6292
  • vg
    Mielött megrendeled nézd meg a képen látható megjelenési dátumot...
  • [NST]Cifu
    Mert a 2.0 már kijött, az a második évad első fele (10 rész) volt DVD-n.
    [center]
  • kBagyula #2394
    Mi az, hogy 2.5? Oké, hogy extra kiadás, de mértnem 2.0-a?
    Nomeg megkéne rendelni, de hol lehet? A külföld nekem nem gond...
  • BiG G
    Something Dark is Coming.
    A legjobb szám a 2-es évad soundtrack-jéről, egyszerűen hátborzongató.
  • BiG G
    kijött a második évad soundtrackje, hallgatni! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Kell, ez kell nekem!
  • vg
    Title: Battlestar Galactica: Season 2.5
    Starring: Edward James Olmos
    Released: 19th September 2006
    SRP: $49.98

Further Details:
    Universal has sent over early details on Battlestar Galactica: Season 2.5 which stars Edward James Olmos, Mary McDonnell, James Callis, Tricia Helfer and Michael Rymer. The three-disc package will be available to own from the 19th of September, and priced at around $49.98. The second ten season two episodes will be presented in 1.78:1 anamorphic widescreen, along with English Dolby Digital 5.1 tracks and English and Spanish subtitles. According to the sales sheet below, extras will include an extended version of the first episode, "Pegasus", along with deleted scenes, all of the podcast commentaries, and a producer's video log. We'll bring you further details and the full package artwork as they become available.

• Cat #2389
    http://comment.blog.hu/2006/06/14/p10124#more10124
  • IMYke2.0.0.0
    A Cylonok bevonulásánál "Six" valóban kimondja a "Judgement Day"-t, az elnöki székből - de azt MINDENKI tudja, hogy ő nem más, mint a Gaius Baltar fejében létező Six kivetülése. S nem mozdulat, hanem hanglejtés...
    Az igazi Six pillantását lesd meg 1:03:47-nél... és érteni fogod, hogy miről beszéltem korábban.
    Ezért mondtam, hogy nem figyelsz, csak nézel.
    + 1:03:55 - ilyen szerelmes pillantást észre nem venni.... ejnye!
  • kBagyula #2387
    uncut=vágatlan (vagy huncut )
  • Indestructible
    ja megvan, 20 perc extra a dvd kiadáson a lowdown
  • Indestructible
    lowdown az valami külön kiadás vagy az alábbiak között van?

leszedtem a 78-as részeket, a 2 pilot-ot, meg az 1. szériát? 1X12 -nél láttam feliratok között valami uncut opciót az mit akar mondani?

előre is thx
  • Sliders
    megnéztema kérdéses jelenetet. AMúgy meg elég jól néztem. AZ "ítélet nap" rész hagyott bennem gyökereket.

Mikor Bevonulnak és az elnüki székből figyel a 6-os. Amúgy nem kéne egyből lenézőn beszólni... Ha tetszik ha nem az elég önelégült mozdulat volt :)
  • IMYke2.0.0.0
    Six éppen ellenkezőleg, szerelemmel nézett Baltarra. Szerintem, te nem nézted jól ezt a sorozatot...
  • Cat #2382
    egyetértek
    ilyenkor lelkesen támogatnám a klónozást :)
  • Sliders
    johh igazad van, de valahogy nekem furán jött ki az, hogy lefexik vel, aztán utána bumm. Utána meg 1 év múlva bevonulnak mintha legyőzöttek lennének. AMúgy meg kis önelégültséget vettem észre a 6-os arcán mikor Baltarhoz megy a három cylon. De persze ez csak az én véleményem. Nyilván össze fognk jönni.
    De a helyzetet valahogy olyan megalázottnak éreztem Baltar szemszögéből.
  • IMYke2.0.0.0
    Ugyanazt a sorozatot néztük? Six nem szopatta meg Baltart. Sőt.
  • Sliders
    Hát igen Grace Park nagyon ott van a toppon nálam. Főleg a S2E18-as részben néz ki sirályul. Ami azt illeti simán elfogadnák egy példányt. Felőlem Cylon is lehet.

Ezekután pedig, a viccet félretéve teljesen megtudom érteni Dr. Baltar-t is!

Szegényt a szerelem szopatta meg. Hát igen jó taktika a gépektől :)
  • Indestructible
    thx, már lent van, csináltam neki helyet, még lehetek rajongó :)
  • Sliders
    szerintem ne azt töltsd le. Hanem a mostani változatot (2003-2006)

Mivel én rajongó vagyok azt is leszedem, de szerintem csak akkor szedd le, ha tetszik, szóval a lényeg, hogy az új veziót szedd le.
  • Indestructible
    hali,

lost és pb leállt, kerestem valami ujat, beutottem dc-n a battlestart, és dobott valami '78-ban készült cumot is, 7 rész, érdemes letöltenem? full a vincsim még két napig ezért kérdés csak, thx
  • PiszkosFred
    AXN SCIFI-n, nem a sima AXN-n, szerintem előbbire gondolt.
  • RaveAir
    Az AXN Scifi-n volt, és nem a simán. Amúgy az első 2 percről maradtam le, EPG nem volt, és így nem igazán tudom, hogy melyik rész lehetett. Kb. a végre jöttem rá, hogy nagyjából miről lehet szó... Ezért lehet, hogy az előző része szombaton volt, amit nem láttam.

[NST]Cifu: Köszi!
  • Cat #2373
    Tegnap? Port.hu szerint semmi ilyen nem volt.
    http://www.port.hu/pls/tv/tv.prog?i_days=0&i_ch=42&i_c_ch=0%2C&i_c_type=0%2C&i_ch_nr=4
  • [NST]Cifu
    Az a Pilot film egyik része lehetett, a teljes pilot kb. 3 órás.
  • RaveAir
    Tegnap láttam valami másfél óra BSG részt az AXN scifi-t. A sorozatot nem követem, de kiváncsi lennék, hogy ez a másfél óra lett volna a mini series egy részben?
  • [NST]Cifu
    Olvass vissza és ne a fejlécben keresgélj. ;)
  • Sliders
    kösz az nfo-kat, az interjúkat hol találom meg, bocs ha láma kérdés, de a forum fejlécben nem találtam rá linket, ha van magyarul fordítás megköszönném, sajnos fiatal vok még, és az angol még csak döcög :(
  • PiszkosFred
    Olvasd el a season 3 interjúkat, bizony bennevan mi lesz a season 3 elején. De asszem itt volt szó róla, a fórumon, lehet érdemes visszaolvasni.
  • Sliders
    Nem tudja valaki, arra van esély, hogy a Cylonokkal békét kötnek?
    Illetve lehet valamit tudni Helo És Sharon viszonyáróla továbbiakban. Remélem nem mennek szét. Legalábbis jó lenne. Ugye nem készül valamire ő is. Nagyon a kis kedvencem lett. Illetve a második évad 18. részében a Főnök Sharonja mintha vissza akarna jutni a Fönökéhezakit szeretett. Ezekből lesz valami?

Ha tudtok erről spoilert akkor légszi... októberig nem bírom. Meg Heloval mi lesz, szerintem Adama fogja elmondani neki, hogy a gyereke él, mert ugye most a hajón van... és szerintema kelleni fo ga segítsége.

De a lényeg, ugye ő nem fog bemutatni Helo-nak mint a 6-oska Baltarnak??
  • IMYke2.0.0.0
  • Cat #2365
    akkor miattad halt le most a freeblog :D
  • IMYke2.0.0.0
    Kommenteltem is.
  • Cat #2363
    http://sorozatjunkie.freeblog.hu/archives/2006/06/06/Merre_vinnetek_tovabb_Battlestar_Galactica/
  • mochee
    Kösz, ezt valahogy nem vettem észre.
  • Pharaoh
    Első évad felirata sfm féle verzióhoz.
  • mochee
    Szevasztok!
    Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni azokat a részeket, amikhez a feliratok is jók amik a feliratok.hu-n vannak?

Én ilyen típusú részeket töltöttem a mininova.org-ról:
    Battlestar.Galactica.1x03.ws.dvdrip.xvid-sfm_TMindTV
    A feliratok.hu 'Battlestar Galactica - 1x03 - Bastille Day (PDTV-SFM)' felirata meg nem jó, ha beidőzítem subtitle workshoppal, akkor sem lesz jó.

Mit tudtok ajánlani?
  • _Vegeta_
    jah ertem :)
  • Cat #2358
    nem ajánlottam, ő kérdezte mi az.
    én egy részt se láttam.
  • _Vegeta_
    Pont a supernaturalt kell ajanlani? :)