Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a fordítás nemtudom hogy merre fele áll, egyenlõre csúszik, elnézést miatta.
másik, hogy új fórumra költöztünk, mostantól itt vagyunk: katt
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
szánalmas vagy 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy ez azért lehet érdekes, mert támadási felület, hiszen hogy-hogy nem leplezte le a vérvizsgálat például a riporternõt, ha egyszer kiderül, hogy Cylon? Baltar könnyen kegyvesztett lehet, csak gondoljatok bele, mit hozhat ez magával...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aki még szájlon szerintem, az a lázadás vezetõje, akiért visszament Thrace. Róla is már a kezdetektõl fogva ez az érzésem. Ismét csak lehet hogy tévesen.
És akire még gyanakszom, az Apollo ;] Szerintem õ is az, és mostmár mint BS parancsnok.
Mindez persze csak megérzés, és okos skodás...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
míg baltar sztem kizárt, de majd úgyis meglátjuk 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ismert Cylonok:
D'anna Biers aka Number Three - alias Lucy Lawless, a riporternõ
Leoben Conoy aka Number Four - alias Callum Keith Rennie, a Ragnar állomáson lévõ fegyverkereskedõ
Aaron Doral aka Number Five - alias Matthew Bennett, a Galactica egykori PR embere
Number Six (Shelly Godfrey, Gina) - alias Tricia Helfer, a csábító
Sharon Valerii aka Number Eight - alias Grace Park, a pilóta
Simon - alias Rick Worthy, a fekete bõrû doktor Capricán
Ez eddig hat ismert Cylon model, a tizenkettõbõl. Kik még a potenciális "gyanusítottak". Nos én mindenképpen idesorolnám Gaius Baltart, nekem nagyon gyanus sok okból kifolyólag. William és Lee Adama nálam kiesett (családja van, öreg Cylon-háborús veterán), ahogy Roslin is (különben nem segített volna rajta a Cylon-vértestek). Kara Thrace szintén kiesik, mindent rá lehetne húzni, de a Cylon-gyanú még csak a hamvában is elkerüli. Billy Keikeya egy másik nagy gyanusítottam, pusztán azért, mert eléggé keveset ismerünk a hátterérõl, de ugyanakkor gyorsan magasra jutott, és nem utolsó sorban eszes karakter. Felix Gaeta és Anastasia Dualla két másik gyanusítottam, bár személy szerint nem tartom valószínûnek, hogy mindkettõ Cylon lenne. Talán Dualla lenne a valószínûbb gyanusítottam. Tom Zarek kieseik, ahogy Saul Tigh is, lévén mindketten hosszú múltal rendelkeznek, így aligha lehetnek beépült Cylonok. Helena Cain szintén kiesik hasonló okból, mivel azért valószinütlen, hogy pár év alatt a semmibõl admirálissá léphessen elõ, és Fisk is vén róka volt, tehát õ sem valószinû, mint Cylon. Chief Galen Tyrol egyértelmûen kiesett szerintem, nem sok minden szól a mellett, hogy Cylon vér csörgedezne ereiben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez azért baj, mert kezd átmenni S(z)(t)ar War-osba a dolog...
Roslin-Baltar vita: csúcs. Tetszett a politikai szál, különösen Baltar és az, ahogy Baltar "harcostársra" talált magának Tom személyében. Roslin meg fõjön a saját levében.
Chief Tyrol: örülök hogy elõkerült, az elsõ évadban az egyik kedvenc karakterem volt, de nagyon eltünt sajnos az utóbbi részekben. Mondjuk ez az agyturkász párbeszéd nem volt túl meggyõzõ, hiába ül Dean Stockvel az asztal túloldalán. Azonban jól megcsinálták azt, ahogy Tyrol csúszik lefele a lejtõn.
Starbuck és a mentõakció: Jajj. Starbuck iszonyú idegesítõ kezd lenni. Az egész mentõakció egy eléggé gázos felállásra épül. Elõször is mi ez a rengeteg Raptor? Legalább 18 Raptor volt indulás elött (de inkább 20), egy ilyen flottát úgy elindítani, hogy kizárólag a vezérgéptõl függenek (ha Sharon és Teher-Raider agy elvész, igencsak kínos útjuk lesz hazafelé), nos ez vicc. Nem tudom, hogy viszonyul egymáshoz a BattleStarok és a Raptorok ugrási képessége, de akkor már nem lett volna jobb a Pegasus-t vagy a Galacticát visszaugrasztani?
A robbanások meg irgalmatlan gyengék voltak....
Gaius
Six meg egyenesen a NÕ!
Vesszen Roslin, vesszen Roslin!
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
tehát a földi nem a 13. kolónia, hanem az õshaza
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Venom kollega 50%-osan áll a felirattal, és már csak õ csinálja egyedül.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
1) ha kobolról mentek a (elõzõleg ismeretlen) földre, akkor kobolon hogy hagyhattak utalást arra, hogy hova mentek?
2) a csillagképek a földrõl láthatók. tehát nem valószínû, hogy kobolból elmentek a földre, helyi csillagképek szerint elneveztek 12 törzset, visszamentek kobolra, majd onnan szétszéledtek <#idiota>#idiota>. elsõ lépés kihagy és müxik 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Igen. A tekercsek szerint egy 13.törzs
is elhagyta Kobolt a Korai Idõkben.
Messzire utaztak, és otthont
teremtettek egy Föld nevû bolygón...
ami egy távoli és ismeretlen
csillag körül keringett.
De jobbat tudok, hagyjuk abba, megnézem otthon azt a részt, amiben a nyílért harcol Thrace és minden tiszta lesz.
A Kobol Istenei = A Földrõl elszármazók.
Egy ilyen helyzetben, mint ennek a közel 50 ezer embernek a sorsa, vándorlása, nem elhanyagolandó, hogy mikor is lelnek igazi, lakható bolygóra!
Az, hogy most a Földre igyekeznek - melynek létezése számukra valóban csak mitológia, vallási történet - és a kánaánt
A bátrabbak akár ott is maradhatnak, hiszen új életet lehet ott kezdeni - persze, a Cylon-veszély megmarad, de ez még a Földön is megmarad majd!
Gaiusnak igaza van, meg kéne tanulni nem félni, nem félelemben élni, hanem megtanulni vele, mellette, elkezdeni élni!
Ha nyer, csakis ennek a "vakszerencsének" - idézõjel oka: szerintem, a Cylonok terelték õket ide - köszönhetõ.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.