Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként az enyém 366 megás 😄
egy rész 367 mega, nem vészes
Akkor a DVDre más került mint amit leadtak TVben? <#wow2>#wow2> Érdekes.
Mert nekem ilyen SKYOneos gondolom HDTV ripem van, mert DVD minõségû.

Akárhogy nézem nincs. Valaki valamit nagyon kever az tuti.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amugy finoman erdeklodo kerdesedre a valaszom
Tetszik nagyon a fogalmazás 😄
Linkelj egy képet a tiedbõl pls, mert én nem találom....Egyáltalán nem mutatják Boomer hátát....
Kerdeseim nagyreszt koltoiek voltak, azaz tudom, hogy egyben meg is valaszoltam, de akkor sem ertem miert nem foglalkoznak vele, miert kenik el. A valodi kerdes inkabb ez reszemrol.
Remeljuk ma, azaz nekunk holnap sokminden vilgosabb lesz (vagy zavarosabb :-))
Tehát azokat kihúzhatjuk a "gyanusítottak" listájáról, akik sokéves háttérrel rendelkeznek (a két Adama, Tigh, Thrace, Roslin, stb.).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyébként simán kimutathatók a cylonok szerintem is, nem értem miért nem elsõdleges prioritásu ez a projekt.
Rácsatlakozás sztm is baromság.
Sztm Billy nem cylon - pontosabban ha nagyon akarják az lesz, de a sorozatirók gyakorlatilag bárkit cylonná alakíthatnak...
Geincoszlop: Szerintem csak effekt. Hogy látványos legyen. Egyébként Boomernél nem tudom honnan veszed, nem mutatták. Egyedül a Pilotban volt ilyen. Szerintem nincs jelentõsége. Így látványosan mutathatták hogy Cylon.
Naná hogy van kimutatható különbség. Elmondod te magad is azt amire kérdezel 😄. CSak nem veszed észre. Ragnaron nem 2 perc alatt lett hatása a sugárzásnak. Pontosan Ragnar (ki nem mondva) adta az ötletet Baltarnak, hogy a plutónium sugárzásával tudja kimutatni a Cylonokat. Szóval abszolút korrektül ábrázolják.
A rácsatlakozás egy marhaság. Csodálom hogy nem ismerték fel és folytatják, pfujj.
Használják, fent említettem 😊
Egyébként én is újra fogom nézni elejétõl, de csak ha vége lesz a season 2nek. És akkor is csk jóval utána, ha kitör rajtam a BSG láz 😄.
- A csak 12 modellen mar reg tulleptem, most sem ertem miert nincs tobb, de hajlok a vallasi okokra
- Tobbszor elhangzik, hogy szilikon rele a fejekben. Tudom, kepletes, de volt valami, ami a cylonokra hatot Ragnaron, es ez az emberekre nem. Ergo, biztosan kimutathato kulonbseg van a cylon es az ember kozott. Baltar kesobb meg is azt mondja, nehez megkulonboztetni oket. Six es Boomer eseteben az a vorosen felizzo gerincoszlop se semmi... Szoval, akkor most csak Baltar hulyit mindenkit, vagy igenis ki lehetne egyszeruen deriteni ki cylon es ki nem?
- A Ragnaron levo sugarzast gondolom ismertek, hisz nem aznap alakult ki ott az a "vihar". Miert nem elemeztek es hasznaljak a cylonok ellen?
Mas:
Olvastam itt, hogy a s02r19 toltelek resz, meg csak ossze-vissza elindulnak cselekmenyek. Szerintem nem az, es sok mas sem. Nekem azert tetszik ez a sorozat, mert mindennek oka van, osszefuggesek vannak, amik esetleg csak sokara derulnek ki. A lazabb, gyengebbnek, kevesbe fontos epizodoknak is megvan az ertelmuk, elokeszitenek dolgokat. Nekem tetszett, ahogy Starbuck sullyedeset abrazoltak es most jon Tyrol, tele ketsegekkel. Nagyon kivancsi leszek a zaro reszre, es igazabol egy uj cylont is szeretnek megismerni.
Gondolom így nem lesz "téli szünet"...
csk.hu
[merlinw.org]
Amirõl te beszélsz az az, hogy magyarra magázva fordítod, mert ezt látod ki az angol szövegbõl. De a tényleges magázást nem használják.
A katonaság más. Természetesen nem tudsz elvonatkoztatni a magyartól, de attól õk még nem magázzák egymást. De magyarra természetes így fordítod, mert a mi nyelvünkben így helyes 😊
Formalitás a nyelvben nem = magázás! De magyarra helyesen magázva fordítod, mert nálunk a formális nyelv ilyen 😊. De nem ragozom tovább, szerintem ezt te is tudod 😄. (Hú megint le leszek szidva hogy de merev vagyok 😛)
Mondanom sem kell, hogy a fegyveres testületekben, a politikában és az állami intézményrendszerben is tegezõdnek, még az USA-ban is.
Ezért mertem írni, hogy bizony a BSG-ben is, hivatalos közegben az amúgy, kantinban, körzetben tegezõdõ katonák bizony magázzák egymást - legjobb példa: Adama és Apollo viszonya, de említhettem volna Saul vs. Adama és Adama vs. Roslin-t is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Például Thrace és Gaeta sem tegez senkit, mikor eligazítást tart...
Tom Zarek sem tegezi Baltart.
Eligazításon Lee sem tegezi a többieket.
Igen, végre elkészültünk vele, használjátok egészséggel!
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A rész maga sztm csapongó volt, és nagyon töltelék, értem ez alatt hogy csak elindítottak dolgokat, de igazából senkinek fogalma nincsen, hogy mi ennek az egésznek az értelme. Pl. biztos akarnak valamit a fönök fobiájával, valamit fog tenni (vagy nem fog megtenni) a késõbbiekben, és azt akarják, hogy a nézõ értse miért alakul a helyzet ugy ahogy.
Mindenképp kizárt, nagyon egyszerû okból: ha az lenne, nem kellett volna number sixet odaküldeni a Capricára, beférköznie a bizalmába, hogy kódokat adjon. Õ maga irta volna meg a programot. Ráadásul egy másik utalás 2x18ban: a cylonok sixet tartják hõsnek, nem pedig baltart.
Szerintem Baltar korántsem csinálta végig a tesztekek még a Galacticán sem, nemhogy a flottában, így még õ sem tudja, hogy ki is cylon valójában. (Persze, ha tudná, biztosan megtartaná magának! 😊 )
Mostmeg már, hogy a nukit is odaajándékozta, szerintem nem is tudja tovább folytatni a teszteket, elnökként meg pláne nem!