6292
-
#2522 Az utóbbit hogyan lehet megcsinálni? -
#2521 Az eddig DVD-n megjelent 10 rész már tartalmazza az extra jeleneteket? -
#2520 Kicsit Off de:
sajna nemvan....be kell időzíteni v. BS playerrel csúsztatni :) -
#2519 Köszi. Leszedtem a filmet meg a feliratot, de nincs szinkron köztük, a felirat sokat késik. Van valami más verzió is belőle? -
#2518 http://home.of.donsystem.hu/
Itt keresd a Csillagközi romboló - Az ellenállás - 1. webizód
asszem a 6. v 7.
de ha azt mondom h www.feliratok.hu akkor úgy értelmesebb... -
#2517 Felirathoz tudnál dobni egy direkt linket? -
#2516 sajna......de ezeknek is örülök :) -
#2515 Nagyon korrektek ezek a web-epizódok. De tényleg csak az éhség elviselésére elegendőek. :) -
#2514 Én má meg is tettem...nomeg a feliratot le ugrasztottam....
Végre? valami kis szösszenetet is kaptunk -
#2513 jéé télleg :) effektíve nem néztem meg a holnapot, csak elolvastam a cikket, mivel evidensnek vettem hogy úgysem tudom letölteni -
Seten #2512
Dehát ott van a link, letöltheted!
http://www.galacticastation.com/episodes/webisodes/webisodes.html
-
#2511 bsg rajongóknak kötelező!!! :D
meg kéne szerezni valahogyan :( -
_Vegeta_ #2510 Jahh sajna. :) -
#2509 Azt nem tudom mert nem a sorozatok címeivel vannak megadva a zeneszámok. -
_Vegeta_ #2508 Rajta vagyon? :) Kerestem csak -még- nem talaltam. :( -
#2507 Van az S2-nek ost-je, keress rá torrenten és szedd le az egészet, megéri. -
_Vegeta_ #2506 Váááááááá ez az evadzaro megin nagyon fain lett. :)
Kerdes uccsoelotti resz elejen levo notanak nemtudja valaki a cimet? ;) -
#2505 Attól füg, merre hogy vetítik. A pilot kb. 2,5 óra, van, ahol ezt egyben leadták, máshol ketté bontották, de olyan is volt, hogy négyfelé (~40-45 perces standard sorozatrészekként). -
#2504 Mert a számozás is igy megy, elvileg a sorozat első része nem az 1 volt hanem a 3 pontosan emiatt. -
Seten #2503
Akkor meg mit négyrészeznek itt? Teljesen összezavarják az embert. :)
-
#2502 de -
Seten #2501
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Namost ez a négy részes pilot tulajdonképpen az az egész estés nagy film amiben újra megjelennek a cylonok és rommá bombázzák Caprica-t és társait, nem?
-
#2500 Jobbnak azért nem jobb, de mindenképpen kell a történet miatt, igy kerek az egész. -
Lyan Kyj #2499 anélkül nem kezdem el, thx! -
Cat #2498 azt feltétlen nézd meg, kb. két és fél óra, jobb mint az egész első sorozat együtt ;> -
Lyan Kyj #2497 thx! Nem tom, hogy szerzem meg, de megfogom:) -
#2496 Van egy 2003-as minisorozat, az az előzmény:
http://epguides.com/BattlestarGalactica/ -
Lyan Kyj #2495 Srácok, segítenétek kicsit? Leszedtem első két évadot. Aztán nekiültem..volna, de azzal kezdődött az 1x01-nek írt rész, h "A battlestar galactica előző részeiben történt". Van egy 1x00, csak nem tok róla, vagy hogy van ez? -
#2494 Nah mostmár végre látom a számlálót, nagyon zsir lett
Sajna a buta malévos gépeken nincs még flash sem, úgyhogy ott nem láttam. -
vg #2493 -
#2492 nájszos!! -
#2491 Beraktam, bár egy kicsit megszenvedtem vele, nem vagyok valami nagy webművész, és kellett egy kis idő, amíg kiokoskodtam hogy szedjem ki a flash-t a HMTL-ből, illetve hogy át kell írjam egy kicsit, hogy a jó helyre mutasson. :) -
#2490 nyah bár kissé kicsúsztam hétvégéből, de megszületett a számlálós banner :)
ha tetszik, majd cifu segedelmével valahogy felaplikálom holnap (ma) -
#2489 Kérdés/kérés....
A fennti logót szeretném használni.Pontosabban az oldalamon dizájn váltás lessz+bővülés és szeretném kitenni a képet...
Remélem rábólint az aki kitetette v. készítette..
Előre is köszönöm -
#2488 Jöhet :) -
#2487 BSG Season 3 Preview: Second, Third, Fourth
Sajnos egy-kettőnél a minőség nem a legjobb. -
Cat #2486 biztos van.
De én az első részt biztos nem nézem meg egyből, jobb egyszerre többet :) -
#2485 hétvégén lesz egy kis időm, csinálok flashben egy kicsit kultúráltabb számlálót mondjuk arra a nagy fekete helyre, ha vanrá igény... -
#2484 Itt egy visszaszámláló a 3-as évad kezdéséig, valahogyan ki kéne onnan szedni :) -
#2483 Szerintem egyszerűbb ha letöltöd a teljes évadot és nem kell rá várnod :)