6292
-
#2482 Nem tudjátok, hogy elkezdik-e itthon a közeljövőben vetíteni a 2. sorozatot? -
#2481 Nemtudja esetleg h le lehet e vhol BSG képregényeket? -
#2480 mintha fogyasztottak volna a fijúkák :D -
#2479 Szerintem ő az egyik legjobb karakter a sorozatban :) -
angelus #2478 Gyerekek a Resistance c webes BSG sorozat igaz h szept 5.ikén kezdődik? -
#2477 Ez igazde én egy baromnak titulálnám....pláne az asszony Tightné..... -
#2476 Azért Tigh elég nagy állat:) -
#2475 Azt azért zokon veszem h egy állat sincs a soriban.
Sehol nem láttam, mikor lezuhantak senem volt semmi az erdőben...érdekes.
Ettől függetlenül nagy rajongó vok, és én is várom a kövi részeket..... -
#2474 Szép négyes :)
-
#2473 Október 6.-án kezdődik az új évad? -
#2472 Simán visszahelyezhetik a posztjára, mást meg leválthatnak. Egy szavába kerűl az admirálisnak. -
#2471 Kiváncsi leszek rá, hogy hogyan fogják visszailleszteni a hajókra az S3-ban azokat akik Új Caprica-n maradtak. Példáúl Tigh ezredes már nem lehet XO a Galactica-n mert elvileg Helo az. Ki lehet most a 2 hajón a 2 CAG vajon? -
#2470 Promoban ugye azt visította, hogy "öljetek meg"...Így nem lesz valaki megmentő :) -
#2469 Én ezen csodálkoznék. Ugye Chief Tyrol volt a Gaius elleni munkásmozgalom elnöke, szvsz ő az, aki még e téren nagy szerepet kaphat - még úgy is, ha Cally-nak kell a halgatóságot rendre inteni, és Karától kérdi, hogy most mi legyen, mikor elöttük masiroznak el a Cyclon-ok... :) -
#2468 Nekem pl Kat is bejönne :) -
Cat #2467 Egyértelműen Boomer, baromira bejön :) Jobban tetszik mint Six, ő hozzám picit magas lenne :) -
Cat #2466 háboruban marhagyorsan lehet mozogni a ranglétrán - lásd pl. II. VH. -
#2465 Kedvenc szereplő? Mind, kivéve Helo-t. ;] -
#2464 Gaius remélem a harmadik évadban megmutatja, hogy van még emberi vénája is, és kiáll a Túlélők mellett! Six és Gaius csókolja már meg egymást megint, mert ütök! :)))
-
#2462 Tény, hogy az a páros messze veri a többieket, nekem nagyon tetszett az a rész is amikor Six képzelte mindig Gaius-t maga mellé :) -
#2460 Jah Tigh is jó, amilyen csúnyán tud nézni az elképesztő :) -
#2459 Kedvenc szereplő? Chief, Boomer, Tigh... -
#2458 Gaius + Six.
A többiek csak gályáznak a nyomukban... -
#2457 Amúgy kinek ki a kedvenc szereplője?
Én Gaiust birom nagyon, szerintem a szinész nagyon jól játsza a szerepét. A másik kedvencem az öreg orvos, nagyon komoly beszólásai vannak :) -
#2455 Friends, Joey, Desperate Housewifes, Prison Break, Lost...
-
BladeW #2454 Mutass egy sorozatot ahol nem ez tortenik a foszereplovel de szorol szora kb -
#2453 Ilyen is van? Komoly lol :) -
#2449 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért érdekesen gyorsan történnek a második évadban a ranglétra bejárása :) Apollo ugyebár századosként kezdte, kb a 13.-ik rész környékén lefokozták hadnaggyá, aztán újra előléptették századossá, pár részre rá őrnaggyá aztán a következő részben megkapta a Pegasus parancsnoki székét :) Ahhoz képest, hogy lázadást szitott, fegyvert fogott a felettesére, rabot szöktetett és katonai járművet lopott nem sok bűntetést kapott. -
#2448 Egyelőre sikeresnek tűnik. De láttunk már ok nélkül levágott sorozatot (lásd Total Recall 2070 vagy Vengeance Unlimited, vagy éppen más egyéb kategóriából csak azért mert nem lökte le a jóbarátokat vagy egyéb mást a trónról.) Sajnos:( -
#2447 Remélem még elhúzzák ezt a sorozatot vagy a 8.-ik évadig :) -
#2446 Ezek szerintem az eddig bejelentett epizódok. Lehet nem a szezon összes részét írják ki IMDB-re. -
#2445 Ugye nem csak annyi rész lesz mint amennyi itt van? -
#2444 Én meg majd kuncsoroghatok az egyetemi kollégiumban trónoló haverhoz, hogy ugyan már, legyen kedves felnyomni nekem egy rack-es vinyóra az aktuális részt... [nem lesz netje].
-
#2443 De már csak bő egy hónap, és lesz mit nézni ;] -
#2442 Képzelheted mit érzünk mi, akik már nyár elején befejezték:) -
#2441 Hát nem mert most fejeztem be a második évadot pár órája... -
#2440 Még nem vetted be a gyógyszeredet?... -
#2439 Áááááááá harmadik évadot akarom most azonnal!!!!!! -
#2438 six is :) -
#2437 Gaius barátunk minden bannerben jól mutat :)