6292
-
#2316 S.P.O.I.L.E.R.
Gaius - szerintem - tuti, hogy nem nájlon...
Bár, tőle és Hatostól vártam a "a humanoid-cylon gyermek" létrehozását [helyette és mellette ugye megkaptuk a kecseg Boomer + Helo párostól], s emiatt hihetnénk, hogy azért erőltetik / erőltették a "közös" gyermeket, mert nekik [ismétlem: Six + Gaius] nem lehetséges - hisz, tegyük fel, ők gépek...
De én akkor is hiszem, hogy Gaius ember, Six pedig nájlon, és lesz közös bébijük...
-
vg #2315 Ez a két lehetőség volt eddig! Ott a harmadik, negyedik, ötödik, hat... lehetőség is! -
#2314 Ez egyébként nem helytálló, csak úgy _bárkiből_ nem tudnak cylont csinálni, hiszen nem lesz alapja a korábbi részekből. Ha megnézed G Boomer esetét: Ott egy évadon keresztül tudatosan vezették föl, hogy cylon. (meg persze mi tudtuk előre :) )
Szal szerintem csak úgy spontán módon nem lesz cylon senkiből se. Csak azok lehetnek cylonok akiket eddig 1. Még nem láttunk, vagy mellékszereplő, 2. Eddig is homályban volt tartva, teljesen nem nyilvánvaló hovatartozása (pl. Baltar) -
Seten #2313
Ó basszus, lehagytam a SPOILER feliratot!
Elnézést!!!
-
vg #2312 Nem hinném! -
Cat #2311 ?
a forgatókönyvirók azt csinálnak amit akarnak, simán szétcseszhetik az egész történetvonalat - mint nem egy sorozat "utolsó végső csavarjánál" már megtörtént. -
vg #2310 Jól lelötted az egész sorozat poénját... -
Seten #2309
Ezek a dolgok nem igazán számítanak, hiszen a cylon-ok bárkit lemásolhanak és kicserélhetik az igazival.
Tehát még akár Adama-ból is lehet cylon ha a film-készítők gondolnak egyet. :)
-
#2308 izgatottan várjuk:) -
Cat #2307 ezekszerint a második szezon utolsó 15 perce nem egy mondatban megoldodó cliffhanger, hanem ezen a csapásirányon fognak továbbhaladni: az emberek a cylon uralom alatt olyanok mint a franciák a nácik alatt. -
Cat #2306 Callis: New BSG To Be 'Far Darker'
"This Is Remorseless And Relentless," Actor Said
(May 09 2006) - If you thought the first two seasons of "Battlestar Galactica" were dark and brooding, well, then you haven't seen nothin' yet, series star James Callis told SciFi Wire.
"In the upcoming episodes, the simplest way to explain what happens is that the wheat is separated from the chaff," Callis said in an interview at this month's Saturn Awards in Universal City, Calif. "I'm not actually sure at this moment which I belong to, which bothers me, whether I'm the wheat or the chaff. All I know is that we are necessarily separated."
Callis plays Gaius Baltar, the new Colonial president and maybe Cylon-conspirator.
Callis said comparisons of the coming third season, in which the humans struggle under Cylon domination, to France under the Nazi occupation of World War II are apt.
"And the first few scripts of this particular season are phenomenal," he said, "and far darker and more gritty and more worrying than anything that you have seen before. I really am not just saying that. I remember just reading it going, 'My God almighty, this is remorseless and relentless.' And as such should be very gripping television. Even though it's very, I think, the word is dystopic."
The third season of "Battlestar Galactica" gets underway with new episodes in October on the SciFi Channel. -
#2305 Hehe, pontosan ;] Akárcsak a játékos vagy edzői nyilatkozatok a meccsek után... Van 10-15 mondat, aztán azokból kiválasztanak 3-4et, majd mosolyogva közlik a riporterrel, hogy "megérdemelten nyertünk", meghogy "a csapat játszott jól, nem én", stb... -
Cat #2304 az lett volna a fura, ha az ellenkezőjét mondaná
(amikor a sztárok nyilatkoznak a filmjükről, hangosan szoktam mondani előre a tévé előtt hogy mit mondanak majd: "remek hangulat volt a forgatáson", "xy nagyon vicces ember", "kiválóan éreztem magam", "mintha nem is munka lett volna", "valójában nem is kellett játszanom, annyira én vagyok a karakter", "a folytatás sokkal izgalmasabb lesz az előzőnél", "amikor elolvastam a forgatókönyvet, azonnal el akartam játszani" stb.) -
#2303 picit... :) -
zorden #2302 Hello!
Megnezte valaki a "Baltarral" keszult interju videojat a sci-fi csatorna honlapjan? Nagyon hangsulyozta, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Persze marketing, de az elso ket reszrol a harmadik szeriaban azt mondta, mindenkit a kepernyore fog tapasztani... de messze meg a kezdet. Fuggo lettem? :-)Baltar human -
Cat #2301 Minden alkalommal amikor véletlenül belenézek, csak szörnyülködni tudok a szinkron miatt. Feltétlen próbáld meg eredeti hanggal. -
#2300 thx a választ -
#2299 Gondolom a tévékettőre gondolsz, ott a port.hu szerint a 13. rész volt ma, vagyis ezzel vége a season1nek. Hogy folytatják e, vagy sem, azt passzolom, de hivatalosan 13 részes a season 1.
Season 2 már 20 részes lesz, ha nem akarsz várni a folytatásra, keresd meg torrenten a részeket. -
#2298 remélem csak jövő héten nem lesz valami miatt és utána folytatják
vagy tán ez volt az első season vége???????? -
#2297 Világos, azon volt a hangsúly hogy nézze/hallgassa meg eredeti hangokkal (amik k*va jók). De tartom azon véleményem, hogy nem téríteni vagyunk itt, ha ez a 2000 hozzászólás és a külföldi sajtó nem vette rá hogy adjon egy esélyt a sorozatnak, hát istenem, ez van:) Nem kell mindenkinek ugyanazt szeretnie:) Akármennyire is fantasztikus a BSG nem egy populáris sitcom.
Ha valaki nem szereti a(z alter) sci-fi-t, vagy a "politikát", csak a csihipuhit és a vidámságot, annak ott vannak az SG-k vagy a Firefly, pl.:)
Tök értelmetlen ez a "mérnem tetszik, hiszen jó" flém, ahány ember annyi blabla..:) -
Cat #2296 nem egyet, hanem a legelsőt... -
#2295 Naja, sajna ebben az esetben a magyar szinkron egy 10/10-es sorozatból 10/6-ost csinál. Be kéne próbálnod egy feliratos epizódot.
Persze ha nem akkor nem:) Mi csak jót akartunk:) Speciel senkit sem érdekel nézed-e vagy sem amíg nem flémelsz:) -
Cat #2294 "magyarul neztem"
megérdemled :) -
#2293 legyen, akkor sincs segitsegre szuksegem egy szinesz megitelesenel^^
amugy elhiszem, hogy a tortenete fog meg ebben a sorozatban, havernak is ez volt a valasza
(magyarul neztem) -
#2292 2 perc kereséssel kb. 5öt találhatsz -
#2291 Nem tudjátok, készített már valaki BSG-s userbart? -
#2290 detto :) -
#2289 olyan íres -
#2288 nem tudom már ki írta lentebb, de igaza van abban, h egy idő után a rabja lesz az ember. Marhára kiváncsi vagyok mi lesz most, hogy megtörtént,ami megtörtént. Nem akarok Spoilerelni, de már várom a folytatást. -
Cat #2287 A zene kibaszott állat. -
#2286 Ez spoiler. ;) -
Cat #2285 egyetértek, kiválóan dobta fel a sorozatot az ujabb battlestar -
Cat #2284 engem pedig pont a pilot fogott meg iszonyatosan, utána az első rendes rész kicsit csalódás volt. -
#2283 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arra az apróságra gondolsz, hogy majdnem egymásnak esett a két Battlestar és ugyancsak majdnem "leváltotta" egymást a két parancsnok? :)
Mondjuk az is tetszett, amikor Six nagy vigyorogva besétált a fogdába, oszt igencsak lesett utána… -
#2282 10-12 részek nagyon ott vannak -
#2281 A későbbi események függvényében: nem értek egyet. -
#2280 Hehe, egyetértek ;] -
#2279 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nálam még mindig a második évad tizedik részének eleje a námber ván. (45MB)
Az évad utolsó része meg rendesen feladta a nézőknek a labdát. :) -
#2278 A magyar szinkron sajnos tényleg csapnivaló, nagyon visszahúzza a sorozat hangulatát. -
#2277 hogy valami hír is legyen a topikban:
Caprica sorozat hír (semmi spoiler)