja itt felsorolni az osszes jot. :D
A lostot mar az 2.szezon 1reszenel tudtam h nekem felejtos lesz, ritka nagy baromsag lett. :) -
#2329 Miért, attól hogy egy igencsak furcsa ízlése van, attól még nem kell kitiltani. Elolvastam amit írt, jót mosolyogtam rajta, majd elfogadtam, lévén hogy ízlések és pofonok. Egy tanulság van, sorozatok kapcsán nem igazán fogok kommunikálni vele, mert hát ég és föld az ízlésünk és az értékítéletünk ez ügyben. Ám ez nem gond, max annyiban, hogy egymás meggyőzése lehetetlen próbának tűnik, ezért aztán feleslegesen nem is strapálom magam. Nincs ezzel gond, ő is hasonlókat gondolhat a magamfajtáról, akinek a 4400 a top5 között van, a House doki pedig a valaha látott legjobb sorozat nekem, közvetlen a Firefly után.
Esetleg tudom ajánlani a született feleségeket, de kissé félek a reakciótól, ezért ezt csak suttogom ;] -
#2328 Ó, ha te mondod...
-
#2327 - Lost - egyre inkább nem tetszik. Követem, de már nem agyalok róla annyit, mint az első szezonban. A záró rész meg kifejezetten lagymatag volt.
- Smallville - Superman kalandjai sosem érdekeltek.
- Prison Break - lásd lejjebb
- House - lásd lejjebb
Nem ismerem: Supernatural.
Erről off topicban mesélhetnétek...
Továbbra is "érdekel" bélyeget kapott: 24 -
vg #2326 Nem lepne meg, ha megint letiltanának pár napra... -
#2325 - Star Trek - nem tud érdekelni.
24 - az már inkább
- Dr. House - megnéztem az első 6-ot, nem izgat.
- Prison Break - minden idők egyik legjobb sorozata. Büszkén állíthatom, hogy az első néhány száz emberke között voltam, akik már az első résztől sztárolták, és reklámozták mindenhol.
- The 4400 - először is egy mega-klón. Több klisé variálásából van összedobva [szószerint]. Legfőbb vonala az X-Aktákra hajaz, és erre próbáltak [az első 5 rész után állítom, nem túl messzemenően] virtuózan pakolgatni egy kis kreativitást.
- The Surface - rettentő gagyi! A tudósnőt ki tudtam volna facsarni, mint egy citromot, annyira idegesített.
- Stargate: Atlantis - első szezon + a második szezon 6. részéig bírtam. Abban is gyűlöltem a főnöknő modorát.
- Stargate - felejtős.
[Most okoskodók állíthatják, hogy hímsoviniszta vagyok, de tévednek - mert például az X-Aktákban Scully-t bírtam, ahogy a Babylon 5-ben már a kezdetektől Delenn-t, és a The Surface-ben is tudtam azonosulni a főszereplő csajszival.]
Tehát, marad a 24.
-
#2324 House, Lost, PB, Supernatural, Smallville, 24
BSG Season 3 premier pontos datum van mar? -
#2323 Hát ha a 4400at "legagyiztad", akkor asszem nem is merek neked ajánlani semmit, mert ízlésünk ég és föld. -
Cat #2322 star trek
24
dr. house
prison break -
#2321 Ne vitázzatok, inkább ajánljatok valami jó sorozatot!
A The 4400-at felejtsétek el - nekem rohadtul nem tetszik. Első 5 rész nem fogott meg, delete.
Az Invasion is kaka volt.
A Treshold dettó gagyi.
Szóval, valami jót :)))) -
#2320 LOL. Erre van bizonyítékod? Nincs. Akkor meg? -
vg #2319 Amik még jönni fognak... -
#2318 Milyen 3.,4.,5.? -
#2317 Off
Nemsokára kivégzem a Babylon 5-öt is... Úristen, mivel fogom lekötni magam szeptemberig?!
[Letudva: Firefly, The Surface is.]