Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri15
örülök h segíthettem :p ha kész a modell akkor tessék bemutatni 😄
Viper második képjének a linkjének a javítása Na ez magyaros volt 😄

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Zsolo007
Isten vagy! 😊 Napokban kezdtem el modellezni egy Viper MK2t! És keresgettem jó képeket, és ez a kettõ nagyon jó, de fõleg a második 😊

geri15
Na akkor linkelek is egy párat :p (Imike netes problémája miatt csak linkelve)
Egy régebbi, de nagyon szép artwork, a hangulatot perfekt eltalálta a kreálója: BSG '80s
A Galactica (+ mégegy), Pegasus, a régi Galctica makettje, a Cylon Raider, Colonian Viper MK II. elõször, majd másodszor.

És néhány jó kép van a galériámban is 😊

geri15
Mint késõbb megérdeklõdtem az OST csak az évad vége elõtt valamivel, vagy a befejezés után lesz kiadva, a második évad 10. részétõl csak TV-s minõség van fenn a neten ahogy átnéztem a torrent adatbázisokat, és artwork-öket legfõképp én is csak a 80-as sorozathoz találtam, azt viszont dögivel 😊 Viszont, mivel a Viper nem változott szinte semmit ezért arról van néhány jó képem 😊

A 30 db Nemtudom hsz pedig tényleg érdekesen mutatna 😄 Csak már nemtudtam mivan, mert semmi visszajelzést nem kaptam, ennyi.

Zsolo, a segítõkészség fogalma elég tág, és relatív :p persze azt nem várom el hogy helyettem keressen valaki, mert az pofátlanság. Csak arra gondoltam hogyha valaki esetleg tudja akkor közli az infót. That's all 😊

Zsolo007
Pedig szerintem tényleg nem tudják. Én is szívesen segítenék, de ha egyszer nem tudok válaszolni..... Helyetted meg nem kezdem el kereseni, ha alapból nem tudom 😊, mert az már túl van a segítõkészség fogalmán 😊

geri15
Igen, akkor legalább látom hogy nem néztek (vagy a hsz-emet) levegõnek, bár akkor meg 30+ nemtudom jönne, és az sem megoldás egy fórumban....
Most nem rólad, és azokról van szó akik nemtudják, mert akkor tényleg nem kell beírni hogy nemtudom. De most én azokról beszélek akik esetleg tudják viszont lusták leírni egy-két sort... Mert szvsz kizárt hogy az itteni topiklakókból egy se tudná azt amit kérdeztem.

Mondjuk ez az egész fórumon megfigyelhetõ sajnos, az emberek sokszor lusták segíteni :| És megintcsak azokról beszélek akik tudnák a választ.
Mindegy, [//oFF]

PiszkosFred
Nem tudom mi van az OSTvel, nekem az elsõ sincs meg. Eddig eszembe sem jutott hogy van egyáltalán hozzá.

Nekem összevissza van scifi és hdtvs verzió, mikor melyiket sikerült megszerezni. Engem nem zavar a minõség, majd a season utáni szünetben úgyis beszerzem a teljes season2 dvd kiadást, addig meg elvagyok ezzel.

Kábé 10 percig kerestem képeket ezidáig a sorozathoz, banner miatt, és nem láttam közte artworkot. Láttam viszont rakás fotót Six modell karrierjébõl, és a Boomer Maxim által fotózott képeit. És csak ezután jöttek a sorozatképek, de artwork nem igazán. Max a 80as sorozathoz.

Vagyis nem tudok, nem tudok, és nemtudok segíteni. Nem azért mert nem akarok, egyszerûen csak nem tudok, akár régóta nézem a sorozatot, akár 10 perce. És a többiek is hasonló cipõben járhatnak. Ha mindenki beírná hogy nem tud segíteni, akkor egy ilyen kérdés után a következõ 20-30 komment csak ebbõl állna, szép lenne 😄 Szóval amiben tud, az itteni közösség segít, de ha nem kapsz választ valamire, az talán azért van, mert abban nem tudnak segíteni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[NST]Cifu
Ha mindhárom kérdésedre azt a választ adom, hogy nem tudom, attól segítõkészebb vagyok?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

geri15
Holnap jön ugye az új rész? Most hogy beértelek titeket (tegnap néztem meg a második évad 17. részét), kíváncsian várom a további fejleményeket. És tényleg kicsit langyosabbak voltak az utóbbi részek, de ez is kell.

Megfigyeltem egyébként, hogy milyen segítõkészek vagytok.... ezen az oldalon kapásból van 3 kérdésem, egyikre sem kaptam választ, és nem hinném hogy a nagy öregek nem tudnának rá válaszolni...

mrzed001
Most az SG1-bõl, vagy a BSG-bõl volt két verzsön, már nem emlékszem. Az egyik ~230 mega körül, a másik 350 körüli. A 230-as ugrált (mint amikor a DivX akarta az XVid-et dekódolni), a 350-essel nem volt gond

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

[NST]Cifu
Esetleg próbálj másik codec-et felrakni.

battlestar.galactica.s02e16.sacrifice.ws.dsr.xvid-wtv.avi
Nekem ez a verzió van meg, és vhogy szaggat.... mintha nem 24-25 fps lenne, néha kihagy 1-2 kockát... mitõl lehet? A Régebbi részeket jól játsza le.
A 16 részhez a felirat fennt van a feliratok-oldalon
Sztem akkor is elég jó az összhang a két Adama között, legalábbi rendkivül sokat javult az elsõ rész óta 😊, kétségtelen nem olyan jó mint Tigh és az öreg között, de végül is a fia, csak kijönnek majd vlhogy...
Képzettség: belegondolsz hogy az elmúlt részben jól helytállt 3 cylon basestar-val szemben is, sztem nem lesz gond vele, másrészt rögtön az öreggel veted össze, sztem egy bs parancsnok sem volt tapasztaltabb Lee-nél mikor kinevezték öket. Lee legalább már bizonyított egy csatában!
Persze a te véleményed is védhetõ, hisz Lee még nem bizonyított nekünk, nézõknek...

hello!

Valaki nem tudja, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket magyar szinkronnal(ha van hozzá), és ha lahetséges akkor ingyen, és nem torrenttel.
Elõre is köszi.

geri15
öreg hiba 😊
nemtudjátok hogy az új sorozattal kapcsolatban artwork-öket hol lehetne találni? Google nemsokat segített 😞

mrzed001
Öreg hiba, a Hype lesújt rád 😄

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

PiszkosFred
Francbamár, kár volt megnézni azt a 20seces ep18 trailert a scifi-n...szerdán...amikor hétvégén lesz csak beszerezhetõ a rész ;]

mrzed001

mintkét bs-t jól képzett legénység vezeti élükön két tehetséges parancsnokkal, akik között teljes az összehang
Hát, ezzel vitatkoznék 😊)
jól képzett legénység? Nos a BSG-n igen, node a BSP-n azért annyira nem. Nekem legalább is úgy tûnt, hogy a Beast gyomrában bizony közel sem az Einstein-ek sorakoznak 😊)

élükön két tehetséges parancsnokkal, akik között teljes az összehang ?
Ami a teljes az összhangot illeti, már legalább beszélnek egymással, közel sem olyan nagy az összhang, mint Tigh és az öreg között (ezért is tartotta ott maga mellett, legalább a saját hajóján az legyen már amit mond ... csürhe parancsmegtagadó banda 😊))

Ami a tehetséget illeti, az öreg persze vén róka, de a srác nem biztos, hogy meg tudna hozni egy olyan 2. részes ûrbeszellõztetõs sokszerelõmeghalós parancsot

Szóval messze vannak még a teljes összhangtól 😊)

mrzed001

Én inkább azon agyalok, hogy Baltart hogy a fenébe lehetne elzavarni az elnöki széktõl (merthogy igencsak esélyes rá)
Roslin ugyebár tudja, hogy Baltar Six-el kavart, és nem kell hozzá zseninek lennie hogy rájöjjön Baltar hibája volt, hogy ilyen könnyen legyõzték õket a Cylonok (odáig nem menne, hogy áruló, végülis elég sok NAGY jót tett a flottáért).
Node itt jön a gond, hogy mindezt hogy bizonyítsa (vagy bizonyítsa-e egyáltalán?).
Ha nem Baltarról lenne szó, sztem már kiadta volna a likvidálási parancsot, de Baltar zsenijére szükségük van, szóval (kecske+káposzta) hogy lenne megoldható, hogy továbbra is nekik dolgozzon Baltar, és ne kavarjon politikailag? mission impossible 😉

hupsz a papnõ említésérõl már megfeledkeztem, igazad van...már rég volt az a rész 😊

Zsolo007

a, Nem lehet igaz, mert korábban (home part1) a Kobolon meghalt papnõ említi Sharont, mint "lesser demon".
b, Roslin még mindíg meghalhat. a prófécia azt mondja igen, hogy egy haldokló vezetõ vezeti el õket oda, és hogy õ maga nem éri el. NAmost a haldokló vezetõ ugyan már nem haldoklik, de haldoklása alatt arra az útra terelte a flottát ami valószínûleg oda vezet (Föld). Namost addig meg meg is ölhetik...
Szal a próféciát nem kell kézpénznek venni 😊

Én is azt mondom, hogy nem elõnyös a láthatatlan hsz-k, mivel a következõ részek rövid elõzetesét amugy is lehet olvasni, sztem meg abszolut nem rontja el az élményt az hogy olvastad a leírást...ennek ellenére elfogadom a többség döntését, s használom majd a html tag-t.

Véleménynem szerint, minden sorozatnak, így a BSG-nek is, szüksége van "unalmasabb" részekre, nekem ugyanolyan élvezetes volt az elmúlt néhány részt mint az azt megelõzõek.
Ami engem igazán érdekel: az elmúlt részek szinte - nyilván szándékosan - elterelték a figyelmünket egy történetszálról: adott egy cylon meg a privát bejáratú atomtöltete...nagyon kiváncsi leszek meddig pihentetik ezt a fonalat, s hol, ill. mikor fog robbanni (szószerint és átvitt értelemben is 😊 ) ez a történet rész.
Most különsen lényeges kérdés ez, hisz a flotta KATONAILAG erõsebb mint valaha (mintkét bs-t jól képzett legénység vezeti élükön két tehetséges parancsnokkal, akik között teljes az összehang), ha csapást akarnak mérni a cylon erõkre, most jó esélyekkel indulnak...Más kérdés, hogy politikailag kezd megosztottá válni a flotta civil része legalábbis.
Úgy vélem a legutobbi rész is még csak vihar elötti csend volt, sok esemény ellenére is...

Végül - már így is sokat irtam 😄 - egy gondolat ütött szöget a fejemben: a prófécia azt mondja, hogy a flottát egy haldokló vezér fogja elvezetni a Földik, ez ugye Roslin lenne, no igen, de õ már egészséges! Két verzió lehetséges:
a) a prófécia tévedett, s "nem számolt" Sharonnal.
b) elnököt cserélnek vlmelyik részben s kiderül hogy az új elnök tényleg halálos beteg akit nem lehet meggyógyítnai.

[NST]Cifu
Az a kérés, hogy egy hsz.-be beszúrj egy SPOILER! figyelmeztetést, vagy szövegszínt meghatározó tag-et, amennyiben annak tartalma esetleg egyesek számára kritikus lehet, a te értékrendedben cenzúrának minõsül? <#confused><#whatever>

PiszkosFred
Tudom hogy nem errõl szó, de talán segít megelõzni a további félreértéseket. Tudod mi a felháborító? Az, hogy egy közösség kitalál egy rendszert, amely nem árt, nem bánt, hanem segít másokon azzal, hogy nem vesz el tõle olyan élményt, amely az "újdonság és az izgalom varázsának" is nevezhetünk. (gyk: nem lõjjük le a poént szándékosan) Erre kijelented, hogy ez az egész rendszer f*szság. Engem ez háborít fel.

És mit lehet tenni ez ellen? Nem fog senki megkeresni személyesen és megverni mint tették azt a debreceni fiatalok a lottózónál pár éve. Nem is fog senki sem privátban anyázni és egyéb módon zaklatni, mint általában egyes hülyegyerekek a fórumon. Egyszerûen ami nem idevaló, azt törölve lesz, mindaddig amíg fel nem fogja az illetõ. Ha pedig csakazértis tovább csinálja, és direkt zavarja vele a fórumozókat, akkor jön a következõ lépés. A világon mindenhol így megy ez, Kubával, Kínával meg egyéb "vidám" helyekkel meg botorság példálózni.

Nem hiszem hogy letörne bárki keze is két nyomorult tag használata közben. Apró kis kérés, amellyel sok embernek meghagyod a "tévénézés" örömét, és nem rontod el az egészet. Ez olyan nagy kérés?

Zsolo007
Hát akkor az év 365 napjában háboroghatsz mert bizony manapság is létezik cenzúra a médiában 😊.

Te tudod! Engem mindenféle cenzura felháborít, fõleg itt az interneten... Az olyan dumák pedig, hogy (kommentjeit majd törli a házigazda, aztán ha nagyon nem bír magával, repül a fórumról) egyszerüen felháboritó!

Mind1, nem errõl szól ez a topic!
PiszkosFred
Eszembejut ilyenkor midnig egy vicc. Szõkenõ megy az autópályán a maga kis csendességében az új kocsijával, és hallgatja a rádiót. A mûsorvezetõ kétségbeesett hangon közli, hogy mindenki vigyázzon az autópályán, mert egy õrült szembemegy a forgalommal. A szõkenõ felszisszen: "méghogy egy?! Az összes!"

Pontosan ez van Kínában, Kubában, és már úgy látszik Magyarszágon is is... Köszi, de ez nekem nem kell!
PiszkosFred
A dolog pofonegyszerû. Ennek a topiknak van egy szabálya, amelyet az itt levõ emberek 99%a elfogad. Ha ez valakinek nem tetszik, így járt (kommentjeit majd törli a házigazda, aztán ha nagyon nem bír magával, repül a fórumról). Ezzel te is tisztában vagy, nemtudom mi a francnak kell játszanod ezt a megsértõdött duzzogó hétéves figurát... Nincs rá okod. Pont.

évek óta nem láttam tvujságot 😊

Vicces vagy! Ennyire erõvel a tv-újságokat is cenzurázni kellene, mert le merik írni két hétre elõre, hogy mi lesz az akkori részben... <#ejnye1>
majd ha egyszer elbasszák az élményedet, megérted.

Zsolo007
Szerintem semmi gond nincs ezzel. Aki nem bírja megjegyezni azt a pár taget az ne is fórumozzon....

[NST]Cifu
Én nem véletlenül vetettem fel a Spoiler kérdést, én sem rajongok a láthatattlan topic rendszerért, de megértem azokat is, akik nem akarnak idõ elött értesülni a történetben lévõ fordulatokról. Márpedig azért nem csak a legújabb részekrõl kellene szólnia a topicnak...

QuippeR
inkább gondolkozz

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Faszság ez a Spoiler "rendeszer"... Miért van akkor ez a fórum egyáltalán?????
mrzed001
Nem véletlenül lett kitalálva ez a Spoiler rendszer, sztem alkalmazkodj hozzá, és fehérrel az új angol részek Spoiler-ét !!

Resistance is futile! You Will Be Assimilated ... 😊)

Corv_[HUN]
<#vigyor3>

\"Mess with the best Die like the rest\"

geri15
#1501 #1513 választ reá légysziköszi

PiszkosFred
mert a human oldalnak, nincs "ressuction ship" nevu racial abilityje ;]

Ezt mar hamarabb szerettem volna, de 24 orara biztonsagi okokbol megvontak tolem az iras jogat: :-)

Udv Mindenkinek!

SG forumon uj, BSG nezesben regi motoros lennek. Mivel itt nagyobb az elet, atkoltoznek ide ;-) Mivel lassan harom aktualis reszben kulonbozo BSG sorozat (TV2, AXN, torrent) fog menni, javaslom, hogy ne csak siman a Spoiler megjelolest hasznaljatok, hanem mondjuk a szeria/epizod jelzeset, igy aki tud olvasni, tudja, mirol fog szolni a hsz. En el is kezdenem :-)

<s02e17>
Nem olvastam vegig minden hsz-t, de nagyjabol ugy tunt, volt aki vihar elotti csendnek, es volt aki elnyujtasi eselynek ertekelte az elozo par reszt. En az elozo taborba tartoztam, es orommel lattam, hogy nem csalodtam. Kellett az a par resz, hogy felkeszitsen egy - szerintem - cselekmenysorozatra, ahol mindenki eppen pillanatnyi preferenciainak, allapotanak megfeleloen fogja befolyasolni a tortenetet. Starbuck vegre kezdi egy picit osszeszedni magat, eddig nagyon szet volt esve, Lee vegre egy teljes BS-t vezet, amivel kapcsolatosan azert vannak ketsegeim, de biztosan be fog valni. Feltem tole, hogy Starbuck es Lee kozott valami nagy "osszecsapas" lesz, ez talan elmarad.

Viszont most sem ertem, hogy ha a Pegasus egymaga ellenall harom Basestar-nak, regebben meg ugye a Galacticaval (TV2-n Csillagkozi sicc!) szanaszet szedtek egyet, miert menekulnek ennyire?
</s02e17>

Elsore ez is sok(k) belolem.

geri15
A második évad hivatalos soundtrackjét már kiadták? És ha igen akkor honnan lehetne letölteni? Az elsõt végighallgattam és majdnem olyan jó mint maga a sorozat 😄

[NST]Cifu
Miért nem szívesen látott dolog? Szvsz egy egyszerû, minimalista kép vagy animáció is elég, nem kell fél órás csilli-villi moziváltozat. Ha más ötlet nem lesz, egy egyszerû flash-anim lesz - nagyon egyszerû, egy frame-bõl álló, azt még talán én is össze tudom ütni. Így Imykének nem jelent problémát, mert nem fogja látni, és mégis lesz azért egy valamirevaló bannerje a topicnak. Gondolom én, de tessék véleményt formálni. 😊

Sir Quno Jedi
Flash hülyeség! Sõt nem is túl szívesen látott dolog errefelé bannerben. Jobb egy normális JPG, esteleg egy béna gif...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Nos, amennyiben flash-banner lenne, azt ugyanúgy nem látnám a munkahelyemen, mint a Need For Speed: Most Wanted topik esetében.
De ne tõlem függjön a dolog, nem szeretném, ha emiatt megorrolna bárki is rám... Jobb a békesség.
Tehát, ha a népnek banner kell, legyen banner, én majd türelmes leszek a betöltõdésekor <#wink>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[NST]Cifu
Akkor a jelenleg érvényes spoiler-szabályozás fent olvasható, ha ezzel kapcsolatban bárkinek bármilyen észrevétele van, azt ne tartsa magában.

Imyke válaszolnál majd a flash-re vonatkozó kérdésemre alkalomadtán? 😊

IMYke2.0.0.0
Küldözgessük egymásnak SMS-ben a spoileres üziket... <#eplus2><#eplus2><#idiota><#vigyor2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zsolo007
Simán. Egyébként más még nem nagyon állt elõ "épkézláb" spolierkezelési módszerrel 😊

mrzed001
Szavaztassuk meg ?