Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cifu, vélemény?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Itt a március 4-i dátumnél nem találtam.... hol találtad az infot?
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
(egyébként már énis áptudét vagyok, csak nemnagyon jutok el odáig, hogy saját regényt írjak a sorozatról, demajd egyszer 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mennyi idõ alatt szokott elkészülni a magyar felirat az új részekhez?
Kicsit az utóbbi pár részben látott "villanások" (múlidézés) kicsit LOST érzetet kelt bennem, olyan fura :-)
Pedig St-nek már páran felvetették a Spoiler-gombot a hsz. szerkesztõbe. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
mondjuk ez még semmi lényegeset nem árult el, de ezentúl jobban figyelek
Alapvetõen kelljen-e egyáltalán spoiler figyelmeztetés, csak elsõ évadnál kelljen, csak második évadnál kelljen, és milyen megoldás legyen használatban (simán elég a Spoiler figyelmeztetõ szó, vagy fehérített szöveg-megoldás legyen)?
A kérdés mindenkinek szól, aki betéved a topicba, azoknak is, akik csak most ismerkednek a sorozattal, például a TV2-õn nézik a sorozatot. Ha ugyanis az jön ki, hogy senkit sem zavar a spoilerezés, akkor semmi szükség a láthatattlan-topic megoldásra.
2.: BSG banner by Cifu 1.
Amugy a topic eddig is megvolt banner nélkül anélkül sem fog kihalni 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy tényleg elég hosszúkás lett a feje...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
De csak akkor ha ez Imikének sem jelent problémát, mivel átérzem milyen az amikor 3x annyi ideig töltõdik az oldal a sok kép miatt. (nyári munkahelyemen detto ugyanez volt a helyzet)
Akkor most hová tûnt a banner?
Egyszer odaültettek egy OS2 elé, hogy ezt teszteljem (jobb mint a win 😊), és itt ugyan mást nem fogok futtatni, mint amit engedélyeztek.
Nos, másnap csodálkoztak 😊)
Úgy tényleg abszolájte OFF szinten megsúgom, hogy a total commandert NEM kell telepíteni (copy teljes alkönyvtár és kész), de még egy buta NC-vel is sok mindent lehet csinálni
Bocs az OFF-ért
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak nem fogadott õ is Schobert Norbival? 😊)
1.: TV.com-os banner
2.: BSG banner by Cifu 1.
3.: BSG banner by Cifu 2.
4.: BSG banner by Piszkos Fred
5.: Geri15 által már korábban belinkelt banner.
Ja, és hidden, szóval ha nem találod engedned kell, hogy lásd a rejtett alkönyvtárakat (Total Commander, Intézõ csak 1 pipa)
A cégünk államigazgatási szerv
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A topictársulattól függ, hogy legyen, és ha legyen, akkor milyen banner. Én nyitott vagyok minden megoldásra.
Tudom, vaksi vagyok de komolyan nem ismerem fel jobbról a harmadikat!?
Nem Helo igaz?
Nézd meg mi van beállítva a böngészõbe Cache méretnek, és hogy mennyit használ ebbõl jelenleg (esetleg ürítsd, IE: "C:\Documents and Settings\user_neved\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5" )
A képet valóban csak egyszer tölti le, és utána a cache-bõl használja (sõt, ha céges proxy szerveretek van, az is csak egyszer tölti le, és onnan szedi a géped)
A mondatot egyébként lehetne szépíteni:
49.598 túlélõ keresi új otthonát ..... a Földet.
(az öreg BSG bevezetõ szövege szerint 😊) )
A lap betöltõdésének ideje - 3,2 GHz P4, 60 GB szabad hely, 10 GB swap (!), 512 DDR mellett - megkétszerezõdött! A banner képe szép lassan, három részletben jelent meg. Minden oldal frissítés ugyanígy zajlik le...
Köszönöm.
A mondat valóban helytelen.
49598 túlélõ keresi az új otthonát, amit Földnek hívnak... - milyen szép így, nem?
"49(vesszõ?)598 túlélõ keresi az új otthonát, amit FÖLDNEK hívnak..."
Ebben egy csepp helyes magyar nyelvtan sincs, TV2 szinkron szintû az egész. Gratulálok!
Annyi lenne vele a munka hogy a háttérszínt igazítani, és némileg átméretezni.
What do U think 'bout it?
Helyette lehetne a galactica, akkor jobban tetszene..
De egy kérdés: átírod majd hetente a túlélõk számát? 😊
Az aktuális szám 49,584. 😊
Mert a munkahelyemen - ahol ugye egy héten napi 8 órát vagyok, szinte többet, mint otthon napközben - az oldal megnyitásakor bizony eléggé zavaró lenne, ha képe(ke)t is be kellene töltenie az IE-nek... amúgy sem egy száguldó idegbolond a netünk ott, hát még amikor egy topik bannerje eleve kép, és még a topik testében is képek találhatók...
Szerintem, nem kell banner.