6292
-
#2436 Iggen jóóóóóó !!!! -
#2435 Bannerbe vele -
#2434 Csináltam ilyet
-
#2433 Én a Buffy-val voltam úgy. Förtelem volt. Az a 3 (?) boszorkás is okádék, a vaárzskönyvükkel meg az őrangyalaikkal.
Babylon 5 istenkirály!
Összesen 100 GB-nyi háttérkapacitásom van [20+80], de a Babylon 5 állandóan fenn van a gépemen - 47 GB. A szabad helyem így állandóan 1-7 GB között ingadozik, de szarok rája :)))
A másik jónak tűnő sorozat a Monk, meg az Édes élet olasz módra.
A 'Döglött akták' - pfejjj.
A 'Numb3rs' - uncsi.
-
#2432 Buffy-t nem szidni, volt végre egy sorozat ami felvállalta a SÖTÉT hangulatot, és nem csak az a nyáliwúdi csipcsöpp szarságot ;)
Angel meg még überelte is egy kicsit.
Scifi őrült vagyok, viszont a firefly-tól egyszerűen rosszul voltam. 6 részt szenvedtem végig, a 7.et már egyszerűen nem bírtam megnézni.
Ja, és Babylon 5 az überkirály :D -
#2431 Nem tudok ertelmes magyarazatot adni ra, egyszeruen szerettem azt a sorozatot, akarmennyire is gagyi es parodia volt mar-mar. Volt benne valami, ami miatt vegigneztem mind a het szezont ;] (boszorkakat vagymit nem lattam, csak par perceket belole, koszontem szepen, nem kertem belole tovabb..) -
#2430 Még ugyan nem láttam a második évadot, de az első évad utolsó része nagyon ütős lett, a zene is nagyon ment hozzá :) -
#2429 Waczak okés, de Buffy... te jószagúatyaúristenmekkoraszaraz! Akár a Boszorkák vagy mijafasz...
-
#2428 Nalam a sorozatok sorozata. (a Waczak szalloval, es Buffyval egyutt - de hat en mar csak ilyen elcseszett izlesu emberke vagyok) ;] Akinek tudom, ajanlom midnig, hogy nezze meg. Legtobb embernek tetszett, de vannak joparan, akiket nem fogott meg. Sajnos a cancel is - feltehetoen - ennek volt koszonheto. Igy en, a "rajongo" kisebbseg, mai napig varom a csodat, hogy bejelentse Joss, vagy a studio, hogy folytatjak akar a sorozatot, akar a filmet. Utobbirol mintha lett volna terv, de mostansag mar nem hallani ilyen pletykakat, sajnos ;] -
#2427 Én pont a Serenity-t láttam csak, de annyira nem fogott meg a film hangulata :) -
#2426 Annyira azért enm jó sorozat. Főképp a "társalkodónő" idegesítő benne.
-
#2425 És a zárófilmjével, a Serenity-vel ;] (napokban kezdtem el én is újra megnézni, tizensokadjára már az egész sorozatot (FF-t)) -
#2424 Ha teheted nézd meg még a Firefly-t, az is ütős kis sorozat... volt mind az egy évadjával... -
#2423 Végignéztem az első évadot, azt kell hogy mondjam hogy nagyon jó sorozat, meglepő fordulatokkal, történettel és egész jó számítógépes effektekkel. Mondjuk nekem régen úgyanígy tetszett a Babylon 5 és az Űrháború-2063 is. -
#2422 Köszi :) -
#2421 A trailer alatti zene előadója Nickelback, a szám címe Savin' Me, és a 2005-os All the Right Reasons albumon van rajta, ha érdekel vkit innen letöltheti a számot. trailer zenéje -
#2420 szerintem senki se írta, hogy nem ismerte volna fel
a trailer jo, várjuk a BSG-t októberben -
#2419 Ez a pacák, aki bemutatja őket egymásnak, nem egy cylon?
Nah, már csak néhányat kell aludni és kiderül. :)
-
Seten #2418
Ezt a trailerből vetted ki?
-
#2417 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt azért remélem észrevettétek, hogy Kara-n sikeresen végigvitték a Cylon tenyésztési programot. (vagy csak egy álom...?) -
#2416 Eddig akárhogy is nézzük pár apróbb vonulattól eltekintve nem volt a sorozatra jellemző az amerikai szappanorás "fordulatok" felvonultatása. Bízzunk benne, hogy e téren nem lesz változás. -
#2415 Teljesen egyértelmű. Korábban is ugye volt köztük "viszony" - most is lesz.
S egy sorozat lelkivilágába - legyen az szappanopera vagy sci-fi - beletartozik egy hosszan elnyújtott romantika szál, egy lassan beteljesülő szerelem... Amcsi sorozatoknál tuti. -
#2414 szerintem nem olyan egyértelmű, hogy meg akarja szerezni Lee-t... -
angelus #2413 Szerintem nem ilyen egyszerű Kara lelki világa... -
Seten #2412
Hát egy hadihajón (háborúban) végülis van rá esély.
-
#2411 De igen... vissza (meg) akarja majd szerezni Lee-t magának.
Kérdés: Hogyan teszik félre az útból Dualla-t?
-
angelus #2410 Nekem pont az tetszik a sorozatban, h sosem egy 40 perces kalandot faragnak ki a készítők, hanem ha például találnak egy lakható bolygót akkor bizony oda le is mennek lakni egy évre... És szerintem teljesen logikus h Kara lesz a főmozgató rugó... Teljesen összetört a hajón már az utolsóűkat rúgta érzelmileg, aztán lekerült New Capricara, feleség lett, férje haldoklik, ujabb csapás. Ha meghal az lesz az utolsó lépcső h a felkelés élére álljon. Neki onnan már semmi nem számít... -
#2409 Nekem tetszik. :))) -
#2408 A trailer nekem semmi újat nem mondott, és igazából fel sem izgatott.
Közhelyekre épít - egyetlen érdemleges momentum az volt benne, amit vélhetőleg egy részen belül elég sokáig fognak húzni, amikor Baltar kéri, hogy lője le [valaki]...
A kis Adamától (Lee) meg hánynom kellett, amikor Dualla azt kérdezi tőle, hogy "Mit csinálsz?", s Lee nagy hősiesen kivágja: "Amit mindig is kellett volna!" - na kész, itt okádtam egyet.
Nyilvánvaló, hogy két szálon fog futni a sztori:
- New Caprica
- Elmenekült flotta
S viszonylag hamar a sorsuk - újra - összefonódik. A második legellenszenvesebb karakter [sajnos, azzá vált számomra] lesz majd a new capricai szerveződés motorja: Thrace.
Engem leginkább két szál érdekel, a többi már nagyon nem is...
1. Gaius + Number Six sorsának - együvé - bonyolódása
2. Chief és Cally összeboronálódásának története.
-
Cat #2407 ez egy több éves szám, egy hosszúhaju csávó játsza, anno sláger volt. Nehogymár ne ismerjétek fel. -
#2406 marhajol összerakták a trailert, zene fantasztikus alá
várjuk -
#2405 Feltettem IDE a "HI-res" verziót.
Az előzetesről csak annyit: Nyálcsorgatás ON!
-
angelus #2404 Ájjájáj... ez most nem kellett volna megnéznem mert nagyon beizgultam BSG-re, október meg még messze
BSG Season 3 Preview -
#2403 Nekem van Losless is, ha kell közzéteszem:)
Egyébként kifejezetten hallgathatóbb mint az S1 OST-je. Tecc nagyon:) -
#2402 Sajnos folytatódik az a tendencia, hogy az OST-k valójában nem is igazán OST-k. :\
BTW nekem a Dark Unions szám tetszik kegyetlenül, olyan Hitman feelingje van. :) -
#2401 -
Cat #2400 hogy a végén, amikor ott állnak, átszállt a BSGre a Pegasus legénysége és az admirális, akkor ének is van, itt meg csak folytatódik a "bamm bamm". Nemrég be is másolta ide valaki a fórumba azt a videóbol kivágott részt. -
#2399 Ezt hogy érted? -
Cat #2398 bazze, milyen OST ez... a vokális rész nincs is rajta a számon :/ -
Cat #2397 kijött egy ilyesmi: Battlestar Galactica - Season 2 OST (320kbps)
Csak azért töltöm le, mert a Pegazus megjelenésekor játszott zene valami iszonyat durván jó :)