6292
-
haxoror #2562 Ki tudja?
Új-Capricán a letelepedés után ugrik a sztori egy teljes évet ráadásul a hibridek félig cylonok szal lehet hogy gyorsabban nőnek
Na jó, persze ez valószínűtlen de ettől függetlenül szerintem a kiscsajnak még lesz vmi fontos szerepe.
Bármi megtörténhet, sztem a forgatókönyvírók közül legalább egy erősen nyomja az anyagot pl a Pegasus felbukkanásánál padlót fogtam annyira fölösleges volt, ott van Adama aki gond nélkül legyilkoltatta volna Caint viszont harc nélkül beletörődött a letelepedésbe stb stb
Az első évad jobban tetszett mert következetesebb volt a másodikban meg elég sok a vad ötlet, remélem a harmadik megint "reális" lesz. -
Cat #2561 Boomer gyerekére gondolt. -
nyikolaj #2560 1) Apollo = Lee Adama
2) nem hinném, hogy Boomerből - gondolom rá gondolsz - vezetőt csinálnának...pont az ellenség vezetné el őket az új világba!? -
#2559 1) igen
2) Ahhoz azért még legalább 10 évadot meg kellene érnie a sorozatnak :)) -
haxoror #2558 Apollo az Will Adama hívójele, nem?
Bár ha már találgatunk akkor a cylon/ember hibrid kiscsaj is lehet a líder -
#2557 Illetve ha jól elhúzzák a vándorlást akár Apollo is lehet az a bizonyos vezér -
#2556 Koszonom. Erre akartam en is kilyukadni ;] -
#2555 Én arra vagyok kiváncsi, hogy lesz e még ismertebb szereplőből cylon.. 12-ből 7 van még csak kilőve.. (lehet, hogy pl pont Zarek:)) -
#2554 Potenciális jelöltek a vezérre: Roslin, Gaius és William Adama.
Ha belegondolunk, mindháromra igaz lehet a prófécia, a történetet bármerre csavarhatják a forgatókönyvírók, így szvsz túl sok értelme nincs találgatni, melyik verzió is lesz igaz, sőt, ne felejtsük el, hogy még bármikor jöhet egy új arc a sorozatba, vagy valamelyik második vonalbeli szereplőből csinálhatnak vezért (Tom Zarek, példának okáért). -
#2553 Így van, szerintem is a tanárnő az. A szövegben az van, hogy egy haldokló vezér vezeti őket el a földre, nem, hogy egy vezér aki majd meg fog halni valahogy. (habár már nem haldoklik, de ki tudja..) -
#2552 Hát reméljük hogy igazad van :)
Viszont a próféta, a látomások, a sír megtalálása, a halálos betegség, a vezérség.. ez mind mind a tanárnőre mutat. Mert a próféciában ezek a kulcsszavak mind szerepeltek, nézzétek csak meg újra :P
Nagyott koppannánk ha szegény Gaiusról szólna a dolog :)
ehh.. sokat kell még várni a 3. évadra.. hát még a magyar felíratra. -
nyikolaj #2551 megnéztem az eddigi átvezető részeket, ezek pofátlanul rövidek :(, hatása olyan mintha már 2 napja nem ettél volna, s vlki meg elkezd zabálni egy megpakolt asztalról elöttede :), bár kétségtelen hangulat teremtésnak jó. -
nyikolaj #2550 A sorozat és film írok egy jól bevált taktikája, hogy vlmit elhitetnek a sorozat/film elején (esetünkben: próféta = Roslin) a nézővel, s a végén, meg kiderül hogy csak "szorakoztak velünk", s teljesen más lesz.
A másik verzói meg hogy tanárnénink visszaveszi a vezetőséget - Balthar tevékenysége után nem, kell sokat győzködni majd népet :D - s vlhogy meghal, pl.: balthar bosszúból kinyirja, kinyiratja.
Az eddigiek alapján én as 2. verziót látom valószínűbbnek - lásd a sírban történtek... -
#2549 baratunkat=baratunkrol*
/wtb edit ;] -
#2548 De miert pont o lenne az a vezeto, akirol a profecia szol? Legalabb ennyi befolyasa van a tortentekre es az emberiseg sorsara az Oregnek is, nem beszelve a kedves orult Gaius baratunkat. Mindharman vezetok, mindharman a maguk modszereivel egyengetik a csapat utjat, barmelyikuk lehet. Es meg akkor ott vannak azok, akik kesobb fognak feltunni, esetleg eddig nem is gondoltunk rajuk. De ha a tanarneni lesz a cimszereplo, es ra vonatkozik minden, a profecia nem jelzi, hogy rakban hal e meg, vagy felrenyel vacsora kozben, esetleg eluti egy villamos... Ezernyi modon meghalhat meg, ha meg kell halnia ;] -
#2547 De miért baj, hogy megmentették? Még a Föld közelébe sem értek! A profécia azt mondja, hogy elvezeti őket a Földre, de az út vége előtt meghal. Még nem sikerült terelgetnie az embereket. Szóval ráér még a halállal. -
haxoror #2546 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ilyen pontosan nem emlékszem mint mondott a pap a próféciáról de mintha olyasmi lett volna hogy "egy halálos beteg vezető aki nem éri meg az utazás végét" szal SZERINTEM ez egy és ugyanaz a személy, mivel a tanárnő találta meg a sírt így sztem ő a próféta.
Az egyik szemem sír a másik meg örül mert minél később hal meg annál hosszabb a sorozat viszont bármibe lefogadom hogy csak az utolsó pillanatban fog meghalni és ezért az egész sorozatban el kell viselnem :( Valamiért idegesít.
Én is Kmarha véleményét osztom hogy itt vmi kavarás lehet a háttérben és ezért élte túl a rákot és Billy is ezért halhatott meg a túszejtős részben szvsz -
haxoror #2545 ahaaa akkor gyorsan megnézem mert már nyakunkon a 3. évad! -
haxoror #2544 :DDD -
#2543 Sosem mondta a joslat, hogy a "tanarneni" fog meghalni az ut kozben. A joslat - de javitsatok ki ha tevedek - egy, a nepet a Foldre vezeto emberre vonatkozott. De hogy ki is a csapat valodi vezetoje? Hat van ra par variacio es aspirans... ;] Es az hogy megtalaltak a nagyjabol helyes utat, az meg csak az ut kezdete, boven van ideje meghalni barmelyik vezetonek, legyen az barki is a kovetkezo idoszakban. -
#2542 SPOILER azoknak akik ne adj isten még nem nézték végig az első két évadot!!! Tehát olvasás stop ;) Én szóltam.
Szóval igen, ott lent belerondítva úgy igazán a sorozatba, mikor a tanárnőt meggyógyították halálos betegségéből. Biztos perelte volna a készítőket ha ki merték volna hagyni a sorozatból. De a jóslat az biza jóslat. Csak úgy érheti el az emberiség az új hazáját, ha ő kipurcan elötte. Szóval előbb útóbb eljö a pillanat :D
Nem mintha különösképpen utálnám szegénykét, de elég csöpögös igy is a BG. Utalom az ilyen kliséket, mikor csak úgy hirtelen a semmiből megmentik a már a halál küszöbén leledző főszereplő szerüséget, mert hogy annyi drámát a néző már biztos nem birna ki :S -
#2541 Ezek az átvezetők a második és harmadik évad között. -
#2540 átvezető részek a Battlestar 2142 -höz -
haxoror #2539 Ami azt illeti az első évad jobban bejött mint a második.
Mindegy, biztos vagyok benne hogy a 3. is jó lesz, remélem végre beteljesül a jóslat és meghal a tanárnő, nekem már az is elég lenne a boldogsághoz, gyűűlölöm...!
Most a webisode-okat szedem, fogalmam sincs hogy mik azok de Battlestar szal látnom kell! -
#2538 már egyszer egy ilyen számláló mutatta a megváltást...de neked azse jött be :) -
haxoror #2537 HÁHÁ most néztem meg egy hét alatt mindkét évadot, nagyon bejövős a sorozat
Bannerből ítélve már csak 21 nap és kiderül hogyan másznak ki újra a szarból -
#2536 Negyedik rész is fent van. -
#2535 Fent van a Resistance harmadik része is itt. -
#2534 Először nekem irta csak javitotta :) -
nimfas #2533 Nem is neked írta :-P
Hanem nekem... de már szedem egy magyar torrentről... bár a szinkront majd kivágom belőle, úgyis hányok tőle... és talán úgy ráfér 1 dvd-re :-) -
#2532 Az nekem már megvan, én a webisode-okra gondolok :) -
#2531 Itt megtalálod torrentben az első és a második évadot is DVDrip-ben
Piratebay -
#2530 Resistance-ból még mindig csak 2 rész van? -
nimfas #2529 ahhh... köszi... és a nagyfelbontású képekhez is a linket... leszedegettem őket :-) Lekaptam torrentről a 2. évad dvd-rippjét... 1. évad nincs fent vhol dvd-rippben? -
#2528 Ez egy egy órás dokumentumfilm-szerűség, amely összefoglalja azt, hogy mi volt az első két évadban. -
nimfas #2527 Skacok.... ez mi lenne?
Battlestar Galactica The Story so far hdtv xvid-ILT ??
Angol felirat már van hozzá..... ez vmi összefoglaló?
-
#2526 Érdekes oldalra bukkantam: BSGMedia
Ami itt új volt nekem: BSG S3 promo fotók -
#2525 Nekem BS-sel nem is akart menni, kb 15 másodperc után leesett az fps (frame/sec, nem first person shooter :) nagyon amitől az egész elkezdett szaggatni, ezért a felirat is elcsúszott pedig a legújabb player és a legfrissebb codec-ek voltak fent. VLC szépen lejátszotta, akadás nélkül, de az meg a feliratfájllal nem tudott sokat kezdeni, bár megnyitotta de kb 2 sort írt ki és szerinte vége is volt a filmnek. Úgyhogy szenvedtem vele jól :) -
#2524 OFF
BS eseteben ctrl+jobb/bal nyíl a kurzorblokkon. De szabadon konfigurálható, a többi vezérlő billentyűvel együtt. -
#2523 hát lentebb adtak linket honnan lehet a webepizodot letölteni. feliratok.hu-n ott van a hozzá igazitott felirat is. nem kell semmit sem csusztatni